View Full Version : Dostala kozaczki, dostala sukieneczke
)-(arpagon
18th December 2003, 02:14
http://mylene-farmer.narod.ru/photos/mylene0003.jpg
O tych zgrabnych kozaczkach wiedziałem, ale że zdjeła z siebie sukienkę dla Alizee ?
Adi32
18th December 2003, 02:29
Ja tego nie obczajam, na tym zdjęciu jest tylko jakiś gościo z jakąś klientką
)-(arpagon
18th December 2003, 02:37
wiem wiem, zrobiłem mały błąd przy linku. Własniwie to podam z drugiego serwera. oto i ono:
http://www.oxygen.akcja.pl/mylene01.jpg
Adi32
18th December 2003, 02:40
No widze i co z tego?. jakaś gościuwa gada z jakimś gościem.
)-(arpagon
18th December 2003, 03:25
Akurat tak się skąłda, ze to Mylene :D
Adi32
18th December 2003, 04:06
No to co??
)-(arpagon
18th December 2003, 04:50
Wiesz ADi... nie rozumiem twojej obojętności. Jakas gościówa a Mylene Farmer to jednak różnica.
Adi32
18th December 2003, 04:58
No do tej pory niewiedziałem, jak ona wyglśda. Mnie interesuje tylko Alizée!!
as
18th December 2003, 06:15
Nie rozumiem. po co temat o MF? to chyba forum o Alizee?
Artee
18th December 2003, 06:26
Wstyd Panowie.....Prawdziwy Fan Alizee musi wiedziec kto to jest Mylene Farmer czy Laurent Boutonnat...inaczej jestescie tylko sluchaczami a nie Fanami....
Cobra1
18th December 2003, 06:51
no tak powinien wiedzie ale to jest forum alizee.chociarz arpagon mial racje ona jest zwiazana z alizee
Adi32
18th December 2003, 06:53
Ogromnie sie mylisz Artee!!!!!!!! Od 2 miesięcy szukam informacij o Alizée w necie (Aż trafiłem na to forum) i wiele razy trafiłem przy okazji na Mylene Farmer i Boutonnat, Ale niewidziałem nigdy fotografij żadnego z nich. I zapewniam cię że jestem 100% FANEM Alizée!!!!!!
A nie Mylene Farmer, a wiem kim ona jest, Już Priscille wole od Mylene Farmer . :x
)-(arpagon
18th December 2003, 16:22
ADi... przerażasz mnie. Mówisz, że byłeś na wielu stroanch i nie raz zachaczałeś o Mylene, a nigdy nie widziałeś jej fotki ? To że wolisz Priscille, to nic dobrze, ale mógłbyś chociaż mówić o innym tonem -"już Priscille wole od Mylene Farmer". To tak zabrzmiałbo jakbyś chciał powiedzieć - Już Priscille wole od tej nudnej Farmer. I podzielam w 100% słowa Artee - prawdziwy fan Alizee powinin widzieć kim jest Mylene Farmer. Dla ciebie Mylene to tylko osoba pisząca teksty dla Alizee czy również gwiazda francuskiej piosenki której odłamem jest Alizee ? Cóż, nie oszukujmy się. Jeżeli nie lubisz Mylene, to jaki z ciebie fan Alizee ?
Adi32
18th December 2003, 22:03
Ejjjjj tak wyszło że do tej pory nie widziałem żadnej fotki Mylene, wiem kim ona jest, i wiem co jej zawdzięcza Alizée. Żeby być fanem Alizée chyba niemusze dobże znać Mylene?.
Pokażcie gdzie powiedziałem że nielubie Mylene Farmer. Zapewniam ponownie ""Jestem fanem Alizée""
I za ten "Ton" (jak to powiedziałeś) Sczeże przepraszam.
Dziękuje za wasze wypowiedzi na muj temat.
croolik
19th December 2003, 00:03
Nie no, można Farmer nie lubić ale prawda taka, że Alizee bez niej to jak ryba bez wody... Mam nadzieję, że wszyscy się podciągną w znajomości Mylenki, bo to podstawa, żeby zrozumieć Młodą.
Adi32
19th December 2003, 00:11
Nie no, można Farmer nie lubić ale prawda taka, że Alizee bez niej to jak ryba bez wody...
Tak ale jak niewiem wszystkiego o niej to nieznaczy że niemoge być fanem Alizée.
Michel
19th December 2003, 00:54
Alizee bez niej to jak ryba bez wody
Wiecie... może coś w tym jest... Mon poisson rouge... rouge to aluzja do włosów Mylene??????? :D:D:D:D:D:D
Mnie też przeraziło to zdanie: Już wolę Priscillę od Mylene Farmer... Hmm... Myślę, że jeszcze się nie wtopiłes w jej świat.
Hmm... Nikt nie wątpi, że jesteś fanem Alizee. Zdziwiliśmy się tylko, że tak się odnosisz do Mylene... Jakby była staraą dziwaczką
Ale skoro przeprosiłeś, to wszystko ok :D
croolik
19th December 2003, 00:57
Hehe, stara to Mylene nie jest, ale trzeba przyznać, że dziwaczką jest. Nie jest to bynajmniej obraźliwe, bo przecież właśnie za to ją ludzie lubią.
