PDA

View Full Version : Sposób na podryw ...

takelbery
4th March 2004, 01:32
Hehe tak sobie ostatnio z Adim gadałem o dziewczynach. Doszedłem do w niosku, że to są przebiegłe bestie. Drodzy koledzy jakie Wy macie sposoby na zarywanie panienek co ???

Adi32
4th March 2004, 01:35
A ja wiem czy bestie? Bestje są w tedy kiedy są przeciwko nam, ja wole być z nimi, a szczegulnie z tą jedną

Feniks
4th March 2004, 01:35
No wiec jak to w pewnej piosence:
pierwsza opcja podryw na hiphopowca :D

takelbery
4th March 2004, 01:37
No może i nie bestie źle się wyraziłem, ale ale napewno przebiegłe i cwane jak cholera hehe

Adi32
4th March 2004, 01:42
Cwane, dlatego wole być z nimi jak przeciwko nim.
Tak jest lepiej

croolik
4th March 2004, 03:11
Skóra (powinno zawsze zadziałać), fura (mało ważna marka - może być nawet K-shell; wystarczy, że można ją zawieźć do kosmetyczki, fryzjera i na 'wiejskie dicho' za miastem, gdzie szczytem pożądania jest bite i szczepione vw1 z toną szpachli) i komóra (teraz już spowszedniały, więc komóra musi być full wypas). Oczywiście nie można zapomnieć o regularnym odwiedzaniu - przez minimum rok - siłowni, którą okupują panowie z krótkimi szyjami). No i kasa... Duuużo kasy...
Jeśli zastosujecie się do powyższych rad - sukces murowany :D

Uwaga: testujesz na własną odpowiedzialność! Nie odpowiadam za ewentualne skutki uboczne :)

miror
4th March 2004, 15:39
hehe kazda na gg w 5 min jest moja pare przeslodzonych tekstoof porownan itp ;] kazda na to leci :) a na zywo op porostu urok osobisty :) mowic cos milego itp poporstu dobre texty walic 80% sukcesu :)

waRcoR
4th March 2004, 16:12
jak narazie nie planuje podrywu :) próbuje zaś dokończyć sprawe z Anią ......... prosze was życzcie mi powodzenia ............ :D :D

Przemyslav
2nd October 2004, 09:36
Webi zalezy gdzie i jak, jak w klubie i tanczy podchodzisz i sie pytasz czy mozna z pania zatanczyc a pozniej gadanko skad jak... itd... czy moge ci drinka postawic :D:D Wiecej ci na gg :D:D:D powim :D

MyShQa
2nd October 2004, 18:43
heh z przedstaweionych powyzej sposobow ZADEN by na mnie nie podzialal ;) a co do tego ze kobiety sa cwane i przebiegle i ze lepiej byc z nami niz przeciw nam to sie zgodze :D (Swistaq cos o tym wie :P ) jednak faceci tez sa cwani i to nawet czasami bardziej niz kobiety ;)

Adi32
2nd October 2004, 20:28
MyShQa, faceci tez sa cwani i to nawet czasami bardziej niz kobiety ;
No już nie przesadzaj. Sama powiedziałaś że lepiej byc w wami niż przeciwko wam :wink:

MyShQa, lepiej byc z nami niz przeciw nam to sie zgodze

Poznałem to na własnej skurze.

Przemyslav
2nd October 2004, 21:10
Adi Liga Kobiet nigdy was nie zdradzi... Maxiu i Albercik :D:D :mrgreen:

_THX_
2nd October 2004, 22:17
Mi osobiscie podiba sie tekst na podryw jaki uslyszalem od kolezanki :lol: jak kiedys pytalem o rade :D
" Podchodzisz , pytasz o godzine ...Jezeli juz Ci odpowie odpowiadasz :
Czy to nie najwyzszy czas , aby sie lepiej poznac , gdzies sie razem wybrac :D "

Fajny tekst powienien podzialac , osobiscie jeszcze nie sprawdzalem .

