View Full Version : CO TO JEST "Les courantes electrique"
Wasik
26th December 2003, 21:05
Podobno ta płyta ma się ukazać w Polsce i Rosji:
http://wasikc4.webpark.pl/bootleg1.jpg
Czy ktoś mi wyjaśni co to ma byc :?:
wg strony http://www.alizeeitalia.it
:shock: :shock: :shock:
croolik
26th December 2003, 21:15
ROTFL!!! :D :D :D
Dzizas, no i tak nas widzą na Zachodzie, [autocenzura].
A tak serio, najprawdopodobniej jest to okładka nieudolnie zrobionego pirata. Już widziałem takie cóś, tylko przeznaczone na rynek rosyjski...
Michel
27th December 2003, 03:18
Wiem, też to widziałem, zachwalają to na ebay, opisywali to jako "polska edycja", "rosyjska edycja" albo "tajwańska edycja". Nie ma jak to dobre sprawdzenie tematu :D:D:D:D:D:D:D:D:D
A tak w ogóle co to znaczy "Les courants electrique"???
croolik
27th December 2003, 03:32
"Les courantes electrique", heh, "Mes courants electriques" ('Moje prądy elektryczne' :D )
Michel
27th December 2003, 03:48
Ale tu nie ma żadnej różnicy między Les a Mes??
croolik
27th December 2003, 03:51
Tutaj jest wszystko spieprzone równo jak leci:
-zamiast mes - les
-zamiast courants - courantes
-zamiast electriques - electrique
Michel
27th December 2003, 03:54
Aha... myslałem, że tu inny sens, a tu robota jakiegoś amatora... żenujące...
IkaramI
27th December 2003, 06:12
No, no... nawet jak podrabiaja, to nie umia tego zrobic... i wcale nie twierdze, ze to dobrze, ze podrabiaja... Chociazby przez szacunek dla artystki powinni sie starac...
Michel
27th December 2003, 07:43
Już lepiej by wyglądało czarno-białe xero okładki... oni pokazują, jak inteligentni są... a potem francuzi... czy croolik :D:D:D:D się z nich śmieją :P:P:P:P:P Przykre
Markwi
21st January 2004, 11:23
Nie uwieżycie,ale taką samą płytę z taką samą okładką dostałem rok temu na urodziny,jakos na tydzień przed sprzedażą orginału w Polsce.
Najlepsze jest to,ze cała wierzchnia częśc płyty ma identyczne zdjecie co okładka. Na dodatek tytół piosenek równiez posiadaja błędy.
Michel
21st January 2004, 11:31
Zamiast "J'en ai marre!" to.. "Żone mam" :):):):):)???
No cóż... ja się z tym nie borykam, mam oryginał.
Aha, to powiedz Markwi, czy piosenki są na tej płytce w dobrej kolejności, co w oryginale?? Możesz spisac te ttuły z błędami :)??
Markwi
21st January 2004, 11:34
Bez przesady.Ruscy chyba nie są takimi analfabetami akoro potrafią zachować jeszcze w miarę składniowość wyrazów
Markwi
21st January 2004, 11:37
Zapewniam Cie,że piosenki pisane są w odpowiedniej kolejności,ale nie znajdziecie wśród nich angielskich tytułów.Błędy polegaja jedynie na tym,że nie ma apostrofów czy przecinków jak wolicie. Nie są to wielkie błędy,ale dla przyzwyczajonych do dokładności bardzo rażące.
Michel
21st January 2004, 16:29
Aha... Hmm... zresztą brak angielskich tytułów to żadna wielka strata, ale jednak :wink:
Tak czy siak, to chyba zaliczymy do Bootlegów tak zwanych ;-)
Jaroo
20th March 2004, 20:50
No tak ta nazwa płyty jest używana w Rosji właśnie sprawdziłem na Ruskiej stronie z mp3 www.mp3spy.ru czy żeczywiście tak tego używają i to jeszcze tam nie mają całej tej płyty
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.