PDA

View Full Version : Co mówia wasi "kumple" o tym ze suchacie Lili

n@pster
26th May 2004, 18:44
Tak jak w temacie...

Moi zaczeli sie przyzwyczajac, ale nadal budze zainteresowanie jak ktoś zerknie i zobaczy twazyczke Lili na mojej komurce...hehehe tez juz nie dziwi ich jak ktoś idzie do mie a tu na 2 piętrze (a mieszkam na 7) i na dwozu (w szczególności jak mam otwarte okno) słychac Alizée :) ale niektóży nie moga sie pogodzic z tym ze sucham Lili...patafiany jedne :) Ale mam tez kumpli tolerancyjnych...hehehe jeden sucha Marlina Manssona :D:D a jeden muzyki powaznej wiec nie moga sie czepiac jeśli chodzi o Lili...gozej jeśli chodzi o moich sąsiadów...oni nie przezywają moich codziennych poranków z Lili :):) (dla ścisłości 2x150w + 250w subwofer :) ) no i sprzęt tez niewytzymuje :)

Cobra1
26th May 2004, 20:38
hehe u mnie to koledzy nic niemówią tylko się śmieją :(

Maju
26th May 2004, 22:42
Ze mnie tez sie wszyscy w szkole smieja :( ze slucham Alizée ... Ale nie zwracam na nich uwage :) Kazdy ma swoj styl jedni lubia Rock drudzy Pop a jedni Jazz :d kazdy ma swoj styl ja akurat bardzo lubie Alizée :)

Cobra1
26th May 2004, 23:32
Ze mnie tez sie wszyscy w szkole smieja ze slucham Alizée ... Ale nie zwracam na nich uwage Kazdy ma swoj styl jedni lubia Rock drudzy Pop a jedni Jazz :d kazdy ma swoj styl ja akurat bardzo lubie Alizée

Prawda lemoniady mu dać :D (napisałbym piwa ale Croolik by powiedział że rozpijam forum :D )
ja tak samo s*am na innych co się ze mnie śmiejąkij im w **** ucho :D

waRcoR
27th May 2004, 00:11
mam podobną sytuacje do n@pster`a, najlepsi koledzy nic nie mówią, troche mniej lepsi w ogule się nieinteresują (może jeszcze nie dorośli i dlatego wolą się rzucać papierkami na lekcji). Jeśli chodzi o "koleżanki" :) to też nie mają nic przeciwko tylko na początku (a szczególnie Ania) pytały się dlaczego Alizee (niesposób nie zuważyć że słucham Alizee, napis na plecaku, na piurniku w każdym zeszycie i nawet na halówkach :) )
w domu troszke nie raz brat narzeka ale zazwyczaj słucham "głośno" Alizee jak on jest jeszcze w pracy więc nie wchodzimy sobie w droge :D , sąsiedzi ......... oni to mają ze mną raj :) sprzęt nie jest pierwszej klasy ale swoje daje :) kolumna o wymiarach wys = 96cm x szer = 44cm x głęb = 40cm w którym znajduje się głośnik basowy o mocy nominalnej 200W, muzycznej 700W (do tego średni i sopran pizoceramiczny) oraz odzielne pudło basowe z głośnikiem basowym o średnicy 55cm, a wszystko chodzi na nie nowym ale jakże jarym sprzęcie firmy UNITRA a dokładniej Radmor 5412 + korektor 5470 (przy rozkręceniu do 7 stopnia w mieszkaniu ledwie da się wysiedzieć .... a słuchałem już nawet na 8,5 w skali do 10 - przy takiej głośności podwyższenie o 5 dB powoduje wrażenie że muzyka gra dwa razy głośniej - około 120dB bo przy 6 jest 96dB)
ale dzięki takiej terapi troszke siostre zaraziłem muzyką francuską :)

n@pster
27th May 2004, 07:53
Oczywiście wszytkie wartości muzyczne ja podałem w RMS...ale nie czas chwalić sie sprzętem...:) oistatnio miałem śmieszsną sytuacje:) otoż moja mama która nazeka ze ciągle sucham Alizée sama zaczeła suchac :) otóż wracam ze szkoły dzwonie do domu...nic..nagle skapąłem sie ze leci Amelie m'a dit :):) jaiież było zdziwnienie mojej mamy gdy zobaczyła mie jak mie zobaczyła w przedpokoju :)