waRcoR
3rd October 2004, 02:30
cirpliwość do kobiet powinna być jak tubka pasty do zębów, ilekroć byśmy niewyciskali zawsze troszke się jej znajdzie :)

a tak na serio to przedewszystkim szczeroś i zaufanie jeśli ma to być poważny związek, co do podrywu który ma trwać przez długość imprezy u kolegi .... przypał .... tzn trzeba zrobić jakąś głupote która lekko ośmiesza i wtedy łatwiej :) (podobno, nigdy tego niepróbowałem bo nigdy nie myślałem o takim czymś jak podryw przejściowy - bo od "x" czasu tylko jedna osoba mi w głowie )
pozdro i życze udanych połowów ......

MyShQa
3rd October 2004, 17:32
moj qmpel kiedys stosowal podryw na tak zwanego paczka.
podchodzi do dziewczyny i pyta sie jej czy ma ochote na aczka (moze byc inne ciastko - jakbyscie nie wiedzieli dziewczyny uwielbiaja slodycze :P) jak powie ze tak to dodajecie ze musi ona jeszcze wypic do tego paczka/ciastka kawe w najblizszej kawiarni (moze byc cherbata ;))

Adi32
3rd October 2004, 19:54
I co, działa ? (Ty chyba wiesz najlepiej)

miror
3rd October 2004, 20:53
ja mam maly problem jest taka jedna i wiecie :) obmyslam plan :P

Hunti
1st August 2005, 19:51
Temat dawno nie ruszany, ale w sumie to co - ja mam fajny pomysl :D
Stajesz przed dziewcyzna i krzyczysz :" AJJJ! DLA MNIE MASZ STAJLA!", a potem jak juz ci zmieknie (lol :D) to rzucasz sobie gdzies tak mimochodem "Hej suczki ,tararararara... My znamy wasze sztuczki", a dla lepszego efektu wspomnijcie cos o tym ze bierzecie jakies narkotyki i zabierzcie kredki dla przedszkolaka - yeah :D
Joke, ef koz :D

Krogi
1st August 2005, 20:16
Mysze wypróbować taktykę Hunti`ego :D:D bardzo mi przypadła do gustu, jak juz przetestuje to napisze z jakim rezultatem :D:D

oleger
1st August 2005, 20:35
ja poraz kolejny powiem ze Hunti ma fantastyczną wyobraznie,fantazje
i ta taktyka tez jest fantastyczna :cheesy:

Przemyslav
1st August 2005, 20:57
hihih DLA MNIE MASZ DOWN'A :D:D

Hunti
1st August 2005, 21:00
Ja ci dam down'a :D
Swoja droga dosyc ciekawa metoda, mzoecie tak podejsc do ukcohanej i "Aj... dla masz down'a" :D

snajper
1st August 2005, 21:13
to bez krotkiego pobytu w szpitalu sie nieobejdzie pewnie :D:D:D

a moze nam dziewczyny (ktorych tu ostatnio troche przybylo) opiwedzą jak one podrywaja

a zreszta co sie pytam, wiadomo: super dupa, fajne ciuchy, kilo kosmetykow, ladne perfumy i przesliczny usmieszek :D:D

Przemyslav
1st August 2005, 21:22
a moze nam dziewczyny (ktorych tu ostatnio troche przybylo) opiwedzą jak one podrywaja

albo jak lubia byc podrywane :):):)

snajper
1st August 2005, 21:43
to tez swistaq :D:D nawet bardziej sie przyda :D

Hunti
1st August 2005, 21:50
kulturalnie!
I trzeba wiedziec ze nie szkoda pieniedzy, jakas dobra kolacyjka i dobre manieru otwieranie drzwi ,podawnaie lapki itp itd ;D
Zreszta bez tekstow hiphopolowych prosze xD

