PDA

View Full Version : Nasze sny o Lili...

Pages : 1 [2] 3 4 5

CZESTER
25th August 2005, 17:00
tylko lili na tym swiecie jest??
Dla mnie liczy się tylko ONA :mrgreen: :mrgreen: :D Wiem że zwariowałem. :oops:

Hunti
25th August 2005, 17:05
Dziewczyna - e, nie liczylabym na to :)
swistaq - tak ,dziex za taki sen, w ktorym lili tobie mowi tylko "idz prosto korytarzem, ostatnie drzwi na lewo":D
coscie sie tak biednej Lili uczepili :) - dziewczyna nie bedzie mogla miec do konca zycia zadnego stalego partnera, bo go zlinczujecie :D

Przemyslav
25th August 2005, 17:46
ogolnie to wam zazdoszcze jakichkolwiek snow :D:D mi sie nic nie sni :):) jak ide spac jestem zbyt zmeczony by mi sie cosik snilo :):)Masz, na pewno masz, ale nie pamiętasz :) (Ciekawe co może się śnić świstakowi????) :)hihih panie świstaczki :D:D :cheesy: :mrgreen:

Dziewczyna
25th August 2005, 18:54
Dziewczyna - e, nie liczylabym na to :)
swistaq - tak ,dziex za taki sen, w ktorym lili tobie mowi tylko "idz prosto korytarzem, ostatnie drzwi na lewo":D
coscie sie tak biednej Lili uczepili :) - dziewczyna nie bedzie mogla miec do konca zycia zadnego stalego partnera, bo go zlinczujecie :DHunti... może po prostu jestem feministką??? :)
CZESTER- może jeszcze złożysz śluby czystości? :) lol
Świstaq- no coo??? :)

snajper
25th August 2005, 20:01
eeeee, a mnie panie z karabinami nierajcują :D:D (tylko taka jedna:D)

Bartek
26th August 2005, 08:51
to ja wam opowiem co mi sie dzis sniło na rozluznienie atmosfery
sniło mi sie ze zrobiłem jakas mieszanke w mikserze (wzuciłem wszystko nie wiem czego tam nie było) nie pamietam czy to wypiłem ale jak sie rano obudziłem to mnie brzuch bolał :afro:

Krogi
26th August 2005, 08:56
Wow super :D eksrta historia :P taka wciągająca i trzymająca w napięciu to ostatniego slowa :lol:

P.S. Fajne masz sny :P

Przemyslav
26th August 2005, 09:52
hihi mi sie dzisiaj snilo zem zostal zaproszony do West Chester do Bam Margery :D:D i zesmy razem jaja robili hihihih :D

Dziewczyna
28th August 2005, 22:37
A mnie się dzisiaj śniło, że jakiś maniak z nożem gonił mnie.... po całej mojej szkole (ciekawe, czy to był pan od fizyki...? :) ) Pozdro dla pana S :)
Nie, no żartuję :)

snajper
28th August 2005, 22:43
ten pan S to jest twoj nauczyciel fizyki, swistaq, czy ja?? :D:D

Dziewczyna
28th August 2005, 22:48
Pan od fizy :), może być ktoś jeszcze, na życzenie, specjalne zamówienie :) Lol oczywiście

Przemyslav
28th August 2005, 22:49
hihih a ja tam wiem o kim snic bede dzis :D:D:D osobka z pod znaku Panna jak ja :D:D

snajper
28th August 2005, 22:52
hehe, no wiesz julia....my ze swistakiem "się zaczynamy na S" wiec myslalem ze to o nas chodzi...no bo kto pozdrawia nauczyciela, ktory go goni z zabojczymi planami w glowie:D:D?

Dziewczyna
28th August 2005, 22:54
Wszyscy jesteście taaacy fajni :)

Przemyslav
28th August 2005, 22:56
Pozdro dla pana S

ja tesh goraco pozdrawiam i caluje :*:*:*

Wszyscy jesteście taaacy fajni

a ty przeurocza :):) :P

snajper
28th August 2005, 23:11
ej no swistaq dawaj fotki, skoro mowisz ze przeurocza to musiales widziec jej zdjecia....daj innym troche frajdy:)

Krogi
31st August 2005, 07:47
Proszę państwa !!! Dzisiaj 30 Sierpnia 2005 roku miałem 1 sen o Lili :D:D :

Sen zaczoł się od tego że z resztą 4um wybraliśmy się na koncert Lili który był w we Francji. Koncert się zaczoł Lili śpiewa :DD: poporsu jest wspaniale, wszyscy się dobrze bawią :D ( mamy najlepsze wiejscówki zaraz przy Lili) i skonczyła śpiewac zaczeła móiwć po polsku że dziękuje 4um z polski za przybycie i zaśpiewa coś po polsku :shock: :shock: i zaczeła śpiewać po polsku :):):):) kure tylok nie pamiętam co to było :(:(:(:( i spiewa aż tu nagle jakieś taki cś śłysze :
ti-ti-ti- ti-ti-ti i budzik zaczoł dzwonić :(:(:(:(:(:( no po porostu chciałem skakać z okna !! :( taki sen jaiś idiotyczny budzi przerwał, jestem narazie załamany :(:(:( może się przełame, ale to popołódniu :P kurdde taki piękny sen, dzisiejszą date jzu zapisałem sobie w komóreczce :D:D 1 sen o Lili :D:D

CZESTER
31st August 2005, 10:21
No to gratuluje Krogi !!!! :mrgreen: Mi się jeszcze nigdy Lili nie przyśniła :cry:

Krogi
31st August 2005, 10:31
No to gratuluje Krogi !!!! :mrgreen: Mi się jeszcze nigdy Lili nie przyśniła :cry:
Dzięki :D:D mam nadzieje że przyśni się tobie tez :D:D

Przemyslav
31st August 2005, 10:36
Mi się jeszcze nigdy Lili nie przyśniła

Bos sie konkretnie nie narąbał :D:D

Robertos2000
31st August 2005, 10:46
Ja byłem juz wiele razy narąbany hehe... ale tez Alizee mi sie nie sniła :(
Zato snią mi się jakieś Mandaryny :( :D

Ronnie
31st August 2005, 10:52
Sen zaczoł się od tego że z resztą 4um wybraliśmy się na koncert Lili który był w we Francji. Koncert się zaczoł Lili śpiewa D: poporsu jest wspaniale, wszyscy się dobrze bawią ( mamy najlepsze wiejscówki zaraz przy Lili) i skonczyła śpiewac zaczeła móiwć po polsku że dziękuje 4um z polski za przybycie i zaśpiewa coś po polsku i zaczeła śpiewać po polsku kure tylok nie pamiętam co to było

Mi to by sie nigdy nie przysnilo :D ja mam jakas dziwna psychike jak cos mi sie sni to takie dyrdymaly ze glowa mala :lol: :lol: a tu jak opisujesz to nawet wygladalo to realistycznie...
Mi sie sni np. ze jezdze na rolkach z polamanymi nogami :D albo ze gram na komputerze przejde misje np. i ide przebiec ile, wracam znowu gram, potem znowu biegne itd :mrgreen:

Bartek
31st August 2005, 13:12
Bos sie konkretnie nie narąbał

mi sie w takim stanie nic nie sni :afro: :cheesy:

Dziewczyna
31st August 2005, 14:32
Dzięki :D:D mam nadzieje że przyśni się tobie tez :D:D Potrzeba mu widocznie jakiegoś mocnego bodzca :)

CZESTER
31st August 2005, 14:35
Dzięki :D:D mam nadzieje że przyśni się tobie tez :D:D Potrzeba mu widocznie jakiegoś mocnego bodzca :)

A co dokładniej masz na myśli :?: :?: (Bez żadnych skojarzeń proszę) :mrgreen: :mrgreen:

Hunti
31st August 2005, 14:46
np. sluchania 24 godizny na dobe Moi... Lolita :D

CZESTER
31st August 2005, 14:54
np. sluchania 24 godizny na dobe Moi... Lolita :D
No świetny pomysł Hunti, będzie trzeba spróbować :mrgreen:

Dziewczyna
31st August 2005, 15:52
A może oglądanie koncertu do upadłego??? :) Potem spać i znów itd ;) Tak przez miesiąc i efekty (pewnie) jakieś będą :)

Przemyslav
31st August 2005, 17:30
A może oglądanie koncertu do upadłego??? :) Potem spać i znów itd ;) Tak przez miesiąc i efekty (pewnie) jakieś będą :)hihihi a pozniej zamykaja w pokoju bez klamek i wylozonym poduszkami :D:D:D

Krogi
1st September 2005, 07:24
]hihihi a pozniej zamykaja w pokoju bez klamek i wylozonym poduszkami :D:D:D a jak będziesz grzeczny to sę przeniosą z pokoju bez klawek do pokoju z napoleonem, hitlerem, i z innymi :D:D ciekawymi ludźmi :D:D :P

Bartek
3rd September 2005, 09:05
dzisiajszej nocy sniła mi sie Alizee ale tylko tyle pamietam z tego wszystkiego wiem tylko ze mi sie sniła :afro:

Dziewczyna
14th September 2005, 21:32
dzisiajszej nocy sniła mi sie Alizee ale tylko tyle pamietam z tego wszystkiego wiem tylko ze mi sie sniła :afro: Hmmm... z wrażenia chłopak zapomniał :) a może spojrzał w okno po przebudzeniu... :)

Przemyslav
14th September 2005, 22:04
dzisiajszej nocy sniła mi sie Alizee ale tylko tyle pamietam z tego wszystkiego wiem tylko ze mi sie sniła :afro:hihihih zes save'a nie zrobil :):):)

george
17th September 2005, 12:43
hihihih zes save'a nie zrobil :):):)

dobry tekst, hehe :lol:

Krogi
17th September 2005, 19:16
wziĄł i mu sie zresetował mÓzg :D i wszystkie dane stracił :lol:

snajper
18th September 2005, 10:17
w trakcie pracy mozgu zabraklo pradu i stracil wszystkie informacje....mozna by tak dalej, ale po co tu robic ot???

po prostu niezapamietal snu i tyle, zdarza sie :)

konradzik
2nd April 2006, 18:08
Mój 2sen z Al;izee:::/// Idę sobie sam praez Poznan nocą,, jest pusto i nagle..Ona przebiega obok i potrąca mnie w ramię :oops: myślę sobie - nie mogę przepuścic takiej okazji ale...cos jest nie tak - Ona przed czymś ucieka,boi się..,.zaczynam za nią biec ale biegnie tak szybko że nie mogę Jej dogonić ale biegnę i biegnę,potykam się,spadam z jakichś schodów,w końcu zaczynam pełznąć ale nie mogę,nie mogę...Czuję jakąś wielką nostalgiczną tęsknotę- za czyms pięknym i ...budzę się.Cała pościel mokra od potu.A mi sie chce plakac,wyć ale....nie mogę.To wszystko.

Hunti
2nd April 2006, 18:34
Ja miałam tydzień temu sen z Alizee, który niestety, nie wyróżniał się niczym szczególnym, poza tym, iż samej Alizee było jak na lekarstwo, i w sumie nawet nie był ciekawy :D
Było to mniej więcej tak, że mój znajomy z klasy był w programie u Kuby Wojewódzkiego... Duczek, zwany też Procesem, jest ulubieńcem naszej klasy, i słynie z tego, że lubi przerywać lekcyjne 45 minut swoimi wielce uczonymi wywodami... Nie wiem co robił tam w programie, mimo wszystko musiał palnąc jakiś kretynizm, i Kubuś Wojewódzki zaczął się śmiać. Potem był taki fajny najazd na publikę, która też skręcała się ze śmiechu, a pośrodku publiki Alizee, uśmiechająca się drwiąco... Wogóle to był jakiś taki niemiły uśmiech, nie taki, który serwuje do aparatu fotograficznego, tylko jakiś taki podły :D

I tu się zakończył mój sen -Jedyne uczucie, które czułam po przebudzeniu, to uczucie zdenerwowania, bo Alizee widziałam tylko przez pare sekund, i to z takim uśmiechem... Mam nadzieje, że się tak nie uśmiecha w domu, bo jej małej mogłaby się stać jakaś trwała krzywda :cry:

konradzik
3rd April 2006, 13:47
Och Hunti!!- Alizee na widowni u Wojewódzkiego - to prawdziwy NIGHTMARE !!! Współczuję ci....

Wojtal
9th April 2006, 12:39
Mi się dziś w nocy przyśniła piękna Lili po raz pierwszy :lol: . A było to tak: Był słoneczny dzień i przechadzałem się u mnie w moim mieście po rynku nagle patrze a tam stoi Alizee z Jeremy'm. Podszedłem do nich przywitałem się, przyjeli mnie ciepło po czym Lili musiała gdzieś pobiec coś załatwić. Zostałem z jej mężem sam na sam i zapytałem go Jak moge sie do niego zwracać on odpowiedział ze po nazwisku no to ok. Po chwili znaleźliśmysie w jednym pokoju Ja Lili i Jeremy. Do Alizze mogłem zwracać sie jako Lili. I nagle wylondowaliśmy na łóżku Ja z Alizee a Jeremy stał nad nami. (Na łóżku odegrała się mała scena erotyczna (cenzura) ale byliśmy w ubraniach. Lili miała na sobie ten obcisły czerwony uniform 8) . Jeremy był bardzo zazdrosny a Lili do niego powiedziała: Znam go dopiero od dwóch godzin a on zna mnie od dwóch tygodni musze go więc bliżej poznać nie musisz być o to zazdrosny odpowiedziała Jeremiaszowi śmiejąc się...Inagle sie obudziłem niestety :roll: próbowałem jeszcze zasnąć i kontynuować sen ale juz się nie dało :cry: .Rano analizowałem cały sen i nie mogłem w to umierzyć że wkońcu mi sie przyśniła :wink:

spec_u
9th April 2006, 15:37
Jeremy był bardzo zazdrosny a Lili do niego powiedziała: Znam go dopiero od dwóch godzin a on zna mnie od dwóch tygodni musze go więc bliżej poznać nie musisz być o to zazdrosny odpowiedziała Jeremiaszowi śmiejąc się...

