View Full Version : Hattrick.org
Ronnie
17th May 2004, 20:21
Witam :!:
Zapraszam do gry virtualnej www.hattrick.org Manager piłkarski bardzo rozbudowany, jezeli lubisz Managery to Ci przypadnie do gustu. 8) Sprawa wyglada tak: robisz swoja druzyne, trenujesz, kupujesz/sprzedajesz zawodnikow, umawiasz spotkania i poprostu prowadzisz ja do zwyciestwa! :lol: Sa rozne ligi, puchary itd. Ja dzis sie na tym zarejestrowalem - czekam na druzyne :D Pozdrawiam wszystkich manager'ow :!: :lol:
waRcoR
18th May 2004, 01:11
nie lubie gier o tematyce piłki nożnej ale jak znajde wolną chwile to skuszę, bo lubię gru online :)
Feniks
18th May 2004, 16:34
Spoko pomysl :)
Oczekuj Tom niedlugo jak FC Pogoria siegnie po puchar :)
Feniks
20th May 2004, 07:27
No to szykuj sie Tom bo dzisiaj otrzymalem swoja druzyne i mam zamiar tam zrobic rzeznie :)
Ronnie
21st May 2004, 16:01
taa a mi jeszcze niedali... :( Musze sie zarejestrowac jeszcze raz, u mnie w sieci duzo osob w to gra i mamy taka same brame, wiec mysla (moze) ze to jedna i ta sama osoba... jeszcze raz sie zarejestruje...
Feniks
25th May 2004, 19:01
to napisz do nich maila i przedstaw jak sprawa wygl?da
n@pster
25th May 2004, 19:08
hmm..wątpie czy to coś da...oni mają tyle userów zarejestrowanych...ja bym spróbował innaczej...połącz sie przez jakiś serwer proxy..wtedy twoje IP sie zmienia i moze wtedy szybciej dotaniesz druzyne
ajaccien
25th August 2004, 16:12
i jak tam panowie :?: gracie :?: bo ja już od kilku miesiecy pykam w hattricka i idzie mi całkiem nieźle... ktoś chętny na sparing :?: :P
Ronnie
25th August 2004, 16:51
Ajaccienie zagralbym ale gram w pucharze wiec srodowe sparingi mam zajete, podaj nazwe Twojej druzyny, popatrze sobie :D
ajaccien
25th August 2004, 16:54
Jeanne Club Natolienne, liga IV.786
Ronnie
25th August 2004, 17:03
:shock: IV liga... ja jestem w VI strasznie mocna... wogole to dobra ekipe masz! zapowiada sie awans do III? :wink: :mrgreen:
ajaccien
25th August 2004, 17:10
źleeee 6 liga u mnie :!: tak jak ty :!: ale obciach :!: miałem napisać VI :!: PRZEPRASZAAAMMM :!:
Ronnie
25th August 2004, 17:29
aha! niema problemu! :) no to i tak zapowiada Ci sie awans, tyle ze do 5 :wink:
ajaccien
25th August 2004, 17:39
konkurencja nie śpi... mam wyjazdy do wicelidera i trzeciej drużyny... nie liczę na awans w tym sezonie... powalczymy, ale jednak nastawiam się na awans dopiero za dwa sezony... polityka długofalowa :mrgreen:
Adi32
25th August 2004, 18:10
A ja sie jakoś nie interesóje takimi grami.
Kiedyś może sprubuje...
Przemyslav
27th August 2004, 23:29
Jeśli będą wolne miejsca w lidze, do której Chcesz się przyłączyć, otrzymasz drużynę po 4 dniach..
No to czekamy :D:D:D
Ronnie
28th August 2004, 13:46
hee :D powodzenia menedzerze, no prawie menedzerze... :D
Przemyslav
28th August 2004, 18:56
Mój zespolik to WC Glinianki :D:D no lae jesio czekam tam itd... :(
Chce wam przedstawic najlepszy obecnie manager pilkarski online w ktory gram od dosc nie dawna ale ktory mnie wciagnal niesamowicie :P Mianowicie jest nim wlasnie www.hattrick.org gra w niego obecnie ponad 600 000 ludzi za calego swiata oraz prawie 30 000 polakow . musze tutaj dodac ze polacy sa jednymi z najlepszych w tej grze i nasza kadra zdobywa medale . Jesli bedzie ktos zainteresowany to piszce w tym watku a wam odpowiem na wszystkie pytania . Napewno jesli ktos sie interesuje pilka nozna i lubi managery to jest to cos dla niego :D
Ronnie
8th July 2005, 19:27
Juz jest taki topic, sam zakladalem i zachecalem do gry :P :D
gdzie? :P Rozumiem ze grasz w to heheheh mozna wiedziec jaki klub i w jakiej lidze:P
edytka mowi ze juz czaje . Moj temat zostal wklejony tutaj.Sorry ze zalozylem taki sam temat ale ten byl bardzo dawno czyli wtedy kiedy ja jesio tego forum nie znalem :P Hattrick miodzio gram w VIII lidze :D Ale spoko awans pewny do VII :lol:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.