croolik
2nd August 2005, 01:18
Hehe, pierwsza metoda Hunti _może_ zadziałać *w szczególnych warunkach* w odniesieniu do szczególnego gatunku dziewczyn pt. 'lalka barbie'. A że zwykle takowe rzadko zdarzają się w wieku powyżej 20 paru lat - trudno mi się do tego odnieść. Wszystkie moje koleżanki są ode mnie starsze, toteż jak sobie wyobrażam metody muszą być znacznie bardziej wyrafinowane. Ale też nie jestem do końca przekonany, gdyż sam nie próbuję (i dzięki temu mam masę starszych koleżanek, z którymi mam genialny kontakt). Ehhh, kuchnia, teraz mi się kolejna rzuciła na mózg, ale znowóż jest starsza (a wygląda na młodszą :| ). Co tam, nie będę nikomu w dowód zerkał. :D

Krogi
2nd August 2005, 20:47
No i jak napisałem to słowa dotrzymałem, zrobiłem wszystko jak napisał Hunti, no nie polecam tego robić :D:D na początku było zabawnie, ale jak dostałem po mordzie to nie było mi juz do śmiechu :chees: Ale fajnie było, szkoda że nie widzieliście miny tych ludzi, jak zaczołem to wrzezsczec przed cukiernią :D:D No ale miałem polewe :mrgreen:

Hunti
2nd August 2005, 20:52
lol ,wyprobowales to naprawde? nie wierze, a jak tak to brawo kolego - my raz stanelismy pod "polka" (taki sklep) i spiewalismy piosenke jakas lipna, a pod spodem karteczka "zbieramy na gitare", ale nikt nic nie wrzucil, bo nas dosyc wczesnie expedientka stamtad usunela ;D
PS. NapisałA ,bo jestem dziewczynka, jakbys nie widzial ;D
croolik - sa takie wyjatkowe okazy, nawet po 20, swietny przyklad to moja sasiadka - moge ci dac foto i sobie zerkniesz, zobaczysz czy ci pasuje...Jak tak to juz masz metode na podryw! ;D

Blej
3rd August 2005, 09:49
spiewalismy piosenke jakas lipna
Co ty powiesz? :wink: Ja śpiewałem kolorowych jarmarków przed blokiem :) Fajnie bylo popatrzeć na Panasiewiczke jak się wku**iła :)

Przemyslav
3rd August 2005, 10:37
Co tam, nie będę nikomu w dowód zerkał.

Tak, jest popieram :):) Panie wladzo ja nie wiedzialem ze ona ma 16 lat :D:D Mowila ze 20 :D

trzeba wiedziec ze nie szkoda pieniedzy

no no milosc i te sprawy to taki ryzykowny interes. nigdy nie dostaniesz gwarancji ani zwrotu gotowki, jesli ni wyjdzie :D

napisał Hunti

i wyszlo szydlo z worka :D

Krogi jak cosik zarzuc jakis ladny text po francusku do wybranki :):) Jakos kobiety mile reaguja na wyznania po francusku i po wlosku :):)

snajper
3rd August 2005, 10:48
spiewalismy piosenke jakas lipna, a pod spodem karteczka "zbieramy na gitare", ale nikt nic nie wrzucil, bo nas dosyc wczesnie expedientka stamtad usunela ;D

a my kiedys z kolegami na kolonii w miedzyzdrojach, sobie siedzlismy na lawce przed molem, i dalismy karteczke ze zbieramy na szlugi....i twez cos tam zaczelismy falszowac :D:D

Przemyslav
3rd August 2005, 11:09
a my kiedys z kolegami na kolonii w miedzyzdrojach, sobie siedzlismy na lawce przed molem, i dalismy karteczke ze zbieramy na szlugi....i twez cos tam zaczelismy falszowac

no to jak mowimy o takich przypadkach, to na 1 roku studiow, wzielismy z kolega styropianowy kubek bo herbacie. podpisalismy ze zbieramy na wino. siedzac na wykladach na auli, meiszczacej okolo 100 osob, a bylo z 50 (jeszcze :D ) puscilismy w obieg :) uzbieralo sie nawet na dwa wina :D

Krogi
3rd August 2005, 12:29
Poważnie, ja z moimi kolegami jesteśmy lekko "inni" :D:D na wycieczce szkolnej dodaliśmy do zupy środek na przeczyszczenie i sie działo :D:D .....

