PDA

View Full Version : komunikator Alizee?

miror
24th December 2003, 23:28
mam tu pewnien link ... od msn tzn komunikatora dla nie wtajemniczonych :P troche poszperalem i niby sa dane wypisane na Alizze ale moge sie zalozyc ze to jakis okrotny fakie tzn nieprawdziwe konto co wy otym myslicie?? a oto link..
http://members.msn.com/?mpp=4263~5AAAYAAAAC7cglsnPDtEU4Qo4ffxIvDkuWBgjPsX SnOTc82QwSLKq59g$$~5AAAZAAAAEY!r1PIhtdFc6OybI*XwBG l*t2ePDK57NUV8$
8)

Adi32
24th December 2003, 23:56
I niby tym można sie z nią skontaktowac ?

miror
25th December 2003, 00:03
wlasnie nie wiem czy to jej konto... :?:

Adi32
25th December 2003, 00:31
Niee napewno nie, ona by nie robiła swojego konta, a nawet jeśli to odpowiedzi pewnie nie dostaniesz.

croolik
25th December 2003, 00:57
Tiaaa, poszukajcie sobie również w sieciach ICQ, Yahoo, GG, Tlen i jakie tam jeszcze inne są, na pewno się tego uzbiera - i na pewno każdą z tych osób będzie Alizee. Powiem tak - jeśli liczycie na maila od Alizee lub kontakt przez komunikator (zwłaszcza) - zapomnijcie. Jej nie wolno się kontaktować w ten sposób z fanami. Brutal, ale true.

A pozatem chyba miror nie przeczytałeś całego profilu: "i live in France and my family in america but i been adopted when i was kid". No comments...

miror
25th December 2003, 01:34
8) heh nie no czy ja mowilem ze to na 100% pewne;] .... a mialo byc tak pieknie 8)

Michel
25th December 2003, 19:29
Na pewno alizee kontaktuje się przez GG, to jest pewne :P:P:P:P:P:P:P:P

Cobra1
31st December 2003, 04:29
Na pewno alizee kontaktuje się przez GG, to jest pewne

ta przez polski komunikator francuska piosenkarka :)

Przemyslav
31st December 2003, 19:47
Co wy wiecie o komunikatorach :D Ja z Alizee gadam na czacie na wp :D Hehehe. Zartujem. Z Alizee to chyba sie moszna skontaktowac ino przez maila. Ale to i tak za nim do niej dojdzie to jest sprawdzane :(

Ronnie
31st December 2003, 21:47
Ha ale macie problemy, gadacie przez komunkatory ja to gadam z Alizee przez komoreczke;) O wlasnie smska dostalem :D

)-(arpagon
3rd January 2004, 03:56
To jest właśnie druga strona Alizee - niby wszystko w porządku i fani przede wszystkim, ale tak naprawdę nieźle sobie z nami w kulki leci. Rozumiem, że Francja dumny kraj, ale mówienie, że w Polsce jest zimno podczas gdy nasza mała wówczas Korsykanka wygrzewała się nad śródziemnomorskim słoneczkiem, to lekka arogancja i... brak wiedzy geograficznej ? Spokojnie spokojnie! Lubię Alizee, lubię jej piosenki, ale jak już wielokrotnie pisałem: to zwykła dziewczyna z duzym fartem.

waRcoR
3rd January 2004, 09:46
Lubię Alizee, lubię jej piosenki, ale jak już wielokrotnie pisałem: to zwykła dziewczyna z duzym fartem.

może i zwykła dziewczyna z dużym fartem, ale podbiła nasze serca na tyle, że jest dla nas czymś więcej niż idolką jest źródłem i paliwem naszej pozytywnej energi ..... :) ja osobiście uważam że Alizee ma talent i to bardzo duży, a to że Mylene Farmer pomogła ja wypromować to inna sprawa, jest jak jest i nikt tego niezmieni - i bardzo dobrze że niezmieni :)
pozdro ..........

Degas
3rd January 2004, 14:14
No talent to ona ma duży...:):D ( Naprawde utalentowana dziwczyna:D:D:), co nie chłopaki ??:):):) )

miror
3rd January 2004, 14:57
ma ma talenta jak trza ale przyfarcilo sie tesh :twisted: widac ze natura sie przyniej nie oszczedzala :prop:

HowItWorks
3rd January 2004, 15:36
She says that she is spending a lot of time using computer, but I reckon she will never write all things that any fan know, secondly, what you are suppose her to do there?Looking for friends? If she were using msn to chat with her school friends or others she wouldnt write all this descriptions that she kie or not, she written something more special, also she will not use MSN like Alizee to chat with friends it would probably lily_ or something with it cause her friends say to her lily. This adderess is simply fake one like others in ICQ and yahoo...

Adi32
3rd January 2004, 15:39
Może ktoś to przetłumaczy na PL ?