O kur** ;- D po prostu padłem jak przeczytałem ten tekst ahahahaha...
"(od dwóch godzin a on zna mnie od dwóch tygodni"- gdzie tu sens ? ; -D)
Btw coś mi sie wydaje że w tym momęcie Jeremy już by nie wytrzymał i by Tobie ostro ***********
8)

Wojtal
9th April 2006, 17:11
Jeremy był bardzo zazdrosny a Lili do niego powiedziała: Znam go dopiero od dwóch godzin a on zna mnie od dwóch tygodni musze go więc bliżej poznać nie musisz być o to zazdrosny odpowiedziała Jeremiaszowi śmiejąc się...

O kur** ;- D po prostu padłem jak przeczytałem ten tekst ahahahaha...
"(od dwóch godzin a on zna mnie od dwóch tygodni"- gdzie tu sens ? ; -D)
Btw coś mi sie wydaje że w tym momęcie Jeremy już by nie wytrzymał i by Tobie ostro ***********
8)

HeHe No nie wiem gdzie sens ale jak wiadomo w snach dzieje sie dużo niewytłumaczalnych, nagłych zdarzeń na które niema racjonalnego wytłumaczenia, pisze tylko co mi sie śniło (i mi sie podobało). A wogóle nie wiem po co w tym śnie był Jeremy tylko Nam przeszkadzał :cheesy:

P.S. A chodziło o to ze ona zna mnie dopiero od 2 godzin na żywo (przecież wcześniej mnie nie widziała) A ja znam jako Fan (z teledysków, wywiadów itp. itd.) od 2 tygodni :D. No tak niby było w tym śnie, a zresztą to był tylko sen... niestety

Krogi
9th April 2006, 17:40
lol :):) fajny sen :lol: :D:D

spec_u
11th April 2006, 20:23
Niewierze ;- D O ile od kilku lat praktycznie nic mi sie nie śni... to tak dziś przyśniła mi się Lili !!!!!

ale do rzeczy a oto co sie "wydarzył":
Sen:
"-siedze z kumplem coś tam gadam ( w jakimś ogródku czy coś, chyba ogródek od jakiegoś hotelu), nagle idzie ( do hotelu) ... Jeremy(chyba nie musze mówić który Jeremy ;), jak go pokazuje kumplowi i mówie ze to jakiś znany gosciu?, a on dosiada sie do stolika i zaczynamy z nim gadać ( spoko gościu ! ), a tu nagle przez brame do ogródka wchodzi... tak tak Lili !!! my wszyscy w 3 po prostu wgapieni w nią ;- D, ona tylko przechodzi obok nas i b.ładnie sie do nas uśmiecha !!! ( my zawstydzeni? tylko : "czesć", Lili - usmiech ; ). Nastepnie Lili wchodzi na małe podwyższenie ( coś a'la scena ) i kłądzie obok torbe( taką małą niebieską sportową), włancza radio i zaczyna... ćwiczyć ;- D
Ja ,że siedziałem tyłem do sceny zaraz sie odwróciłem.. i patrzymy (podziwiamy Lili!!!) i taki tekst (mniej więcej) do Jeremiego : " może nie patrzmy sie tak ciagle na nią, troche głupio pewnie to wyglada" (oczywiscie nie spuszczając wzroku z Lili) a tu nagle Lili odpowida ( chyba do mnie ;- D ) Alizée: "możecie" i znowu pięknie sie uśmiecha do nas ( mnie ; ) ;- D
Pużniej Jeremy coś nam tam zaczyna opowidać że on tak zarabia na życie (jest tancerzem hip-hopowym ? ) i tłumaczy jakieś figury ;- D Niestey zaraz pużniej Alizée znika ;- / i sen sie kończy..."

A ja wstaje o 5.51 rano nie mogąc uwierzyć w to co mi sie przysniło ;- D po ok.5 min. wstaje spisuje wszystko ( póki jeszcze pamiętam ) i ide dalej spać z nadziją że mi sie Lili jeszcze przyśni... THE END !!!

Podsumowanie :
Jeremy ma + bo okazało sie ze to spoko gościu naprawde ( może dlatego, ze we snie nie był mężem Lili ;)
Alizée- wyglądała przecudnie i ten jej uśmiech.... 100/10 ;- D

Acha Lili była, wyglądała ( fryzurka i sukienka + spodnie ) tak :
http://www.alizee-forum.com/galerie/details.php?image_id=2072
http://www.alizee-forum.com/galerie/details.php?image_id=5669
http://www.alizee-forum.com/galerie/details.php?image_id=5908
+ miała taką niebieską torbe sportową której ofkz na fotkach nie ma ;- D
Btw dla fanek Jeremiego, on jak zawsze czapa ( biała na głowie) i niebieska ( błękitna ) bluza z kapturem + niedogolony ofkz ; )

Achhhh Lili...
8)

Przemyslav
12th April 2006, 00:20
Kochane twarde sny nad ranem :)

Istnieją dwie główne fazy snu. Pierwszą z nich jest REM - stan regularnie powtarzający się, w którym występują szybkie ruchy gałek ocznych. Następną fazą jest stan NREM, który składa się aż z czterech części, różniących się między sobą głębokością snu.

W fazie REM zahamowana jest wszelka aktywność mięśni, nasze ciało jest nieruchome. Jesteśmy zupełnie pozbawieni świadomości. W organizmie, szczególnie w autonomicznym układzie nerwowym, występują zmiany fizjologiczne w postaci różnic w tempie pracy serca i ciśnienia krwi. To w fazie REM, która nazywana jest snem paradoksalnym, nasilają się często wszelkie dolegliwości sercowe u ludzi chorych. Zjawisko to występuje w godzinach porannych, kiedy to śpiąc normalnie w nocy przez 8 godzin o tej porze przebywa się właśnie w takiej fazie snu. W tym czasie występują też marzenia senne.

Marzenia senne umożliwiają nam przede wszystkim rozładowanie napięć, które nagromadziły się w ciągu dnia, jednak należy także pamiętać o tym, jak są ważne. Istnieje wiele teorii wyjaśniających zjawisko snów. Według Freuda marzenia senne pokazują niezaspokojone pragnienia oraz przebyte konflikty i ważne zdarzenia. Według Junga marzenia senne ukazują pewne aspekty obecnego życia danej osoby oraz jej możliwości. Symbole w snach wskazują, w jaki sposób można dokonać zmian w życiu, na których nam szczególnie zależy. W każdym razie marzenia senne są historyjką, która zawiera elementy zarówno rzeczywistości zewnętrznej jak i psychiki osoby śniącej.

:cheesy: :mrgreen:

Co oznacza, gdy się śni kobieta:

jako symbol senny jest najczęściej wyrazem marzeń i oczekiwań;
ujrzeć: drobne niesnaski;
jeśli jest piękna: jesteś zakochany;
brzemienna: radosne nowiny;
młoda i naga: próżne wymagania;
z długimi włosami: szczęście i zaszczyty;
rudowłosa: prześladowania;
brunetka lub szatynka: choroba;
z chłopięcą fryzurą: zapowiedź wielkich przyjemności;
wziąć ją w ramiona: kłótnia;
pocałować kobietę: zyski;
zalecać się do niej: oszukają cię pochlebcy;
cieszyć się jej łaskami: popadniesz w konflikty;
przemienienie się kobiety w mężczyznę i odwrotnie: małżeństwo albo trwały związek;
zobaczyć rodzącą: zapowiedź pomyślności, dobrodziejstw i szczęścia;
stara: retrospekcja i wyidealizowany obraz matki;
ucałować starą kobietę: kłótnia w małżeństwie;
patrzeć na modlącą się: nadejdą dobre dni;
umalowana: obłuda;
z dzieckiem: troski;
w towarzystwie: niepokój i pomówienia, plotki;
w eleganckich butach: poszukiwanie przyjemności;
w czepku nocnym: lenistwo;
ujrzeć wiele kobiet: wydasz przyjęcie towarzyskie;
widzieć jej intymną część ciała: niezaspokojona żądza.

:cheesy:

konradzik
12th April 2006, 19:41
Moj 1-szy (naprawde) sen z Lili:::idę sobie z jakas mapą we mgle i szukam domu Alizee, nagle trafiam na duże ,okrągłe lądowisko dla helikopterów 8) i Lili wybiega z mgły i czuję że chce mnie pocałować :oops: ale ja sie wzdragam bo mmyślę że nie umyłem zębówi i po nprostu wali mi z ryja odrobinkę ale Lili sie tym nie przejmuje [hardkorowa laska :twisted: ],podchodzi i dosłowmnie siła całuje mnie w usta...Łaaaaaaaa :P :P :P :oops: Aha i jeszcze znikajac we mgle mówi po cichutku:---oNLY lOVE iS czyli "jest tylko miłość".... :oops: :P :P No i co wy na to ptaszki kochane ???! :mrgreen:

CZESTER
12th April 2006, 19:43
Ja niewiem, jak wam może sie się śnić Alizee :cheesy: :cheesy: Mi od początku mojej przygody z Alizee tj. 4 lata, jeszcze mi się nigdy nieprzyśniła :cry: :cry:

Przemyslav
12th April 2006, 19:49
Ja niewiem, jak wam może sie się śnić Alizee :cheesy: :cheesy: Mi od początku mojej przygody z Alizee tj. 4 lata, jeszcze mi się nigdy nieprzyśniła :cry: :cry:
:cheers: :cheers: :cheers: Efekt murowany :thumbup:

CZESTER
12th April 2006, 19:52
:cheers: :cheers: :cheers: Efekt murowany :thumbup:
Hehehe, trzeba będzie spróbować, może nawet dzisiaj :cheesy: :cheesy:
:cheers: :cheers: :cheers:

konradzik
12th April 2006, 19:55
Mój 7 sen z Alizee [to bylo dzisiaj :P ] : jestem z Lili w Łodzi w domu mojej rodziny przytulamy sie ,jest dużo czulosci,chyba mowie jej ze ją kocham i to jest błąd :oops: bo ona wybiega z domu i ucieka nie wiadomo gdzie :cry: po prostu znika...Kiedy się orientuję o co chodzi oczywiście wybiegam za nią , zjeżdżam windą bez żadnych klopotow na dół ( normalnie winda w moich snach jest roz***** albo nie ma guzikow itd itp)<---ale caly czas mysle o niej wiec to sila miłosci :P :P potem biegam prtzez cale miasto ,robie gnój ,wypytuję o nią w restauracjach itd.itp..w ogole zachowuje sie jakl szaleniec [<---POWER OF LOVE :D ] i gdy jestem już zrezygnowany :cry: wjakiejs ciemnej bocznej uliczce natykam sie na zaparkowane czerwone Ferrari 8) 8) 8) a w nim siedzi ona :P ale okazuje sie że Lili jest ze mna w ciąży :mrgreen: ma wielki brzuch :mrgreen: ale wyglada bardzo ładnie :mrgreen: no więc siadam na przednim siedzeniu tego czaderskiego wozu (bo ona siedzi na tylnim) wyciągam do niej dłoń i zaczynam czule głaskać ją po twarzy,ona sie przytula - wogole jest dużo tkliwości :oops: Nagle jednak okazuje sie ze zaczynamy w tym wozie jarać blanta :shock: gdy wtem z mgly wylania się policjant żądając dokumentów itd---> no to ja mowie mu szczerze i gzecznie żeby sobie poszedl bo jestesmy troche uspawani-na co on się rozesmial,uklonil i poszedł :cheesy: :arrow: :arrow: :arrow: potem niczego nie pamietam...i nagle okazuje sie że trzymam w ramionach małego bobaska -naszego syna :roll: szczerze mówiąc to nie wiem co z nim robić--->i jeszce na koniec snu słysze jak E.Stachura spiewa (z gitarą): "-to będzie syn/narodzi nam sie syn..." co odbieram jako złą wróżbę bo Stachura byl samobójcą a poza tym nigdy nie mial syna... :? Hmmm :arrowl: :arrowl: :arrowl:I kto mi powie o co w tym wszystkim chodzi ?...