Wróciliśmy wcześniej z wycieczki i mieliśmy obnizone sprawowanie o 2 :shock:
ale i tak było warto :D:D a ten sposób na podryw wypróbowałem na takim pasztecie :D któryemu się podobałem :P:P więc nie ma czego żałowac ! przynajmniej mam spokuj :D:D:D Polecam na natrętne koleżanki :D

Hunti
3rd August 2005, 13:01
Kurde ,ja wam dam pasztety, modele sie odezwali ;D
swistaq - jak wydasz wystarczajaco duzo kasy, to sie zwroci dwukrotnie nawet ;D
A co do tego "napisal" to ,tak jam jest Von chatelain (A THX to moja dziewczyna :D) - prawda thx ?:D

Dziewczyna
5th September 2005, 22:24
No może i nie bestie źle się wyraziłem, ale ale napewno przebiegłe i cwane jak cholera hehe Fakt... niektóre dziewczyny potrafią być wredne o paskudne, ale większość pokazuje pazury dopiero po tym, jak chłopak przegnie (co często się zdarza, wiem z autopsji, nie żebym była wredna, ale taka jest prawda).

Przemyslav
6th September 2005, 01:08
ale większość pokazuje pazury dopiero po

hihihihi albo po ślubie :D:D:D Dziewczyna mam nadzieje ze ja Ci nie podpadne :):)

Dziewczyna
6th September 2005, 17:33
No.. na razie jest ok i oby tak dalej :)

Nathalie
6th September 2005, 18:41
co to Dziewczyna swistaq się ciebie boi widze

Dziewczyna
6th September 2005, 18:52
Eee, dlaczego boi? Ja nie jestem straszna :) Zresztą trza się Jego zapytać.

Nathalie
6th September 2005, 18:59
no nie chce się przekonać co byłoby jakby ci podpadł

Dziewczyna
6th September 2005, 19:01
Nic by nie było :) Podpadłby mi i tyle

Przemyslav
6th September 2005, 19:15
Nic by nie było :) Podpadłby mi i tylezdecydowanie do tego nie daze i nie zamierzam :D i tak jak cosik walkiem po lbie dostane :D

Nathalie
6th September 2005, 22:10
no chyba tak źle nie byłoby swistaq żeby aż wałek poszedł w ruch

kris
7th September 2005, 15:41
swistaq - jak wydasz wystarczajaco duzo kasy, to sie zwroci dwukrotnie nawet ;D

Nie byłbym taki przekonany- za bank to na pewno robic nie będzie.

Dziewczyna
7th September 2005, 18:50
no chyba tak źle nie byłoby swistaq żeby aż wałek poszedł w ruch O widzisz, Natalka ma rację :)

Przemyslav
7th September 2005, 20:33
no chyba tak źle nie byłoby swistaq żeby aż wałek poszedł w ruch O widzisz, Natalka ma rację :)ach te kobitki :):) :P :P

Nathalie
8th September 2005, 16:55
dzięki Dziewczyna za przyznanie racji
swistaq damska solidarność a jak :D :mrgreen: :cheesy:

Dziewczyna
8th September 2005, 19:55
Nie ma za co :) Babki, zwłaszcza jeśli nieliczne, muszą 3mać się razem :)

Krogi
8th September 2005, 19:59
Babki, zwłaszcza jeśli nieliczne, i dzięki temu chłopki są lepsze :D:D my was na ilośc weźmiemy :lol:

Przemyslav
8th September 2005, 20:00
Babki, zwłaszcza jeśli nieliczne, i dzięki temu chłopki są lepsze :D:D my was na ilośc weźmiemy :lol:hihihi cosik czuje ze ty walkiem pierwszy oberwiesz :D:D:D