Ronnie
27th May 2004, 08:07
A moje ziomki niewiadza ze slucham Alizee... nawet rodzice tez niewiedza co jest grana. Jedynie siostra sie zorietowala co zajmuje 5 gb dysq :D Muzyki nieslucham glosno (choc moge), do kompa mam podlaczone glosniki sony wiec to jest jakosc dzwieku... wystarczy ze podmienie kabelki i juz wszyscy uslysza Alizee :D

Darkthrone
27th May 2004, 12:40
generalnie nic. jeden kumpel nawet sam zaczął jej słuchać! (przynajmniej tak twierdzi, bo jeszcze nie słyszałem)

Ronnie
27th May 2004, 18:05
ten topic powiennien chyba byc w "Wszystko o Alizee" bo ma on zwiazek z Alizee...

Cobra1
27th May 2004, 18:18
ten topic powiennien chyba byc w "Wszystko o Alizee" bo ma on zwiazek z Alizee...

no niby taa ale może być i tu ponieważ dość głównym tematem są koledzy i inni ludzie czyli to bardziej ogólne niż o Alizee :D

Ronnie
27th May 2004, 18:27
no ko niech zostanie tu, nierobmy juz zamieszania :) ale mniej lub wiecej tyczy sie tez Alizee :P

_DIAVOLO_
27th May 2004, 20:20
Nie wiem dlaczego ale u mnie wszyscy kumple i kolezanki rowniez sluchaja metal i rock'a tylko ja Alizetki i dlatego sie ze mnie smieja ale co z tego . Sa gusta i gusciki oraz ludzie i ludziska

n@pster
27th May 2004, 20:30
Oraz ludzie i taborety :) Nie przejmuj sie!!

miror
27th May 2004, 21:29
wsumie umnie to lightowo jest jak w gettcie paro ziomow wie i nic ztego nie robi mowiem ze fajna laseczka zniej ;] wsumie to slucham tesh innych rzeczy narzie jest spoko maroko ;]

Garath
28th May 2004, 00:27
A ja słucham i każdy wie że uważam Lili za piękną dziewczynę a jej muzykę za bardzo fajną... poprostu miałem opisy związane z Alizee, i zaczeli się kumple pytać... no to powiedziałem normalnie że mi sie podoba dziewczyna no i fajnie śpiewa.. i tyle :) jest tak było wcześniej tyle że jestem w jakimś rodzaju wyjątkowy :D

Blej
28th May 2004, 17:48
a mnie wszyscy obagadują mowią na Alizee dziw*a albo inne.jak jest kjtoś jeszce twoim dobrym kumplem to nic nie mówi ale reszta tylko mnei obgadują i mówią "alizeeeeeeee"..ale robią mi tak bo zazdroszczą mi że mam takie wykonawce którego naprwade lubie!

n@pster
28th May 2004, 18:07
mowią na Alizee dziw*a

Któży to to zaraz mafie wyśle...
Niestety tez mam takich pseudo kumpli...i niestety ci mówią to samo co twoi :(:( ale na szczęscie takich jest mało...a jak ktos powie to przy mie to wogóle ma kreche...a tak sie składa ze na osiedlu ja sie dosc dobrze znam na kompach i jak coś to walą do mie...a jak taki gościu przyjdzie...to z Bogiem...

