PDA

View Full Version : Nasze sny o Lili...

Pages : 1 2 3 [4] 5

Marzec
13th December 2007, 23:09
Też dzisiaj spróbuję :) Komu się nie uda ten przegrywa :) Z tą piosenką to jest dobry pomysł bo są teorie że dźwięk jaki mamy dookoła siebie podczas snu tworzy nam obrazy w marzeniach sennych :) Mi to się sprawdzało wiele razy w weekendy gdy braciszek ciorał na kompie a ja jeszcze smacznie chrapałem :P Śni mi się że mi dom bombardują z powietrza, budzę się, patrzę a tu dziecko przy komputerze i gra w Tetrisa 3000 z wybuchowymi efektami dźwiękowymi

Citroen_Maniak
14th December 2007, 17:29
Wprawdzie to nie ma bezpośredniego związku z Alizée, ale śniło mi się, że całowałem dziewczynę przy Lui ou Toi.

EternelFan
14th December 2007, 17:40
Przegralem, nie snilo mi sie ;| albo juz nie pamietam nawet, nie wiem ;| a jak Wam sie powiodlo? ;)

CZESTER
14th December 2007, 18:24
Mi też nie zabradzo :( Może dzisiaj :P

EternelFan
14th December 2007, 18:39
Moze popros kogos by Ci bajke przed snem przeczytal ? :P bedzie tam text : "Lili" i tak ciagle :D a jak nie to hmm, myslalem zeby zglosic sie do psychologa, moze cos poradzi? :) sam chyba sprobuje kiedys pojsc do specjalisty ;)

Marzec
14th December 2007, 18:46
Eternel poważnie się do tego zabierasz :D Dzisiaj robię drugie podejście :D Przyznam się bez bicia, że wczoraj do nocy uczyłem się i potem byłem padnięty, więc wstałem, zrobiłem dwa kroki i leżałem w łóżku ;) Konkurencja powtórzona :)

EternelFan
15th December 2007, 21:40
W koncu trzeba podjac zdecydowane kroki zeby miec z tego przyjemnosc, bo czy sen nie jest czyms przyjemnym, ukojeniem nerwow, oderwaniem od swiata, spelnieniem marzen? ;) Dzisiaj rowniez wynik na - , nie udalo sie, moze nastepnym razem sie uda ;) Choc i tak dziewczyna mi sie snila pewna, tlum przed szkola, zblizam sie by powiedziec czesc i pojsc dalej, bo ostatnio rzadko gadamy, zatarasowala mi droge i koniec snu, pozniej tylko sie zastanawialem we snie co by sie stalo gdybym powiedzial do niej takie mocne "co?!" ;) Gdyby to byla Lily..... ;)

Kopek
15th December 2007, 21:53
W koncu trzeba podjac zdecydowane kroki zeby miec z tego przyjemnosc, bo czy sen nie jest czyms przyjemnym, ukojeniem nerwow, oderwaniem od swiata, spelnieniem marzen? ;) Dzisiaj rowniez wynik na - , nie udalo sie, moze nastepnym razem sie uda ;) Choc i tak dziewczyna mi sie snila pewna, tlum przed szkola, zblizam sie by powiedziec czesc i pojsc dalej, bo ostatnio rzadko gadamy, zatarasowala mi droge i koniec snu, pozniej tylko sie zastanawialem we snie co by sie stalo gdybym powiedzial do niej takie mocne "co?!" ;) Gdyby to byla Lily..... ;)

Kurde a mi sie snia tylko moje Profesorki i hardcorowe laboratoria :O

Edit1: No i jeszcze raz na ruski rok wycieczki z czasow jak bylem piekny i mlody :PP

Maciej
22nd December 2007, 09:50
Następny sen! Co prawda to Lili była w nim tylko raz, ale przeczytajcie: pamiętacie tego faceta, co prowadził ten program, w którym po raz pierwszy pokazano teledysk Lili do MJ? W telewizji był wywiad z nim i z Lili. Aż pada pytanie gdzie będzie tournee tzn. gdzie się zacznie czy coś w tym stylu i ten facet odpowiedział EN POLOGNE!!! Wtedy usłyszałem tak jakby krzyk kibiców, którzy cieszą się ze zwycięstwa swojej drużyny, a potem ten krzyk przemienił się w dźwięk suszarki do włosów mojej mamy...Chciałbym, żeby ten sen się spełnił :D

Maju
22nd December 2007, 10:58
mmm no piekny sen obys mial sny prorocze .... !! :P

Shibby
22nd December 2007, 14:14
Aż mnie ciarki przeszły. :P

Mój pierwszy sen z Lili (swoją drogą gdzieś tu przytoczony) dotyczył koncertu w Polsce, na którym byłem. :P

Obyśmy obydwaj mieli sny prorocze. :P

EternelFan
30th December 2007, 21:02
To nie jest mój 1 sen, ani dzisiejszy, ostatnio mi się przyśniła Lilka ;)

Krótki był...
Jedyne co "widziałem" to Lilke przede mną, czasem troszkę z boku, rozmawialiśmy po francusku, po polsku i po angielsku ;) powiedziałem, że chciałbym jako moje marzenie, żebyśmy usiedli w parku na ławce, w lekko przyciemnionej scenerii, ale nie w nocy, żeby ona się oparła o mnie, tak się przytuliła....
później mówiąc dalej uzmysławiając sobie że mogę powiedzieć jej co chcę, prosiłem i całusa w policzek, później wpadłem na pomysł zdjęcia pamiątkowego jak daje tego całusa, myślałem o ludziach którzy się śmieją z Lilki, albo nie mają o niej najlepszego zdania, w szkole ;(
Sen się urwał, nie obudziłem się, po prostu się skończył..... miałem wrażenie że stoimy przed jej białym domem, z małym płotem, w Paryżu, latarnia oświetlała okolicę...
Dziwię się skąd jej dom, skoro go nigdy nie widziałem...

Sen... obraz spełnionych marzeń, który okazuję się tylko wyobraźnią.... jest piękny jak się śni.... ma odwrotny efekt jak się skończy.. pogłębia w marzenia... złudzenia...

EternelFan
31st December 2007, 14:34
Sen goni sen ;) dzisiaj miałem kolejny ciekawszy ;)

Lilka robila bańki ;P miała takie 2 długie rurki na końcu zgięte w górę, coś takiego -> _____| ;)
Za pierwszym razem zrobiła 2 duże bańki a później chciała je zabrać z tych rurek, ale pękły...
Następnym razem zrobiła 2 mniejsze, zabrała te rurki, jedną bańkę szybko próbowała jakby zassać ustami ale tak żeby ich nie dotknąć, próbowała ją przesunąć na tą drugą, ale gdy się dotknęły (tak jak robi się bałwana ze śniegu, jedna kula na drugą) to pękły ;) i wsio ;)

tom101
31st December 2007, 14:39
Mi sie juz dawno nie snila. Swoja drogą ciekawe masz sny

Maciej
31st December 2007, 15:25
Lilka robila bańki ;P miała takie 2 długie rurki na końcu zgięte w górę, coś takiego -> _____| ;)
Za pierwszym razem zrobiła 2 duże bańki a później chciała je zabrać z tych rurek, ale pękły...
Następnym razem zrobiła 2 mniejsze, zabrała te rurki, jedną bańkę szybko próbowała jakby zassać ustami ale tak żeby ich nie dotknąć, próbowała ją przesunąć na tą drugą, ale gdy się dotknęły (tak jak robi się bałwana ze śniegu, jedna kula na drugą) to pękły ;) i wsio ;)

skojarzyło mi się z teledyskiem do L'Alize :P

Shibby
31st December 2007, 18:04
Mi się ostatnio śniło, że kupiłem Newsweeka, a tam na okładce informacja o tym, że Lili wypuściła nowy album. Niestety nie pamiętam, czy w śnie przeczytałem w środku artykuł na ten temat, bo jestem ciekaw, co bym tam przeczytał. :P

Misiaczek
2nd January 2008, 13:30
skojarzyło mi się z teledyskiem do L'Alize :P

Mi równierz :mrgreen:

Nevi
2nd January 2008, 21:58
hehe, a komu nie? :D

EternelFan
2nd January 2008, 22:04
Hehe ;) no we śnie było bardzo podobnie ;) teraz czekać na kolejne, codziennie wieczorem leżę i myślę o Lilce do upadłego ;) za którymś razem działa ;)

Marzec
2nd January 2008, 23:51
Najlepiej myśleć twórczo. Zwłaszcza jeśli w trakcie dnia robi się tak mało. Długopis, ołówek i rysuj Lili, albo pisz o niej wiersze lub komiksy :D Powinno działać :D

hyundai86
5th January 2008, 19:06
Przypomnialo mi sie ze mialem sen z Lili jak bylem w domu :D Miejsce akcji to najprawdopodobniej Ajaccio podczas lata. W tym snie bylem jesli dobrze pamietam z rodzina i mieszkalismy nad morzem w domku w ktorym z jakiegos powodu byla takze Alizee. Slonce bylo juz dosyc wysoko ale byla dopiero 7 rano wiec usiedlismy przy wspolnym stole do sniadania ktore bylo przygotowane na zewnatrz. Pamietam ze posniadaniu bardzo chcialem zostac z Lili chociaz chwile sam na sam ( aby porozmawiac :cheesy: ) ale jak juz do tego doszlo to sen sie skonczyl :|

EternelFan
5th January 2008, 20:22
Najważniejsza chwile, a tu końce zawsze... ;| buuu ;|

Sen fajny :P trza było wysłać mi pocztówkę z Ajaccio ;)

kiko90
5th January 2008, 22:36
Miałem kolejny sen, mianowicie puszcze MJ w Polskiej stacji Viva
Nie wiele pamiętam, ale ten prowadzĄCY powiedział " a teraz przed wami świeżak"
I Alizee :oops:... en sie już urwał jak Alizee się uśmiechneła w klipie :(

3Dmark
7th January 2008, 23:26
Ja mialem sen z LILI w roli głównej jaoś przed wczoraj:wink:.Sniło mi sie że przeprowadzam z nią wywiad i rozmawialem z nią po niemiecku:shock: i z tego co pamietam to szło mi calkiem dobrze. W okolo mnie bylo pełno ludu(akcja dziala sie w moim miasteczku przed moim domem:) ). Pytalem się Jej czy czasami wchodzi na polskie fora a Ona odpowiedziala że codziennie:D i dala mi buziaka w policzko i wtedy sie obudzilem:( .

Przemyslav
7th January 2008, 23:32
Witamy na forum :) :) :cheers:

Zapraszamy: http://www.alizee-forum.com/showthread.php?t=10841&page=147

CZESTER
7th January 2008, 23:35
Dokładnie witamy na forum, miłego postowania :P Brat mnie uprzedził :xd: :P

3Dmark
7th January 2008, 23:37
Jest jeden sposób żeby porozmawiac z Lili:D ŚWIADOMY SEN((lucid dreaming).
To jest taka tecnika w której przy odpowiednim treningu umysłu możemy kontrolować sen. Mówie wam to dziala:D

sorry że post pod postem napisalem

Edit:
Witam kolegów fanów nareszcie mam z kim pogadac o Alizee:D

CZESTER
7th January 2008, 23:42
Wow 3Dmark, jestem pełen podziwu, mi się jeszcze Lili nigdy nie przysniła, pomimu różnych trików :P

Maciej
8th January 2008, 14:52
Witamy,witamy 3dmark :cheers:

Nevi
8th January 2008, 21:11
Jest jeden sposób żeby porozmawiac z Lili

Albo wbić się z nami na jakiś koncert/spotkanie :D

3Dmark
9th January 2008, 16:30
Albo wbić się z nami na jakiś koncert/spotkanie :D

To by był najlepszy i najciekawszy sposób:P

Nevi
9th January 2008, 18:16
Trzeba będzie się zgrać jak będzie to zapowiedziane tournee...., tylko ciekawe gdzie :/

CZESTER
9th January 2008, 20:53
tylko ciekawe gdzie :/

W Poznaniu :P

Maciej
9th January 2008, 21:03
Nieee :P na pewno w Stężycy :mrgreen:

EternelFan
9th January 2008, 21:07
Mazury i Giżyckie Molo z Estradą nad Jeziorem Niegocin, w całej Krainie Wielkich Jezior Mazurskich będzie echo szło :D

3Dmark
9th January 2008, 21:10
A mi sie wydaje że we Wrocławiu będzie:cheesy:ale naj lepiej jak by była w każdym wiekszym mieście:P

Nevi
10th January 2008, 01:58
W Poznaniu :P

No ba ^^. Postaram się aby chata była wolna :D

hyundai86
10th January 2008, 04:23
A mi sie wydaje że we Wrocławiu będzie

Ledwo zaczoles a juz masz u mnie plusa ;) przez jakis czas bede pamietal :cheesy:

PS. Mysle za nadal by wypadalo tu wpasc :|
http://www.alizee-forum.com/showthread.php?t=10841&page=147

PS2. Oprócz ostatniego snu narazie cisza ;)

Marzec
10th January 2008, 06:54
Ja się założę że w Katowickim spodku :D Albo gdzieś indziej blisko Częstochowy :D

Pasat
10th January 2008, 15:52
Ja się założę że w Katowickim spodku :D

Dobrze gada :cheesy: :cheers:. Spodek w Katowicach i koniec :P.

Maciej
10th January 2008, 19:09
"Olivia" w Gdańsku i koniec :D

Citroen_Maniak
10th January 2008, 19:14
K-ce Spodek i koniec :P

Nevi
10th January 2008, 19:26
Polska..., to mi wystarczy :P

Maciej
11th January 2008, 23:11
Jest!!! Był następny! :P Przypomniałem sobie o nim dopiero po przeczytaniu tematu o następnym singlu - 50/60. Otóż poprzedniej nocy śnił mi się wywiad, w którym Lili zapowiedziała następny singiel i był nim właśnie "Fifty sixty" :D To było na 100% proroctwo!

3Dmark
12th January 2008, 00:00
Ktoś próbował Świadomy sen(Lucid Dream):P?Pisałem o tym kilka postów w wyżej.

Marzec
12th January 2008, 15:01
Marku :) (lol) już poruszaliśmy ten temat kilka razy, a nawet jesteśmy amatorami tegoż zjawiska :)

Macieju, Proroctwo wynikające z telewizyjnego francuskiego show :D

Shibby
1st February 2008, 16:04
Parę dni temu Lili mi się śniła. :D

Najpierw był jej koncert. Pamiętam, że całkiem ciekawy, bo scena była ruchoma i się poruszała po całej Polsce, tak aby każdy mógł posłuchać Lili. :P Ja oczywiście załapałem się na gapę na tą scenę i podróżowałem razem z nią. ;)

A potem Lili spotkała się z trójką fanów, wśród których byłem oczywiście ja i jeszcze ktoś z tego forum z polskiej sekcji oraz jeden jakiś zagraniczny fan, który mówił tylko po angielsku. I właśnie najlepsze było to, że Lili poprosiła mnie o tym, aby był tłumaczem, chociaż angielskim idealnie nie władam. Mniejsza jednak z tym, bo Lili mnie o to poprosiła po polsku i ja jej wszystko z angielskiego tłumaczyłem na polski, aby mogła zrozumieć. :D

I mimo tego sen i tak mi się wydawał niezwykle realistyczny. Jak się przebudziłem to byłem pewien, że to się naprawdę działo, leżałem sobie w łóżku i przypominałem moment po momencie te chwile i dopiero po jakimś czasie "zaskoczyłem", że to jednak tylko sen. :P

W każdym bądź razie sen napędził mi dużo dobrego humoru. Następnego dnia miałem mieć ciężki egzamin do zaliczenia i czekał mnie cały dzień nauki, której już miałem dość po dniu poprzednim. I o ile poprzedniego dnia humor miałem taki sobie, to tego dnia było zupełnie odwrotnie. Nawet mimo tego, że mimo wszystko niezbyt się nauczyłem, to wiedziałem, że jakimś cudem go zaliczę.

I co się stało w dniu egzaminu? Poszedłem całkowicie wyluzowany, a wykładowca do nas, że Ci co mają 4.5 lub 5.0 z ćwiczeń to niech ustawią się w kolejce z indeksami to przepisze oceny o 0.5 zmniejszone. :D Ja miałem akurat 4.5 z ćwiczeń, dlatego z egzaminu wpisał mi 4.0. :D Z ćwiczeń miałem wysoką ocenę, bo z rozwiązywaniem zadań na kołach problemów nie miałem, ale egzamin był z teorii, a tego jak nic innego w matematyce nienawidzę (to był akurat ustny egzamin z metod probabilistycznych), zresztą nie tylko ja, bo większość jednak egzamin oblała i czeka ich poprawa, a mi się udało. :P

We wtorek egzamin z fizyki, czyli pewnie jeszcze większy hardcore. Oby mi się Lili znowu przyśniła, bo chcę go zaliczyć bez poprawek. :D

Marzec
2nd February 2008, 01:36
Sen jak marzenie :D

Podziwiam Cię, bo ja bym miał raczej zły dzień, gdybym się dowiedział że wszystko wyparowało

Dragon
2nd February 2008, 14:04
Ktoś próbował Świadomy sen(Lucid Dream):P?Pisałem o tym kilka postów w wyżej.
nie wiem czemu ale zawsze jak o tym ktoś mi przypomni to napalam się że mógłbym dajmy na to znaleźć się w Iraku jako USM :|. Ani nie pomyślałem o Lilce czy Kate. Jestem spaczony militariami?

3Dmark
2nd February 2008, 14:20
Jestem spaczony militariami?
Mi się często śni że gram w ASG i nie mam okularów ochronnych założontch:wink:

Shibby
2nd February 2008, 16:29
Podziwiam Cię, bo ja bym miał raczej zły dzień, gdybym się dowiedział że wszystko wyparowało

Wiadomo, że sen to nie to samo, co spotkanie w realu. Jako optymista wychodzę z założenia, że i tak kiedyś zobaczę Lili na żywo. :)

I mimo, że sen ze spotkaniem na żywo równać się nie może, to przecież jak bym spotkał Lili na żywo to też takie spotkanie nie trwałoby wiecznie. Podobnie jest ze snem. Toteż ja wychodzę z założenia, że dopóki Lili nie zobaczę na żywo, to dobre i to. I w ten sposób napędzam sobie dużo dobrego humoru po takim śnie. :P

Polecam wszystkim więcej takiego optymistycznego podejścia do życia jak ja. :P

3Dmark
7th February 2008, 00:46
Ostatmio miałem sen że Lilka śpiewała u mnie w szkole na studniówce:D.
Pamiętam że latałem po całej szkole i szukałem Alizee, a kiedy ją ujrzałem to nawet na mie nie spojrzała:(.Puźniej cały dzień miałem doła:|

Pasat
7th February 2008, 01:31
W poniedziałek w nocy miałem kolejny sen z Alizée :cheesy:. Cała akcja toczyła się w pociągu. Ja wraz z jakimś kumplem i całą masą dziewczyn występowaliśmy w reklamie Kinder Bueno albo jakiś innych czekoladowych pyszności. W każdym bądź razie wszyscy jedli czekoladę i nagle spostrzegłem, że spodobałem się dwójce dziewczyn :cheesy:. Jak później się okazało jedną z Nich była Alizée :oops:. Uśmiechała się do mnie tak słodziutko, że myślałem, że z miejsca dostanę zmazy :mrgreen:. Gdy tylko zorientowałem się, że mówi po polsku chciałem odrazu nawiązać bliższy kontakt ale okazało się, że na następnym przystanku wysiada ponieważ musi szybko jechać do domu opiekować się synkiem :blink: ? Na tym mój sen z Alizée niestety się skończył :(... Odrazu jak tylko przebudziłem się wziąłem coś do pisania i kartkę papieru aby spisać sen żeby o nim nie zapomnieć :P. Oczywiście cały dzień dopisywał mi humorek i chodziłem z bananem na ryju :D.

Pasat
13th February 2008, 20:35
Chyba rozkręciłem się z tymi snami :cheesy:. Dzisiaj w nocy znowu :P. Pamiętam nie dużo ale wiem, że studiowałem razem z Alizée we Włoszech (dobre sobie :mrgreen:) i byliśmy razem w jednej klasie :). Raz podszedłem do Niej aby dała mi swój autograf na płycie vinylowej albumu Psychédélices :). A na następnej lekcji podszedłem do Niej aby znowu dała mi swój autograf ale tym razem z dedykacją dla Pasata na płycie I'm Not Twenty :). Pamiętam jeszcze, że cała klasa Ją oblegała a ja byłem na samym końcu gdy jednak już przyszła moja kolej to porozmawiałem z Nią w języku angielskim (łamanym ;)). Więcej niestety nie pamiętam :(...

EternelFan
13th February 2008, 21:07
Rozkręcasz się :P podziel się z innymi takimi fajnymi snami :P

Shibby
13th February 2008, 22:59
Ciekawe, czy ja się kiedyś Lilce śniłem. :P

Misiaczek
19th February 2008, 13:42
Nie znalazłem odpowiedniego tematu co do tego snu więc zamieszczam go tutaj. Miałem ostatnio piękny sen. Może to nie był sen o Alizee ale warty opowiedzenia. Śniła mi się Juliette :wub:

Zaczęło się tak: wstawał kolejny dzień, Jak co dzień wstałem i pierwsze co
zrobiłem to sprawdziłem pocztę nie było w niej nic specjalnego kilka reklam
i jedna ważna wiadomość od ciebie było to coś w stylu cześć Łukasz. Co tam
ciekawego u ciebie słychać… a może to głupie pytanie, ponieważ rodzice w ten
weekend pozwolili mnie cię odwiedzić. Spojrzałem na zegarek 10:20 piątek
wrzasnąłem…CO!!!!!!!! Przecież to dzisiaj masz przyjechać. Cały dom
postawiłem na głowie, bo był to szczególny dzień. Wszystko było już gotowe,
kiedy nagle dzwonek do drzwi szybko pobiegłem otworzyć by zobaczyć ze to
listonosz. Trochę smutny i zawiedzony poszedłem do swojego pokoju szukając
ukojenia w muzyce. Po kilku chwilach kolejny dzwonek Tym razem już nie
chętnie otwieram drzwi a tam stoisz Ty. Swoim słodziutkim głosikiem
mówisz. „Witaj Misiaczku” I po chwili rzucasz mi się na szyje. Z trudem
powstrzymywałem łzy. Po kilkunastu minutach siedzieliśmy u mnie w pokuju
przy świecach i rozmawialiśmy przytuleni do siebie. W pewnym momencie nasza
rozmowa zamilkła, a nasze spojenia splotły się. Nie zapomnę twojego blasku w
oczach. Nasze serca zaczęły bić szybciej. Po chwili nasze usta powoli
zaczęły się dotykać i… czule całować. Niestety obudziłem się byłem cały
zlany potem. Popatrzyłem na zegarek była 4:00 potem już nie mogłem zasnąć. W
głowie miałem tylko jedną myśl. Leżałem i myślałem o tym. Już nie mogę
doczekać się dalszej części snu. Ciekawe jak to by się potoczyło dalej ???

:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

Konrado
19th February 2008, 16:09
Co za sen :D nie jeden by chcail aby mu przysnila sie Agnieszka lub Hunti. Coz tylko pozazdroscic :)

Ciekawe co na to Agnieszka ;) :P

P.S. Ja to bym chcial aby mnie sie przysnila cysterna piwa, lesniczowka i cala ekipa z forum :cheesy:

Juliette
19th February 2008, 16:45
coz moge powiedziec . . . . :P
troche mnie zatkalo , ale sny są rozne ja tez czasem mam takie zabawne:):)

Konrado -> tez bym chciala zebyscie sie wszyscy przysnili ... a potem zeby to sie spełnilo :) bo ja miewam prorocze sny ;)

Citroen_Maniak
19th February 2008, 18:08
Mi się śnił sen z koleżanką, o której względy zabiegam. Zbyt pikantne i takie Mrrr....

CZESTER
19th February 2008, 18:12
No comment xD :mrgreen:

3Dmark
19th February 2008, 18:49
Nie znalazłem odpowiedniego tematu co do tego snu więc zamieszczam go tutaj. Miałem ostatnio piękny sen. Może to nie był sen o Alizee ale warty opowiedzenia. Śniła mi się Juliette :wub:

Ciekawe co stało by się dalej:D?

Konrado
19th February 2008, 18:56
Ciekawe co stało by się dalej:D?

No jak co, reszta ekipy wpada do Miska drzwiami i oknami, majac pod pacha zgrzewki browara :cheesy: i rozkrecamy impreze :D

@Juliette, skoro masz prorocze sny, to mysl o Nas czesto w nocy :D co ja bym dal, aby sie spotka z tymi Maniakami Alizee :cheesy: marzenia... ;)

Marzec
19th February 2008, 18:58
Podziwiam wyrozumiałą reakcję Juliette :)

Konrado
20th February 2008, 03:15
Podziwiam wyrozumiałą reakcję Juliette :)

a jak wedle Ciebie miala zaragowac :?:

Citroen_Maniak
20th February 2008, 13:33
Mogłaby się śmiertelnie obrazić i już nie wchodzić na forum.

konradzik
20th February 2008, 20:46
hehe, fajne macie sny :P ---> fragment maila do kumpla z opisem snu [enjoy the silence :)

'Dobrze, że się bawisz i odpoczywasz:) (dzięki za mail).Ja odpoczynku od
cierpienia nie mam nigdy - nawet w snach: jakieś szpitale, spiski, pościgi,
strach, uwięzienie, ktoś podaJE mi nóż (jakiś robotnik), porządny
krótki nóż damasceński z rękojeścią, bo ja mam same ostrza jakby brzytew
-bez rękojęsci, zagrożenie, strach, dziwaczni lekarze, orientuję się w
niebezpieczenstwie, uciekam, ktoś do mnie strzela -ochroniarze szpitala hehe,,
biegnę, drogę zastępuje mi trzech karłów, agresywni, silni, za mną
trzech żołnierzy z karabinami, rzuca,m się na karłow skacząc jak Bruce Lee,
kopię itd.przedtem ktoś zamknął tuż przede mną drzwi od tego chorego
szpitala, zamknęły się jakby automatycznie, panika, koncentracja,
adrenalina, przedtem widzę Alizee jako jedną z pielegniarek, te same brwi, nosek,
tak samo porusza ustami, podchodzę ,biorę ją za ręce, ale ona patzry tak
jak nie ona, jakimś dziwnym, obojętnym wzrokiem, czuję zawód, okropne,
szare ,płaskie obrzydzenie, jest mi niedobrze i
"nagle pojąłem co chcą
ze mną zrobić tu, i za gardło porywa mnie strach, jestem sam a wy - siedmiu
kręgów tłum- macie w oczach i w uszach piach...

/...po mnie nikt nie wyciągnie okrutnych rąk, i nie będą katować ni
strzyc, dla mnie mają tu jeszce ósmy krąg - ósmy krąg w którym nie ma juz
nic /"...............'

hyehe, mam nadzieję że bawiliście się dobrze [to ostatnie to fragment Kaczmarskiego -dodałem dla efektu :P

Blaze
20th February 2008, 20:57

zmiadzylo mnie to

Marzec
21st February 2008, 01:35
Witaj :D :D

Mogłaby się śmiertelnie obrazić i już nie wchodzić na forum.
Ja na pewno nie zachowałbym się spokojnie w takiej sytuacji :)

Juliette
21st February 2008, 09:58
a co mam zrobic? sny są rózne, a ze jemu sie przysnil akurat taki glupi i smieszny sen to co? nie ma z czego robic afery....

konradzik
21st February 2008, 10:20
Dzisiaj śniło mi się, że pokłóciłem się z matką i z ojczymem.Mieszkaliśmy w nowych blokach, na strzeżonym osiedlu, a ja po kłotni uciekłem stamtąd na drogę i porwałem autobus.Autobus się rozbił a ja wyskoczyłem.Zrobiło mi się żal bo robię złe rzeczy a ponadto wszyscy, całe rodziny, z tych nowych bloczków gdzieś wyjeżdżały - moja matka i ojczym też.Toteż wróciłem tam, żeby matkę może jeszcze raz zobaczyć.Snułem się tam samotny i coraz bardziej smutny, gdy nagle zobaczyłem szwagra, powiedział: "poczekaj chwilę bo matka zaraz przyjdzie"
Usiadłem na ziemi, w holu budynku, i rzeczywiście po chwili zobaczyłem matkę, niosła jakieś czasopismo..Podała mi je mówiąc: "zobacz, Alizee została brazylijską gwiazdą" <??> W środku były zdjęcia Lilki i tekst pod spodem.Patrzałem na to, na matkę, i zacząłem płakać - płakałem trochę ze smutku a trochę z radości.Cieszyłem się z sukcesu Alizee, i z tego że mama chce ze mną rozmawiać, i że podała mi to czasopismo.
Po chwili obudziłem się i miałem jeszcze łzy w oczach.To już drugi raz jak płaczę przez sen z powodu Lilki - jestem w niej zakochany <serduszko>

Misiaczek
21st February 2008, 12:52
Dzisiaj śniło mi się, że pokłóciłem się z matką i z ojczymem.Mieszkaliśmy w nowych blokach, na strzeżonym osiedlu, a ja po kłotni uciekłem stamtąd na drogę i porwałem autobus

hehehehe :mrgreen: Konradzik terrorysta :lol:

.Autobus się rozbił a ja wyskoczyłem

Masz szczęście, że Cię SQ nie dorwał :D

Usiadłem na ziemi, w holu budynku, i rzeczywiście po chwili zobaczyłem matkę, niosła jakieś czasopismo..Podała mi je mówiąc: "zobacz, Alizee została brazylijską gwiazdą" <??> W środku były zdjęcia Lilki i tekst pod spodem.Patrzałem na to, na matkę, i zacząłem płakać - płakałem trochę ze smutku a trochę z radości.Cieszyłem się z sukcesu Alizee, i z tego że mama chce ze mną rozmawiać, i że podała mi to czasopismo.
Po chwili obudziłem się i miałem jeszcze łzy w oczach.To już drugi raz jak płaczę przez sen z powodu Lilki - jestem w niej zakochany <serduszko>

wzruszające :oops:

konradzik
21st February 2008, 13:59
hehehe, a co by tam SQ robił w moich snach??? :P

Konrado
21st February 2008, 21:39
a co mam zrobic? sny są rózne, a ze jemu sie przysnil akurat taki glupi i smieszny sen to co? nie ma z czego robic afery....

No i wlasnie o to chodzi, ja nie wiem o co mozna by sie Marzec chlopaku obrazac :P

Marzec
21st February 2008, 22:11
Nie o sen chodzi :D Ale już nie ważne :D Ważne że wszystko gra :D

Blaze
22nd February 2008, 19:48
ahh wy podrywacze ... kazdy chce miec Kicie dla siebie xDDD

Maciej
24th February 2008, 10:16
jestem w niej zakochany <serduszko>

Moi aussi :D

Utwierdził mnie w tym dzisiejszy sen:Wyjechałem z rodziną do jakiejś nieznajomej kobiety (?) która była bardzo biedna, mieszkała w bloku w dwupokojowym mieszkanku. I nagle, ni stąd ni z owąd, do pokoju wchodzi Lili i prosi nas, abyśmy wyszli za nią. Wszyscy wsiadamy z nią do jekiegoś samochodu. Rozmawiam z nią po francusku. Lili zachowuje się tak, jakbyśmy znali sie od lat. Wtedy zaczynam odczuwać coś dziwnego... Dojeżdżamy do jakiegoś kina. Idziemy na jakiś ckliwe romansidło. Zwykle na takich filmach nie płaczę, ale tym razem było inaczej. Lili przysiada się do mnie i... zaczyna całować się ze mną! Potem, już do końca filmu, siedzimy przytuleni do siebie. Po filmie wracamy do domu tej staruszki ( podczas jazdy powrotnej ja i Lili cały czas się przytulamy i całujemy, a cała reszta nie zwraca na to najmniejszej uwagi! ). Teraz już rozumiem to uczucie, które obudziło się we mnie podczas wcześniejszej rozmowy. Gdy wychodzimy z samochodu, Lili całuje mnie na pożegnanie i z płaczem mówi "Merci". I na tym koniec :tears:

Citroen_Maniak
24th February 2008, 12:23
Po skończeniu Katedry Systemów Multimedialnych na specjalizacji Inżynierii Dźwięku wszedłem wreszcie do studia. Siadam za mikserem, equalizerem i konsoletą. Wkładam AKG K241 Studio. Są to niesamowicie liniowe słuchawki, wychwytujące każde niedoskonałości muzyczne. Nie kolorują dźwięku, oddają natomiast barwę samego nagrania. Innymi słowy - nie do użytku domowego czy tym bardziej ze sprzętem przenośnym. Po skończeniu reżyserowania nagrania dla jakiegoś kiepskiego, sezonowego zespołu dostałem od właściciela studia zlecenie ekstra. Okazało się, że Lili pokłóciła się ze swymi dotychczasowymi realizatorami nagrań i zdecydowała się nagrać płytę w Polsce. Najzwyczajniej w świecie poszła do dziekana i spytała się, kto ma największe możliwości i zmysł dźwięku przestrzennego. Bez wahania wskazał na mnie.

Szybko się przebrałem w koszulę. Z niecierpliwością czekałem. W końcu weszła. Jej blask rozjaśniłby nawet najciemniejszy mrok.
-Bon jour - powiedziała.
-Bon jour - odpowiedziałem bez wahania.
-Chciałabym nagrać nową płytę w tym studiu, podobno masz wyczucie dźwięku. - zaczęła tłumaczyć, przez co się strasznie zaczerwieniłem.
Powiedziała, że chciałaby sprawdzić, jakich nabyłem umiejętności. Jej muzycy sceniczni weszli do studia. Rozstawili instrumenty. Włożyłem płytę do napędu nagrywarki. Sprawdziłem podgląd sinusoidy na monitorze. Equalizer ustawiłem na totalne zero.
Zaczęło się nagranie. Pierwsza piosenka była troszeczkę źle zagrana, nie w to metrum co trzeba. Musieliśmy zacząć od nowa, ponieważ nawet korektorem dźwięku czy przyspieszeniem tempa efekty zniekształceń byłyby słyszalne.
Kolejna płyta do nagrywarki. Rozpoczęliśmy nagrywać. Tym razem było świetne zestrojenie, dźwięk był dynamiczny, przestrzenny, bez efektu "loudness". Taki efekt stosuje się tylko dla tzw. Radio Edit, gdzie dobre nagranie nie jest zbytnio potrzebne.
W międzyczasie pomiędzy drugą piosenką zrobiliśmy przerwę. Lili dostała telefon. Ta wiadomość była zabójcza. Jeremy Ją zostawił dla jakiejś wypacykowanej pindy.
Wybiegła zrozpaczona ze studia. Ruszyłem za nią, lecz wkrótce zniknęła mi z oczu. Wsiadłem do Xsary, włączyłem jakieś szybkie techno czy trance. Była to wyjątkowa sytuacja. Nie zważając na resztę gnałem przez miasto. W końcu znalazłem ją zapłakaną w jakimś podwórzu.
- Ca va? Nie wstydź się, płacz, jeśli musisz. - powiedziałem
Lili zaczęła łkać bez końca. W końcu przestała. Pocieszyłem ją
Opowiedziała mi, co się stało.
- Ten drań, ta świnia Jeremy mnie zostawił... - krzyczała po francusku.
Nie wiedziałem, co zrobić. Doszedłem do wniosku, że nie mogę Jej zostawić w takim stanie.
- W zaistniałej sytuacji, czy pozwolisz, abym Cię pocieszył? - powiedziałem, lecz potem ugryzłem się w język.
- Dobrze - zgodziła się.
Pojechaliśmy więc do mojego domu. Usiedliśmy na kanapie. Nalałem wino do kieliszków. Zaczęliśmy wspominać Jej ubiegłe lata, początki kariery... Nagle wstała, rozluźniła mi krawat i guzik koszuli. Przytuliła się do mnie... Poczułem totalny odlot.
- Ecoute moi... - szeptała mi do ucha. - Mam męża, ale czy mogłabym Cię pocałować?
- Oui. - powiedziałem zdezorientowany.
Nasz usta się zbliżyły do siebie... Objęła mnie za ramiona i namiętnie pocałowała.
Odwzajemniłem pocałunek. Całowaliśmy się długo, nie pamiętam ile. Wreszcie, gdy nasze usta się rozłączyły, Lili opadnięta z sił zasnęła na moim łóżku, wtulając się w me ramiona...

Zaraz potem nastąpił powrót to rzeczywistości, znaczy się - sen się urwał.

konradzik
24th February 2008, 12:49
- Ecoute moi... - szeptała mi do ucha. - Mam męża, ale czy mogłabym Cię pocałować?
- Oui. - powiedziałem zdezorientowany.
.

hahahaha, zaje**ste :D :D :D

Citroen_Maniak
24th February 2008, 12:51
Nie miałem wpływu na sen :P

konradzik
24th February 2008, 12:58
mi się kiedyś śniło że dotykam Jej nagich pleców i bioder...a póxniej patrze głeboko w oczy :P -------> to było, po wygranym przez F., meczu Portugalii z Francją hehe

Marzec
24th February 2008, 19:58
A więc nie był kontrolowany? a szkoda :)

konradzik, pleców mówisz... http://www.mojageneracja.pl/img/pl/emoticons/mniam.gif

konradzik
24th February 2008, 20:50
no dobra, może trochę niżej...<rumieniec>

3Dmark
24th February 2008, 22:21
mi się kiedyś śniło że dotykam Jej nagich pleców i bioder...a póxniej patrze głeboko w oczy :P -------> to było, po wygranym przez F., meczu Portugalii z Francją hehe
Jak sobie to wyobraziłem to mi się gorąco zrobiło i serce zaczeło mi szybciej bić:oops:

EternelFan
26th February 2008, 21:37
Czytałem Wasze sny jak jakąś pasjonującą książkę, oderwać wzroku nie mogłem, tak mnie wciągnęły, co będzie później, co się wydarzy, świetne sny, do pozazdroszczenia.. mmm ... ;)

Nevi
10th March 2008, 12:18
Taaaaak!!!! W końcu mi się przyśniła ta "nowa" Lili. Duża ilość grania w CoDa4 i oglądania filmików z Lilką poskutkowały, najlepsze jest to że to nasze gadanie o ochronie Lilki też zadziałało.

Sen był bardzo dziwny, mianowicie:
Na tyłach jakiejś wielkiej fabryki/marketu były poustawiane kontenery (takie jak w mapie Calla4 "Shipment"). W jednym z nim miało się odbyć spotkanie z fanami (nie było ono tajne i wiem że nie było w Polsce). Wiem że przyjechaliśmy wszyscy ale dalej byłem już tylko ja sam :P. Nie wiem dla czego, zakradłem się do tego kontenera; w środku było dwóch ochroniarzy. Najbliższego zabiłem strzałem w głowę a drugiego ogólnie nafaszerowałem ołowiem (strzelałem z pistoletu z tłumikiem). Lilka była w środku, nie wystraszyła się ani mnie ani tamtej sytuacji, lecz niestety zaczęła uciekać. Goniłem ją i zabijałem całe dziesiątki ochroniarzy, w końcu gdy ja złapałem lub gdy ona się zatrzymała spytała się mnie..... Dla czego to robię, przecież jest zaplanowane spotkanie z fanami w Warszawie, już nie długo i jesteśmy na nie zaproszeni (mówiła po polsku). Tutaj sen się skończył był, szkoda :(. Był jeszcze mały szczegół, w pewnej części snu wiem że Lilka miała w rękach shotguna xD.