Dziewczyna
8th September 2005, 20:28
Nie, no jakbym mogła bezbronnego wałkiem tłuc? :)

Krogi
8th September 2005, 20:41
Nie, no jakbym mogła bezbronnego wałkiem tłuc? :) Czemu bezbronny :D:D mam czarny pas w karate :D:D dla dzieci :lol:

Dziewczyna
8th September 2005, 20:45
Ale faceci, mam nadzieję, nie używają wałków :)

snajper
8th September 2005, 21:14
taaak, faceci uzywaja siekier, bardziej skuteczne.....a co niektorzy broni sportowej (latwiej dostac :D:D, a skutek podobny jak w bojowej :D:D)

Dziewczyna
8th September 2005, 21:17
Aaaaa- Na kobietę z siekierą! :) :boff:

snajper
8th September 2005, 21:20
moze nie wszyscy, ale jak sie jeden z drugim napije, to czemu by niemial takiej siekery do lapy wziasc (przypadki glownie na wsi, bo nie sadze, zeby se ktosik mieszkal w bloku na 8 pietrze, i sobie co tydzien drewno na podworku do kominka ciupal :D:D:D hehe

Dziewczyna
8th September 2005, 21:23
No to nie mam się czego bać :)

Nathalie
8th September 2005, 22:59
a co któryś mógłby do Dziewczyny czy do mnie z siekierą wyjść :?: :roll:
mam nadzieje że nie

Przemyslav
8th September 2005, 23:40
mam nadzieje że nieja tam wole z kffiotkiem :flowers: mialbym tesh bombonierke,ale po drodze musialem uciekac przed wilczurem i mu ja rzucilem w ramach odczepienia sie ;D :cheesy:

Krogi
9th September 2005, 12:41
mam nadzieje że nieja tam wole z kffiotkiem :flowers: mialbym tesh bombonierke,ale po drodze musialem uciekac przed wilczurem i mu ja rzucilem w ramach odczepienia sie ;D :cheesy: Wazelina palce zgina :lol: :D:D weś SwistaQ się nie przylizuj :D:D bo to takie słodkie że aż zabardzo :lol:

Przemyslav
9th September 2005, 12:59
mam nadzieje że nieja tam wole z kffiotkiem :flowers: mialbym tesh bombonierke,ale po drodze musialem uciekac przed wilczurem i mu ja rzucilem w ramach odczepienia sie ;D :cheesy: Wazelina palce zgina :lol: :D:D weś SwistaQ się nie przylizuj :D:D bo to takie słodkie że aż zabardzo :lol:ja tam zawsze słodzę dziewczynom, nie wolno :P:P:P

Krogi
9th September 2005, 13:04
nie wolno :P:P:P Janse że wolno :D:D tylko nie przesadzaj z tym żeby nie bło to za słodkie, :):)

Dziewczyna
9th September 2005, 13:50
A dziewczyna co na to??? :) Na wilczura... itd :)

Nathalie
17th September 2005, 23:00
słodzenia nigdy za wiele :lol: :P

psioter
11th October 2005, 14:35
ja tam zbytnio się nie znam na tym, ale myślę, że raczej nie ma wypróbowanego sposobu bo raczej nie wie się na jaki typ dziewczyny akurat się trafiło.

Krogi
11th October 2005, 14:50
ja tam zbytnio się nie znam na tym, ale myślę, że raczej nie ma wypróbowanego sposobu bo raczej nie wie się na jaki typ dziewczyny akurat się trafiło. Bo to trzeba wybadać :lol: :D najpierw bądz taki neutralny, jak wybadasz "typ dziewczyny" to dopiero dobierz sobie taktykę :lol::lol::lol: :)