Blej
28th May 2004, 18:32
ehhe niom tak ...ty to masz fajnie no u mnie tak wszyscy. staram sie nie zwracać na nich uwagi ale to nic nie daje

n@pster
28th May 2004, 19:09
to olej ich...i nazłość rób jeszcze więcej zeby wiedzieli ze ciebie to nie rusza...pisz wszędzie na ścianach Alizée i suchaj ich piosenken na walkmanie/discmanie na full rozkręconych suchawkach...w szczególności to ostatnia metoda baardzo skutkuje

n@pster
28th May 2004, 21:59
hehe własnie sobie rozmawiam z kolezanką :

Pati (21:55)
a ty jestes fanem alizee
Szymon (21:55)
...
Szymon (21:55)
no
Pati (21:56)
a nie wiedziałam
Szymon (21:56)

Pati (21:56)
nio to milusio
no co francuska muzyka...
a pozatym pieknie śpiewa i wygląda
Pati (21:57)
nio tak można się było domyślać

i jakos az sie zdziwilem ze nie było zadnego hahahah :):) no no no jestem pod wrazeniem

Ronnie
28th May 2004, 22:06
Ziomy przejmujcie takimi kolegami bo to najgorsze scierwo. I od dzisiaj nienazywajcie ich kolegami to niesa koledzy skoro nieakceptuja Waszych decyzji... Jakby taki koles kilka razynazwal przymnie alizee ****** to odrazu prostu pod oko albo miedzy oczy... :mrgreen:

* Kilka razy bo cierpliwy czlowiek jestem :D ale ilez mozna...?

_DIAVOLO_
28th May 2004, 22:30
a ja ostatnio zacząłem gadać otwarcie w klasie o Alizee chociaż wszyscy tam lubi H-H i Rock i nawet kilka osób zainteresowałem . Trzeba powiększać grono Jej fanów

Blej
29th May 2004, 09:23
a u nas jest mania HIP-HOPU i ciężkiego metalu (obu gatównków nie lubie)...takie Hip-hopowki za dyche sie znalazły..a najgorsze że część z nich to kujonki, a ten stylk do kujonów nie pasuje

Cobra1
5th June 2004, 21:12
a oto wypowiedź mojego kumpla nieokrajałem wej wypowiedzi z gg bo nawet niebyło z czego http://www.gimnazjum1wnowejsoli.webpark.pl/1.txt
crooliku przepraszam ale on mnie bardzo wk****ł normalnie kolega jak z koziej d**y trąba !

n@pster
5th June 2004, 21:21
p*j*b do kwadratu..daj mi jego GG :!:

Maju
5th June 2004, 21:47
Ale ciec !

Cobra1
5th June 2004, 21:54
oto jego GG 5030399 oraz hyba IP 217.98.121.102(sprawdzony PowerGG)pliz zablokujcie mu łącze pliz pliz pliz

n@pster
5th June 2004, 21:55
hmm...wszycy pingujemy go??az siec mu stanie..chyba ze ma lan...to dupa...ale mozna poszukac jeszcez podstawowych dziór...jak lama to fakemail z trojanem i po gościu

Cobra1
5th June 2004, 22:00
wszycy pingujemy go

słyszałem że można zpod linuxa gościowi zaśmiecić łącze pakietami aż do tego stopnia że ziom przez 2 tygodnie neta niebędzie miał

n@pster
5th June 2004, 22:05
hmm...napisac małego batha albo w delphi z indy i gośiu nie bedzie wiedzial co sie dzieje...tylko ten soft trzeba by odpalic z kilku maszyn..widzaięłm atak na onet gdzie 100 maszynek pingowało cały czas onecik (bath) az padł!! a gościu nei ma raczej maszyny serwerowej (o ile to jest ZEW IP!!) ale chyba tak...bo zadnego hosta tylko ip..,.mozesz miejwiecej podac jaki ma sprzęt..?? i wógle postaraj sie dowiedziec jak najwiecej o nim

n@pster
5th June 2004, 22:14
hmm...d*** niestety gościu jest za natem :(:( czyli ma Lana bez zew. IP. :(