Michel
19th December 2003, 01:16
Każdy artysta ma w sobie coś dziwnego :) Dzięki temu jest artystą :D:D:D
Markwi
14th January 2004, 11:18
Człowiek normalny jest dziwniejszy od artysty,a artysta to tez człowiek,więc kto jest zły?
Michel
15th January 2004, 17:54
Skończmy już ztym. Mętlik, dosłowny mętlik, a końca nie znajdziemy :wink:
Markwi
21st January 2004, 11:05
Croolik,a nie myslałes nigdy,że gdyby nie daj bóg te dwie panie rozstały by się,Alizee nie miałaby szans na dalszą swoja promocję? Nie chcę nikogo obrazić,ale Lola jest na tyle dobrym towarem,że sprzedaje się sama,bez udziału Mylene.Trzeba zauważyć,że to Alizee jest teraz super i to ona prezentuje się na scenie.
No chyba że patrzymy w inną stronę i Farmerka mianem legendy podbudowywuje grunt na którym stoi Lili,przez co sama zostaje w świetle uwagi. To jednak nie oznacza,że nasza gwiazda nie dałaby sobie bez niej rady - OBECNIE. Alizee ma swój rozum i nie jest marionetką.
Michel
21st January 2004, 11:27
Podobno jest kilka osób - innych "legend" :wink: (chociaż Mylene oczywiście niepowtarzalna, kazdy TomeG czy )-(arpagon mi to potwierdzi :D), które chciałyby "zaopiekować" się Alizee. Ale jednego nie rozumiem. To sa fani?? Że Alizee nie wychodzi sprzedaż albumu, to od razu MF&LB ją porzucają, stacza się w otchłań zapomnienia. Nie! To powinen być strzał w policzek, a Alizee powinna to przełknąc i zastanowić sie nad swoimi ruchami, a wtedy znów bedzie się rozchodzić w nakładzie milionów :wink:
croolik
21st January 2004, 13:41
Moim zdaniem w obecnej sytuacji rozstanie z duetem MF&LB wyszło by Alizee tylko na dobre. Bardzo wiele osób chętnie wzięło by ją pod "swoje skrzydła". Byłaby szansa, ze znalazla by wreszcie swoją publikę i zmienilby sie jej wizerunek. Obecnie kontrakt z duetem jej szkodzi i albo zmienią diametralnie nastawienie do pewnych spraw, albo...
Michel
21st January 2004, 16:24
Moim zdaniem w obecnej sytuacji rozstanie z duetem MF&LB wyszło by Alizee tylko na dobre. Bardzo wiele osób chętnie wzięło by ją pod "swoje skrzydła". Byłaby szansa, ze znalazla by wreszcie swoją publikę i zmienilby sie jej wizerunek. Obecnie kontrakt z duetem jej szkodzi i albo zmienią diametralnie nastawienie do pewnych spraw, albo...
Hmm :roll: mógłbyś bardziej rozwinąć swoje zdanie?? Zapewne Tobie chodzi o to, aby przestała być kalką Mylene, bo to jej szkodzi. Jakie osoby chciałyby ją jeszcze pod skrzydła?? (oprócz pascala:) )
)-(arpagon
23rd January 2004, 03:47
No C(r)OOL'ik, ale ostrych sugestii to Ty nie żałujesz. Powiedz, co masz na myśli. Chciałbym to wiedzieć.
Markwi
23rd January 2004, 09:39
Przynajmniej w jednym sie zgadzamy :) Owszem,Alizee dałaby sobie świetnie radę bez obecnych opiekunów.Wystarczy porównac jedynie "Moi loita" a "J'ai pas vingt ans" Nie trzeba byc filozofem,ze by zauważyć wyraźnie widoczna róznicę w choreografi.Pytałem zupełnie postronnych ludzi,którzy na codzień interesuja się hip-hopem,techno,metalem itp.
i wszyscy,którzy obejrzeli te dwa klipy potwierdzaja,że "J'ai pas vingt ans" zaskakuje tylko muzyką.Wiadomo przecież ,że kwestiami tanecznymi zajmuje sie farmerka,a przynajmnie jak tak słyszałem. W Lolicie kontrole nad wszystkim przejeła Alizee, podobnie jak w drógim singlu z Gourmandises.Sprzedaz obydwu swego czasu była ogromna.
Ja bynajmniej nie widzę wiekszego usprawiedliwienia dla faktu,ze ludzie póki co skarża się na mniejszy zysk z "J'ai pas vingt ans".
Sentyment do ludzi jednak pozostaje,a obie panie bardzo sie zżyły,ale myslę,ze po rozstaniu byłoby jeszcze lepiej.
Nie prorokujmy :)
Feniks
23rd January 2004, 10:39
Byleby po tym rozstaniu nie zmienl?a wizrunku tak jak to zrobila Britney Spears, która teraz gra cos pomi?dzy rapem, trance, soul`em a totalnym szajsem :D A tak przy okazji to zgadzam si? z Adi32 ze nie musze znac Mylene by byc fanem Alizee. Mylen jedynie szanuje bo gdyby nie ona to nie wiadomo czy bysmy o Alizee wogole uslyszeli. Ale nie interesuje mnie to co sie z nia dzieje. Ja jedynie jestem zainteresowany losami naszej kochanej Alicji.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.