Przemyslav
11th October 2005, 17:05
ja tam zbytnio się nie znam na tym, ale myślę, że raczej nie ma wypróbowanego sposobu bo raczej nie wie się na jaki typ dziewczyny akurat się trafiło. Bo to trzeba wybadać :lol: :D najpierw bądz taki neutralny, jak wybadasz "typ dziewczyny" to dopiero dobierz sobie taktykę :lol::lol::lol: :)dokladnie cza sie w podchody bawic :):) testujesz, obserwujesz :):)

Nathalie
11th October 2005, 19:47
a jakie są typy dziewczyn wg was :?: :P
ale dobre pytanie wymyśliłam czekam na ciekawe odpowiedzi :D

Krogi
11th October 2005, 19:59
A więc według mnie ś takie :
Rozrwywkowa --> czyli taka która nie przepuści zadnej imprezy jakie będą, lubi się wygłupiac i jest wesoła ąż za bardzo :):)

Normalna--> taka kótra czasem chodz na impry, ale nie wszystkie , jak ma humor to jest wesoła jak nie to narzeka i jest do dupy.

Przymulona --> taka która nie iwe co to śmiech :!: :!: i jest poważna zawsze poważna jak na pogrzebie :(:( :!: do takich ludzi nie podchodze na odległość 10m :lol: :P:P:P

no i to jak tak dzielę, to 1 podział odnośnie charakteru :lol: :D:D taki ogólny :lol:

Przemyslav
11th October 2005, 20:21
jakie są typy dziewczyn wg was

Zdziry delikatnie mówiąc :D, panie kochające inaczej :):), dziewczyny hiphopowe i skatowe :D, laski w stylu grunge, regae itp.., normalne szare myszki (tutaj całuski gorące dla takiej jednej Myszki szarej z Krakowa :*)

Hunti
11th October 2005, 20:34
ja tam nie dziele na zadne gatunki, tylko na charakter :D Bo moze byc dziewczyna i rozrywkowa i grunge zarazem - trzeba badac charakter, nie gatnuki, moi drodzy :D

Krogi
11th October 2005, 20:38
Gatunek = Charakter dziwczny

Wychodzimy z tego wzoru :lol: :D:D

Hunti
11th October 2005, 21:16
Znasz taki charakter jak skate?:D Subkultury, charaktery, wyglad to nie gatunek :D kurcze, dziewczyny jak zwierzeta juz dzielicie :D

Przemyslav
11th October 2005, 21:52
Znasz taki charakter jak skate?:D Subkultury, charaktery, wyglad to nie gatunek :D kurcze, dziewczyny jak zwierzeta juz dzielicie :Dja umiescilem rozny podzial ze wzgledu na wyglad jak i zachowanie :):) wyglad, kultura i zachowanie czesto ze soba sie mieszaja i wspolgraja :) czasem lepiej czasem gorzej :D

Nathalie
11th October 2005, 22:34
no prosze jak się wypowiadać zaczeliście dzięki mnie :lol:

psioter
12th October 2005, 16:17
no no jeszcze trochę i zaczniecie myśleć o wydaniu książki pt: "Sposób na podryw wg. fanów Alizee) :lol:

Krogi
12th October 2005, 18:47
no no jeszcze trochę i zaczniecie myśleć o wydaniu książki pt: "Sposób na podryw wg. fanów Alizee) :lol: No a jak :D:D będzie autor zbiorowy :lol: :):)nawet będzie przetłumaczony na inne języki :) croolik na Francuski, SwistaQ na angielski, a Dziewczyna na niemiecki :lol: :d i cały świat pozna nasze dzieło :):)

Nathalie
12th October 2005, 19:15
a podkręcacz rozmowy JA :cheesy: :mrgreen:

Dziewczyna
13th October 2005, 16:08
no no jeszcze trochę i zaczniecie myśleć o wydaniu książki pt: "Sposób na podryw wg. fanów Alizee) :lol: No a jak :D:D będzie autor zbiorowy :lol: :):)nawet będzie przetłumaczony na inne języki :) croolik na Francuski, SwistaQ na angielski, a Dziewczyna na niemiecki :lol: :d i cały świat pozna nasze dzieło :):) Taaa- niech wszyscy się przekonają jakie Polacy mają sposoby :) Polsza górą :) Polak potrafi :)

Ja tam za bardzo uwagi na wygląd nie zwracam, bo nie on się liczy. Ale całkiem przyjemnie jest sobie na ładny okaz popatrzeć :) lol

Pozdrófka dla Kota aus Litzmannstadt :)

Nathalie
13th October 2005, 18:57
no pewnie, że miło popatrzeć jak fajny okaz jest nie zaprzeczy nikt

snajper
13th October 2005, 21:38
a lunatic na rosyjski :):):D:D

Krogi
14th October 2005, 08:42
a lunatic na rosyjski :):):D:D O sorka że zapomniałem :):) tak lunatkick Rosyjski, a Hunti wszystkie nasze wiadomości weźmie do kupy i zamieni to w piękną książke w jezyku Polskim :lol::lol:

Dziewczyna
15th October 2005, 00:18
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one

Krogi
15th October 2005, 16:16
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one Tylko kto ją zaśpiewa :?::!: bo przynajmniej ja nie mam telentu muzycznego :(:( nie wiem jak wy :?: :D:D

Przemyslav
15th October 2005, 17:18
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one Tylko kto ją zaśpiewa :?::!: bo przynajmniej ja nie mam telentu muzycznego :(:( nie wiem jak wy :?: :D:Dproponuję Mandarynę :D:D żartowałem :D

Dziewczyna
15th October 2005, 18:13
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one Tylko kto ją zaśpiewa :?::!: bo przynajmniej ja nie mam telentu muzycznego :(:( nie wiem jak wy :?: :D:Dproponuję Mandarynę :D:D żartowałem :D Może Ali by się zgodziła??? :) Mandaryna byłaby rzeczywiście sama w sobie gwarancją sukcesu sądząc po ilości sprzedanych przez nią płyt... (Nie wiem czy śmiać się, czy płakać).

Krogi
16th October 2005, 12:07
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one Tylko kto ją zaśpiewa :?::!: bo przynajmniej ja nie mam telentu muzycznego :(:( nie wiem jak wy :?: :D:Dproponuję Mandarynę :D:D żartowałem :D Ja ybm się bał, że możemy tego nie przeżyć, to może być niebezpieczne :):) jak śpiewała w sopocie to miałem bóle brzucha :lol: więc ja nie chce ryzyokwać :lol:

Dziewczyna
16th October 2005, 12:39
A może piosenka Sposób na podryw wg. fanów Alizee z polskiej sekcji forum? :) Wersja, tak jak książki, wielojęzyczna :) To by był hicior :) Number one Tylko kto ją zaśpiewa :?::!: bo przynajmniej ja nie mam telentu muzycznego :(:( nie wiem jak wy :?: :D:Dproponuję Mandarynę :D:D żartowałem :D Ja ybm się bał, że możemy tego nie przeżyć, to może być niebezpieczne :):) jak śpiewała w sopocie to miałem bóle brzucha :lol: więc ja nie chce ryzyokwać :lol: Oj Krogi- nie byłeś osamotniony! :)

Krogi
16th October 2005, 12:46
Oj Krogi- nie byłeś osamotniony! :) marne pocieszenie, ale zawsze jakieś :(:( na samą myśl o tym jej "śpiewie" to mam gęsią skórke :lol: :(:(:(

Dziewczyna
17th October 2005, 16:51
Oj Krogi- nie byłeś osamotniony! :) marne pocieszenie, ale zawsze jakieś :(:( na samą myśl o tym jej "śpiewie" to mam gęsią skórke :lol: :(:(:( Mandaryna sposobem na podryw sama w sobie? To fakt, sprzedała dużo płyt- ludziom widocznie podoba się ta jej "artystyczna" płyta... :( Pod względem urody chyba by była dobra (jak myślicie panowie?) :), pod innymi względami... (patrzcie wyżej). Jeszcze parę innych "gwiazd" mi przyszło na myśl a mianowicie: Doda, Ewa Sonnet (o rany!), Elize, Cheeky girls.. :) żenada jaką rzadka się spotyka... (ale ludziska mają gusta). Podsumowując: sądzę, że one by się sprzedały! :) lol (Kolejny głupi post- przepraszam :))