PS. To mogli nie być ochroniarze, tylko jacyś "źli ludzie", tylko dla czego Lilka uciekała :/

EternelFan
10th March 2008, 13:09
Extremalne spotkania w imaginacji :P troszke dramatyzmu i akcji musi być :D a Lilka może lubi troche sytuacji rodem z filmu ;)

3Dmark
10th March 2008, 17:07
Taaaaak!!!! W końcu mi się przyśniła ta "nowa" Lili. Duża ilość grania w CoDa4 i oglądania filmików z Lilką poskutkowały, najlepsze jest to że to nasze gadanie o ochronie Lilki też zadziałało.

Sen był bardzo dziwny, mianowicie:
Na tyłach jakiejś wielkiej fabryki/marketu były poustawiane kontenery (takie jak w mapie Calla4 "Shipment"). W jednym z nim miało się odbyć spotkanie z fanami (nie było ono tajne i wiem że nie było w Polsce). Wiem że przyjechaliśmy wszyscy ale dalej byłem już tylko ja sam :P. Nie wiem dla czego, zakradłem się do tego kontenera; w środku było dwóch ochroniarzy. Najbliższego zabiłem strzałem w głowę a drugiego ogólnie nafaszerowałem ołowiem (strzelałem z pistoletu z tłumikiem). Lilka była w środku, nie wystraszyła się ani mnie ani tamtej sytuacji, lecz niestety zaczęła uciekać. Goniłem ją i zabijałem całe dziesiątki ochroniarzy, w końcu gdy ja złapałem lub gdy ona się zatrzymała spytała się mnie..... Dla czego to robię, przecież jest zaplanowane spotkanie z fanami w Warszawie, już nie długo i jesteśmy na nie zaproszeni (mówiła po polsku). Tutaj sen się skończył był, szkoda :(. Był jeszcze mały szczegół, w pewnej części snu wiem że Lilka miała w rękach shotguna xD.

PS. To mogli nie być ochroniarze, tylko jacyś "źli ludzie", tylko dla czego Lilka uciekała :/
Za dużo w call of duty grasz:P

Marzec
11th March 2008, 23:04
No ładny remix się zrobił naprawdę :D

konradzik
18th March 2008, 19:24
hehe fajny sen, jak mi sie śni to też zazwyczaj ucieka :) przxynajmniej w tych pierwszych snach...<??>

Pasat
27th March 2008, 22:48
Przypomniało mi się, że kilka dni temu śniło mi się coś i był mały wątek o tym, że wziąłem do rąk jakieś czasopismo i przeczytałem, że Alizée przyjeżdża do Polski na koncert :).

3Dmark
27th March 2008, 23:56
Przypomniało mi się, że kilka dni temu śniło mi się coś i był mały wątek o tym, że wziąłem do rąk jakieś czasopismo i przeczytałem, że Alizée przyjeżdża do Polski na koncert :).
Obyś miał prorocze sny:D

Dragon Eye
29th March 2008, 10:19
Lepiej żebym wam nie mówił mojego snu nie spodobał by sie wam

CZESTER
29th March 2008, 12:42
Lepiej żebym wam nie mówił mojego snu nie spodobał by sie wam

Jeśli już zaczołeś, to skończ :)

Dragon Eye
29th March 2008, 13:20
no dobra oto on:

Alizee po koncercie wracała do domu czekajac na samochód wsiada do niego i patrzy pewien człowiek sie na nia patrzy jak by ja miał zabić alizee jest w domu i patrzy za okno a ten człowiek wciaż tam jest alizee patrzy jescze raz i go nie ma kiedy alizee odchodzi od okna ten człowiek jest za nia i chce ja zaatakować i sie obudziłem

kiko90
29th March 2008, 13:24
Auć :roll:

Nevi
29th March 2008, 14:22
Klasyk, ale z założenia złe sny oznaczają coś dobrego; więc sie nie martwmy :)

3Dmark
29th March 2008, 22:44
no dobra oto on:

Alizee po koncercie wracała do domu czekajac na samochód wsiada do niego i patrzy pewien człowiek sie na nia patrzy jak by ja miał zabić alizee jest w domu i patrzy za okno a ten człowiek wciaż tam jest alizee patrzy jescze raz i go nie ma kiedy alizee odchodzi od okna ten człowiek jest za nia i chce ja zaatakować i sie obudziłem
Obyś nie miał prproczych snów:D

Damian1
3rd April 2008, 14:13
Im dłużej na nią patrzę tym bardziej jestem zakochany, Przez caly czas o niej myślę, ciągle słucham jej teledysków, od czasu do czasu przyśni mi się Czy ja jestem normalny czym może zwariowałem

Takie same objawy ludzie az dziewczyny nowej nie moge sobie znalezc bo przez 4 lata juz kocham Alizee jest na to jakeis lekarstwo.Z jednej strony cza było by skonczyc z tymi marzeniami i kochaniem sie w Alizee.A z 2 strony to bardzo przyjemne, czasami bywa smutne ze nie moge sie nawet z nia spotkac.

P.S.Sorki ze jeszcze post z 2007r.

Damian1
3rd April 2008, 14:46
A mi tez sie snij malo z niego pamientam ale był przyjemny, moze oglondam za duzo filmów akcji ale co ja pradze a mianowicie tak to było:

Alizee jest na jakims przyjeciu zorganizowanym przez menadzerów przez ten hit Moi Lita.
Wchodze do środka normalnie bawie ja sie sam, Alizee tanczy tez z kims potem z nim rozmawia az mialem ochote mu przylozyc i sam z nia potanczyc, Alizee nie zwraca na mnie uwagi wszystko sie dziejeje normalnie jest juz 4.00 w śnie dalej bawi sie z tamtym, potem wchodza jacyś ludzi wyglondali na normalnych jakby przyszli normalnie sie pobawic, na tej zabawie puszczaja od czasu do czasu hit Alizee pierwszy ,,Moi Lita''.Tamci co weszli do srodka ludzie cos ze soba rozmawiaja to było normalne na przyjeciu, potem kazdy z nich wychodzi z nich do ubikacji pojedynczo , zeby złozyc bron oczywiscie nic o tym nie wiedzialem, potem rozstawiaja sie po innych miejscach biora zakładników oczyscie w tym Alizee i mnie i innych ktos zadzwonił po policję zeby zapłacili nikt nic nie zapłacił z policji żadnacych przez nich okupu.Juz zabili 50 osób kazdy płakał bał sie o siebie ja też ale nawet przed inmpreza byłem zakochany w Alizee wiec wszystko bym zrobil dla mnei az dochodza do Alizee i musza ja zabic ja skacze zasłania ja oberwałem 4 kulki w klatke piersiowa 1 koło serca padam na ziemie zakrwawiony Policja wchodzi bierze ich wkoncu i aresztuje a ja Alizee zasłoniłem jak wczesniej pisałem byłem bez kamizelki kuluodpornej pogotowie wchodzi biegiem do mnie musi mnie opatrzec na miejscu, Alizee sie pyta o mój stan lekarze muwia ze ma 1% szans na przezycie i ma jakies max.5 minut zycia Alizee podchodzi do mnie oczywscie mi o tym nie powie ale widze po jej minie ze jest zle ze mna i ze umre wteczas Alizee bierze mnie za ręke i pocałowała mnie z 20 razy w takim czasie ja juz ledwo odycham, poswiecilem sie za Alizee, ona o tym wie przez te jej czymanie za reke i pocałunki poczułem sie jak w niebie moglem odejsc z tego swiata bylem przygotowany na to, ale Alizee muwi mi bardzo mnie o to prosi cytuje

-(Alizee)Damian bardzo cię prosze zostan na tym swiecie zaopiekuje sie toba jestem nawet gotowa poswicic cała swoja kariere.

-(Ja)Nie musisz dla mnie zrezygnowac z kariery ludzie cie bardzo potrzebuja nie martw sie o mnie, śmierc na każdego czeka predzej czy puzniej.

-(Ja)Pomyślałem sobie ze prosiła mnie o to tak bardzo to postaram sie przeżyć.Wiec sie staram.

-(Pogotowie)-(Alizee)

-Stan pacjenta sie polepszył, możemy go zabrac teraz do szpitala.Alizee ucieszyła sie bardzo.

-(Ja)Juz zostalem odwieziony do szpitala karetka w dordze Alizee cos do mnie muwiła.

Jesteśmy juz w szpitalu ja jestem operowany ciut podwiekszyly sie moje szanse na przezycie, robia mi operacje juz 6 h Alizee cały czas czeka na mnie.Aż zrobili mi operacje lekarz powiedział ze wymagam intesywnego leczenia z 3 lata.Lekarz powiedział ze to bedzie kosztowało z 150 tys.złoty.Alizee rzuciłą kariere na 3 lata i opiekowała sie mna miala juz 21 lat.
Mineły te 3 lata.Bylismy w sobie zakochani ze nic nas nie rodzielilo.Az wkoncu wzielsmy slub, bardzo ładny był.Potem urodziło sie dziecko powiedziałem Alizee mozesz kontyuwac swoja kariere dalej ja sie zaopiekuje dzieckiem za to ze ty sie man opiekowałes mna przez 3 lata Alizee była uparta az ja sie udało namuwic.Ale Alizee zwolniła z tworzeniem piosenek i z koncertami.

.................................................. ........................................

Koniec snu.Budze sie jest prawie 11.00 nie moge sie podniesc z luzka normalnie nie mialem sily caly jestem w pocie nigdy tak nie byłem.Potem dostrzegam ze to juz nie sen i prawie zaczełem juz płakac.Ze to nie moze byc w realu.

Dragon Eye
9th April 2008, 13:18
Mój Sen:

Miałem ostatnio stałem sobie przy bramce po chciałem pochodzić po mieście i alizee pytała sie gdzie ide jej powiedziałem że na miasto po angielsku oczywiście wiec kiedy mam z nia wyjść na miasto jej mama żle sie poczuła i chiała wezwać ambulans alizee poszła do domu zadzwonić po ambulans lili była zmartwiona ale ja pocieszyłem w końcu lili poszła do siebie po była smutna a ja sam poszłem na miasto

Damian1
9th April 2008, 15:35
Nie jest taki fajny sen.Smutno ci było jak sie obudziłeś? Bo to nie jest taki sen po którym jak sie ubudzisz to sie cieszysz.

Dragon Eye
10th April 2008, 08:17
Smutny w śnie widziałem lili smutna i sie bała o mame

Damian1
10th April 2008, 09:16
Koszmarny sen.Miło ze ci sie przysniła Lili ale z nia nie porozmawiałes ani nic a chociaz była blisko ciebie :(Miejmy nadzieje ze nastepny sen bedzie lepszy.

Dragon Eye
10th April 2008, 09:35
Rozmawiałem z nia mówiłem jej żeby była silna i nie martwiła sie tak że wszystko bedzie dobrze

Damian1
19th April 2008, 18:44
Co z tym tematem, zapomnieliście o nim, nic wam sie nie sniło o Lili.Taki fajny temat, a zapomniany.:(.Czas go pobudzić :)

chudyzam
19th April 2008, 19:41
No a co poradzisz jak sie draństwo nie chce przyśnić :P

Dizzo
19th April 2008, 19:46
No a co poradzisz jak sie draństwo nie chce przyśnić :P

Exactly ! xD

Marzec
19th April 2008, 19:47
Draństwo to sobie do kolegi możesz mówić :D jk :D

chudyzam
19th April 2008, 19:48
Masz się przyśnić wreszcie! :)

Bo jak nie to tam pojadę i ... zejdę na zawał z wrażenia jak Cię zobaczę :|

Tak źle i tak niedobrze :P

Damian1
19th April 2008, 19:56
Mi też sie nie może przyśnić.Co się ze mną dzieje :(:( Wcześniej mi się śniło o Lilce a teraz :(:( może ktoś jednak ma szczęscie i mu się przysniła Lilka.I się podzieli z Nami.

@chudyzam : Lilke tak nazywasz niech cię bóg ukara :tears::x

Dragon Eye
19th April 2008, 20:02
ehh no dobra podam mój ostatni sen z nia a wiec

Była ładna pogoda szłem sobie po mieście spotkałem lili i byłem w szoku że ja spotkałem powiedziałem do niej bojurno alizee i sie spytałem czy umie mówić po angielsku odpowiedziała że troszeczke wiec ja spytałem czy zrobi koncert w polsce alizee odpowiedziała że tak ale to musi poczekać bo ma jescze kilka koncertów na głowie i również zrobiłem sobie z nia zdjecie

3Dmark
19th April 2008, 20:39
Jak chcecie żeby Alizee wam się przyśniła to musicie oglądać dużo występów przed snem:cheesy:

Dizzo
19th April 2008, 20:56
@3Dmark
pewnyś? :D jak oglądałem przed snem En Concert to tam w jednym momencie LiLi mi jedną dziewczynę z klasy starej przypominała, to też miałem sen nie o LiLi a o kumpeli ^^

3Dmark
19th April 2008, 21:01
Oglądaj dużo występów i rozmawiaj z kimś o Lilce:D
Sen masz gwarantowany:cheesy:
ps.Poczytaj sobie to:):
http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen

Damian1
19th April 2008, 21:25
Przeczytałem.Myślicie przed uśnięciem o Lilce.To pomaga żeby ci się przysniła?

Dragon Eye
19th April 2008, 22:44
Możliwe miej nadzieje

Damian1
19th April 2008, 23:08
Revan mnie tylko nadzieja podtrzymuje :).Przed snem pomyśle sobie że schodze po schodach te schody mają 800 schodków i bede sobie powoli zchodził aż zasne.:)I może mi się przysni.Dzieniczek cza zacząć prowadzić bo ja zapamientuje 1 sen na 1 miesiąc troche mało.

