View Full Version : Soft
ej ziomki elo flow nigery mieszkjacy w alizee getto:) ciekawe jaki compilator zapodac pod procka noki 6110 ? jakies propzycje chcem systema napsiac pod koma :)
kranked
8th May 2004, 20:56
ej ziomki elo flow nigery miekszjacy w alizee gett o:) ciewie jaki compilator zapodac pod procka noki 6110 ? jakies prpopzycje chem sytema napsiac pod koma :)
:shock: :shock: miror błagam składaj jakoś te literki w odpowiedniej kolejności :idea:
Ronnie
8th May 2004, 21:00
i nie pisz tak jak ludzie na blogach... ok?
co ?? tnz :P widze ze macie problemy :P
Ronnie
8th May 2004, 21:06
np. zamiast tesz - tesh, chce - chcem. widze jak pisza ludzie na blogach i Ty piszesz podobnie, ale jak nie umiesz inaczej to trudne, ja moge sie przystosowac - sztuka adaptacji 8)
sorry ale ja nie laze po blogach i niwiem jak tam ludzie psizom bo blogi sa kijowe :)
Ronnie
8th May 2004, 21:33
to byl only przyklad... ja czasami wpadam i widze jak tam pisza, dlatego mam porownanie...
Cobra1
8th May 2004, 22:00
co prawdz to prawdz niekiedy miror rozczytać sięnieda co tam na wciskałeś w te klawisze :) ja też niekiedy piszę jakoś niewyraźnie ale ktoś zawsze rozszyfruje mój szyfr :):)
Ronnie
8th May 2004, 22:08
Ty miror! moze Ty nas szpegujesz? :lol: i kodem nadajesz do kogos? przyznaj sie! juz! :D
Tom jak zagadles ? :P atak nawiasem topic ma chyab inny charakter :P
Ronnie
8th May 2004, 22:27
racja, ale niewiem zabardzo o co Ci chodzi... co to jest compilator?
n@pster
8th May 2004, 23:38
hmm...Tom raczej tegio w necie nie znajdziesz...musiałbyś napisac do tych z Nokia, ale nie licz ze dostaniesz odpowiedz...:( niestety oni mają na to patent i musiałbyś gruuubo zapłacić:( takie czasy
miror nie tom a po2 to parwie czysty assembler wienc czemu mialbym nie znalesc ? ale ejst pewna domieszka i hcialbym do ARM znales compilatora ^_^ wienc jak cos to cynka tu dawac :P
n@pster
9th May 2004, 11:22
hmmm właściwie masz racje...napewno asm...no ale musiał byś znać specyfikacje We/Wy, przerwania i jeszcze jakieś szczegóły...Ale wiesz co...z czystej ciekoawości poszukam czegos w necie :)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.