Hunti
17th October 2005, 17:18
ej ,spokojnie - ja tam mandarynke podziwiam, naprawde. Zero glosu, a na rynek muzyczny wypchnal ja maz. I poradzila sobie tylko z ladna buzia. Juz druga plyta :D
Mimo, ze nie lubie jej muzyki to ja szanuje :D
Jasne, napisze wam ksiazeczke "1001 sposobow na podryw" :D

Krogi
17th October 2005, 17:59
Pod względem urody chyba by była dobra (jak myślicie panowie?) :)Mnie osobiście ona się niepodoba, tzn. jest ładna, ale nie ma tego czegoś :D:D więc nie zwracam na nią uwagi. Ale znam ludzi którym podoba się Ona i uważają że jest bardzo ładna :) <-- looool ale dla mnie jest tak sobie :D

Hunti
17th October 2005, 21:09
Krogi - No wlasnie, tym bardziej, ze to nie jest zadna miss. Wykreowal ja maz, dal jej pieniadze... Myslalam ze po jej pierwszej piosence nic juz wiecej nie nagra, a tu prosze - i te piosenki sporej czesci Polakow sie podobaja! :D (nie mowie ze mnie, ale szanuje gusta wszystkich...)

Nathalie
17th October 2005, 22:23
każdy słucha co mu się podoba i tak będzie zawsze

snajper
18th October 2005, 08:55
ja tam szczerze mowiac wole lookac na Dode, niz na mandaryne...chociaz te tez niczego sobie :)

Przemyslav
18th October 2005, 09:07
ja tam szczerze mowiac wole lookac na Dode, niz na mandaryne...chociaz te tez niczego sobie :)no no ladne oczy mają :D:D:

snajper
18th October 2005, 09:10
nom, hehe, Doda ma miazdzace spojzenie :)

Krogi
18th October 2005, 13:58
ja tam szczerze mowiac wole lookac na Dode, niz na mandaryne...chociaz te tez niczego sobie :)no no ladne oczy mają :D:D: Doda ma większe OCZY :lol: :D:D:D :twisted: :twisted:

kris
18th October 2005, 14:21
Doda ma większe OCZY

Chyba nie chcesz powiedzieć ze to wilk w przebraniu ? :lol: :D

Krogi
18th October 2005, 14:26
Chyba nie chcesz powiedzieć ze to wilk w przebraniu ? :lol: :D lol :D:D nie wilk ma wielkie zeby i wielkie uszy :D:D a Doda ma tylko wielkie płuca :lol: :D:D:

Przemyslav
18th October 2005, 15:20
przygarneloby sie takie usta pod swe ramiona :D:D:D

croolik
18th October 2005, 15:26
Co do Mandaryny, ona sama się podsumowała - "może nie umiem śpiewać, ale mam zajebisty samochód" (czy coś w tym stylu). :wink:

Krogi
18th October 2005, 15:36
Co do Mandaryny, ona sama się podsumowała - "może nie umiem śpiewać, ale mam zajebisty samochód" (czy coś w tym stylu). :wink: Boże uchowaj nas od takich ludzi :D:D

snajper
18th October 2005, 19:52
chyba jednak Bog nas skaral takimi ludzmi...ale kto nie chce ten niech nie slucha

bo po co??

Krogi
18th October 2005, 19:56
chyba jednak Bog nas skaral takimi ludzmi...ale kto nie chce ten niech nie slucha

bo po co?? Dobrze że dał nam róznież wolną wolę dzięki której nie musimy słuchać mandaryny :lol: :D:D

Nathalie
20th October 2005, 17:11
zgadza się Krogi :thumbup: