PDA

View Full Version : Czy to ostatni(?) "Weekend" dla Alizee???

Artee
23rd December 2003, 04:59
W prezencie gwiazdkowym daje Wam.....najnowszy teledysk Lorie-Weekend.
Lorie - znienawidzona przez forumowiczow, ale czy to jej wina, ze trafila w tej chwili na lepszych producentow niz Ala. Na marcowe koncerty Lorie juz od miesiaca brakuje biletow w zwiazku z tym beda kolejne koncerty w kwietniu.

Producenci Ali i caly Polydor/Universal powinien zastanowic sie czemu tak sie dzieje.
Teledysk zamieszczam jako ciekawostke zebyscie mogli zobaczyc kogo nienawidzicie :) (przynajmniej niektorzy z Was)

http://www.priscilla.pl/Lorie_Weekend.AVI

Calosc ma 10MB...

waRcoR
23rd December 2003, 05:05
a więc się okaże, ja jeszcze swojego zdania niemam na temat Lorie, i nie sądze żeby jeden teledysk coś zaradził dlatego jak bede miał wolny czas to poszperam w necie i napewno swoja opinie wygłosze puki co sądze że Lorie jest ...... jest poprostu spox a więcej narazie niegłosze.

dzieki za link....

croolik
23rd December 2003, 05:21
Artee nikt nie nienawidzi Lorie przecież :D Ten Weekend mi już siedzi od dłuższego czasu w głowie - zarowno piosenka jak i teledysk są super!

Adi32
23rd December 2003, 05:53
Moim zdaniem Ona nie ruwna sie z Alizée, hociaż ładnie śpiewa,
niebęde narazie komętował tego tematu.
Wkużyłem sie.

kranked
23rd December 2003, 06:23
Szczerze... to mi się nie podoba, i nie że jej nie lubie bo nawet jej nie znam albo dlatego ze jestem fanem Alizee ale poprostu nie podoba mi sie ta piosenka i już, coż różne gusta mamy :wink:

komodor
23rd December 2003, 07:46
Artee: Lorie - znienawidzona przez forumowiczow
Ciekawej "figury retorycznej" uzyles :)
Znienawidzona??? Osobiscie w stosunku do niej pozostaje neutralny,co do jej muzyki-jeszcze nie mam sprecyzowanego zdania...kojarzy mi sie to z britney spears. W kazdym razie "Weekend" dobry na poprawienie nastroju :)

croolik
23rd December 2003, 09:31
Lorie = Britney??? Przegięcie...

komodor
23rd December 2003, 21:09
bez urazy,bez urazy! :? mialem na mysli ze TYLKO przypomina mi britney.
dlatego proponuje skorygowac nasze rownanie:
lorie > britney nie mozna pomiedzy nimi postawic znaku rownosci.

Moze po prostu mam spaczony gust...i awersje do blondynek.
jak mowi lacinskie przyslowie de gustibus non disputandum 8)

Adi32
24th December 2003, 00:27
Czy Lorie czy Britney, Itak żanda z nich niemoże sie ruwnać z Alizée.
Alizée jest doksknała, One nie!!!
Oto moje zdanie.

Cobra1
24th December 2003, 03:43
ta adi masz racje Alizée > Priscilla >Lorie > i reszta pozatym artee nawet fajny ten teledysk co prawda nierówna się z teledyskami alizee ale jest całkiem spoko :)

Adi32
24th December 2003, 07:02
No....... Tak w sumie to fajny ten teledysk,
Ale Alizée jest lepsza i, myśle że
większość forumowiczów się zemną zgodzi.
Tak jak to powiedział cobra1: Alizée>Priscilla>Lorie
Priscilla też mi sie podoba, ładnie śpiewa.

TomeG
24th December 2003, 07:27
Lorie - cool, fajowe włosy, chyba sam sobie takie zrobię...

Pozatym, myślałem że Artee zamieścił ten klipek tutaj po to żeby pokazać jakieś powiązanie z Alizee... Potem przeczytałem wypowiedź Adi'ego 32 że "jest wurzony" więc byłem już tego pewien... Tak też śledziłem ten klipek i wyczaiłem, oczywiście (nie wiem... być może i ....) aluzyjkę - mówię o tej parce całującej się przed domkiem, po która wychodzi Lorie... Według mnie - dzieoszka jest łudząco podobna do Alizee i jeszcze ten śweterek.. Prawdopodobnie to czysty przypadek i dziewczyna podobna była tylko przez to że obraz był rozmazany, ale co tam....
Jakies kotrowersyje musza być, nie?? :D

TomeG
24th December 2003, 07:27
Mówiąc o parce - miałem na myśli Lizzie i Jeremiasza.... :P