Darkthrone
5th June 2004, 22:22
co za gość. Normalnie w morde (sorry) i nożem!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

miror
5th June 2004, 23:03
no i costego ze jest za natenm ? ale ma sdress mac no nie ... a poztym pingowanie to nie taki zly pomysl ale tobie to tesh pzreszkadza uwierz mi :) tzn wysylajacemu :) mzoan by mu zapodac keyloggera poaksowac konta itp potem formata na dysk i spox :)

croolik
7th June 2004, 01:25
"tak mówisz pfff jakby każdy tak mógł"

Ehehe, bo każdy tak może. Sorry, ale 'maturkę' (inaczej tego się nazwać nie da) z języka w L.O., to każdy może zdać...
Ja się nie dziwię, że jej się nie podoba skoro nie zna znaczenia (żeby tłumaczyć Alizee trzeba znać specyficzne zwroty, a nie standardy licealne).

"kiedy mi przetłumaczyła to okzało się że tekst jest gorszy od tekstów wiśniewskiego"

Ehehe, piękne, piękne...

Niech no się ta siostrzyczka do mnie zgłosi, ROTFL, zmięknie rura... :mrgreen:

n@pster
7th June 2004, 07:14
To moze niech ta siostrzyczka przetumaczy teksty wiśniewskiego :P to dopiero francuzi beda sie smiac :P

Ronnie
7th June 2004, 16:44
Co to za lamus? Cobra to jakis Twoj znajomy, normalnie naleza mu sie tegie buty...

Cobra1
7th June 2004, 19:08
Cobra to jakis Twoj znajomy, normalnie naleza mu sie tegie buty...

niestety widać jakie UFA mam jako kolegów z klasy :evil: normalnie nic dodać nic ująć :roll:

n@pster
7th June 2004, 19:50
KLASY?? o w morde... to ja myslałem ze mam nienormalną klase...a właśnie sie dowiedzaiłęm ze bede w 3 klasie robił na muzyke "audycje mucyczną" :P o jakimś piosnekarzu/piosenkarce...hehehe ja juz wiem o kim... :P

Ronnie
8th June 2004, 14:55
o kim? O Edycie Gorniak? :lol: :lol: :mrgreen: haha :) A swoja droga co to jest "audycja muzyczna"? na czym bedzie to polegalo?

n@pster
8th June 2004, 15:39
hmm..nazwa gupia...ale bedzie okazja zeby "wypromować" Lili w mojej klasie :P
A ta audycja muzyczna to bedzie takie cos ze bede musial znalezc jakis informacje o jakims wykonawcy/wykonawczyni i zaprezentowac to wraz z jej/jego piosenkami...

Darkthrone
8th June 2004, 15:43
no to nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu :D

Cobra1
8th June 2004, 17:22
hmm..nazwa gupia...ale bedzie okazja zeby "wypromować" Lili w mojej klasie
A ta audycja muzyczna to bedzie takie cos ze bede musial znalezc jakis informacje o jakims wykonawcy/wykonawczyni i zaprezentowac to wraz z jej/jego piosenkami...

jak cos to hyba każdy ci może słurzyć pomocą ja napewno :D a tak jak napisał Darthrone

no to nie powinieneś mieć z tym żadnego problemu

ale zawsze coś można pomóc no nie :D :]

n@pster
8th June 2004, 20:15
:D:D dzieki men's :P ale problemu nie bedzie :P

kris
9th June 2004, 14:01
Ze mnie tez sie wszyscy w szkole smieja

ze mnie tez by sie smiali gdyby wiedzieli ,ale nie wiedza. niestety nie sa tolerancyjni...

n@pster
9th June 2004, 14:50
to trzeba ich zacząć przyzwyczajac...więcej nawijac o Alizée suchac jej muzy na przerwach...i wtedy zaczną sie przyzwyczajac...trzeba sobie wytresowac kolegów ;)