Dragon Eye
19th April 2008, 23:17
to nieżle mieć sen o lili to to ekstra rzecz co nie?

3Dmark
20th April 2008, 00:44
Kiedyś robiłem eksperymęty z tym LD, niby wszystko wychodziło, miałem częściową kontrole i świadomość. Pewnego razu jak chciałem ponownie wejść w LD "zawiesiłem się"(miałem świadomość, słyszałem co się dzieje wokoło mnie, ale się nie mogłem ruszać) i od tamtego czasu nie próbowałem wchodzić w LD.Tak się tego przestraszyłem że następnej nocy bałem się zasnąć.

Marzec
20th April 2008, 14:13
Nie ma się czego bać, bo to nic poważnego :) Takie zawieszenia trwają zwykle krótko. Co prawda człowiek się potem czuje jak po wyjściu ze śmierci klinicznej, ale jest warto bo różne cuda w LD można wyczyniać :D

chudyzam
20th April 2008, 14:40
Przeczytałem ten artykuł na wiki i oczom nie wierzę :shock:

Wygląda na to, że kiedyś potrafiłem śnić świadomie jakoś tak sam z siebie :shock:. Od dłuższego czasu zastanawiałem się dlaczego już nie potrafię tego robić. Kiedyś "obraz" w tych świadomych snach był wyraźny, działały prawie wszystkie zmysły a od dłuższego czasu nawet jeśli mam kontrolę to wszystko jest jakieś takie zamazane i "dziwne przestrzennie" jakbym był na totalnej bani :mrgreen:

Może warto poeksperymentować trochę...

Marzec
20th April 2008, 15:49
Jeżeli w dzieciństwie Ci się zdarzało to częściej niż mi, to podziwiam :) Ja ogólnie około kilkanaście razy łącznie. Polecam Ci się w to zagłębić, ponieważ masz duże szanse na to żeby przeżyć dużo nieprzeciętnych wrażeń :D Co za tym idzie nie będziesz musiał marzyć o spotkaniu z LiLi, ale wystarczy że pójdziesz spać :D ;) Poza tym, to, że kiedyś u Ciebie występowało to samoczynnie, to tylko ułatwia sprawę

3Dmark
20th April 2008, 15:54
Ksiądz nam mówił że LD może prowadzić do opentania:?

chudyzam
20th April 2008, 15:55
Tzn nie tyle samoczynnie, bo działo się to zazwyczaj wtedy kiedy o czymś dużo myślałem. Po prostu nie stosowałem żadnych "świadomych technik" takich jak te opisane na wiki :)

Co za tym idzie nie będziesz musiał marzyć o spotkaniu z LiLi, ale wystarczy że pójdziesz spać :D ;)

Brzmi zachęcająco :wub:

3Dmark
20th April 2008, 16:00
Tak się nakreciłem, że musze dzisiaj ponownie spróbować LD:cheesy:

Marzec
20th April 2008, 16:08
Ksiądz nam mówił że LD może prowadzić do opentania:?
Mniej więcej ;) Na pewno nie do takiego opętania o jakim się powszechnie mówi ;) PŚ wypowiada się co do samego zwracania uwagi na sny negatynie. Przykład:
Mądrośc Syracha czyli EKLEZJASTYK
Sny
34,1
Mąż głupi miewa czcze i zwodnicze nadzieje, a marzenia senne uskrzydlają bezrozumnych.
Podobny do chwytającego cień i goniącego wiatr
jest ten, kto się opiera na marzeniach sennych.
Marzenia senne podobne są do obrazów w zwierciadle [b (http://www.biblegateway.com/passage/?book_id=28&chapter=33&version=12#fpl-BT-21112b)],
naprzeciw oblicza - odbicie oblicza.
Co można oczyścić rzeczą nieczystą?
Z kłamstwa jakaż może wyjść prawda?
Wróżbiarstwo, przepowiednie z lotu ptaków i marzenia senne są bez wartości,
jak urojenia, które tworzy serce rodzącej.
Poza wypadkiem, gdy Najwyższy przysyła je jako nawiedzenie,
nie przykładaj do nich serca!
Marzenia senne bardzo wielu w błąd wprowadziły,
którzy zawierzywszy im upadli.
Prawo wypełni się bez kłamstwa [c (http://www.biblegateway.com/passage/?book_id=28&chapter=33&version=12#fpl-BT-21117c)],
a mądrość jest wypełnieniem tego, co mówią usta godne zaufania.

http://www.biblegateway.com/passage/?book_id=28&chapter=33&version=12
Można księdzu powiedzieć, że Bóg porozumiewał się z ludźmi poprzez sny, ale on odpowie, że wróżenie i szukanie życia w śnie prowadzi do obłędu ;) Na pewno całkowicie się nie myli.

Dizzo
20th April 2008, 18:29
Oglądaj dużo występów i rozmawiaj z kimś o Lilce:D
Sen masz gwarantowany:cheesy:
ps.Poczytaj sobie to:):
http://pl.wikipedia.org/wiki/Świadomy_sen

Hehe Świadomy Sen kiedyś nie był aż takim problemem dla mnie, teraz chodze zbyt zmęczony spać by myśleć o czymkolwiek :P

Ale i tak wymiata OOBE ! :P
http://pl.wikipedia.org/wiki/OOBE

Damian1
20th April 2008, 20:22
3maj cię za mnie kciuki żeby mi się Lili przysniła i żebym w snie miał LD :).Wczoraj jak spałem to niewiedzialem który to sen a które to co sobie wymymsliłem przed snem.I dalej nie wiem.

Linkin_pl
20th April 2008, 21:53
3maj cię za mnie kciuki żeby mi się Lili przysniła i żebym w snie miał LD :).Wczoraj jak spałem to niewiedzialem który to sen a które to co sobie wymymsliłem przed snem.I dalej nie wiem.

Hehehe, dobre, rozwaliło mnie :]. Niestety te sny mają jedna wredną wadę -pobudkę rano. :P

Dizzo
20th April 2008, 22:20
@up
Bo jak rano wstajesz to jesteś świeżo po śnie i go pamiętasz, sny trwają całą noc tylko znacznej większości nie pamiętasz.

Damian1
20th April 2008, 22:33
Zgadza się Dizzo.Założyłem nawet dzieniczek snów.hehe niby to polesza pamięć.Ale dalej nie wiem co w nim wpisywać.:)he

Dizzo
20th April 2008, 22:34
Hehe, dobre :D Prawie jak pamiętnik ale z drugiej strony to tylko sny więc nie ma się co wstydzić ;) Powodzenia! :P

@down
:cheers: może kiedyś, może

Damian1
20th April 2008, 22:37
Dizzo ale nawet nie wiem co w nim zapisac jak nic nie pamientam.:).Może Dizzo też spróbujesz.

Linkin_pl
20th April 2008, 22:45
@up
Bo jak rano wstajesz to jesteś świeżo po śnie i go pamiętasz, sny trwają całą noc tylko znacznej większości nie pamiętasz.

Hehe, z tego co mi wiadomo to tak naprawdę "śnimy przez mniejszą cześć nocy" czyli podczas tzw fazy snu płytkiego, w którym to występują marzenia senne, a przez większą cześć nocy dominuje tzw. "sen głeboki" w którym to organizm odpoczywa, regeneruje się itp. Czyli sny tak naprawde trwają krócej niż sie może wydawać, to dlatego często nie pamięta sie o tym jaki miało się sen :P
Pzdr

Damian1
20th April 2008, 22:57
Linkin_pl skąd to wiesz :) Naukowiec :) Musisz wszystkie zdania pisac przeczace.?:)

Marzec
20th April 2008, 22:59
Linkin dobrze mówi. Co do OOBE, to jest to już trochę inny temat :D

Dizzo
20th April 2008, 23:01
Nie zaprzeczam :D możliwe że się myliłem :P Znawcą snu to ja nie jestem.
Btw skończmy już offtopa bo i tak tu zaraz wparuje ktoś z Szanownych Moderatorów i pousuwa wszystko. :) Po co śmiecić.

@Marzec
OOBE próbowałem wiele razy w swoim czasie :P Nigdy się nie udało

Damian1
20th April 2008, 23:09
@Dizzo: Ja i tak pamiętnika nie prowadze.(według mnie to dla dziewczyn)Ale takie archiwum snów to nie wstyd jak pisałeś.:)

KONIEC OF-TOPICA

Edit (Nie będe pisał jeszcze raz odpowiedz bo niepotrzebny spam):
...
Sniły mi się 2 sny dzisiaj hura hura :):):oops: 1 nie pamientam był rozmazany obraz i tylko jedno słowo zapamientałem z tego snu ,,animowane'':shock:dziwne, az sie obudzilem gdzies około 2,3 w nocy.Poszedłem od nowa spać i znowu mi się snił 1 sen:
...
Miałem lekcje Angielskiego z panią od angielskiego jak zwykle, normalnie(ta pani od angielskiego odchodzi w tym roku od szkoły :frown::frown::roll::(:(:( jest ona w 70 % podobna do Lilki takie same włosy, prawie taki sam głos tylko ciut gorszy, czasami na lekcji wydawało mi się że mam lekcje z Lilką :wink:Nie śmiejcie się :) ).Wzieła mnie do odpowiedzi coś tam mówiłem(dziwne że nie wpisywała ocen)rozmawiała z nami o lużnych sprawach.
...

Wydawało mi się że mam LD w 2 śnie.Wszystko działo się prawie jak w realu :).

P.S.Pisze o tej godzinie poniewarz dzisaj nie ide do szkoły bo jestem chory :).

Dragon Eye
21st April 2008, 08:39
Mój Sen

Był koncert lili w gdańsku byłem na nim lili spiewała wszystkie swoje najlepsze kawałki i wkrótce rodzawała autografy i również powiedziała że jescze nas kiedyś odwiedzi

kiko90
21st April 2008, 17:31
powiedziała że jescze nas kiedyś odwiedzi

Każdy mówi, że wraca, a powraca rzadko ;)

Linkin_pl
21st April 2008, 21:52
Linkin_pl skąd to wiesz :) Naukowiec :) Musisz wszystkie zdania pisac przeczace.?:)

Naukowiec ? Ta, jasne:P Powiedz to moim prof na uczelni, a i tak raczej Ci w to nie uwierzą hehe. Napisałem to bo akurat kumpela przygotowywała się do zaliczenia z medycyny (był też tam rozdział o snach i marzeniach sennych) i uwierz mi troszke się tych rzeczy nasłuchałem :P

Żeby nie robić offtopa powiem, że ja też miałem jeden sen z Lizzy w roli głownej (b. dawno to było ale było) jednak obawiam się, że nie przeszedłby przez cenzurę ;)

Marzec
21st April 2008, 22:01
Dzisiaj miałem dziwny sen, ale powiem tylko, że prowadziliśmy chat z Alizée wisząc na linach mostu nad rzeką. Ciekawe xD

chudyzam
21st April 2008, 22:04
Marzec - daj namiary na swojego dilera :cheesy:

PS. Nie martw się - ja też mam takie sny, że jak je opowiadam to znajomi się za łeb łapią :shock:

karolkuich
21st April 2008, 22:09
Ja nie wiem, co Wy takiego robicie, że Wam się Lili :wub: śni po nocach... :)

Mi się chyba mózg formatuje podczas snu, bo rano zupełnie nic nie pamiętam... :D

Marzec
21st April 2008, 22:10
@chudyzam Cieszę się, że mnie rozumiesz ;) Właśnie takie sny najbardziej lubię. Kiedy nie do końca wiadomo o co chodzi i co się dzieje :D Faza jest :D Nie wiedziałem, że mnie ktoś zrozumie, dlatego oszczędziłem sobie szczegółów takich jak to, że wyglądaliśmy jak nasze avatary, LiLi była jedną z wiszących i takie tam :D

chudyzam
22nd April 2008, 07:32
@chudyzam Cieszę się, że mnie rozumiesz ;) Właśnie takie sny najbardziej lubię. Kiedy nie do końca wiadomo o co chodzi i co się dzieje :D Faza jest :D Nie wiedziałem, że mnie ktoś zrozumie, dlatego oszczędziłem sobie szczegółów takich jak to, że wyglądaliśmy jak nasze avatary, LiLi była jedną z wiszących i takie tam :D

O dżizas - Marzec :cheers: a już myślałem, że to tylko ja się powinienem leczyć :mrgreen:. Widzę, że jesteś mój mentalny ziom pod tym wzdlędem :prop:

Damian1
22nd April 2008, 11:11
Metoda z archiwum snów działa na 100% u mnie i powtarzania przed snem ,,1-sen''itd.do 50, potem samemu w umyśle czeba powtarzać słowo ,,zapamientaj sen''tak cały czas puki nie usniesz.Mi dzisiaj się sniły 4 sny.Nawet jesli obudziłem się o 9.30 to poszedłem spac i spałem do 10.25 i mi się tak samo snił sen 1.:) Polecam tą metodę.Teraz to LD poćwiczyć.:)

kiko90
22nd April 2008, 14:27
Dzisiaj miałem dziwny sen, ale powiem tylko, że prowadziliśmy chat z Alizée wisząc na linach mostu nad rzeką. Ciekawe xD

Phii ;) dziwne sny moją codziennościa :D
A może, ty jesteś jasnowidzem :?: i tak się stanie w Polsce :lol:

konradzik
26th April 2008, 11:26
hej! mnie się dzisiaj śniło, że Lili porwali i zastrzelili terroryści - a jeszce przedtem chyba ją zgwałcili....---z rozpaczy wziąłem butelkę whiskey i zaczałem pić z gwinta (chociaż w realu żadnego mocniejszego od piwa alkoholu nie piję hehe) obok mnie jexdził po podłodze resoraczek bmw :P

(oczywiście w tym snie postanowiłem że odbiorę sobie życie [tak jakbym ja miał jakieś ŻYCIE hehe] a po obudzeniu postanowiłem zajrzeć na forum i zorientować się czy moja boska naprawdę żyje czy nie)

kiko90
26th April 2008, 11:45
O bosh :( terrorysci ehh :cry:

ja miałem inny sen :(

Jade do szkoły autobusem z koleżanką(autobus był pusty o tej porze 8:10)
I nagle leci MJ, ja szok, i mówie,"o boże Alizee" - I nuce piosenke, aż na mnie kilku ludzi gapi :P
A po 1 pierwszej zwrotce leci Rihana unfycostam :( i sen się urwał :(
Ps. W autobusach moich najczescie puszczane jest radio RMF, a za ciekawoskę trza przyznać, ze te radio żadko puszcza piosenkę Rihany Unfycostam, a Radio Plus :roll:

Dragon Eye
26th April 2008, 11:53
wasze sny sa niesamowite mój jaki miałem ostatni

A wiec było już 16:20 byłem w jednym apartamencie trzymajac katane i czekajac na jednego gośćia pojawił sie w końcu mówiąć że jeśli coś zrobie to on zrani alizee wiec rzuciłem katane w niego on dostał w reke ostro puśćił alizee mówiłem jej żeby sie schowała a ja dokończyłem sprawe z tym gośćiem wszystko sie skończyło good alizee była przerażona smutna powiedziałem jej wszystko bedzie dobrze przytuliłem ja ona sie uśmiechneła i sen sie skończył

Qrcio
27th April 2008, 12:08
A wiec było już 16:20 byłem w jednym apartamencie trzymajac katane i czekajac na jednego gośćia pojawił sie w końcu mówiąć że jeśli coś zrobie to on zrani alizee wiec rzuciłem katane w niego on dostał w reke ostro puśćił alizee mówiłem jej żeby sie schowała a ja dokończyłem sprawe z tym gośćiem wszystko sie skończyło good alizee była przerażona smutna powiedziałem jej wszystko bedzie dobrze przytuliłem ja ona sie uśmiechneła i sen sie skończył

Schematyczne : - P

jej wszystko bedzie dobrze przytuliłem ja ona sie uśmiechneła i sen sie skończył

Mamy szczera nadzieje ze wlasnie na tym sie skonczyl : - P

Marzec
27th April 2008, 16:30
U niektórych to by się dopiero zaczął :D

Dragon Eye
27th April 2008, 17:07
Pewnie mnie znienawidzicie za ten sen co miałem ostatnio

A wiec Alizee miała koncert u nas wszystko było good rozdawała autografy ja nie uzyskałem padłem na ziemie wkurzony i rozczarowany nie mogłem w to uwierzyć alizee wróciła na scene żeby zobaczyć czy ktoś jescze jest byłem tylko ja kiedy podszedła do mnie aby sie spytać czy wszystko dobrze zaatakowałem ja i przebiłem ja szklem wyciagnołem szkło z niej i odzedłem obudziłem sie z przerażeniem

Damian1
27th April 2008, 17:20
Revan gdyby to było naprwadę to niewiem co byśmy ci zrobili.Ale naszczęscie to nie było naprawdę.I miejmy nadzieje że w realu byś tak nie postanowił w takiej samej sytuacji.A pamientasz gdzie jej szkło wbiłeś?

Dragon Eye
27th April 2008, 17:22
w brzuch przebilem ja
rozumiem że mam odejść z tej strony jak tak to dobrze

Damian1
27th April 2008, 18:19
Zostań na tym forum.TO był tylko sen

karolkuich
27th April 2008, 19:44
A pamientasz gdzie jej szkło wbiłeś?

Czy wyście się przypadkiem za dużo horrorów nie naoglądali ??? Pisać takie rzeczy o Lili ???

Nie ma w was chwili zastanowienia ??? :x

Damian1
27th April 2008, 19:49
Czy wyście się przypadkiem za dużo horrorów nie naoglądali ??? Pisać takie rzeczy o Lili ???

Co się czepiasz napisał szczerze prawdę co mu się sniło i się odwarzył to napisać.A ty mu coś takiego zarzucasz.Chciał tez odjesc z tego forum poniewaz mu się coś takiego sniło.Ale naszczęscie nie odszedł i mógłbyś to docenić.I bardzo żałuje tego.Że mu sie coś takiego śniło.

Dizzo
27th April 2008, 20:22
Damiano on komentował głównie CIEBIE z tym pytaniem "a pamiętasz gdzie jej wbiłeś szkło?" ! Czytanie ze zrozumieniem!!

Sen okropny :( nie wiem skąd Ci się taki sen wziął, może następny sen będzie inny :P

Maciej
27th April 2008, 20:52
Nie martw się Revan :D to tylko głupi sen :D sny są odwrotnością tego, co się dzieje w rzeczywistości, więc to Lili zabije cię szkłem :D (to był tylko żart :D)
@Damioano twoje pytanie to było już naprawdę przegięcie :/ co cię takie pierdoły interesują?

Damian1
27th April 2008, 20:56
No dobra troche przegiąłem.Wybaczcie

3Dmark
27th April 2008, 22:02
To ja teraz napisze co mi się dzisiaj sniło(pamiętam tylko urywki snu):D

Byłem na spotkaniu fanów z Lilką, było tam mnóstwo ludzi którzy stali przy stoiskach(było tam pare stoisk) do których podchodziła Lilka i podpisywała autografy. Jak przychodziła kolej na mnie to Lilka przenosiła się do innego stoiska:P, i tak latałem od jednego do drugiego stoiska(mama mi mówiła że coś krzyczałem w nocy, ale nie wie co bo mówiłem nie wyraźnie):D Wkońcu udało mi się złapać Alizee, chciałem z nią pogadać ale nie umiałem francuskiego:(, wtedy przyszedł jakiś koleś i kazał założyć mi reklamówkę na głowę(ta rekalmówka spełniała funkcje translatora, czyli tłumaczyła tekst:lol:)
Więcej nie pamiętam z tego snu:)

Dizzo
27th April 2008, 22:06
Hehe ale dziwaczny sen :P mówie o tej reklamówce na głowie :D

karolkuich
27th April 2008, 22:14
(ta rekalmówka spełniała funkcje translatora, czyli tłumaczyła tekst:lol:)

:lol: Opatentować i sprzedawać, sprzedawać...http://images25.fotosik.pl/196/5ca3af47aff92253.gif

3Dmark
27th April 2008, 22:35
Jak się rano obudziłem i przypomniałem sobie sen i reklamówke to się chyba z pół godziny śmaiłem:)
Wydaje mi się że tan motyw z reklamówką śnił mi się dla tego, że miałem głowe pod kołdrą, i było mi duszno.Mózg wygenerował sobie w śnie rekalmówke, która odwzorowywała duchote która panuje pod kołdrą:cheesy:

kiko90
28th April 2008, 15:29
@3DMark ja bym, już ten wynalazek jakoś opametnował, żeby był twój :P

Dragon
28th April 2008, 16:17
A ja snu z Lilką nie miałem od dłuższego już czasu. Snów tych było dwa z czego jeden : ]

Do dziś wspominam z uśmiechem bowiem był w 100% moim wymysłem :P Czego się można było domyśleć.

Ale kiedy już mi się przyśniła to było coś :D Wielkie coś :D

3Dmark
28th April 2008, 16:56
@3DMark ja bym, już ten wynalazek jakoś opametnował, żeby był twój :P

Nie jestem jesze w 100% pewny czy to działa:lol:, musze przeprowadzić testy:)

Dragon Eye
7th May 2008, 13:30
Call Me The Punisher

A wiec była noc lili szła sobie do domu ale kilku ludzi chciało od niej autograf co sie okazało byli upići podszedłem do nich mówiac żeby przestali a jeden z nich uderzył lili wkurzyłem sie i mu strzeliłem a było ich pieciu byli śilni jeden mnie pokonał a oni byli lili wstałem i zaczołem ich bić z całych sił w brzuch cały czas kiedy ich pokonałem wziołem lili na rece i zaniosłem ja do domu do jej domu jej rodzice byli szokowani widzac pobite alizee mówiłem jej wsztstko co zaszło i ja uratowałem oni mi podziekowali odpowiedziałem im call Me The Punisher i upadłem na ziemie i sen sie skonczył

Misiaczek
7th May 2008, 13:49

Ja to oglądam dużo horrorów i jakoś nie mam takich snów o Lili. Moje sny o Lili są bardzo miłe i przyjemne :oops::mrgreen: :wub:

Revan Twój ostatni sen jest fainy. Prawdziwy bohater z ciebie :mrgreen:

Dragon Eye
7th May 2008, 13:51
Ta bohater

chudyzam
7th May 2008, 14:03
@ Revan / Dragon Eye / The Punisher / Hope of the Universe / Protector of the innocent / Whatever you want to call yourself => Nie przejmuj się to tylko sny :mrgreen:

Teraz moja kolej: Miałem opisać mój pierwszy sen o Lili parę dni temu, ale chciałem to zrobić ładnie :).

Jadę sobie na wakacje moją padliną (czerwony VW Passat '92) po bezkresnej drodze "gdzieś in the middle of nowhere". Nagle patrze a na poboczu gdzieś przede mną stoi samochód, przy nim dwójka ludzi i machają do mnie. Zatrzymałem się obok, patrzę a tu Lilka i Jeremiasz (nie wyglądał jak on, ale po prostu wiedziałem że to on :P). Maska ich samochodu otwarta, widać było że się zepsuł. I teraz najlepsze - nie wiem jak w moim chorym umyśle mogła się zrodzić myśl że Lilka ma białego starego Passata :mrgreen:. Jako, że mój francuski raczkuje (nawet we śnie, bo niestety nie mam tłumacza mechanicznego marki 3Dmark :D) postanowiłem zagadać po angielsku. Nie zrozumieli... No to ubzdurałem sobie, że jeśli będę mówił po angielsku z francuskim akcentem to się dogadamy :lol:. Zrozumieli :cheesy:. Wytłumaczyli mi co jest nie tak, zajrzałem pod maskę coś tam pokręciłem, popukałem (nie wiem co zrobiłem, bo nie znam się na mechanice nic a nic :P) i powiedziałem coś w rodzaju: "Aaaaa to w tym problem! Mi też to kiedyś siadło w moim passacie". Lilka zachwycona patrzy na mnie, że jestem taki fajny :mrgreen:, rzuciła mi się na szyję, dostałem potężnego buziaka i dała mi swój numer telefonu! 8) Potem popatrzyła na Jeremiasza z wyrzutem i zaczęła go walić po łbie i krzyczeć: "Widzisz jaki Ty baran jesteś, nie potrafisz naprawić tak prostej rzeczy!" :hate: Pożegnaliśmy się i odjechałem :uh?:

KONIEC :cry:

PS. Może by tak którejś nocy zadzwonić do niej skoro mam już numer? 8)

Maciej
7th May 2008, 14:18
Taa, jak go pamiętasz, to możesz nawet mi podać :cheesy: a tak wogóle to fajny sen :D chciałbym kiedyś zobaczyć, jak Jeremiasz dostaje opierdziel od Lilki :D

Damian1
7th May 2008, 14:52
Koncówka najlepsza hehe tez to musialbym zobaczyc.Ale lilka nie ma takiego charakteru.Revan nasz bohaterze.:)

3Dmark
7th May 2008, 14:55
@chudyzam
Fajny sen:D, najlepszy moment jest gdy Lilka bije Jeremiasza:cheesy:
Jak coś to moge Ci załatwić tego tłumacza:lol:, ale musisz zgłosić się do mnie we śnie:lol:

Misiaczek
7th May 2008, 15:05
[...]Potem popatrzyła na Jeremiasza z wyrzutem i zaczęła go walić po łbie i krzyczeć: "Widzisz jaki Ty baran jesteś, nie potrafisz naprawić tak prostej rzeczy!" :hate: [...]

Nie no normalnie nie mogę. Spadłem z krzesła ze śmiechu :mrgreen:

CZESTER
7th May 2008, 16:32
No no, cóż za sny :P

Dragon Eye
8th May 2008, 10:13
Nie jestem żadnym bohaterem

3Dmark
20th May 2008, 18:55
Ostatnio miałem ciekawy sen z Lilką w roli głównej:cheesy:, ten sen miałem z niedzieli na poniedziałek(czyli po koncercie Lilki w moskwie):D

Akcja snu rozgrywała się w domu kultury w moim mieście, Lilka miała tam koncert. Na koncert nikt niestety nie przyszedł tylko ja:(, a reszta sali była pusta.
Koncertu zbytnio nie pamiętam(pamiętam tylko że biłem brawa i krzyczałem cyt. Lilka kocham cię:) ).Ale za to pamiętam co działo się po koncercie:brow: (wiem co macie na myśli:lol:, ale to nie to:D). Więc, po koncercie podeszłem do Alizee i zaczełem z nią rozmawiać, mówiłem jej że tyle lat widziałem ją tylko na ekranie monitora i że nie moge uwierzyć, że widze ją na żywo:wub: .
Później zaproponowałem Lilce współprace w robieniu teledysku(ja miałem robić tam salta itp.:) ), Lilka oczywiście się zgodziła.Następnie poszliśmy na "pisaki"(to miejsce w którym trenuje). Jak doszliśmy na miejsce to Alizee powiedziała <cyt. to teraz pokaż co potrafisz> więc wziełem się do roboty:) .
Ale niestety każde salto kończyło się upadkiem na kolana:(, i Lilka zaczeła wątpić w moje umiejętności. Tak mi było wstyd że się zdeklarowałem do występowania w teledysku, a nic mi nie wychodzi. Później się obudziłem bo budzik zadzwonił:(

Bolo
20th May 2008, 19:30
Ja miałem fajny sen, ale zbyt "nie grzeczny" by go opowiadać go na forum :) rzadko mam sny, ten z Lilką to pierwszy od pół roku chyba :D i też w nocy po koncercie Lili :D

Dragon Eye
21st May 2008, 09:33
Mój

Alizee szła do domu była wesoła widziałem ja jak wraca do domu nagle jakiś koleś chciał ja zaatakować ostrzem pojawiłem sie i kiedy miał skaleczyć lilke to zamiast ja zaatakował mnie obroniłem ja a jego ostrza rzeć przebiła mi prawa reke byłem ustawiony plecami żeby lili nic sie nie stało była przerażona widzac to powiedziałem że wszystko bedzie wporzadku ten gość sie na mnie patrzy i pyta czemu to zrobiłem odpowiedziałem mu ten kto chce zranić i sprawić zeby alizee płakała nie jest dobra osoba wyrwałem ostrze z reki wogle nie czułem bulu skupiłem sie na nim kiedy chciał mnie zaatakować ja go uderzyłem w brzuch i strzeliłem go w twarz gość upadł i spytał kim jestem czemu to robie ja jestem Dragon Eye i jestem jej fanem pojawiła sie policja wyjaśniłem sprawe dałem im te ostrze pojawił sie jeremy dziekujac mi że obroniłem jego żone mówiłem mu żeby ja stat zabrał i odszedłem policja spytała czy potrzebuje pomocy z reka bo mi krwawiła odpowiedziałem nie nie potrzebuje i koniec snu

chudyzam
21st May 2008, 16:30
1. Człowieku, ile Ty masz lat? :shock:

2. Dlaczego tak mało? :roll:

3. Używaj przecinków i kropek bo tego się czytać nie da :frown:

4. Ile Ty masz lat?

5. Zajrzyj czasem do słownika ortograficznego... :cry:

6. Przeczytaj od czasu do czasu jakąś książkę, gdzie występuje narracja w trzeciej osobie i porównaj to do tego co Ty piszesz! :weep:

7. Ile Ty masz lat?

8. Nie wierzę, że można mieć takie sny non stop... :shock:

9. Ty naprawdę jesteś bohaterem! :shock:

10. Pytałem już ile Ty masz lat? :mrgreen:

11. Mogę prosić o namiary na Twojego dilera? xD

3Dmark
21st May 2008, 16:36
@Chudyzam

Dobre jest to z tym wiekiem:cheesy:

@Dragon Eye

Twój post to jedno wielkie zdanie:lol:

Dragon Eye
21st May 2008, 16:46
Nie Jestem Żadnym Bohaterem

chudyzam
21st May 2008, 16:49
Ależ jesteś! Nie bądź taki skromny!

Tylko raz zabiłeś Lili, a poza tym to zawsze ją ratowałeś!

:cheesy:

Dragon Eye
22nd May 2008, 01:20
A co jesli to ja bym ja zaatakował zranił ja?

Pasat
22nd May 2008, 01:41
Chudyzam - drugi dzień i piszesz drugi post, który mnie rozkłada na łopatki :D:D:D:D:D.
Dragon Eye - powiem delikatnie.. jesteś bardzo dziwny...

Dizzo
24th May 2008, 14:00
Chudy jak Chudy :) humorek dopisuje :D

Ostatnimi czasy nic tak bardzo mnie nie irytuje jak sny Revana, forma jego wypowiedzi oraz to że nie widzi ironii w wypowiedziach innych dotyczących jego "bohaterstwa".
Btw. Sny na poziomie ucznia podstawówki.

Shibby
24th May 2008, 14:08
A mi się dzisiaj Lili śniła. W ogóle strasznie dziwny ten sen był. :D

Nie pamiętam zbyt wiele, ale akcja działa się na jakimś wielkim statku, na którego pokładzie odbywała się jakaś dyskoteka. No i była tam też Lili (no bo co to byłby za sen o Lili bez głównej bohaterki :P). W pewnym momencie statek został zaatakowany przez piratów, którzy próbowali ją uprowadzić, ale szczegółów nie pamiętam i nie wiem jak to się wreszcie skończyło. Może ją uratowałem? Coś mi się tam świta, że koniec końców to ja sam ją uprowadziłem, chociaż nie do końca, bo jej się to podobało i sama chciała ze mną uciec. :P

PS. Nie, ja też nie jestem "bohaterem". :D:D:D Sorry, musiałem to napisać. :)

chudyzam
24th May 2008, 14:43
Shibby Ty piracie :cheesy:

Samolub - pewnie zabrał Lilke na bezludną wyspę, żeby mieć ją tylko dla siebie :cheesy:

3Dmark
24th May 2008, 22:51
Ja też nie pamiętam snów w 100%:wink:, naj częściej pamiętam częśćiowo sen.

Damian1
26th May 2008, 13:35
Oto sen który Dragon Eye, który śnił mu sie w nocy, i pokazuje że szczerze kocha Alizee:

A wiec: bylem na wyciecze jednej z rodzicami słuchałem mp3 jedna dziewczyne sie mnie pyta co słucham odpowiedziałem Alizee jen mairee alizee to uslyszała i sie spytała czy jestem jej fanem odpowiedziałem tak alizee sie mnie spytała czy mam jakaś kartke i długopis dałem jej dostałem jej autograf i spytałem czy zrobi u nas koncert odpowiedziała tak ale w 2009 bo ten rok ma zawalony musiałem sie z nia żegnać bo to był ostatni dzień w tym miejscu wracałem do domu z rodzicami patrzyłem na jej autograf i było mi smutno nie czułem scześćia nie byłem happy raczej smutny.

@Prosił żebym napisał za niego, więc napisałem.Boi się waszej opini, że napiszecie że wymyśla te sny.

A jeśli chodzi o mnie to dzisiaj rano obudziłem sie z małymi łzami w oczach i było mi smutno a snu nic nie pamientam.Ale przed usnienciem myślałem o Alizee.Myśle że mi się sniła ale nie pamientam.

chudyzam
26th May 2008, 15:58
No dobra... Ten sen wygląda na normalny...

A co z przecinkami i kropkami? x_x

Damian1
26th May 2008, 16:29
Ja nie poprawiałem tekstu Dragon Eye.Napisałem ogrinał.

chudyzam
26th May 2008, 16:33
Przecież nic o Tobie nie napisałem - widzę... :)

kiko90
26th May 2008, 20:48
patrzyłem na jej autograf i było mi smutno nie czułem scześćia nie byłem happy raczej smutny.

A ciekawe kto byłby Happy gdyby dostałby autograf Alizee, a potem musiał już iść :(
Życie, a czas idzie dalej :(

Ps.Nikt sie nie gapi na przecinki, na pudelku były 3 i i ani za 2 ani za 3 nie dali przecinka :P
Nie czepiam się to normalna rzecz robić błędy :)

Dragon Eye
27th May 2008, 12:03
Dobra nastepny raz sie poprawie ok:cheesy:

Przemyslav
27th May 2008, 18:47
@Prosił żebym napisał za niego, więc napisałem.Boi się waszej opini, że napiszecie że wymyśla te sny.

Hehehe, jak facet to niech ma jajca i sam pisze ^_^

karolkuich
27th May 2008, 23:31
No dobra... Ten sen wygląda na normalny... Niekoniecznie, bo schemat jest ciągle taki sam. Nierzadko nasze zachowanie we śnie jest niezrozumiałe, nie panujemy nad niczym. A tutaj już któryś raz czytam o 2009 roku...

bylem na wyciecze jednej z rodzicami słuchałem mp3 jedna dziewczyne sie mnie pyta co słucham odpowiedziałem Alizee jen mairee alizee to uslyszała(...) To gdzie ta alizee była ? :D

A co z przecinkami i kropkami? x_x
Wlasnie,chcialem.sie otosamo,zapytac.

Marzec
28th May 2008, 00:23
ogolnie to widze tto tak sny masz ciekawe ale moglbys sie tez czasami starac pisac wiecej szczegolow bo malo co mozna stwierdzic po tak krotkim tekscie zważywszy na tym ze te sny czesto masz do siebie podobne bardzo czesto jest tak ze boimy sie swoich snow ale tak naprawde moga miec jakis ukryty przekaz ktory element snu jest pozytywny a ktory negatywny tego nigdy nie wiadomo

3Dmark
28th May 2008, 22:31
moglbys sie tez czasami starac pisac wiecej szczegolow

Nie zawsze się pamięta szczegóły:D

Damian1
2nd June 2008, 07:11
Dzisiejszy sen z Lilką mało ciekawy ale był to się liczy:

A więc tak czekałem na En Concert Dvd, aż patrze przez okno idzie Alizee z jakomś reklamówką, potem puka do moich dzwi ja otwieram wyciąga z reklamówki En Concert :P ja nie byłem zafascynowany En Concert, tylko Alizee, i jak wychodziła to dostałem od niej mocnego buzaka i bilet na jej koncert w Polsce w 1 rzędzie dla Vipów.

Misiaczek
3rd June 2008, 14:21
Dzisiejszy sen z Lilką mało ciekawy ale był to się liczy:

zaraz Ci walnę :hate: :uh?: sen mało ciekawy :? akurat 8). każdy z nas maży o takim śnie. Bilet na koncert w pierwszym rzędzie dla vip'ów - sen piewsza klasa i do tego wymażona płytka en concert DVD :shock:. aż sam chciałbym mieć taki sen :wink:

chudyzam
3rd June 2008, 15:30
Jemu chodziło, że mało ciekawy pod tym względem, że się nie umywa do "snów" Revana :cheesy:

W końcu nie nawpieprzał kilkunastu typom żeby uratować Lili :cheesy:

Dragon Eye
5th June 2008, 09:39
Hero

Alizee była w domu smutna przyszłem do niej pytajac co sie stało?
Alizee odpowiedziała że jeremy miał wypadek i trafił do szpitala,
powiedziałem jej że bedzie w porzadku, poszłem do tego szpitala
pytajac co sie stało powiedzieli że jeremy miał wypadek samochodowy.
i jest poważnie ranny ale byli dobrzy lekarze i potrafia go uratować,
jednak był lek którego nie posiadali jakiś ważny składnik widzac jeremyego,
leżacego smutnego i alizee która przyszła odwiedzić męża w szpitalu,
poszłem w jedno miejsce i uzyskałem ten lek przyniosłem go do szpitala,
i im dałem go jeremy czuł sie lepiej lili była koło niego on sie budzi mówiac
jej hey wróciłem lili była szcześliwa alizee była szcześliwa jeden lekarz mówił,
że to dzieki pomocy jednego z jej fanów udało sie go uratować alizee szukała
mnie byłem przy wyjściu powiedziała dziekuje, ja do niej nie ma problemu.
alizee wróciła do meża ja szłem dalej i miałem łezke w prawym oku.

Shibby
5th June 2008, 16:11
Wszystko fajnie tylko nie piszę się "przyszłem" albo "poszłem" tylko "przyszedłem" i "poszedłem". Bo tej pierwszej formy to dziewczynki używają, a nie dzielni bohaterzy.

Maciej
5th June 2008, 16:13
Sen jak zwykle schematyczny. Rozumiem, że to było jedno zdanie??

chudyzam
5th June 2008, 20:12
Wszystko fajnie tylko nie piszę się "przyszłem" albo "poszłem" tylko "przyszedłem" i "poszedłem". Bo tej pierwszej formy to dziewczynki używają, a nie dzielni bohaterzy.

Nie wiem czy tu miała być ironia ale powinno być bohaterowie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

A sen jak zwykle bohaterski 8)

Ale Ty jesteś dzielny Revan! Przecież nie byłeś nawet pewien czy to sen czy rzeczywistość a mimo to postanowiłeś działać! Brawo!

Shibby
7th June 2008, 02:32
Nie wiem czy tu miała być ironia ale powinno być bohaterowie :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Uznajmy to za niezamierzoną ironię.
Właśnie czytając odpowiedzi w tym temacie najpierw przeczytałem jeszcze raz mojego ostatniego posta i myślę sobie: wtf, co ja napisałem. :D Już chciałem to wyedytować, ale skoro już ktoś zauważył... :P

Dragon Eye
20th June 2008, 13:30
Mój

Był jeden dom która zwiedzała przyjaciółka lili nagle dom zaczyna sie rozpadać. Wszystko zaczyna runać alizee była wystraszona poszłem tam uważajac na rozpadajace sie cześci domu, jedna cześć wbiła mi sie w reke w końcu znalazłem jej przyjaciołke była nieprzytomna, wziołem ja i uciekłem stamtad z nia, przybyła policja i inni żeby pomóc, Alizee widzac ja nieprzytomna wezwała pogotowie dziewczyna była ranna w brzuch, przyjechała karetka pomogłem bezpiecznie ja tam położyć alizee pojechała z nia. A inni sie tylko skupili na niej a widzieli że mam ranna reke nawet lili mi nie podziekowała.

chudyzam
20th June 2008, 16:06
Mój

Był jeden dom która zwiedzała przyjaciółka lili nagle dom zaczyna sie rozpadać. Wszystko zaczyna runać alizee była wystraszona poszłem tam uważajac na rozpadajace sie cześci domu, jedna cześć wbiła mi sie w reke w końcu znalazłem jej przyjaciołke była nieprzytomna, wziołem ja i uciekłem stamtad z nia, przybyła policja i inni żeby pomóc, Alizee widzac ja nieprzytomna wezwała pogotowie dziewczyna była ranna w brzuch, przyjechała karetka pomogłem bezpiecznie ja tam położyć alizee pojechała z nia. A inni sie tylko skupili na niej a widzieli że mam ranna reke nawet lili mi nie podziekowała.

Ić stont :uh?:

Ty masz jakies trudne dzieciństwo, czy za dużo sie punishera naoglądałeś - ciągle tylko krew a Ty ranny, albo ktoś ranny... Opcje są dwie:

1. Tak jak mówiliśmy wymyślasz te "sny"

2. Powinieneś się leczyć/jak najszybciej dorosnąć...

The choice is yours 8)

Marzec
20th June 2008, 16:43
Zapomniałem wam kurka powiedzieć że kilka dni temu śniła mi się LiLi :) To był tylko krótki appearance :) Jakaś scena, podobna do tej z Meksyku (wtedy jeszcze nie było koncertu). Lili ubrana w czarną suknię, oczywiście wysoką. Fryzura podobna do tej "greckiej" co kiedyś była. I piosenka, jakaś francuska. Słyszałem ją wtedy dokładnie, jednak teraz jej nie pamiętam wogóle. Nie znałem jej wtedy. Pod koniec piosenki charakterystyczny uśmiech i "Merci" :oops: Obudził mnie krzyk tłumu :)

karolkuich
21st June 2008, 00:01
śniła mi się LiLi Tu też zmyślone, ale przynajmniej z wielkiej litery... Szacuneczek musi być... :) Mi się nigdy Lili nie śniła. Zastanawiające...http://images32.fotosik.pl/214/70dad5b76acaef42.gif

Marzec
21st June 2008, 22:12
Taak zmyślone ;) Zazdrość przez Ciebie przemawia ;) Tobie się nigdy nie śniła, a mi już parę razy. Tak to bywa

Bolo
22nd June 2008, 13:14
Mi się śniła dwa razy, ale nie były to zbyt grzeczne sny :D Nom, ekhm... :D

Damian1
26th June 2008, 12:34
Sniła mi się dzisiaj Alizee:

Mianowicie przed koncertem ją spotkałem, spytałem sie jej czy ma chwilę powiedziała ze tak, więc powiedziałem jej kilka słów bardzo mi zalezało na tym by mi to wypadło jak najelpiej, Alizee się wzruszyła ( ja tez) przytuliła mnie:oops: .Potem z nią chwilę rozmawiałem, a potem musiała iść na koncert ja miałem miejsce prawie kolo sceny.W trakcie koncertu patrzyła się na mnie od czasu do czasu.Po koncercie dała mi jej nr.telefonu.:oops::oops:.

Maciej
28th June 2008, 13:54
Dziś Lilka mi się przyśniła :D
W Stężycy miał się odbyć koncert Lilki :D pamiętam, że nasz urząd gminy specjalnie na tą okazję został przemianowany na halę widowiskową ;) już w 24 godziny przed koncertwm w nocy ustawiała się kilometrowa kolejka xD no więc tak sobie te 24 h stałem w tej kolejce i gdy już byłem przed drzwiami hali, ochroniaż z niewiadomych przyczyn nie chciał mnie wpuścić. No to ja przemknąłem się pod jego nogami i wszedłem. Zająłem miejsce w 1 rrzędzie i koncert się zaczął. Pamiętam tylko, że w pewnym momencie Lilka zaczęła podawać ręce fanom. Złapałem ją za rękę i...sen się urwał :(

3Dmark
28th June 2008, 15:48
Złapałem ją za rękę i...sen się urwał :(

Zawsze w takich momętach sen się kończy:wink:

Marzec
28th June 2008, 20:22
Odleciałeś bracie :D

Damian1
28th June 2008, 20:37
Złapałem ją za rękę i...sen się urwał :(

Jak ja tego nie lubie w snach jak w tak pięknym momencie sen się kończy.Ale co poradzić.:uh?:

Damian1
1st July 2008, 11:33
Oto był sen z Alizée, od_razu gdy się obudziłem to wstałem z łóżka i przybiegłem pisać ten sen:

Cała akcja działa się w domu mojej babci i mojego dziadzia.:DAlizée nie należała do mojej rodziny tylko moja ciocia ją przywiozła.Więc Alizée(miała proste włosy, biały strój tak jak na tym video http://pl.youtube.com/watch?v=gxPdOwylHzY ):oops: siedziała przy stole ( ja siedziałem po 2 stronie stołu)Alizée zaczęła nawiązywać kontakty ( Alizée mówiła po Polsku :P )ja z nerwów nie mogłem usiedzieć więc stałem i poszedłem tam gdzie siedzi Alizée że niby muszę coś podnieść, przechodziłem koło Alizée ona spojrzała na mnie ja na nią też.Gdy ona na mnie spojrzała z tym przepięknym uśmiechem to o_mało zawału serca nie dostałem:wub::surprise: (te jej spojrzenie zapamiętam do końca życia a chociaż był to sen)wróciłem na moje miejsce przy stole, chciałem udowodnić wam że Alizée widziałem przy moim stole, więc ją nagrałem, potem Ojciec przyszedł mi odebrać komórkę i chciał skasować, ja żeby nie widział wyjąłem kartę pamięci, więc nie skasował :).Jak Alizée poszła się przejść zobaczyć jak pięknie w tej miejscowości, to ja też postanowiłem pójść. odezwała się do mnie :):wub: Spytała się jak mam na imię, odpowiedziałem , potem powiedziałem jej że jest najcudowniejsza kobietą na świecie, że jest Aniołem, i jeszcze przepiękny wierszyk powiedziałem , Alizée miała łezki w oczach przytuliła mnie:oops::wub: i powiedziała ,,Tą chwilę zapamiętasz do końca swojego życia'' ja milczałem, tak leżeliśmy z 1H patrząc na zachód słońca:wub::oops: , potem wróciliśmy do domu Alizée zamieniła się miejscami i siadła koło mnie i rozmawialiśmy praktycznie cały czas o wszystkim.I gdy brat mnie klepnął w plecy (dosyć mocno) sen się urwał.:(.
Gdy się skończył sen próbowałem do niego wrócić ale było za_późno.Po obudzeniu prawie płakałem.:weep::tears:

@Ale to dziwne że nie była z Jeremy ani z córką i o nich ani nie mówiła.

Dizzo
1st July 2008, 11:46
No, Damiano sen niczego sobie :D taki przyjemny dosyć :D (żadne Im The Punisher w stylu Revana xD)

chciałem udowodnić wam że Alizee widziałem przy moim stole, więc ją nagrałem
Ten fragment ukazuje jak mocno wierzyłeś że to nie był sen :)

Domyślam się jakiego miałeś rano doła i jak wielkie rozczarowanie Cię ogarnęło po uświadomieniu sobie że to był tylko sen :(

@EDIT
Jedna prośba: Po kropce "." a przed rozpoczęciem następnego zdania wciskaj SPACJE

Damian1
1st July 2008, 12:06
@EDIT
Jedna prośba: Po kropce "." a przed rozpoczęciem następnego zdania wciskaj SPACJE

Postaram się :)

Ten fragment ukazuje jak mocno wierzyłeś że to nie był sen

Domyślam się jakiego miałeś rano doła i jak wielkie rozczarowanie Cię ogarnęło po uświadomieniu sobie że to był tylko sen

Mi wogóle przez myśl nie przesło że to jest sen bo wszystko było praktycznie tak samo tylko że z Alizee. Jak rano się obudziłem to myślałem że snem jest to że widze siebie leżącego na łożku.:(

Falconer
1st July 2008, 14:01
ja milczałem, tak leżeliśmy z 1H patrząc na zachód słońca:wub::oops: , potem wróciliśmy do domu Alizee zamieniła się miejscami i siadła koło mnie i rozmawialiśmy praktycznie cały czas o wszystkim.

Tak jak moje fantazjowanie podczas rozmowy na GG. :] Podróż do okoła świata i patrzenie na zachód słońca przy Nilu... :wub: U Ciebie inne były okoliczności, lecz... zachód słońca był. :P

Marzec
1st July 2008, 15:25
Następnym razem nie poprawiam kreski nad é :D

3Dmark
1st July 2008, 16:11
Spoko sen:D
Ja nigdy nie mam tak szczegółowych snów i Lilka nigdy do mnie nic nie mówi w snach, tylko zawsze robi jakieś miny:D
Mi się wydaje że jest to spowodowane tym że, nigdy nie maiłem z nią kontaktu:(

Damian1
1st July 2008, 16:52
Spoko sen:D
Ja nigdy nie mam tak szczegółowych snów i Lilka nigdy do mnie nic nie mówi w snach, tylko zawsze robi jakieś miny:D
Mi się wydaje że jest to spowodowane tym że, nigdy nie maiłem z nią kontaktu:(

Tu chodzi o to że początek musisz sobie sam wyobrazić.I przed snem myśleć o Alizee. Musisz sobie wyobraźic sobie jej wygląd np. z teledysków wywiadów itd. a jeżeli chcesz usłyszeć jej głos to musisz sobie przypomnieć z wywiadów i sobie go powarzać.Falconer zgadza się że wczorajsze rozmowy pomogły.:mrgreen:

@Przypomnijcie mi kombinacje klawiszy żeby zrobić tą litere (tam gdzie są kropki) Aliz..e.Dawno jej nie używałem i się zapomniało.

3Dmark
1st July 2008, 17:06
Tu chodzi o to że początek musisz sobie sam wyobrazić.I przed snem myśleć o Alizee. Musisz sobie wyobraźic sobie jej wygląd np. z teledysków wywiadów itd. a jeżeli chcesz usłyszeć jej głos to musisz sobie przypomnieć z wywiadów i sobie go powarzać.Falconer zgadza się że wczorajsze rozmowy pomogły.:mrgreen:

@Przypomnijcie mi kombinacje klawiszy żeby zrobić tą litere (tam gdzie są kropki) Aliz..e.Dawno jej nie używałem i się zapomniało.

Stosowałem podobne triki:D

Damian1
5th July 2008, 11:19
Znowu sen z Lilką gdy się obudziłem o 9.45 rano postanowiłem chwile sie przespac i usnełem i w tym czasie mi sie snil sen z Lilką a obudziłem się o 11.10.A sen mianowicie był taki:

Znowu akcja działa się u mojego dziadka ale tym razem na polu, mój dziadek ma dużą powieszchnię.Sen się zaczął jak siedziałem z moimi kuzynami na krzesłach i rozejrzałem się inni też byli, było bardoz dużo osób. Ja patrze muzyka zaczyna grać i na scene wychodzi Lili :) (to była piosenka Toc de Mac) i zaczyna spiewać, bierze kilka osób na scene patrze patrze idzie w moją stronę i mnie wzieła czekałem na scenie z innymi na nią.Było już po koncercie wzieła nas na przejażdzkę to było 5 osób w tym ja, zadawaliśmy jej pytania i ona odpowiadała, ja zadałem pytanie ,,Czego mnie wybrałaś, przecież byli też inni'' ona odpowiedziała ,,Bo widziałam jak tobie na mnie zależy, żeby ze mną przynajmiej porozmawiać'' Ja zawstydzony i zaraz bym się popłakał , Lili to zauważyła i mnie przytuliła i pocałowała.:):) .I sen się urwał :(:(

Falconer
5th July 2008, 12:06
Znowu sen z Lilką gdy się obudziłem o 9.45 rano postanowiłem chwile sie przespac i usnełem i w tym czasie mi sie snil sen z Lilką a obudziłem się o 11.10.A sen mianowicie był taki:

Znowu akcja działa się u mojego dziadka ale tym razem na polu, mój dziadek ma dużą powieszchnię.Sen się zaczął jak siedziałem z moimi kuzynami na krzesłach i rozejrzałem się inni też byli, było bardoz dużo osób. Ja patrze muzyka zaczyna grać i na scene wychodzi Lili :) (to była piosenka Toc de Mac) i zaczyna spiewać, bierze kilka osób na scene patrze patrze idzie w moją stronę i mnie wzieła czekałem na scenie z innymi na nią.Było już po koncercie wzieła nas na przejażdzkę to było 5 osób w tym ja, zadawaliśmy jej pytania i ona odpowiadała, ja zadałem pytanie ,,Czego mnie wybrałaś, przecież byli też inni'' ona odpowiedziała ,,Bo widziałam jak tobie na mnie zależy, żeby ze mną przynajmiej porozmawiać'' Ja zawstydzony i zaraz bym się popłakał , Lili to zauważyła i mnie przytuliła i pocałowała.:):) .I sen się urwał :(:(

Niby banalny, lecz... zakończenie wzruszające. :tears: :oops: :mrgreen:

3Dmark
5th July 2008, 12:52
@Damiano
Ty to masz fajne sny:), ja takich nie mam.

Damian1
5th July 2008, 13:07
No wzruszający.Nigdy tak nie miałęm ta