PDA

View Full Version : LORIE

Pafcio
12th April 2004, 00:58
kto z Was wie kto to jets Lorie a może nawet słyszał jej piosenki 8) :?: wypowiedzcie się na Jej temat troszke :oops:

Dla mnie Alizee ma taki sam priorytet co Lorie :D tylko że czasami an punklcie na Alizee mam odchyły :mrgreen: natomias Lorie traktuje bardziej poważnie 8)

Garath
12th April 2004, 01:34
ALIZEE!!! Tylko ona!!

croolik
12th April 2004, 03:07
Zagłosowałem na Alizee, aczkolwiek mam duży szacunek dla Mylene.
Jeśli chodzi o Lorie, hummm, piosenkarka dla dzieci. I nie mówię tego przez złośliwość. Ot, taka Britney francuska - ale też nie do końca. Bo o ile Britney ewoluowała jednak wyraźnie od początku swojej kariery, to nie można tego powiedzieć o Lorie. W dodatku te żenujące teksty...
A TV i radio (szczególnie NRJ) skutecznie ją bojkotują... Dziwne to wszystko, no ale niby o gustach się nie dyskutuje. Pfff...
Natasha - w sumie jest mi obojętna, choć jak jej słucham to tak jakbym słuchał żeńskiego wydania Pascala Obispo (którego mam już dość - gdziekolwiek się człowiek nie odwróci tam zawsze się znajdzie Obispo - dość męczące na dłuższą metę...)

Pafcio
12th April 2004, 12:01
Lorie, hummm, piosenkarka dla dzieci. I nie mówię tego przez złośliwość. Ot, taka Britney francuska - ale też nie do końca. Bo o ile Britney ewoluowała jednak wyraźnie od początku swojej kariery, to nie można tego powiedzieć o Lorie
prosze nie pisz (mów) przy mnie o britney :? kiedyś się do niej uprzedziłem i do dzis ją ignoruje 8) Jeżel chodzi to wiadomo 8) Alizee guru ale ja tu mówie o tych na dalszym planie 8) uważam żę Lorie jest dobra.... ma kilka takich piosenek, którtych nieobecność na liście w moim winamp-ie doprowadza mnie do znudzenia 8) mowa o takich piosenkach jka np "week end" "j'ai besoin d'amour" "toute seule" "Sur un air latino" itd :afro:

p.s. jeżeli ktos jej nie słcuhał wcześnije to n aprawde polecam ściągnąć sobie piosenki (lub jka ja to robie teledyski :lol: ) "toute seule", "week end" 8) a co dalej sami zobaczycie

Garath
12th April 2004, 12:14
Pafcio ta laska po twoimi postami to właśnei Lorie?

Pafcio
12th April 2004, 12:38
tak dokłądnie to Ona :P
prosze tu dam jeszcze kilka zdjęć aby przybliżyć Wam jej osobę 8)
http://www.ppatrykp.webpark.pl/3.jpg
http://www.ppatrykp.webpark.pl/1.jpg
http://www.ppatrykp.webpark.pl/2.jpg
http://www.ppatrykp.webpark.pl/4.jpg

Garath
12th April 2004, 12:48
No niestety nie mój typ... :) Zbyt wyzywająca :) Alizee jest u mnie na 1 miejscu :D

miror
12th April 2004, 13:44
nom nei jest taka extra ale ma mangowom koszulke ma umnie plusika :) daj do ankiety jeszce priscille :)

Pafcio
12th April 2004, 14:04
daj do ankiety jeszce priscille
W tej kfestji może pomóc tylo jakiś moderator :?

Alizee jest u mnie na 1 miejscu
No podobnie jak u mnie 8) tylko jak już to gdzieś wyżej napisałem MOWIE O GWIAZDACH DRUGIEGO PLANU :!:

kris
13th April 2004, 17:21
MOWIE O GWIAZDACH DRUGIEGO PLANU

to po co w takim razie w ogóle Alizee dawać jako opcję do wyboru...
a mnie Lorie wyglądem do gustu nie przypadła bo ... nie przepadam za blondynkami...

P.S. Croolik-->co do Pascala Obispo, to w ang. sekcji sie wypowiedzi pojawiły ze Alizee mogłaby z nim współpracować i ze to mogłoby jej "na zdrowie wyjść"...
-->Pafcio: mam jakąs piosenke chyba Lorie-->Ma meilleure amie(całkiem spoko)

Garath
13th April 2004, 17:34
Co tu duzo pisać.

Alizee jest dla mnie ideałem kobiety. I nie to żebym ten ideał wyrobił sobie teraz, taki miałem wcześniej , może właśnie dlatego tak łatwo wpadłem w jej szpony :) Alize to taki misiaczek do całaowania i przytulania mniam :) 8 cud świata :thumbup:

croolik
13th April 2004, 20:53
kris:

P.S. Croolik-->co do Pascala Obispo, to w ang. sekcji sie wypowiedzi pojawiły ze Alizee mogłaby z nim współpracować i ze to mogłoby jej "na zdrowie wyjść"...

Hummm, do Pascala Obispo nic nie mam, nawet go lubię... Ale kolejna osoba śpiewająca piosenki Obispo... :| Już i tak wieje nudą jak najpierw posłuchasz Obispo, a potem Natashy... Jedno i to samo... A jeszcze potem sięgnij po Michela Polnareffa... Możesz dojść do wniosku, że we Francji mają już tylko Obispo...

kris
13th April 2004, 21:16
nie zebym sie kłócił ze on jest spoko bo ja go w ogóle nie znam, pierwsze słysze o nim, tak tylko mi sie skojarzyło...

Ronnie
15th April 2004, 14:36
Nie wypowiadam sie na temat Lorie bo nic o niej niewiem. A co do ankiety to glosowalem na Alizee :)

Feniks
15th April 2004, 15:37
A ja jedynie powiem ze fajna z niej fruzia :)

Michel
18th April 2004, 12:39
W tej ankiecie nie powinno być Alizée.

Zresztą, ja zagłosowałem tym razem na Mylene,
Alizée i Mylene to dla mnie dwie kobitki na pierwszym miejscu, także jak widzę ankiety tpu alizée czy Mylene to mówię to i to, a że tak głosowac nie można... to tym razem na Mylene zagłosowałem, po uprzednim rzuce monetą :P

Michel
18th April 2004, 12:40
PS. A na Pryszcza nikt nie głosował :P??

kris
18th April 2004, 12:42
Alizée i Mylene to dla mnie dwie kobitki na pierwszym miejscu

to jeszcze w ang. sobie zagłosuj w questions and opinions..

Michel
18th April 2004, 12:55
zajrze tam :)

waRcoR
25th April 2004, 01:53
1) Ania
2) Alizee
3) Natasha

i chyba nie musze się rozpisywać ..........