Adi32
3rd January 2004, 15:48
HowItWorks z kąd to wszystko wiesz ?

miror
3rd January 2004, 16:01
zgadzam sie z toba HowItWorks ;]

Adi32
3rd January 2004, 17:14
A zkąd wiadomo że Alizée przesiaduje przed komputerem, i oco chodzi z tym gawędzeniem?

croolik
3rd January 2004, 18:10
Wiadomo stąd, że o tym mówiła w wywiadach (np. FUN TV 2003). Mówiła również, że ogląda strony www o niej samej. W końcu - zapytana co by chciała robić, gdyby nie śpiewała - odpowiedziała, że kształciła by się w kierunku zostania choreografem lub informatykiem (w końcu Tata informatyk...).

Adi32
3rd January 2004, 19:16
Ale chyba niezamieża przestać śpiewać ?
Bo to Jej wychodzi najlepiej.

HowItWorks
3rd January 2004, 23:42
A zkąd wiadomo że Alizée przesiaduje przed komputerem, i oco chodzi z tym gawędzeniem?
I cant say to you where I have seen it, but she said it not only in one interview..
She also said once that she spend big part of night sitting in one of forums before her first concert at Olimpia to be more brave and take inspiration. Perhaps it was our forum and perhaps she even have some messages written here..

miror
4th January 2004, 00:35
masz absolutna racje...tesh kcem byc adminem :) pozdroo
"Perhaps it was our forum and perhaps she even have some messages written here.. " written messages ?? she?? where? 8)

HowItWorks
4th January 2004, 01:04
Thanks,
I dont know, where may be her messages, if she was in our forum and written them, but perhaps u have to see all topics that was written at night befofe her first concert, but it will be very hard to recognise her. I'm sure she tried to hide it..
It will be better if you wont talk a lot about it in english forum, perhaps she still comes sometimes here and will delete her messages, that could show you way...
But the best fogget of it..:)

miror
4th January 2004, 01:18
spox nie ma za co :) masz wsumie racje nie kcemy wyploszyc jej nawet jesli jest anonimowa =]

Adi32
4th January 2004, 01:28
No ale to niejest jedyne forum Alizée, no ale niewiadomo, zgadzam sie z toboł HowItWorks
HowItWorks jak będziesz miał jeszcze jakieś informacie to powiadamiaj Polskie forum
Thanks

Ronnie
4th January 2004, 17:53
HowItWorks masz flage polski to pisz po polsq, rozumie co 3 slowo :( Albo mozecie powiedziec o czym on nawija?

IkaramI
8th January 2004, 23:08
Zgadzam sie z HowItWorks`em... a swoja droga fajnie, ze Ali tu zajzala. No nareszcie czuje sie podniesiony na duchu ;) Ja po francusku slowa nie rozumiem... i sie tez musze meczyc... ale mam nadzieje, ze lapiesz ogolny sens calej wypowiedzi, co Tom?

Ronnie
9th January 2004, 09:42
Tak, chodzi o przesiadywaniem Alizee przed kompem, ze moze zajzala na to forum - rozumie wiadom nie jaze kazdego slowa, ale wiekszaosc kumam

Adi32
9th January 2004, 13:07
Ja nic zadnego słowa nie łapie, ale wiem co tam pisze bo mam English Translator i Francais Translator

Feniks
27th January 2004, 02:43
A ja mam male pytanko. Co to za jeden ten HowItWorks???

TomeG
28th January 2004, 09:09
To to Rusek jest, i większość czasu spędza w strefie rosyjskiej, gdzie używa się do postowania kodu zwanego "Cyrylica" (czyt. sajrajlejs) który uniemożliwia dla większosci Polaków odczytanie jego pisma...

Ronnie
28th January 2004, 10:50
Qrcze jak tak sobie mysle to fajnie by bylo sobie z nia pogadac nawet na forum czy przez jakis komunikator, a jeszcze fajniej by bylo jakby cos napadlo Ale i zaczela uczyc sie polskiego, no ale chyba to ostatnie co raczek nie jest zbyt realne. dlaczego w mojej szkole ucza niemieckiego(niech sobie wezma szwabow i zjedza) o wiele wolalbym zeby uczyli francuskiego, wtedy zagladalbym na forum francuskie i wogole fajtwiejbylo by sie dowiedziec co tam u niej slychac. a moze ci forumowicze ktorzy umia francuski moze otworzyliby jakis kacik nauki francuskiego w tepie expresowym ??:D:D

Feniks
28th January 2004, 11:10
Co sie martwisz? Przeciez mamy Croolika. On moze nam od czasu do czasu troszke poszpiegowac po forum francuskim a wiekszosc z nas moze sama zerknac na forum angielskie

Ronnie
28th January 2004, 11:27
No wsumie tak. Ale nie zawsze bedzie to robil kiedy ja bym chcial a pozatym nie ma to jak satyfwakcja i duma z siebie jak samemu sie cos wygrzebie ;)