PDA

View Full Version : Star Wars

Feniks
28th March 2004, 22:04
Zalozylem ten topic tak z ciekawosci czy wsrod forumowej braci sa moze milosnicy gwiezdnych wojen :)

Pafcio
28th March 2004, 22:17
Gwiezdne Wojny...... jakoś nie przywiązuje specjalnej uwagi ale jeżeli leci cos z tej serji w Tv to chętnie oglądam... świat fantazy jest bardzo dobrym pomysłem na oderwanie sie od rzeczywistości 8) Natomias gry z tej serji.. przyznam się że jeszcze nie grałem :oops: ale czas to zmienić : :D

Feniks
28th March 2004, 22:22
W nic nie grales???
To czlowieku musisz sprobowac chocby Jedi Knight, Jedi Academy, X-wing Alliance czy chocby Knights of the Old Republic :)
A jesli chodzi o filmy to moze i inaczej do nich podchodze niz gdy je ogladalem jak bylem dzieckiem jednak nadal maja w somie cos co mnie do nich przyciaga.

Pafcio
28th March 2004, 22:24
niewątpliwie filmy przyciągają duuużo osób chocby swoja grafiką a raczej sposobem wykonania... :shock: jakiego sprzętu wymagają te gierki które wymieniłeś????????

Feniks
28th March 2004, 22:27
Wszystkie powinny smigac na p 700mhz zas KOTOR potrzebuje juz nowszego sprzetu

Pafcio
28th March 2004, 22:30
z jakiego p2p to pobrać najlepiej żeby pobrać to co chce :?: 8)

Feniks
28th March 2004, 22:33
ja to pobieralem od kumpla :D
Ale jak by co to polecam torrenta tylko troszke wolno ciagnie.

Pafcio
28th March 2004, 22:37
zaraz przetiuninguje wina i se coś na nocke zarzuce do pobierania :lol: bo pod linux-em raczej sobie nie pogram :D

Feniks
28th March 2004, 22:42
Najbardziej polecam Jedi Academy

Pafcio
28th March 2004, 22:46
dzięx

takelbery
28th March 2004, 22:48
No a ja musze się przyznac że do tych Wojen mnie nie ciagnie i nie ciągnęło jak byłem mały. Nawet żadnego filmu w całości lub nawet w tych 70 % nie widziałem hehe. Kiedyś byłem u kumpla który grał w jedną z tych gier. Chciał mi pożyczyć ale nie miałem ochoty w to grać. Ja poprostu chyba nie rozumiem co jest tam grane i o co tam chodzi hehe. Ale jeśli ktoś lubi ten film to gry jak najbardziej polecam bo jest dużo dobrej muzy i ładna kolorowa grafika z tego co słyszałem i widziałem :P hehe

Pafcio
28th March 2004, 22:57
Ale jeśli ktoś lubi ten film to gry jak najbardziej polecam bo jest dużo dobrej muzy i ładna kolorowa grafika z tego co słyszałem i widziałem :P hehe

100% prawdy 8)

Przemyslav
29th March 2004, 13:04
no jak nie m jak sa. tosz to ostatnio po pol rocznej przerwie musialem wlaczyc na kompa Atak Klonow bo mnei "chcica" wziela. Feniks grales w Star Wars Phantom Menace: Racer miodzio. mogli by zrobic w kinie nocke z Star Wars

Przemyslav
29th March 2004, 13:12
http://republika.pl/swistaq2004/star1.gif
http://republika.pl/swistaq2004/star2.gif

Hihihihi. P.S. Nie to zebym ocs mial przeciwko Star Wars'om :) :afro: :rasta:

Feniks
29th March 2004, 14:31
No pewnie ze gralem. Wymiot z kapci :)
W sumie ostre tam bylo uczucie predkosci.
Teraz chetnie bym sprobowal Star Wars Galaxies ale niestety zeby w to grac to trzeba bulic :(

Przemyslav
29th March 2004, 20:49
Heheh ach to turbo doładowanie (Boost) predkosci kosmiczne i jeb w barierke i po silniku jednym :D:D A Galaxies nei jest mzoe na jakims torrencie ?? :D

Pafcio
29th March 2004, 21:24
jutro będe miał " Jedi Knight" ale napaliłem :thumbup: obejrzałem recenzje w TV i troszke zasięgnełem lektury w necie 8) i już mi sie podoba :D

Przemyslav
30th March 2004, 08:55
Ale ktory Jedi Knight bo czesci byly 2 gierki. No 2 wypasiona szczegolnie multiplayer :D:D

Pafcio
30th March 2004, 14:29
ale trafiłem 8) juz mam 1 cd :afro:

Feniks
30th March 2004, 22:13
Jedi Knight jest wypasiony ale Jedi Academy to juz jest po prostu doskonale rozwiniecie pomyslow z JK.

A tak wogole to Jedi Academy jest w prostej lini nastepca czesci:
1.Dark Forces - stare czasy 386 DX :)
2.Jedi Knight: Dark Forces 2 - Po raz pierwszy wprowadzono miecz swietly i MOC :)
3.Jedi Knight 2: Jedi Outcast - Nowa gierka w ktora mozna grac bez obawy o brzydka grafike. Zapowiedziala powrot gier z Gwiezdnych Wojen w wielkim stylu.
4.Jedi Knight 3: Jedi Academy - Doskonale rozwinieci pomyslow z czesci poprzedniej.
Tak wiec najnowsza czesc nazywa sie w sumie:
Star Wars Dark Forces 4: Jedi Knight 3: Jedi Outcast 2: Jedi Academy :D

A co do Galaxies to moze i nie jest problemem gre dostac tylko sek w tym ze granie w nia wiaze sie z comiesiecznym abonamentem tak jak w Everquest

croolik
31st March 2004, 02:38
Star Wars... Będąc małym widziałem ze dwa razy. Pamiętam, że wtedy mi normalnie kopara opadła do ziemi - roboty, pojazdy kosmiczne - full wypas.
Nowe epizody, nie wiem czemu, ale nie wzbudziły we mnie już tak wielkiego entuzjazmu (nie byłem w kinie, w tv niby oglądałem, ale przy okazji coś innego robiłem). Generalnie muszę powiedzieć, że te już wiekowe epizody o wiele mi się bardziej podobają (choć Natalie Portman... khem).
Z gierek - Jedi Knight (chodzi nawet na 233, o ile dobrze pamiętam), ale jakoś mnie nie wciągnęła...

Feniks
31st March 2004, 09:38
Natalie Portman hehehe. :D
Mala zabojczyni z Leona nam tak podrosla :)

Ronnie
31st March 2004, 12:51
Pamietam ile nocy spedzilem przy Jedi Knight, ale ogolnie nierajcuria mnie takie klimaty...

Feniks
31st March 2004, 14:05
Ja tam jestem milosnik Star Wars i co ja na to poradze? :D