Konrado
24th April 2006, 18:06
Mi jeszcze nigdy nie przysnila sie zadna gwiazda... ale moze gdy tak sprawic sobie poduszke z nadrukiem Alizee to wtedy sen byl by co noc :D szkoda ze cena takie poduszki to 39zl + wysylka (...allegro)

konradzik
25th April 2006, 16:49
Mi jeszcze nigdy nie przysnila sie zadna gwiazda... ale moze gdy tak sprawic sobie poduszke z nadrukiem Alizee to wtedy sen byl by co noc :D szkoda ze cena takie poduszki to 39zl + wysylka (...allegro)ja mam poduszke z Andrzejem Lepperem a sni mi sie Alizee :mrgreen: :mrgreen:

Norbidinho
25th April 2006, 17:08
Mi sie Lili snila po raz drugi w nocy z niedzielii na poniedzialek (nie bylo to jakies spotkanie )8) A wiec bylem w tym snie w Tesco(ale reklama) :mrgreen: Juz odchodzilem od kas i bylem przy Tesco kiosku (u mnie w tesco jest taki przy wyjsciu) :mrgreen: Patrze a na wszystkich gazetach na pierwszych stronach Alizee :!: I na kazdej gazecie powyzej napis ``Musze zajmować się dzieckiem`` :mrgreen: Bardzo taki dziwny ten sen byl ale wazne ze byl :mrgreen:

konradzik
25th April 2006, 21:00
Mi sie Lili snila po raz drugi w nocy z niedzielii na poniedzialek (nie bylo to jakies spotkanie )8) A wiec bylem w tym snie w Tesco(ale reklama) :mrgreen: Juz odchodzilem od kas i bylem przy Tesco kiosku (u mnie w tesco jest taki przy wyjsciu) :mrgreen: Patrze a na wszystkich gazetach na pierwszych stronach Alizee :!: I na kazdej gazecie powyzej napis ``Musze zajmować się dzieckiem`` :mrgreen: Bardzo taki dziwny ten sen byl ale wazne ze byl :mrgreen:To dobrze ze nie bylo napisane: "Musze zajmowac sie Jeremym" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Konrado
27th April 2006, 03:34
Widzieliscie juz to zdjecie :?:
http://img132.imageshack.us/img132/7168/e2qq.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=e2qq.jpg)

Mozna sie rozmazyc :oops:

CZESTER
27th April 2006, 12:34
http://img132.imageshack.us/img132/7168/e2qq.th.jpg (http://img132.imageshack.us/my.php?image=e2qq.jpg)

Tak, tak widziałem już to wcześniej :D :D :D Można znaleśc to video na "Alizee En Concert" :D

Wojtal
27th April 2006, 16:23

Ona jest poprostu przeurocza, zchęcią położył bym sie obok Niej i prztulił :oops: :oops: 8)

Konrado
28th April 2006, 01:44
Ona jest poprostu przeurocza, zchęcią położył bym sie obok Niej i prztulił :oops: :oops: 8)

Wojtal, a znasz jakiegos fana ktory by nie chcial przytulic Ali :?: :cheesy:

konradzik
2nd May 2006, 00:45

Ona jest poprostu przeurocza, zchęcią położył bym sie obok Niej i prztulił :oops: :oops: 8)a ja bym stal obok z kalachem,zarl proszek do pieczenia :twisted: i pilnowal mojego dziecka :oops: :P :P :P :lol: :lol: :D :D

Italiano
2nd May 2006, 22:15

Mozna sie rozmazyc :oops: to zdjęcie jest takie słodkie że mam przez nie podwyższony poziom cukru o 200% normy :lol:

Konrado
2nd May 2006, 23:02
Co ja bym dal zeby chociaz chwile przy Niej posiedziec :oops: dobrze ze za marzenia nie karaja, bo dozywacie za Alizee bym mial gwarantowane :mrgreen:

Italiano
2nd May 2006, 23:15
Co ja bym dal zeby chociaz chwile przy Niej posiedziec :oops: dobrze ze za marzenia nie karaja, bo dozywacie za Alizee bym mial gwarantowane :mrgreen:ja bym mial odrazu krzeslo elektryczne bez mozliwosci rozgrzeszenia. :D

Przemyslav
2nd May 2006, 23:21

Hihih żeby Tylko przytulił :D :cheesy:

Konrado
3rd May 2006, 00:14

Hihih żeby Tylko przytulił :D :cheesy:

Boze przenanajswietszy i wszystcy swiecie gdzyby mnie tak Ali przytulila to bym sciskal ile bym mozna bylo :cheesy: a potem bym padl jak kloda na ziemi i nawet by nie trzabylo "erki" wolac tylko zaklad pogrzebowy, bo pewnie juz bym byl w niebie :lol:

Italiano
3rd May 2006, 00:50
Naprawde, musimy nazwać chorobliwą obsesję na punkcie Alizee. Syndrom ....... ( Kogoś u kogo najbardziej "brutalnie" objawia się ten stan ). A co do snów to dziwne nie mialem ani jednego ale jak odrazu się obudzę to przypomina mi się wizerunek Lili tzn, że pierwsza myśl dnia jest o niej :D

Konrado
3rd May 2006, 01:04
ale jak odrazu się obudzę to przypomina mi się wizerunek Lili tzn, że pierwsza myśl dnia jest o niej :D

A wiesza ze mam to samo :oops: rano pierwsze co robie rano to mowie Alizee "dziendobry" (do plakatu :oops: ) jeszcze troche to zaczne z Alizee po przez plakaty i zdjecia rozmawiac :cheesy:

spec_u
3rd May 2006, 01:18
Naprawde, musimy nazwać chorobliwą obsesję na punkcie Alizee. Syndrom ....... ( Kogoś u kogo najbardziej "brutalnie" objawia się ten stan ). A co do snów to dziwne nie mialem ani jednego ale jak odrazu się obudzę to przypomina mi się wizerunek Lili tzn, że pierwsza myśl dnia jest o niej :D

A wiesza ze mam to samo :oops: rano pierwsze co robie rano to mowie Alizee "dziendobry" (do plakatu :oops: ) jeszcze troche to zaczne z Alizee po przez plakaty i zdjecia rozmawiac :cheesy:

Hm to widać nie tylko ja mam takie objawy ;- DDD Też "widze" ciagle Lili przed oczami... Panowie Italiano i conver ciesze sie, że nie jestem sam ;]

Btw a może my jesteśmy po prostu lekko pierdo****** w głowe... ;- D 8)

Konrado
3rd May 2006, 01:34

Hm to widać nie tylko ja mam takie objawy ;- DDD Też "widze" ciagle Lili przed oczami... Panowie Italiano i conver ciesze sie, że nie jestem sam ;]

Btw a może my jesteśmy po prostu lekko pierdo****** w głowe... ;- D 8)

Nie wiem koledzy jak wy, ale ja uwazam ze zemna jest wszystko OK :wink: :arrow: Jestem totalnie Alizee zauroczony ale chyba jeszcze sie kontroluje :cheesy: A to ze mam w pokoju duzo jej fotografi i co kilka dni planuje nowy plkat powiesic to tylko dobrze swiadczy o moje sympati dla Alizee :cheesy: niektorzy juz uwazaja ze mam na jej punkcie "bzika" - tak mowi moja siostra :cheesy:

Italiano
3rd May 2006, 09:59

Btw a może my jesteśmy po prostu lekko pierdo****** w głowe... ;- D 8) Qrcze, mowilem ze to jakis syndrom, u wielu się on objawia i w tej samej postaci :shock:

Przemyslav
3rd May 2006, 10:23
Chłopaki ja miałem to samo na początku fascynacji :) Tysh myśli o Lili i te grzeszne i te mniej :) Plakaciki, zbieranie o niej na maxa informacji :D Po prostu świr :D Teraz jush się uspokoiło :) Mam to co mam (mówię o materialnych sprawach), a jeśli chodzi o kwestię duchową to jush zdecydowanie ochłonąłem :) Bo i tak wiem, że klona Lili nie dorwę :D Biorę co jest i nie wybrzydzam :) Będzie dobrze :D

Italiano
3rd May 2006, 10:30
tylko ja mam takie coś, żę nie mogę sobie jej wyobrazić w czasie stosunku czy innych "zbereźnych" rzeczy bo jak proboje sobie to wymyślić to sie czuje jakbym kogoś zgwałcił czy co hehe :?

danio00
3rd May 2006, 11:22
Ja wogule nie mam snów, poprostu śpie jak zabity !! :D nawet budzik mnie nie może obudzić !! :D Jak mam wstać o 8 to wstaje o 10 :D [/url]

Wojtal
3rd May 2006, 11:36
Dziś miałem troszke dziwny sen, przyśnił mi sie telewizor w którym zapowiadano Wielką Trase Koncertową Alizee po Europie m.in. w Polsce no to ja wtedy odrazu w 7 niebie i kombinuje skąd kase uzbierać, a w telewizorze dopowiadają jeszcze, ze w Polsce wystąpi 1 kwietnia :shock: i wtedy już zgłupiałem, a data w tym śnie była bieżąca czyli maj i koniec snu <lol>

Konrado
3rd May 2006, 12:04
Dziś miałem troszke dziwny sen, przyśnił mi sie telewizor w którym zapowiadano Wielką Trase Koncertową Alizee po Europie m.in. w Polsce no to ja wtedy odrazu w 7 niebie i kombinuje skąd kase uzbierać, a w telewizorze dopowiadają jeszcze, ze w Polsce wystąpi 1 kwietnia :shock: i wtedy już zgłupiałem, a data w tym śnie była bieżąca czyli maj i koniec snu <lol>

A moze to 1 kwietnia 2007 lub 08 - troche nadzieji :cheesy:

@Danio00, dokladnie podobnie jest i zemna :mrgreen:

@Italiano, co za szczera wypowiedz :wink:

Hunti
3rd May 2006, 13:23
Biorę co jest i nie wybrzydzam :)
:lol:

Ja miałam taki dziwny sen tej nocy - byłam z koleżankami gdzieś w Azji (Chiny, Japonia?) i biegałyśmy pomiędzy straganami w jakimś mieście. Potem jedna z nich zawołała: "Spójrz, jaki ładny wazon" i pociągnęła mnie na jakieś stoisko, gdzie stała Alizee z jakimś facetem (Jeremiasz? Podobny był :D). Właśnie oglądali sobie ten wazonik, i wtedy moja przyjaciółka obwieściła, że to nasz wazon, i żeby go oddali :lol: Ja powiedziałam, żeby się nie wydurniała, i zostawiła, bo mi się i tak nie podoba. Alizee wtedy skinęła głową, pomachała nam, powiedziała do Jeremiasza "Idziemy stąd" i poszli do następnej przekupki. Tu chyba coś jeszcze było, ale nie pamiętam dalszej części snu :D

Konrado
4th May 2006, 16:05
MI dzisiaj kolo polodnia przysnila sie pierwszy raz Alizee, polozyle sie kolo jedenstej i wstalem kolo czternastej ale w tym czasie mialem sen :D Bylo to tak:
Wychodze z swojego pokoju i przy dzwiach wyjsciowych z domu widze Alizee :surprise: wydaje sie jak juz by miala wychodzic (kiedy przyszla i czy z kims rozmawiala tego nie wiem) jakos na migi poprosilem Ja o autograf, zgodzila sie wiec zaczele szukac jakies kartki i czegos do pisania. dlugopis znalazlem szybo, ale z kartka byl problem. wszyskie ktore bralem byly zapisane, a jak znalazlem jakas cala to byla postrzepiona. Trudno dalem taka postrzepiona i Alizee zczela cos tam pisac ale nie bylo dobrze widac, jakos na migi mi pokazala zeby dac cos innego, to dalem kawalek jakiegos kartonika. Alize cos na nim napisala i polozyla na segmencie i wybierala sie do wyjscia odwrocona plecam ido mnie cos jeszcze powiedziala (po francusku) ja tylko odpowiedzialem " szkoda ze nie mozemy sobie normalnie porozmawiac" wtedy sie obrocila, miala prawie lzy w oczach i sie tylko usmiechnela. Po tym sie obudzilem :cry: Ten usmiech byl wspanialy, szkoda ze sen sie skonczyl, Obadalem dzisiaj to miejsce gdzie Alizee polozyla kartonik ale nic nie znalazlem :cry: ale teraz wieze ze Alizee naprawde moze sie przysnic, bo wczesniej nie bardzo mi chcialo sie wam wiezyc i z gory przepraszam. A nie napisalemnic o wygladzie Alizee, otoz ubrana byla na bialo, troche nizsza odemnie, fryzure mila krotka, taka jak na live "Parler Tout Bas 2001" czy na teledysku "Gourmandises"

spec_u
4th May 2006, 16:09
:cry: ale teraz wieze ze Alizee naprawde moze sie przysnic, bo wczesniej nie bardzo mi chcialo sie wam wiezyc i z gory przepraszam.

Oj może, może ;- ) Ja czekam na 2 sen z Lili na razie tylko raz mi się przyśniła ale może jeszcze kiedys... ;- )

Btw jak miałem sen z Lili to praktycznie cały dzień o Alizée myślałem i przypominałem sobie fragmenty snu ;- ) 8)

Italiano
4th May 2006, 16:20
chcecie świadomie kontrolowac sny ??? wejdzcie na tą stronę http://pozacialem.be/a/articles.php?id=23 może wam coś pomoże :D

danio00
4th May 2006, 16:39
chcecie świadomie kontrolowac sny ??? wejdzcie na tą stronę http://pozacialem.be/a/articles.php?id=23 może wam coś pomoże :D

musze to wybrubować, dzięks Italiano !!

CZESTER
4th May 2006, 17:41

Ja też spróbuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Krogi
4th May 2006, 18:23

Ja też spróbuje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja już próbowałem rónych takich :lol: :D ale jeszcze raz nie zaszkodzi P :lol: :)

Italiano
4th May 2006, 21:21
ja musze opanowac perfekcyjnie wejscie w stan OOBE, qrcze ale jadka :dribble:

Wegeta
6th May 2006, 16:16
Wczoraj po raz pierwszy zajżałem na to forum. Puźniej przed snam długo myślałem, o Alizee, o tym co będzie dalej, co ja zrobie, bo bez przerwy jej słucham i nie moge wytrzymać bez jej muzyki. I oczywiście mi się przyśniła, ale niestety nie pamiętam co dokładnie. Widziałem jej twarz, słyszałem jej muzyke ale nic więcej nie pamiętam.

Italiano
6th May 2006, 16:21
Wczoraj po raz pierwszy zajżałem na to forum. Puźniej przed snam długo myślałem, o Alizee, o tym co będzie dalej, co ja zrobie, bo bez przerwy jej słucham i nie moge wytrzymać bez jej muzyki. I oczywiście mi się przyśniła, ale niestety nie pamiętam co dokładnie. Widziałem jej twarz, słyszałem jej muzyke ale nic więcej nie pamiętam. Witam na Forum !!!

@ Chyba się nie obudziłeś w fazie REM i dlatego pewnie nie pamietales snu. Zajrzyj na strone ktorego link znajdziesz w moim powyzszym poscie.

Hunti
6th May 2006, 16:37
Miałam tej nocy sen z Alizee - co prawda trochę dziwny, ale nie wybrzydzam :D
Oglądałam sobie Familiadę - to co zwykle, jakieś dwie rodzinki, padają pytania, oni odpowiadają, blablabla... Nagle Karol (Prowadzący :D), po jakiejś rundzie, czy jak to się nazywa, przerywa program i mówi coś w stylu: "A oto nasz gość specjalny, wielki powrót na scenę, powitajcie ją gorąco" i gdzieś z bocznych drzwi wypada Lili :shock: W sumie to ciężko mi opisać, co ona tam zrobiła, ale wyglądało to dość dziwnie, bo zrobiła kółko pośrodku pomieszczenia, jakby nie wiedziała w którą stronę biec, aż w końcu popędziła do drużyny na prawo :D Ja w tym momencie totalny szok, w końcu postanowiłam pojechać na Wołoską, i skandować imię Lili pod siedzibą TVP :P Wsiadłam w tramwaj, jadę cała w skowroneczkach, zajeżdżam na Wołoską, a tu krach... Pod wielkim gmachem tłum fanów, nie idzie się dopchać, poza tym jakaś limuzyna, kordon ochroniarzy... Rośnie ogólne niezadowolenie tłumu, kiedy nagle drzwi otwierają się, Alizee wbiega pod eskortą "goryli" na chodniczek przed budynkiem, limuzyna podjeżdża, Lili ostatni raz macha fanom, przesyła buziaka i znika w aucie, które zresztą zaraz odjeżdża ;( I tu się skończył mój piękny sen :D

Wegeta
7th May 2006, 01:34
Miałam tej nocy sen z Alizee - co prawda trochę dziwny, ale nie wybrzydzam :D
Oglądałam sobie Familiadę - to co zwykle, jakieś dwie rodzinki, padają pytania, oni odpowiadają, blablabla... Nagle Karol (Prowadzący :D), po jakiejś rundzie, czy jak to się nazywa, przerywa program i mówi coś w stylu: "A oto nasz gość specjalny, wielki powrót na scenę, powitajcie ją gorąco" i gdzieś z bocznych drzwi wypada Lili :shock: W sumie to ciężko mi opisać, co ona tam zrobiła, ale wyglądało to dość dziwnie, bo zrobiła kółko pośrodku pomieszczenia, jakby nie wiedziała w którą stronę biec, aż w końcu popędziła do drużyny na prawo :D Ja w tym momencie totalny szok, w końcu postanowiłam pojechać na Wołoską, i skandować imię Lili pod siedzibą TVP :P Wsiadłam w tramwaj, jadę cała w skowroneczkach, zajeżdżam na Wołoską, a tu krach... Pod wielkim gmachem tłum fanów, nie idzie się dopchać, poza tym jakaś limuzyna, kordon ochroniarzy... Rośnie ogólne niezadowolenie tłumu, kiedy nagle drzwi otwierają się, Alizee wbiega pod eskortą "goryli" na chodniczek przed budynkiem, limuzyna podjeżdża, Lili ostatni raz macha fanom, przesyła buziaka i znika w aucie, które zresztą zaraz odjeżdża ;( I tu się skończył mój piękny sen :D

Trzeba było biec ile sił!!! Eeee, chyba zostane w przyszłości "gorylem" :)

Hunti
7th May 2006, 11:02
Trzeba było biec ile sił!!!

Za limuzyną, czy na Wołoską? :D Bo na Wołoską byłoby mi trochę ciężko, z racji miejsca mojego zamieszkania :D

Wegeta
8th May 2006, 05:41
Za limuzyną oczywiście :D Ja bym ją porwał :P Eeeee, świetny pomysł. Może nasz zakon Alizée porwie ją? Nie dla okupu oczywiście. Poszlibysmy dojakiegoś okragłego pomieszczenia (jak na obradach okrągłego stołu, żeby każdy widział z tej samej odległości co innie), siedli w koło i kazali jej na środku tańczyć i śpiewać :D

Cheerios
11th May 2006, 18:53
Ja miałem ostatnio sen z Alizee. Był strasznie dziwny. Mieszkałem razem z matką we Francji (oboje pochodziliśmy z Francji, ale rozmawialiśmy po polsku). Pewnej nocy usłyszałem na zewnątrz wycie wilka. Wyszliśmy z matką zobaczyć co się dzieje. Tu akurat lekko zaciera się to co działo się na zewnątrz. Wiem tylko tyle, że do domu wprowadziliśmy wilkołaka i męża Alizee. Okazało się, że wilkołakiem była Alizee. Jej mąż biegał w nocy za Nią aby Ją uspokoić i zaprowadzić do domu. Ja z matką zajmowaliśmy się robieniem różnych magicznych eliksirów. Zrobiliśmy lekarstwo dla Alizee. Dzięki nam na zawsze została uleczona. Później to pamiętam tylko tyle, że miała jako podziękowanie zrobić u nas mały koncert, ale za nim koncert się odbył to się obudziłem. Mówiłem, że dziwny sen.

spec_u
11th May 2006, 21:39
Ja miałem ostatnio sen z Alizee. Był strasznie dziwny. Mieszkałem razem z matką we Francji (oboje pochodziliśmy z Francji, ale rozmawialiśmy po polsku). Pewnej nocy usłyszałem na zewnątrz wycie wilka. Wyszliśmy z matką zobaczyć co się dzieje. Tu akurat lekko zaciera się to co działo się na zewnątrz. Wiem tylko tyle, że do domu wprowadziliśmy wilkołaka i męża Alizee. Okazało się, że wilkołakiem była Alizee. Jej mąż biegał w nocy za Nią aby Ją uspokoić i zaprowadzić do domu. Ja z matką zajmowaliśmy się robieniem różnych magicznych eliksirów. Zrobiliśmy lekarstwo dla Alizee. Dzięki nam na zawsze została uleczona. Później to pamiętam tylko tyle, że miała jako podziękowanie zrobić u nas mały koncert, ale za nim koncert się odbył to się obudziłem. Mówiłem, że dziwny sen.

ahahaha a to myślałem, że to ja mam dziwne sny, Niezłe ;- D
Btw: Cheerios ty chyba nowy na forum ? : ) A więc Witam 8)

Wegeta
12th May 2006, 02:12

Za dużo tv oglądasz :P

CZESTER
12th May 2006, 09:47

Za dużo tv oglądasz :P
Hehe, całkiem możliwe :cheesy:

Cheerios
17th May 2006, 16:15
Dzięki za powitanie :D . Co ja poradzę, że lubię fantastykę. Taka moja natura. :lol:

konradzik
29th May 2006, 12:41
[quote=Italiano]Naprawde, musimy nazwać chorobliwą obsesję na punkcie Alizee. Syndrom ....... ( Kogoś u kogo najbardziej "brutalnie" objawia się ten stan ). A co do snów to dziwne nie mialem ani jednego ale jak odrazu się obudzę to przypomina mi się wizerunek Lili tzn, że pierwsza myśl dnia jest o niej :D

:lol: :lol: :lol: mialem to samo :lol: gadalem do jej zdjęć po nocach bezsennych :P :P :P

Wegeta
29th May 2006, 15:09
mialem to samo gadalem do jej zdjęć po nocach bezsennych

Ja dzisiaj po raz pierwszy od 8 dni spałem w swoim łużku :D Nie śpie od tygodnia, a raz zasnołem u mijej starszej przy filmie (Byliśmy żołnierzami) :P Siadam do kompa o pierwszej w nocy. Włączam obie płyty Alizee, siadam na forum, Chwile poczytam i popostuje. Potem gram w Tibie do siudmej rano :-) W skrócie mówiąc - nie mam czasu na sen :P

konradzik
6th June 2006, 15:25
mój 3 sen z Alizee:Jadę razem z Alizee na motorze,ja z tylu ona z przodu więc obejmuję ją w pasie :oops: wracamy z jakiegoś jej nieudanego koncertu,ona jest bardzo smutna a ja usiłuję ją jakoś pocieszyć i bez przerwy coś paplam i nagle mówię wyraznie : "- Naprawdę bardzo cię lubię !!" i to jest jak katharsis bo to moje "lubię" brzmi zupełnie jak rosyjskie "ljublju" co znaczy po prostu :kocham !!!!!!! :oops: :D :D :D Bardzo mile wspominam ten sen :cry: ......

Wegeta
6th June 2006, 23:59
Ehhh, ja też chcem :/ A mi się od ostatniego tygodnia śni mi się jak zdycha mój pies... Może pora zacząć go karmić? :mrgreen:

Wojtal
7th June 2006, 10:00
Dziś w nocy poraz kolejny mi sie Przyśniła :D , a było to tak:
Siedziałem sobie z kolegami na boisku do piłki noznej na trybunach, nagle rozpoczoł sie mecz w którym podobno grała Alizee 8) , jendak siedziałem za daleko aby zobaczyć twarz (Mecz był bardzo utajniony z powodu obawy napływu zbyt dużej ilości fanów :wink: a ja znalzłem sie poprostu we właściwym miejscu i czasie 8) ) Po chwili podeszłem bliżej murawy do metalowego płotu i zaczołem śpiewać Moi...Lolita :wink: i wołać ALIZEE z rytmicznym klśnięciem :wink: Po pewnym czasie mecz zakończył sie nawet nie było wiadomo kto z kim grał i jaki wynik bo to było nie ważne, jednynie było wiadomo, że graja tam dziewczyny z Francij i pośród Nich znajduje sie Lili 8) . Dziwczyny rozsiadły sie na trybunach i odpoczywały po meczu, wtedy postanowiłem wstać i poszukać Alizee, nagle podeszła do mnie jedna z uczestniczek meczu, nie wiem kto to był i mówiła do mnie coś po francusku ale jej nie zrozumiałem :lol: . Dalej chodziłem po trybunach i szukałem, jedne dziewczyny stały inne siedziełay, nagle patrze a na samej górze siedziała Alizee z dwoma koleżankami wokół siebie :D 8) , odrazu postanowiłem podejść ale nie wiedziałem co ja mam wogóle powiedziec, byłem speszony :wink: . Podeszłem i każdej podałem dłoń. Dłoń Lili była taka delikatna i ciepła :oops: :oops: każdej z Nich powiedziałem 'Dzień dobry' nagle te dwie koleżanki gdzieś poszły i zostałem sam na sam z Alizee i wtedy Ona do mnie takie hasło: (po polsku powiedziała) W jakim języku chcesz rozmawiać po francusku czy po angielsku :lol: ? Wtedy sie troszke uśmiałem nobo jak to przeciez jest w Polsce i mówi do mnie po polsku czy chce rozmawiać po francusku czy po angielsku hehe troche dziwne, ale wtedy Alizee szybko to sprostowała tłumacząc, że zna tylko kilka podstawowych zwrotów po polsku, Z poczatku wpadł mi do głowy pomysł żeby nauczyć Ją polskiego :D ale wiedziałem, że mamy mało czasu wiec powiedziałem, że po angielsku i wtedy zapytała mnie Czy mamy jakiś Klub, Niewiedziałem o jaki Klub jej dokłądnie chodzi i odpowiedziałem, że Mamy Twój Fan Klub na Alizee-forum.com 8) wiem jeszcze tylko, że sie ucieszyła i sie obudziłem :cry: :evil: o w morde ale sie rozpisałem.... :cheesy:

Norbidinho
7th June 2006, 21:41
Wy to macie sny 8) Mi sie Lili tylko 2 razy snila i sie pewnie nie przysni wiecej :P

CZESTER
7th June 2006, 22:17
Wy to macie sny 8) Mi sie Lili tylko 2 razy snila i sie pewnie nie przysni wiecej :P
To i tak tak dobrze, ze dwa razy :mrgreen: :mrgreen: Bo mi niestety ani razu... :cry: :cry: :cry:

Norbidinho
7th June 2006, 22:20
To i tak tak dobrze, ze dwa razy :mrgreen: :mrgreen: Bo mi niestety ani razu... :cry: :cry: :cry:
Ale to byly takie sny co w nich ciekawego nic nie dzialo :? Ale jednak wazne ze byly :oops:

Wojtal
7th June 2006, 23:15
Mi też dopiero dwa razy sie przyśniła :lol: , a wczoraj w nocy to przyśniła mi sie tylko dlatego, że bardzo tego chciałem 8) , poporstu cały dzien o Niej myślałem (jeszcze więcej niż zwykle :cheesy: ) przeglądałem jej zdjęcia, oglądałem ulubione teledyski słuchałem jej utworków 8) , przed snem również myślałem o pięknej Lili :oops: :oops: no i Przyśniła mi sie :D <jupi>

Krogi
8th June 2006, 13:21
mnie też się kilka razy śniała :oops: :oops: :oops: :oops:

Shibby
2nd July 2006, 17:05
Kilka dni temu śniła mi się Lili po raz pierwszy. :cheesy:

Była akurat na koncercie w Polsce, na którym oczywiście nie mogła mnie zabraknąć. :) Stałem przed sceną zauroczony ciągle się w nią wpatraując. Aż tu nagle przyszła mi do głowy myśl, że może by się tam do nie teleportować. I co się okazało? Okazało się, że potrafię się teleportować (jak zwykle w moich snach musiał się trafić jakiś nierealny wątek :D). No to co miałem robić? Przeteleportowałem się do niej na scene, ona podeszła do mnie, dała mi całusa ( :oops: ) i do końca wieczora śpiewała specjalnie dla mnie. :)

Szkoda tylko, że sen się skończył. Mam nadzieję, że spełni się chociaż w części (bo nie wierzę, żebym się kiedyś nauczył teleportacji :P).

konradzik
6th July 2006, 15:40
dzisiaj w nocy (po zwycięskim meczu Francji z Portugalią) miałem taki sen z Alizee :

[CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA]
[CENZURA] [CENZURA] ..i spojrzałem w jej oczy :oops: :oops:

:P

slawekebi
6th July 2006, 15:41
dzisiaj w nocy (po zwycięskim meczu Francji z Portugalią) miałem taki sen z Alizee :

[CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] ...i spojrzałem jej w oczy - piękne ,głebokie ,roziskrzone !

:mrgreen:
dziwny ten sen :? hahahahaha
Nadal czekam na ten 1sen z Lili :oops:

drops9
6th July 2006, 15:46

[CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA] [CENZURA]

To musiało być dużo wulgaryzmów :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Hunti
6th July 2006, 18:42

Ależ jesteś... Najpierw jej nawyklinać i zwyzywać ,a potem spojrzec w oczy :lol:

Przemyslav
6th July 2006, 21:47
z tą cenzurą to chyba chodziło o treści dla widzów dorosłych :D :D

drops9
6th July 2006, 21:50
z tą cenzurą to chyba chodziło o treści dla widzów dorosłych :D :D

Taaaa, serio :?: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Hunti
6th July 2006, 21:50
SwistaQ, podejrzewam że konradzik by nam o innym śnie nie pisał :D Tylko tak się droczę... :P :D

Przemyslav
6th July 2006, 21:55
SwistaQ, podejrzewam że konradzik by nam o innym śnie nie pisał :D Tylko tak się droczę... :P :D

Aha OK :D :D Nie załapałem ukrytego wątku :D Za dużo słońca :D

Wienio
7th July 2006, 18:34
No musze powiedziec z przykrością ze ja sie jeszcze nie doczekałem swojego pierwszego snu z piękną lili .... ale sie nie łamie kiedys sie to stanie :D tylko mam nadzieje ze chociaz ciekawy będzie... :D

drops9
7th July 2006, 19:39
...ale sie nie łamie kiedys sie to stanie...

Nawet nie czuje kiedy rymuje :mrgreen: :cheesy: Ja miałem 1 ale strasznie GŁUPI więc go nie opowiem :cry:

konradzik
7th July 2006, 20:39

Ależ jesteś... Najpierw jej nawyklinać i zwyzywać ,a potem spojrzec w oczy :lol:nie nawyklinałem :lol: ŚwistaczeQ załapał ale też chyba nie do końca :mrgreen:

to był bardzo mocny i intymny sen ...[/quote]

Dragon
15th July 2006, 17:28
Co wy wszyscy robicie ze wam sie Lili sni. kurde mecze sie i mecze i nie moge wymeczyc. No co jest ze mna jakis nienormalny jestem czy co???
Jak by sie juz przysnij to byl by najpiekniejszy sen w moim zyciu... Chyba ... :zzz:

slawekebi
15th July 2006, 21:53
Mnie się tylko śniła Elisha Cuthbert :oops: a na Lili (daj Boże) się doczekam :mrgreen:

Przemyslav
15th July 2006, 22:00
Mnie się tylko śniła Elisha Cuthbert :oops: a na Lili (daj Boże) się doczekam :mrgreen:

Jeśli tak jak w filmie jako sąsiadka, to ino pozazdrościć :D

Dragon
16th July 2006, 12:04
JEEEEE!!! Udalo sie mialem sen z Alizée. Lallaaalalal!!! Jestem wesoly!!! A tak na marginesie to Lili powinna mi zaplacic odszkodowanie... :D Popadam powoli w depresje paranoidalna. czy cos takiego.... Popadam ze skrajnosci w skrajnosc.. Raz mam dola a raz jestem wesoly i ciesze sie z zeycia. I to wszystko w przeciagu 30h!!!! :shock:. Ale i tak ja KOCHAM hehehe!!!! 8)

slawekebi
16th July 2006, 12:09
Raz mam dola a raz jestem wesoly i ciesze sie z zeycia. I to wszystko w przeciagu 30h!!!!
Też miałem cóś takiego :oops:
Ty ją kochasz, Ja ją :wub:, wszyscy ją :wub:

CZESTER
16th July 2006, 12:10
Raz mam dola a raz jestem wesoly i ciesze sie z zeycia. I to wszystko w przeciagu 30h!!!!
Też miałem cóś takiego :oops:
Ty ją kochasz, Ja ją :wub:, wszyscy ją :wub:
Ach te hormony :mrgreen:

Przemyslav
16th July 2006, 12:40
Hihihi zimne prysznice :D :D

slawekebi
16th July 2006, 13:54
<Dragon>
Opisz co dokładnie Ci się śniło.. pochwal się :P

Dragon
16th July 2006, 16:54
To bylo tak... tylko sie nie smiejcie, to przez to ze ogladam za duzo filmow akcji... :D. Jestem na koncercie Lili w Polsce, dokladnie nie wiem gdzie. Stoje blisko sceny... Nagle uswiadamiam sobie ze jestem tu aby ja chronic, UWAGA teraz najlepsze, ze jestem jej BODYGUARDEM!!!! (lol). Nagle gdzies z tylu ktos krzyczy "On ma bron!!!'' Ja w jednej chwili wyciagam pistolet za kurtki i obracam sie, a za mna stoi facet(rysopisu nie podam bo twarz byla zamazana..., ale to chyba byl Jeremiasz :D :D ) i celuje w Alizée. Odaje strzal! Facet pada! Wszystko dzieje sie w jedej sekundzie. Nagle slysze przerazliwy krzyk! Obracam sie a Lili lezy na scenie!! Zrywam sie i podbiegam do niej... Ona lezy ma zamkniete oczy...
Nagle otwiera je i patrzy na mnie....(ach te oczy). Spod kurtki(lol) wystaje jej kawalek kamizelki kuloodpornej!!!!!!! Juz pa dojsc do finalowiej sceny gdy moja wlasna matka zrywa mnie z luzka krzycac "sniadanie"!!!!! Niezle co??? Jeszcze teraz sie trzese....

PS: slawkebi, fajny awatar i sygnaturka...

slawekebi
16th July 2006, 17:58
mocne :twisted: Bodyguard`zie :mrgreen:

Dragon
16th July 2006, 18:20
Ale nie spelnilem swojego zadania..... A co by bylo gdyby nie miala kamizelki??? Wole nie myslec..... :shutup:

zapi
16th July 2006, 18:21
OMG... To tylko sen :P Spoko, nie przezywaj tego tak 8) :mrgreen: :cheesy: :twisted:

Dragon
16th July 2006, 18:29
Co... sen.... co sie dzieje....gdzie ja jestem......MAMUSIA!!!!..AAAAAAAAA!! A tak na serio to ten sen zapamietam do konca zycia a moze i dluzej.... :wink: :mrgreen:

konradzik
16th July 2006, 18:34
JEEEEE!!! Udalo sie mialem sen z Alizée. Lallaaalalal!!! Jestem wesoly!!! A tak na marginesie to Lili powinna mi zaplacic odszkodowanie... :D Popadam powoli w depresje paranoidalna. czy cos takiego.... Popadam ze skrajnosci w skrajnosc.. Raz mam dola a raz jestem wesoly i ciesze sie z zeycia. I to wszystko w przeciagu 30h!!!! :shock:. Ale i tak ja KOCHAM hehehe!!!! 8)
YEEEEEEAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHH !!!!!!!! :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dragon
17th July 2006, 16:12
Ale dzisaj juz mi sie nie snila a szkoda.... snil mi sie jakis wredny szczue i dawaj moi koledzy.

slawekebi
19th July 2006, 01:15
Ale dzisaj juz mi sie nie snila a szkoda.... snil mi sie jakis wredny szczue i dawaj moi koledzy.Gdyby Ci/nam się śniła co noc.. to byłby prawdziwy rarytas spałbym po kilka razy dziennie.. :lol:

drops9
19th July 2006, 09:32
Ja bym się podpiął pod kroplówkę i bym spał cały czas :mrgreen: :cheesy:

slawekebi
19th July 2006, 11:46
Ostatnie kilka dni chodziłem jakiś przybity, nie wyspany.
Dzisiejszej nocy przeżyłem coś fantastycznego :!: .. śniła mi się :happycry: Lili :happycry:
Nigdy tego nie zapomnę, pamiętam to doskonale(każdy szczegół)
Już opisuje co dokładnie, co się wydarzyło:
Więc wyruszyłem z pewną grupą samolotem czarterowym do Francji.. (po drodze zalecieliśmy po ciastka). W drodze słuchałem mp3 Alizée..
Po wylądowaniu w tym że kraju(wylądałem w jakimś lesie,buszu) wraz z grupą natknęliśmy się na dziwną społeczność(nie ujawniała się,cały czas atakowała nas zza krzaków, bądź podbiegała i usiłowała ugodzić nożem).. Po przejściu dłuższego dystansu wybiegło kilka "loodkóf" z nożami atakując nas. Pokonałem 1-ego i podniosłem nóż, by pozbyć się kolejnego(było ich3), popatrzeliśmy sobie w oczy.. i odwrócił się plecami(zadrwił sobie ze mnie) więc rzuciłem w niego.. w plecy.
Jakoś nie fortunnie rzuciłem, że rozciąłem sobie prawy kciuk.
Musiałem wrócić do pomieszczenia, by ktoś to opatrzył..
Wchodzę a tam nikt inny jak :wub: Lili :wub: - zszyła mi rane..
nagle stanąłem przed swoim lustrem w łazience(to jeszcze sen) i wpatrywałem się w te lustro, podeszła Alizée(popatrzyliśmy sobie w oczy) i zaczęliśmy się namiętny całować.. <--dzięki że mogłem to wyżej opisać, teraz chodzę uśmiechnięty od ucha do ucha.. :mrgreen:
PS- wszystko co powyżej napisałem jest samą prawdą, nie dodawałem choć by jednego słówka.. Napisałem co się przyśniło.

Italiano
19th July 2006, 11:54
qrcze a mi sie dalej nie sni nic z Lili tylko jak dłużej posiedze na kompie przy grze Europa Universalis II to mi sie sni jak dalej bym w to gral, wiec nie musze schodzic z kompa a moge sobie grac :cheesy: . A mialem raz taka sytuacje ze przed snem naoogladalem sie takich dokumentow politycznych. I mi sie snilo ze premierem jestem i jakas afera, i konfernecja prasowa i taak jak w real, na dodatek cos przez sen jeszcze mowilem. A lilil hmmm ciągle nic :cry:

BTW, fajny sen slawekebi

slawekebi
19th July 2006, 11:59
qrcze a mi sie dalej nie sni nic z Lili tylko jak dłużej posiedze na kompie przy grze Europa Universalis II to mi sie sni jak dalej bym w to gral, wiec nie musze schodzic z kompa a moge sobie grac :cheesy: . A mialem raz taka sytuacje ze przed snem naoogladalem sie takich dokumentow politycznych. I mi sie snilo ze premierem jestem i jakas afera, i konfernecja prasowa i taak jak w real, na dodatek cos przez sen jeszcze mowilem. A lilil hmmm ciągle nic :cry:

BTW, fajny sen slawekebiprzed snem słuchałem mp3 z Alizée :oops: - może coś w tym było :twisted:

Dragon
19th July 2006, 12:39
OOOO!!! slawus...brawo... to przebilo nawet mojego BODYGUARDA..... Ale ten pocalunek.....cholera, juz mi slinka cieknie...... Gratuluje.....

slawekebi
19th July 2006, 14:08
OOOO!!! slawus...brawo... to przebilo nawet mojego BODYGUARDA..... Ale ten pocalunek.....cholera, juz mi slinka cieknie...... Gratuluje.....dzięki dzięki :mrgreen: przez jakiś czas, ten sen(jakże piękny) będzie mnie "trzymał".. w życiu tego nie zapomne :!:

Norbidinho
19th July 2006, 18:36
No fajny sen miales Sławek :D Mi sie Lili jak narazie snila 3 razy :D Gdzies te tu sny opisywalem ale jednego chyba nie bo zapomnialem czy cos :D Mam nadzieje ze nasza krolewna przysni mi sie jeszcze nie raz :D I wam tez oczywiscie :mrgreen:

Hunti
19th July 2006, 20:00
konradzik - mówię, że podejrzewam co się tam działo, tylko się droczę :D

A mi się śni cały czas powrót Alizee... Żadnych pocałunków, cholera! :D :lol:

Nasza Lili przyjechała do Polski promować swój debiutancki singiel, a wyglądała dokładnie tak, jak "za czasów" Gourmandises - krótkie ciemne włoski, zero kolczyków i jakieś kuse spódniczki :D w sumie to nie wiem co się stało, ale Alizee wylądowała w okolicach mojego miejsca zamieszkania, które nagle stało się bardzo obskórne.... Szaro, powyrywane ławki, jakieś blokowisko... Oczywiście znalazłam tam się też i ja z moją rodzicielką =='''' :? Nie wiem co ona tam robiła, ale chciała coś powiedzieć Alizee i wyszło na to, że plotła jakieś totalne bzdury, a ja jej (Lili) to wszystko tłumaczyłam na fr :P Najwyraźniej naszej Idolce spodobała się ta rozmowa, bo co jakiś czas wtrącała swoje pytania i prosiła żebym przetłumaczyła mojej mum jakieś jej opowieści... (Nie ma co, Alizee mi się śniła a ja nawet jej "cześć" nie powiedziałam) :roll: W końcu zerwała się, zostawiła nr telefonu (O____o), przeprosiła i powiedziała że jest umówiona na sesję zdjęciową... Cała ta sejsa wyglądała w ten sposób, że Alizee paradowała w jakiś dziwnych ciuchach po scenie, a jakieś starsze towarzystwo i vipy biły jej brawo... O_o I wtedy właśnie obudził mnie motocykl przejeżdżający pod moim oknem... Także czekam na jakąś kontynuację :D

Dragon
19th July 2006, 20:36
Wiesz co Hunti, dla nas chlopaków to ten sen byl taki, malo fascynujacy... nie wiem czy to dobre okreslenie. W kazdym razie my wolimy sny o jakich mozesz poczytac w poprzednich postach.... :lol: Bo my kochamy Alizée jak fan swojego idola, ale co przede wszystkim jako faceci.... :oops: Chyba rozumiesz o co mi chodzi...

Wienio
19th July 2006, 20:48
ja bym nie wybrzydzał chciałbym żeby mi sie nawet taki sen przysnił jak Hunti obojętnie co byle by Lili :oops: :oops:

Dragon
19th July 2006, 21:00
Ja nie mówie ze sen Hunti byl zly... Ale w porównaniu z moim albo Slawka, byl nieefektowny... oczywiscie 2 dni temu, zanim mi sie Lili przysnila blagal bym na kolanach o taki sen jaki miala Hunti :D

Bartek
19th July 2006, 21:02
Mój ostatni sen z Alizee skonczył sie na tym ze ...... sie obudziłem :D

Hunti
19th July 2006, 22:11
Wiesz co Hunti, dla nas chlopaków to ten sen byl taki, malo fascynujacy... nie wiem czy to dobre okreslenie. W kazdym razie my wolimy sny o jakich mozesz poczytac w poprzednich postach.... :lol: Bo my kochamy Alizée jak fan swojego idola, ale co przede wszystkim jako faceci.... :oops: Chyba rozumiesz o co mi chodzi...

Rozumiem, ale chyba bylibyście mało zadowoleni ,gdybym opisała sen, w którym ślinię Alizee jak jakiś pies :D
(Notabene nic mi się takiego nigdy nie śniło, żeby było bez nieporozumień :P)

Dragon
19th July 2006, 22:17
Nie powiem taki sen bylby ciekawy na swój sposób... :lol: :mrgree:
Ale przeciez Ty postrzegasz Alizée zupelnie inaczej... Przeciez jestes dziewczyna, wiec ta dyskusja praktycznie nie ma sensu... :D

drops9
19th July 2006, 22:35
Ale przeciez Ty postrzegasz Alizée zupelnie inaczej...

Jesteś tego pewien :?: :D Ja tam oczywiście tolerancyjny jestem :lol: (proszę to traktować z przymrużeniem oka :cheesy: )

Dragon
22nd July 2006, 23:17
Cholera mam taka ogromna ochote na to zeby mi sie Alizee przysnila....
Dzisaj jak odbieralem kuzyna z lotniska w Amsterdamie, zastanawialem sie.... ''A jak bym sie zachowal gdyby nagle w wyjsciu na sali przylotów pojawila sie Lili? Jak bym sie zachowal?? Co bym zrobil?? Cholera to by byla dzika furia!!!! :twisted: Tlumy fanów i fanek z Holandii, a ja przebijam sie przez nich byle by dobiedz do Lili'' Swir ze mnie.... :D :D

Przemyslav
23rd July 2006, 00:19
Czasem jak czytam ten topic, mam wrażenie jakby wszyscy się najedli grzybków halucynogennych :D :D Ja podobnie się czułem po swoim śnie z Marysią :D

Norbidinho
23rd July 2006, 00:23
Czasem jak czytam ten topic, mam wrażenie jakby wszyscy się najedli grzybków halucynogennych :D :D Ja podobnie się czułem po swoim śnie z Marysią :D
Hyhyhyhy :D O ile dobrze pamietam Twoj sen z Marysia to on byl za mocny :mrgreen:

slawekebi
25th July 2006, 18:54
Dziś miałem bardzo dziwny sen.. wszystko naraz :shock:
zapamiętałem, że wracając do domu ujrzałem Alizée która śpiewała "Cherri and easy" :shock: Tytuł ten, wyskoczył mi spod niej :uh?: Nie potrafie tego opisać..

konradzik
26th July 2006, 13:59
Kolejny sen z Alizee :

Rzecz dzieje się w Łodzi [okolice dawnego kina "Roma"]...Całą noc chodzę wokól bloku w którym ma mieszkać Lili.Patrze w okna i mówie :"-proszę Cię ,wyjrzyj !!".Zachowuję się trochę jak Robert DeNiro w filmie "Fan".Podobny rodzaj frustracji i zapatrzenia w swojego idola...Tylko że Ona nie jest moim idolem - ja JĄ po prostu kocham.No i znowu "ciągnę" ten sen aż do rana...Kiedy Ona mi sie śni "świadome śnienie" osiągam spontanicznie ,hehe !!!

Przemyslav
26th July 2006, 14:01
Fajny sen :) :) Stary byłeś w Łodzi i nie wpadłeś do mnie na herbatkę ?? :) :P

konradzik
26th July 2006, 14:04
Fajny sen :) :) Stary byłeś w Łodzi i nie wpadłeś do mnie na herbatkę ?? :) :PMoże sie kiedyś spotkamy.Mam tam full rodziny :P

Przemyslav
26th July 2006, 14:08
Fajny sen :) :) Stary byłeś w Łodzi i nie wpadłeś do mnie na herbatkę ?? :) :PMoże sie kiedyś spotkamy.Mam tam full rodziny :P

OK< to jak cosik daj zanć :) :) :D

konradzik
26th July 2006, 14:19

OK< to jak cosik daj zanć :) :) :D
spox

konradzik
27th July 2006, 02:17
Okazało się, że wilkołakiem była Alizee. Mówiłem, że dziwny sen.

wilkołakiem ??? boże -przeczytaj moj wiersz "BUL"

To bylo tak... tylko sie nie smiejcie, to przez to ze ogladam za duzo filmow akcji... :D. Jestem na koncercie Lili w Polsce, dokladnie nie wiem gdzie. Stoje blisko sceny... Nagle uswiadamiam sobie ze jestem tu aby ja chronic, UWAGA teraz najlepsze, ze jestem jej BODYGUARDEM!!!! Spod kurtki(lol) wystaje jej kawalek kamizelki kuloodpornej!!!!!!! Juz pa dojsc do finalowiej sceny gdy moja wlasna matka zrywa mnie z luzka krzycac "sniadanie"!!!!! Niezle co??? Jeszcze teraz sie trzese....

opowiadasz moją fantazję poł -senną !

Dragon
27th July 2006, 14:58
Okazało się, że wilkołakiem była Alizee. Mówiłem, że dziwny sen.

wilkołakiem ??? boże -przeczytaj moj wiersz "BUL"

To bylo tak... tylko sie nie smiejcie, to przez to ze ogladam za duzo filmow akcji... :D. Jestem na koncercie Lili w Polsce, dokladnie nie wiem gdzie. Stoje blisko sceny... Nagle uswiadamiam sobie ze jestem tu aby ja chronic, UWAGA teraz najlepsze, ze jestem jej BODYGUARDEM!!!! Spod kurtki(lol) wystaje jej kawalek kamizelki kuloodpornej!!!!!!! Juz pa dojsc do finalowiej sceny gdy moja wlasna matka zrywa mnie z luzka krzycac "sniadanie"!!!!! Niezle co??? Jeszcze teraz sie trzese....

opowiadasz moją fantazję poł -senną !
Serio????!!! To fajnie...... :lol: Ostatni mi sie nie chce snic Lili cholera... :cry:

slawekebi
27th July 2006, 15:38
Serio????!!! To fajnie...... :lol: Ostatni mi sie nie chce snic Lili cholera... :cry:
Nie oczekuj, że będzie Ci się śniła co noc :!: Mnie się przyśniła 2razy i jestem niezwykle wdzięczny za ten czyn :cheesy:(Modlitwa przed snem robi swoje :oops: )
Napewno nam się jesio nie raz przyśni 8)

Dragon
27th July 2006, 15:56
Nie oczekuj, że będzie Ci się śniła co noc :!: Mnie się przyśniła 2razy i jestem niezwykle wdzięczny za ten czyn :cheesy:(Modlitwa przed snem robi swoje :oops: )
Napewno nam się jesio nie raz przyśni 8)
Daj Bóg!!!!! Acha i Bóg zaplac za te moje sny......

Dragon
30th July 2006, 13:17
Wczoraj w nocy jak kladlem sie spac, to przytrafilo sie cos dziwnego. Postanowilem zasnac bez mp3, i mysli same do mnie przyszly. Cholera nie wiem jak to opisac...
Dobra spróbuje.... To nie byl sen. To bylo takie wyobrazenie....Ale piekne... Wybrozenie to zachodzilo tak daleko....ze nie nie bylo zadnych wiekszy przerw. Jak bym ogladal film...
A co sie dzialo o tym teraz... A mianowicie...
Mam rodzine w Paryzu (naprawde). moja kuzynka z mezem mieszkaja w Francji.. On jest francuzem.I przyjezdzamy do nich na weekend z Holandii.
Moja kuzynka postanawia oprowadzic nas po Paryzu. Ja wiedzac o tym zdobywam dzieki wam (nie pytajcie jak) adres Lili. Pokazuje go kuzynce i jedziemy tam.
A teraz widzialem dwie wresje.
Wersja pierwsza:
Podjezdzamy na podana na kartce ulice. Jest to ulica polozona nad brzegiem rzeki Sekwany. Tuz przy ulicy plynie woda. Po drugiej stronie drogi rozciagaja sie wysokie kamienice. Jedna z nich nalezy do Lili. Zatrzymujac sie zauwazam jak Alizee wraz z córka wychodzi z domu. Bez zastanowienia podchodze do niej i mówie.. (Tutaj pierwotnie mialem napisac dialog po francusku ale wole nie próbowac.... Nie jestem pewien swoich umiejetnosci.... Bo jakies tam mam)
Napisze po polsku o co chdzilo. Co dziwne mówiac lamanym francuskim bardzo dobrze dogaduje sie z Lili :lol: . Prosze ja uprzejmie o autograf. On usmiechajac sie do mnie, mówi ze dawno zaden fan jej nie zaczepil, i ze to mile... :oops: Po czym zaprasza mnie do swojego domu.... Tlumacze jej ze jestem z rodzina która czeka w samochodzie ( nie wiem czemu ale byl to srebrny Opel Vectra :lol: )A Lili bez zastanowienia zaprasza nas wszytkich. Potem dlugo rozmawiamy w jej salonie. (Nie jest urzadzony nowoczesnie, duzo w nim wiekowych drogich mebli....) Opowiadam jej o naszym forum i o tym ze ma bardzo wielu fanów w Polsce... I ze nie mozemy sie doczekac jej wystepu w naszym kraju. Niestety nie doczekalem sie odpowiedzi..... :cry:
Druga wersja nie rózni sie prawie niczym od pierwszej oprócz tego ze podchodac do drzwi, dwonie...A otwiera mi Jeremy.... A dalej juz tak samo... Nie potrafie powiedziec jak sie to skonczylo bo zasnalem naprawde... :lol: Prosze o komentarze.... :D

Krogi
30th July 2006, 13:27
srebrny Opel Vectra pewnie takelbery coś ci namieszał :lol: :D:D fajne miałeś to coś :D:D nie wiem jak to opisac :D ale fajne :P:P

Dragon
30th July 2006, 13:32
srebrny Opel Vectra pewnie takelbery coś ci namieszał :lol: :D:D fajne miałeś to coś :D:D nie wiem jak to opisac :D ale fajne :P:P Ale najsmiesniejsze bylo to ze ja w ogóle nie czylem strachu. Rozmawialem z nia jakbym ja znal od dawna...... Totalny spontan. :lol: Nawet nie myslalem co powidziec....... To sprawilo ze jestem dzisaj szczesliwy..... :lol: :P :P

zapi
30th July 2006, 13:36
Tamiza jest w Anglii ale to szczegolik :P

Krogi
30th July 2006, 13:43
Tamiza jest w Anglii ale to szczegolik :Pchyba o sekwane mu chodziło :lol: :):)

CZESTER
30th July 2006, 13:48
No chyba tak, bo Tamiza przepływa przez Londyn, a Sekwana przez Paryż.

Krogi
30th July 2006, 14:00
No chyba tak, bo Tamiza przepływa przez Londyn, a Sekwana przez Paryż.może przysnął na tej lekcji geografi na której własnie to było :lol: :):)

Dragon
30th July 2006, 15:25
Tamiza jest w Anglii ale to szczegolik :P
Wiedzialem ze zle.... Cholera zawsze mi sie myli Sekwana z Tamiza!!!!! :D :D :oops:

konradzik
3rd August 2006, 23:24
Kolejny sen z Nią :

Całą noc całowałem sie z Alizee :oops: jeszcze mnie język boli ,heh.....

Przemyslav
4th August 2006, 02:29
Kolejny sen z Nią :

Zależy gdzie :D :D

slawekebi
4th August 2006, 09:12
Kolejny sen z Nią :

Zależy gdzie :D :DCzas i miejsce nie ma znaczenia.. :P

André81
7th August 2006, 23:38
Ostatnio jakoś Alizée mi sie nie śni, ale chce opisać sen który mi sie przysnił w czasie kiedy nie byłem na bieżąco z informacjami na temat Lili, nic nie wiedziałem o małżenstwie ani o dziecku. Było to jakos w połowie 2005 roku.... a wiec sniło mi sie że jestem w domu Alizée, jej jednak tam nie było, była natomiast matka Alizée. Na srodku w jednym pokoju stała kołyska z małym niemowlakiem który spał, jak przyglądałem sie temu dziecku, to matka Ali powiedziała do mnie te słowa : Alizée jeszcze długo nie wróci , a ja na to : nic nie szkodzi ja na nią poczekam..... Po kilku miesiącach dowiedziałem sie całej prawdy że urodziła dziecko że ma męża itd. :shock: :shock: Tego snu nie zapomne do konca życia, najbardziej magiczny i proroczy sen jaki mi sie przysnił.......[/list]

slawekebi
7th August 2006, 23:42
Ostatnio jakoś Alizée mi sie nie śni, ale chce opisać sen który mi sie przysnił w czasie kiedy nie byłem na bieżąco z informacjami na temat Lili, nic nie wiedziałem o małżenstwie ani o dziecku. Było to jakos w połowie 2005 roku.... a wiec sniło mi sie że jestem w domu Alizée, jej jednak tam nie było, była natomiast matka Alizée. Na srodku w jednym pokoju stała kołyska z małym niemowlakiem który spał, jak przyglądałem sie temu dziecku, to matka Ali powiedziała do mnie te słowa : Alizée jeszcze długo nie wróci , a ja na to : nic nie szkodzi ja na nią poczekam..... Po kilku miesiącach dowiedziałem sie całej prawdy że urodziła dziecko że ma męża itd. :shock: :shock: Tego snu nie zapomne do konca życia, najbardziej magiczny i proroczy sen jaki mi sie przysnił.......[/list]Ty jasnowidzu :!:
Wyśnij nam dziś, że Lili jest na koncercie w Polsce i na zakończenie siedzi z nami i rozmawia :cheesy:

André81
7th August 2006, 23:52
No serio tego nie mogę w żaden sposób wytłumaczyć :shock: Ale taki sen miałem i go nigdy nie zapomne :!: :!: To było niesamowite , kurcze nie wiem co jeszcze napisać :?: :?: :!:

croolik
8th August 2006, 01:03
Mnie się już nie śni od hoho i trochę. Ale już się boję na samą myśl co to będzie jak wyjdzie nowy singiel i nowa płyta. :wink:

Przemyslav
8th August 2006, 09:19
Mnie się już nie śni od hoho i trochę. Ale już się boję na samą myśl co to będzie jak wyjdzie nowy singiel i nowa płyta. :wink:

Nowa pościel :D :D <joke>

kakus
8th August 2006, 18:44

dobre, trzeba se juz zakupic :D

konradzik
9th August 2006, 14:07
Kiedy mi się śniła kilka pie4rwszych rrazy cała pościel była mokra...od potu :oops: To naprawdę niesamowite!!! Kim ONA jest ???

spec_u
9th August 2006, 16:25
cała pościel była mokra...od potu :oops:

dobrze, że tylko od potu ;- DDD :cheesy:

Wienio
9th August 2006, 16:41
A mi się jeszcze nie śniła..... :cry: :cry: ja też chcę :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry:

Italiano
9th August 2006, 16:45
A mi się jeszcze nie śniła..... :cry: :cry: ja też chcę :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: od czego na rynku grzybki halucynogenne :D ( btw tesh by mi sie przydalo cos aby lili mi się przyśniła :cry: )

danio00
9th August 2006, 18:07
Mi się ostatnio śniła, ale bardzo bardzo źle i dlatego nie mam zamiaru opowiadać :( :(

slawekebi
9th August 2006, 18:18
Spokojnie chłopaki, każdemu z Was się przyśni.. tylko potrzeba czasu :)
Pomyślcie, że im dłużej nie będziecie o niej śnili.. to sen, którego doznacie będzie fantastyczny :cheesy:
Mnie jak się przyśniła to mną nosiło przez 2tygodnie :wub: - Ale tego snu nie zapomne, taki piękny

Dragon
13th August 2006, 12:25
Dzisiaj jest ten dzień..... Alizée mi się przyśniła. 8) :lol:
Niestety był to tak kretyński sen że szkoda gadać. Nie da się nawet tego dokładnie opisać. Końcówka jest w miarę normalana wieć ją opowiem. A więc:
Stoję przed drzwaimi do windy (Całość dzieje się tak jakby w Koszalinie, ale uliczki wyglądają tak jak w Rotterdamie) Nagle drzwi się otwierają i wychdzi z niej grupka ludzi. Są to w większości gwiazdy kina ale zapamiętałem tylko Jeana Reno. Wśród nich była dziewczyna łudząco podobna do Alizée tylko że mówiła cos po angielsku. Wszyscy wychodzą budynku na ulice. Ja zaczepiam jakiegoś dzieciaka na ulicy i pytam go jak ma na imie ta dziewczyna. A on odpowiada że Alizée. Ja mu nie wierze, jak to mam w swojej głupiej naturze.. :lol: NIestety później nic ciekawego się już nie dzieje. Sen nie jest zbytnio interesujący ale dla mnie jest ważne że widziałem Lili..... Sen był tak dokładny że widziałem każdy szczegół..... :oops:

slawekebi
13th August 2006, 12:39
Niestety był to tak kretyński sen że szkoda gadaćSen to do siebia ma, że może Ci się przyśnić wszystko i to zbitki 1000zdarzeń itp.
Śnić o Lili a nie śnić to jest coś.. :cheesy:

croolik
14th August 2006, 02:31

Zapomniałem, że ze SwistaQiem trzeba uważać co się wypisuje. :wink:
<piwo>

Rufus23
20th August 2006, 21:45
Mój pierwszy sen o Alizee był troszkę dziwny śniło mi się że Alizee śpiewa na scenie i po koncercie chciałem od niej wżąć autograf wżiełem ten autograf i potem się obudziłem dziwne to troszkę było Alizee była ubrana na Różowo tyle z tego snu pamiętam :D :D :D

Dragon
20th August 2006, 22:38
Mój pierwszy sen o Alizee był troszkę dziwny śniło mi się że Alizee śpiewa na scenie i po koncercie chciałem od niej wżąć autograf wżiełem ten autograf i potem się obudziłem dziwne to troszkę było Alizee była ubrana na Różowo tyle z tego snu pamiętam :D :D :D
Ty stary!!! To ty dziwnych snów nie miałeś........ hehehehe... To był normalny sen..... Ja to mam paranoiczne sny....... poczytaj..hehehehe

Hunti
20th August 2006, 22:52
A mi się śniło, że Alizee urodziła drugie dziecko - dziewczynkę :) :D
(A drugiego chciała chłopczyka... Cóż, trzeba próbować dalej :wink:).

André81
21st August 2006, 00:27
(A drugiego chciała chłopczyka... Cóż, trzeba próbować dalej :wink:). Ty mnie już nie strasz :? to by była heca dopiero.... nie do zrozumienia :cry: :?: :!:

konradzik
21st August 2006, 06:34
Oby Nasze Słoneczko urodziło nową 11-stkę reprezentacji Ajaccio w piłce nożnej :mrgreen:

:P :P :P

Rufus23
21st August 2006, 07:59
(A drugiego chciała chłopczyka... Cóż, trzeba próbować dalej :wink:). Hunti ty nawet mnie nie strasz drugim dzieckiem bo znowu Alizee miała by przerwe w Karierze piosenkarki

Dragon
22nd August 2006, 20:01
Ja mam od pewnego czasu pecha i szczęście zarazem.... mianowicie Od pewnego czasu WIEM że śni mi się Lili tylko nie pamiętam tych snów..... A tak bym chciał...... :cry: :D

Samue'l
22nd August 2006, 21:18
a mi coś się nie śnią sny z nią :oops:
Ale trza być cierpliwym :P

zapi
22nd August 2006, 21:23
Ja jestem chyba człowiekiem który nie śni, a jak juz to rzadko :D Lub nie pamiętam :P

Italiano
22nd August 2006, 21:39
zapi, każdy człowiek podczas jednej nocy ma około 5 snów, tylko sęk w tym żeby je wszystkie pamiętać :D

slawekebi
22nd August 2006, 22:50
no jak śpicie po 5-6h to nic dziwnego, że Wam się Lili nie śni :D
Ja również od dłuższego już czasu nie śniłem o Alizée.. jestem zadowolony, że przyśniła mnie się 2x :cheesy:

Rufus23
23rd August 2006, 08:26
Ja mam od pewnego czasu pecha i szczęście zarazem.... mianowicie Od pewnego czasu WIEM że śni mi się Lili tylko nie pamiętam tych snów..... A tak bym chciał...... :cry: :D jak mi sie sni Alizee to szybciej ten sen zapamientam niz inny sen :D :D :D :D :D

Samue'l
23rd August 2006, 11:21
Ciekawe czemu ja nie mam z nią snów
http://republika.pl/master1991adcion/placze.gif

Zresztą coś ostatnio w ogóle nic mi się nie śni :roll:
Może musze się w nią wpatrywać przed spaniem :?: :D

CZESTER
23rd August 2006, 12:53
Ja próbowałem i nic z tego :? :? Ale możesz przecież spróbować :cheesy:

Rufus23
23rd August 2006, 13:19
Ja próbowałem i nic z tego :? :? Ale możesz przecież spróbować :cheesy: jak ktos jest mocno w niej zakochany to śni sie mu po nocach proponuje przed spaniem przesłuchać jej wszystkie teledyski i mp 3 :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

slawekebi
23rd August 2006, 13:19
Ja próbowałem i nic z tego :? :? Ale możesz przecież spróbować :cheesy:Można wymyśleć jakiś patent.. wyjdź wieczorem(przed snem) np. na balkon i wpatruj się w gwiazdy i o niej rozmyślaj :cheesy:
Dodatkowo przed snem pomódl się, o sen z Lili 8)

btw mnie za którymś razem podziałało :wink:

drops9
23rd August 2006, 13:25
Albo idź do lasu i pozbieraj te grzyby, których jest najwięcej, to w tedy może ją nawet na żywo zobaczysz :D

CZESTER
23rd August 2006, 13:38
Albo idź do lasu i pozbieraj te grzyby, których jest najwięcej, to w tedy może ją nawet na żywo zobaczysz :D
A propo grzybów, to akurat dzisiaj byłem, ale marne było grzybobranie, pojedyńcze grzybki :D

Samue'l
23rd August 2006, 15:02
Zostane chyba przy wyjśćiu na balkon i oglądaniu gwiazd :D

Dragon
23rd August 2006, 15:05
Zostane chyba przy wyjśćiu na balkon i oglądaniu gwiazd :D
HEHEHEHEHEHE!!!!!! TO BYC DOBRE!!!! JA TEŻ TAK ROBIC!!!!!!!! U MNIE W KONGO GWIAZDY BYC PIĘKNA......HEHEHEHEHEHEEHE!!!!!!!

Samue'l
25th August 2006, 23:27
Dziś się napatrzyłem na gwiazdy, zobaczymy co z tego wyniknie w nocy 8)

slawekebi
25th August 2006, 23:34
Dziś się napatrzyłem na gwiazdy, zobaczymy co z tego wyniknie w nocy 8)Bądź dobrej myśli.. jak dziś się nie uda to za jakiś czas :)
Te całe wpatrywanie się w gwiazdy muszą być od serca :D
Ja jestem cierpliwy co do snu z Lili :roll:

Rufus23
26th August 2006, 08:22
Dziś się napatrzyłem na gwiazdy, zobaczymy co z tego wyniknie w nocy 8) przed snem patrz sie na zdjencia Alizee pużniej przesłuchaj jej piosenki i do spania efekt gwarantowny :D :D :D

konradzik
27th August 2006, 15:54
A mnie się wzcoraj śniło ze premier Kazimierz Marcinkiewicz był bandytą i zranił mnie nożem w brzuch dość poważnie.Ale ja zobaczyłem że przed osiedlową knajpą siedzi Alizee i rozmawia z jakimś gościem :evil: No to ja tam podszedłem i rozmawiałem z Nią osuwając się coraz bardziej na ziemię z upływu krwi i ..było mi słodko nieziemsko!!! :twisted: :twisted: :twisted: I chciałbym tam zostać i umrzeć gadając z Nią!! Ale NIE KOCHAM JUŻ JEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE KOCHAM...[/list]

Samue'l
27th August 2006, 17:34
Ecie jak narazie żadnego snu :x
Mogła by mi się przyśnić:P co to komu szkodzi :D
Ale się nie poddam:D

Dragon
27th August 2006, 19:27
A mnie się wzcoraj śniło ze premier Kazimierz Marcinkiewicz był bandytą i zranił mnie nożem w brzuch dość poważnie.Ale ja zobaczyłem że przed osiedlową knajpą siedzi Alizee i rozmawia z jakimś gościem :evil: No to ja tam podszedłem i rozmawiałem z Nią osuwając się coraz bardziej na ziemię z upływu krwi i ..było mi słodko nieziemsko!!! :twisted: :twisted: :twisted: I chciałbym tam zostać i umrzeć gadając z Nią!! Ale NIE KOCHAM JUŻ JEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE KOCHAM...[/list]
ekhmmm....Dziwny sen.....Zwłaszcza z tym Kaziem......Ale mocny...

LGf
27th August 2006, 19:38
na poczatek wzuce tak ogolne informacje na temat snu http://www.hypnos.pl/index.php?sel=site&dz=sen&show=sen1&title=Wst%C4%99p#sen1_3
a teraz cos co niektorym moze sie przydac xD
wstep
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=54
rozwiniecie
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=54%C2%A0
techiniki LD
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=54
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=54
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=54
i na koniec zapamietywanie snu
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=54

jest tego duzo kiedys tym sie zainteresowalem ale nie mialem dosc duzo silnej woli zeby sie tym zajac.
Ten topic mi to przypomnial a ze kogos moze to zaciekawic xD

Ogolnie Sen Swiadomy z Alizee nie brzmi to pieknie xD ?

Przemyslav
27th August 2006, 20:00
LGf podszedł do tego naukowo, ja praktycznie:

http://ganja_anula88.w.interia.pl/ganja%5B1%5D.gif + http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/strona/zywiec.jpg = http://img74.imageshack.us/img74/9161/zapadlemwglebokisentk3.jpg

Samue'l
27th August 2006, 20:10

http://ganja_anula88.w.interia.pl/ganja%5B1%5D.gif + http://krasnall.firmadelta.pl/wp-content/photo/strona/zywiec.jpg = http://img74.imageshack.us/img74/9161/zapadlemwglebokisentk3.jpg

Nieźle:D:D:D:D
W sumie moge i z browcem spróbować:P

Italiano
27th August 2006, 20:13
rozwaliłeś mnie SwistaQ, ledwo piszę :lol: :lol:

Dragon
27th August 2006, 20:32
na poczatek wzuce tak ogolne informacje na temat snu http://www.hypnos.pl/index.php?sel=site&dz=sen&show=sen1&title=Wst%C4%99p#sen1_3
a teraz cos co niektorym moze sie przydac xD
wstep
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=30&Itemid=54
rozwiniecie
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=31&Itemid=54%C2%A0
techiniki LD
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=57&Itemid=54
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=35&Itemid=54
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=34&Itemid=54
i na koniec zapamietywanie snu
http://www.autohipnoza.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=54

jest tego duzo kiedys tym sie zainteresowalem ale nie mialem dosc duzo silnej woli zeby sie tym zajac.
Ten topic mi to przypomnial a ze kogos moze to zaciekawic xD

Ogolnie Sen Swiadomy z Alizee nie brzmi to pieknie xD ?
Kiedyś tego próbowałem...W Nie Do Wiary o tym mówili.....hehehe

LGf
27th August 2006, 22:41

sprawdzalem w moim przypadku nie dziala xD moze dlatego ze palilem samosieje ktora strasznie zamula xD

slawekebi
28th August 2006, 22:33
Pochwale się moim dzisiejszym snem..
Otóż siedzę sobie na łóżku przy kompie i siostra przyniosła ni stąd ni zowąd czasopismo typu: "Naj" "Dziewczyna" (coś w tym rodzaju) przeglądam i nie mogłem oczom uwierzyć, że cała gazeta poświęcona była o Alizée i pod koniec tego czasopisma była jakaś wzmianka o koncercie.. aż tu nagle qmpel puścił sms'a :x i się obudziłem!
I zaspałem na siłownie, poszedłem na późniejszą godzine..
Ale nie narzekam :cheesy:

Vegéetique
30th August 2006, 21:19
Wczoraj obejzalem Alizée En Concert i baardzo mi sie oczywiscie podobal. No i w nocy mi sie snila ta scena jak ona chodzila po scenie i podawala rece fanom, nic specjalnego, ale cos tam cos tam... ^^

André81
30th August 2006, 21:31
Wczoraj obejzalem Alizée En Concert i baardzo mi sie oczywiscie podobal. No i w nocy mi sie snila ta scena jak ona chodzila po scenie i podawala rece fanom, nic specjalnego, ale cos tam cos tam... ^^ Nie no fajny sen!! mnie wczoraj sniło się że miałem narzeczoną, ale niestety nie była to Alizée :cry: Jakoś ostatnio nie sni mi sie Lili , nie wiem czemu :?: Poswięcam jej wiele czasu a tu nic :x Kiedyś to sniła mi się bardzo często.

slawekebi
30th August 2006, 21:37
Jakoś ostatnio nie sni mi sie Lili , nie wiem czemu :?: Poswięcam jej wiele czasu a tu nic :x Kiedyś to sniła mi się bardzo często.Może Twój limit na sny się wyczerpał :roll: - nie chcę krakać.. :D

Samue'l
30th August 2006, 21:58
Mi to się jeszcze sezon snów Alizee nie zaczął:D

Rufus23
30th August 2006, 22:07
Jak Alizee wróci na scenę to mi głowa pęknie w nocy już teraz śni mi, co noc ostatnio mi się śniło, że odbiłem, Jeremiemu Alizee pużniej się z nią ożeniłem adoptowałem Anne-Lee i dalej nie pamiętam? :wink: :wink: :wink:

slawekebi
30th August 2006, 22:12
adoptowałem Anne-Lee pokochałbyś jak swoje :mrgreen:

Epris
31st August 2006, 04:43
adoptowałem Anne-Lee pokochałbyś jak swoje :mrgreen:

ja nawet jak te dziecko by było trendowate, niepełnosprytne i czarne, to i tak bym pokochał ja swoje :oops: :oops: :oops: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:

slawekebi
31st August 2006, 08:31
ja nawet jak te dziecko by było trendowate, niepełnosprytne i czarne, to i tak bym pokochał ja swoje :oops: :oops: :oops: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:teraz to wymyśliłeś naczarniejszy scenariusz :shock:

Rufus23
31st August 2006, 10:39
ja nawet jak te dziecko by było trendowate, niepełnosprytne i czarne, to i tak bym pokochał ja swoje :oops: :oops: :oops: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:teraz to wymyśliłeś naczarniejszy scenariusz :shock: :Jeśli chodzi o dzieci to moje koleżanka urodziła ślicznego dzidziusia z środy na Czwartek hh. Koleżanka ma 23lata dla sprostowania żeby znowu nikt nie pomyślał, że jest w moim wieku. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Epris
31st August 2006, 11:00
ja nawet jak te dziecko by było trendowate, niepełnosprytne i czarne, to i tak bym pokochał ja swoje :oops: :oops: :oops: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:teraz to wymyśliłeś naczarniejszy scenariusz :shock:

hehe no co :oops:

Samue'l
31st August 2006, 11:48
Nie no nic gorszego się trafić nie może:D
Może jako niańke cie zatrudnią:D

Epris
31st August 2006, 12:05
hehe tak naprawde to nie lubie dzieci, ale to byłby oczywiście wyjątek bo LILI :oops:

Rufus23
31st August 2006, 13:01
hehe tak naprawde to nie lubie dzieci, ale to byłby oczywiście wyjątek bo LILI :oops: Jak będziesz chciał mieć rodzinę to będziesz musiał polubić Epris nie ma bata możesz też pujsć na księdza albo żyć samotnię? :wink: :wink: :wink:

Epris
31st August 2006, 13:03
hehe tak naprawde to nie lubie dzieci, ale to byłby oczywiście wyjątek bo LILI :oops: Jak będziesz chciał mieć rodzinę to będziesz musiał polubić Epris nie ma bata możesz też pujsć na księdza albo żyć samotnię? :wink: :wink: :wink:

no nie ma bata, bede musiał, ale jak sie urodzi to wyjade na korsyke :) hehe i wróce za 4 lata, bede pisał do domu :oops:

Samue'l
31st August 2006, 23:48
HeHe, przyjedziesz a dziecko będzie do ciebie na Pan:D

Epris
1st September 2006, 02:15
HeHe, przyjedziesz a dziecko będzie do ciebie na Pan:D
hehe moze nie bedzie tak źle :p może zmądrzeje do tej pory, jeszcze mam kilka ładnych latek :lol:

slawekebi
4th September 2006, 13:31
Piszę dopiero dziś.. z wiadomych przyczyn.

Ponownie mnie się przyśniła Lili :shock:(z Piątku(01) na Sobote(02))
Nie wiem czy tym razem pozytywnie.. Otóż:

Akcja już na samym początku zaczyna się na lotnisku, skąd biegnę ile tchu i sił w nogach wraz z pewną grupką(nie znam). Dobiegamy do szpitala.. Jest w nim Alizée - szukamy, biegamy po całym szpitalu i nic. Nagle zgubiłem grupę i zacząłem sam szukać. Dopadłem jakąś pielęgniarkę i zapytałem się coś po francusku :roll: (nie zrozumiała) to spróbowałem po angielsku(zrozumiała) i zaprowadziła mnie do rejestracji: zapytała się kogo szukam, więc odparłem "Alizée". Koleżanka pielegniarki gdzieś zadzwoniła(telefony na szpitalach) i zapytała się o Alizée/Elize. Odłożyła słuchawke i powiedziała: "w tej chwili jest rozgrzewana" - Załamałem się, podeszła do mnie jedna z sióstr(pielęgniarek) i poklepała po plecach i przekazała: "to tylko rutynowy zabieg". Po chwili przeniosłem się gdzieś na piękną plaże i zacząłem co chwilę płakać patrząc w chmury... :cry: :roll:

Dziwny sen! Nie wiem o co chodziło ze szpitalem.. ale wyglądało na to, że znajdował się na Seszelach,Mauritius'ie lub na wyspie Madagaskar :?

Italiano
4th September 2006, 21:34
... "w tej chwili jest rozgrzewana" ... ciekawe, a czy czasem nie robił tego ordynator Italiano :D

slawekebi
5th September 2006, 19:53
... "w tej chwili jest rozgrzewana" ... ciekawe, a czy czasem nie robił tego ordynator Italiano :DNie wiem.. być może :cheesy:
Był to bardzo dziwny sen, którego do tej pory nie rozgryzłem :roll:

Epris
5th September 2006, 23:45
hehe sen dobry, a ja nawet nie miałem jednego snu z LIlI :(

slawekebi
6th September 2006, 15:40
hehe sen dobry, a ja nawet nie miałem jednego snu z LIlI :(Na to przyjdzie odpowiednia pora! a może nie jesteś aż tak zakochanym w Niej człowiekiem, by móc śnić o Lili :mrgreen:

Epris
6th September 2006, 19:59
no teraz to żeś dał :evil: myśle że bardziej od Ciebie... bo bardziej sie nie da, poprostu nawet OOBE nie moge mieć ani LD wiec nie potrafie sie skupić zbyt dobrze

Samue'l
6th September 2006, 21:24
hehe sen dobry, a ja nawet nie miałem jednego snu z LIlI :(

No u mnie też coś nic o Alizee:(
Ale wiesz może będziemy mieć później ten sen, ale za to ciekawy :lol:

slawekebi
6th September 2006, 21:26
no teraz to żeś dał :evil: myśle że bardziej od Ciebie... bo bardziej sie nie