Darkthrone
9th June 2004, 15:42
nawijac o Alizée

byle nie za dużo bo efekt może być odwrotny :D

Michel
28th June 2004, 10:25
No có?... moja klasa si? przywyczai?a, ja ich na si?? nie zmuszam do Lizzie, oni si? nie ?miej?... poprostu na te tematy nie gadamy, a jak zaczynaj? si? nabija?, to wiedz?, co ja mog? powiedzie? ot ej ich muzyce :]

Ronnie
28th June 2004, 11:24
^ tylko pisz bez polskich znakow :wink:

Michel
28th June 2004, 12:59
nie wyswietlaja mi sie?? A to chamsko :wink:

Hubi
18th July 2004, 19:43
No moi na początku to się śmiali, szczególnie taki jeden. Ale po kilku misiącach przeszło wszystkim, a całe to zamieszanie się skończyło( jeden z kumpli nawet polubił Lili:] ).No ale jest jeszcze parę osób które dziwi fakt, że chłopak może słuchać Alizee, ale nic nie mają do tego.
Nie cierpie nietolerancji, choć sam czasem jestem nietolerancyjny :cheesy: .

Darkthrone
18th July 2004, 20:03
nietolerancyjny

BRAK TOLERANCJI DLA "ŚMIECIARZY"

widać :mrgreen:

kumple już nic nie mówia, za to ojciec używa takiego określenia na nią, że najchętniej bym mu jeb.... :evil:

n@pster
18th July 2004, 21:53
za to ojciec używa takiego określenia na nią, że najchętniej bym mu jeb....

az tak zle?? u mie w domu jakos nikt jeszcze nie poweidzal nic zlego na LIli...i maja szczescie :twisted: :twisted:

takelbery
18th July 2004, 22:10
Hehe u mnie nie jest zle ostatnio mama spytala czy ona jeszcze spiewa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Darkthrone
19th July 2004, 00:07
az tak zle??

nie pytaj... jeszcze się głupio śmieje, że sciągam wywiady których nie rozumiem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

croolik
19th July 2004, 16:02
Darkthrone:

jeszcze się głupio śmieje, że sciągam wywiady których nie rozumiem

Trzeba przeto grzecznie wytłumaczyć, że treść nie ma nic do rzeczy, liczy się to co na ekranie :cheesy:

miror
20th July 2004, 15:02
wlasnie :D obraz najwazniejszy przez gestykulacje mozna wiele zroumiec :cheesy:

takelbery
20th July 2004, 16:11
No w koncu kiedys filmy bez glosu byly a ludzie ogladali i sie podniecali takimi bezsensownymi historyjkami.

Adi32
22nd July 2004, 01:15
No tak ale wtedy były napisy przetłumaczone.
A co do moich kumpli to im sie podoba jej muzyka, tyle że uważają że ja przesadzam z Alizée, ale mnie to wisi i powiewa :? :? :?

kris
22nd July 2004, 15:36
nie pytaj... jeszcze się głupio śmieje, że sciągam wywiady których nie rozumiem

ja mam (miałem) podobnie ale z bratem. teraz jest spokój bo nie mam netu i nawet kompa...

.: PRZEMEK :.
22nd July 2004, 15:44
BRACIA :!: Też mam z nim kłopoty, jeśli chodzi o muzykę , której słucham :evil:

kris
22nd July 2004, 15:57
nic tylko współczuć...

.: PRZEMEK :.
22nd July 2004, 18:28
Tylko współczuć :cry: :cry: :cry:

slawekebi
12th July 2006, 12:13
Rodzina wie, że uwielbiam Alizée (można poznać: login screens, tapeta,mp3, DVD, przelaczam kanaly fr.). Szczególnie śmiała się ze mnie najstarsza siostra, że słucam takiej muzyki.. Ale jej przeszło :lol:
Kumple z podwórka też wiedzą,(odziwo im przeszło) i się nie śmieją..
Także wszyscy przyjęli do wiadomości, że ją :wub: i.. tyle
Nie mają na to wpływu :wink: