PDA

View Full Version : Koncert Alizee w Polsce!!!

Sebak
14th December 2003, 15:04
Na 90% jest pewne że koncert Alizee odbędzie się w Polsce, a konkretnie w mrozach. Co do daty koncertu to nie mam żadnych informacji, w końcu to menager Alizee to ustala. Cena biletów nie powninna przekroczyć 30zł, wstępne zapisy na koncert zbierane są na stronei http://alizetka.prv.pl . Z czasem bede wam dostarczał większej ilości informacji.

Ronnie
14th December 2003, 19:06
SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No ale to tylko 90% ale miejmy nadzieje ze Ala przyjedzie do nas. A tak wogole to gdzie to mrozy sa!? :D:D:D:D:D:D:D

Michel
14th December 2003, 21:08
Sebak... trochę mi się wydaje, że się za bardzo śpieszysz... cały czas ta sprawa jest do końca niewiadoma :(

el polakko
14th December 2003, 21:13
Nareszcie wydam mamone na jakiś szczytny cel-----oczywiście jeżeli ten koncert w Mrozach jest true bo jeżeli shit ...to zaczne wspierać fundacje ojca Rydzyka i może zapisze się do jego fan clubu ....coś trzeba wybrać

chłopak z nadmorskiego miasta :afro:

el polakko
14th December 2003, 21:24
Ale tak logicznie mysląc poco Alizee miała by przyjechać do jakiś Mrozów
powody: 1.Chyba mało kto wiegdzie ta mieścina jest
2 przecież wszystkie znakomitości przyjezdzają zazwyczaj na koncerty albo do spodka albo do stolicy
3.Koncerty są przeważnie organizowana w celach promocyjnych więc poco gwiazda francuskiej muzyki miała by przyjechać do małej miejscowości żeby się promować -traci to sens
4.Już dawno nie pamiętam by jakaś gruba ryba(Ala nie jest gruba)przyyjechała na jakiś piknik czy majówke
5.Cała sonda może jest zrobiona jedynie dla auto reklamy żeby jedynie ludzie liczący na przyjazd gwiazdy zobaczyli gdzie Mrozy leżą i aby ich strona stała się przez to popularniejsza
6.Wiadomo że w naszej kochanej ojczyznie mamy kryzys i dotacje dla gmin są obcinane dlatego też chyba rada gminy będzie musiała przeznaczyć pieniądze bardziej na szkolnictwo czy drogi niż na rozrywke

Miejmy nadzieje że to wszytko to tylko przypuszczenia...

croolik
14th December 2003, 21:25
Na 90% jest pewne że koncert Alizee odbędzie się w Polsce, a konkretnie w mrozach

Ja bym to ujął inaczej nieco, w tonie bardziej sceptycznym (sorry, ale taki już jestem):
-Może i jest 90% szans, ale nie na koncert, tylko na to, że w ogóle zaproszą Alizee do Polski.
-Realne szanse na koncert oceniłbym na 10-20%, biorąc pod uwagę, że jest rzeczą raczej naiwną przekonanie, że przyjedzie do PL na każde skinienie.
-Wreszcie, owa biblioteka w Mrozach musi ostro szastać kasą, jeśli planują bilet tylko po 30 złotych (chyba, że nie znają się na finansach - sorry, ale Alizee to nie Ich troje...), no chyba, że scena będzie spróchniała, światła z wyblakłymi filtrami, a sprzęt nagłośnieniowy Kasprzaka - a Alizee sama na scenie...

Cóż, czekajmy na jakieś bardziej wiarygodne informacje, bo takie coś, wybaczcie, ale do mnie nie przemawia...

Michel
14th December 2003, 21:44
Dokładnie! Nic dodać, nic ująć

komodor
14th December 2003, 22:36
Czekac mozna ale lepiej aktywnie zaglosowac na Lizzie.
Mysle ze kazde prawdopodobienstwo jej przyjazdu wieksze od 0 jest lepsze niz 0. A moze bedziemy mieli szczescie i przyjedzie do Polski?

Adi32
15th December 2003, 01:11
Jak by Alizée miała przyjechać to najlepiej gdzieś na środek Polski, Każdemu by pasowało :)

Michel
15th December 2003, 02:17
O! Witam Adiego (chociaż przejdźmy do powitań :) )

Adi32
15th December 2003, 06:23
Witam wszystkich, mam pytanko: jak robicie te usta nad obrazkiem :?:

el polakko
15th December 2003, 16:44
To bardzo proste.....(jeżeli chodzi o te na avatarkiem) usta zapełniają się zgodnie z ilościa umieszczonych postów na forum ....za 20 postów masz jedne usta zostają zapełnione i dostajesz "przydomek" Alizee interested....in tak dalej bla bla bla dokładny opis powinien być w rejestracji

Adi32
15th December 2003, 22:59
Dzięki, spoko mam już jedne usta

TomeG
24th February 2004, 17:20
http://www.gmina-mrozy.home.pl/koncert.htm

No i what...?? ŁO?? :?
Wiosna się zbliża ( w sumie, nie wynika to z widoku z krakowskiego okna... ale..jednak...) a tu nic a nic... Ani widu ani słychu...

Feniks
24th February 2004, 17:26
Jeden wielki Bullshit i tyle.

croolik
24th February 2004, 17:30
TomeG:

No i what...?? ŁO??
Wiosna się zbliża ( w sumie, nie wynika to z widoku z krakowskiego okna... ale..jednak...) a tu nic a nic... Ani widu ani słychu...

Jak się napalimy jakiegoś shita to może i nawet zobaczymy jakiś koncert Alizee... W dodatku gratos :)
Taaa, no te Mrozy całe to ładna ściema, jak historia z Yeti albo potworem z Loch Ness :) Każdy słyszał, ale nikt nie widział...

miror
24th February 2004, 17:33
heheh :) qrde lepiej by w sz-nie dala koncerta :)

Feniks
24th February 2004, 17:35
Mowie wam po raz kolejny ze jedyne dogodne miejsce do zorganizowania takiego koncert to Dabrowa Gornicza nad jakze malowniczym jeziorem Pogoria :D

No ewentualnie moga byc Katowice :)

croolik
24th February 2004, 17:35
miror:

heheh qrde lepiej by w sz-nie dala koncerta

Tylko nie w Szczecinie. Podobnie jak to jest z ziemią ( :wink: ) Niemcy wykupili by wszystkie bilety... :D

miror
24th February 2004, 17:42
heh :) nie ma takiej opcji :P jabym wszytkie wykupil :)

Michel
24th February 2004, 20:12
i byś nam rozdał?? Suuuuper :P:P:P

miror
24th February 2004, 20:12
tylko 200% przebity :P ;]

Michel
24th February 2004, 20:17
Oj, ale dla forumowiczów zniżka?? O jakieś 99%...

Feniks
24th February 2004, 20:17
Wnosze za wykluczeniem Mirora ze spolecznosci tego forum za zdzieranie kasy z kolegow-fanow :D ;)

miror
24th February 2004, 20:21
zycie to nie bajka nie glaszce cie pojajkach hehe joke :)

Adi32
25th February 2004, 15:52
Jest dobże:):

Alizee (1732) 62%
In-Grid (110) 4%
Kate Ryan (958) 34%

E! Jak by ten koncert na prawde sie wydażył, to może by my sie spotkali :):)

Feniks
25th February 2004, 17:04
Jakby babcia stanela na glowie to by byla skarbonka.
Jakby dziadek stanal na glowie to by byl syfonem.

Takich przykladow mozna mnozyc bez likow.
Jednak nie zmienia to faktu ze fajnie by bylo sie spotkac :D

TomeG
25th February 2004, 18:15
Jakby babcia stanela na glowie to by byla skarbonka.
Jakby dziadek stanal na glowie to by byl syfonem.

ROTFL!!!!!!!!!! :P :P :P :) :lol: :lol: i bardzo do tematu... :P :D

Ja tam myśle sobie czy by ta knie powydzwaniać do tych Mrozów, i zarzucić im kłamstwo... CHociaż... pewnie będą się bronili, ze oni - taka mała wioska - "dzwonili do mieniedzierów we Francyi, ale nos ololi.... "... :?

Ale obaczmy czy nie ma tam jakiegoś telefoniku do Sołtysa... :D :D

IkaramI
25th February 2004, 21:20
Bylem, zobaczylem, zaglosowalem, posmialem sie...
Calosc wyglada moim zdaniem przesmiesznie... ale mimo to wyslalem im majla z kilkoma pytaniami, jak odpowiedza niezwlocznie go tu zamieszcze :)
Nadzieje trzeba miec, nawet gdy na powodzenie czegos szanse sa bliskie zeru. Bo tak postepujac moze w koncu kiedys Alizee przyjedzie do nas... :D

Ronnie
25th February 2004, 22:12
wydaje mi sie ze z tego koncertu to jedna wielka lypa bedzie, jezeli ten koncert mialby sie odbyc to byly by juz jakies informacje na ten temat. pozatym jezeli odbylby sie to spoko pomysl z tym spotkaniem, jakby co to niech kazdy szuka TomG'a bo na jego avatorq jest bardzo widoczna jego twarz :lol:

miror
26th February 2004, 10:55
heh a gdzie wlasciwie sa mrozy ? :) powinien wtedy wpasc rozpoznacie mnie tesh z pewnosciom :P wezme deske :)

TomeG
26th February 2004, 15:28
Tak naprawde to , wczoraj kiedy myłem głowę nad wanną, zdałem sobie sprawe i poczułem nagły dreszczyk, który powiedział mi ze Alizee naprawdopodobniej wystąpi w BARze 4... Naprawde mam takie przeczucie, a pozatym to i tak, to wyglądałoby na najbardziej prawdopodobne...

Ale jeśli by już tak było (mówie generalnie o występie w programie, np jak w BB na RTL...) , no to z jednej strony sukces bo przyjecała, a z drugeij - porażka, bo da jeden koncert i pojedzie sobie...

Ale to tylko niezaprzeczalne dywagacje... :D

Feniks
26th February 2004, 17:06
JAk by byla w Barze to juz mam 18 lat wiec wale jak w dym. Najpierw Alizee a potem ze szczescia spruje sie do nieprzytomnosci :D

Michel
26th February 2004, 17:42
a do Baru jako gośc można wejść tylko mając +18??

Buuuuuuu.... :cry:

Feniks
26th February 2004, 17:44
A Michel widziales tam kiedys kogos mlodszego?

Ronnie
26th February 2004, 18:25
Ej Feniks to moze zapakujesz mnie w plecak? Bar 4 ma byc jakos od marca ... blee nawet 16 lat jeszcze nie bede mial :(

Feniks
26th February 2004, 19:05
Wszystko sobie fajnie obmysliles Tom tylko pozostaje pytanie czy wpuszcza mnie tam z plecakiem ze stelazem :D

Ronnie
26th February 2004, 19:17
no to powiesz ze nie wazne, chyba nie bada mogli cie zrepetowac ... :/

miror
26th February 2004, 19:25
ja bede mial 17 :) ty wjede na falszywy dowud :P ;] wez lepiej tesz torbe podruznom :) najwyzej tam sie wpakuje ;]

Ronnie
26th February 2004, 19:32
no to Feniks masz zlecenie :lol: mnie w plecak, miror'a w torbe, hehe ale wymyslilem :D:D

Michel
27th February 2004, 14:28
Ja wejdę do kieszeni :P:P:P

Feniks
27th February 2004, 14:30
A ja mam niby przez cala droge was dzwigac? :D

Michel
27th February 2004, 15:18
Nie... no coś ty, tylko przed wejściem do baru :P

Ronnie
27th February 2004, 15:31
... ale jak chcesz to mozesz, popakujesz sobie troche :D

TomeG
27th February 2004, 15:44
Ho ho ho... zapuszczać meszkowaty wąs, i po problemie... :rasta:

Moge wam druknąć jakieś dokumenty, ale piwa nie kupę!!! :P

Feniks
27th February 2004, 16:40
Piwo to dopiero po koncercie :D
Dobrze ze juz frytki nie bedzie bo bym nie wiedzial czy mam sie rozplywac na widok Alizee czy zbesztac ta pierwsza :D

Ronnie
27th February 2004, 20:19
blee :/ tez jej nie lubie, paszczak jeden :/

croolik
28th February 2004, 01:57
Bar... Ehhh, ile można ciągnąć to 'coś'? Żenuła...
A na początek w Barze wystąpi Sylver...

Michel
28th February 2004, 10:14
Och sylwer, mój idol, jesli tak, to tylko on. Normalnie mjuzik jaką on tworzy ma same głębokie przesłanie... tylko0 nie powiem gdzie :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

TomeG
28th February 2004, 23:46
Dominik, bez kitu..?? :P
W sumie klawo by było gdyby BAR przenieśli do Krakowa, w sumie mamy tutej najlepsze pby w kraju... hehe... ale jeden więcej by nie zaszkodził...

ALIZEE - je invite toi pour Pologne.... :P

Michel
29th February 2004, 01:45
i invit U4PL :P

croolik
29th February 2004, 02:22
TomeG:

Dominik, bez kitu..??

Bez kitu, że Sylver, czy bez kitu, że Żenuła...?
Sylver mogie być, nie mam nic przeciwko. Co do samego Baru, hmmm, lepiej nie przenosić go do Krakowa, w końcu musimy tutaj zachować jakiś poziom intelektualny... :wink: Już wystarczy, że Kraków staje się powoli miastem dresików... :/

Feniks
29th February 2004, 04:20
A slyszal ktos o tym ze podobno w nowej edycji ma brac udzial Sznikers z BB?

Michel
29th February 2004, 11:21
ja , jak alizee, nie lubię rieliti szoł

oglądałem jedynie pierwszą edycję BB

TomeG
29th February 2004, 12:25
SZNIKIERS...?? Rzuci jego ulubione wyciskarki soku pomarańczowego ze skórek od banana....?? POLSAT, ma taką powaloną tendencję że lubi powielac jedną rzecz, która odniosła jako taki sukces, aż do momentu kiedy ludziom bedzie to bokiem wychodziło...
Ale jakby sie tam pokazała Lizzie, to bym nie pogardził.... jeno... :P

miror
29th February 2004, 12:28
mnie BB bar i takie pierdoly od pocztkusie nie podobaly :)

Ronnie
29th February 2004, 12:29
mogli by ja sprowadzic, dla nich to chyba nie bedzie trudne, w jakiejs tam edyscji sprowadzili Tatu kiedy byly bardzo popularne

Tomaszek
12th March 2004, 12:10
luknijcie na stronke Gminy Mrozy....wielki szyt szyt..wiedzialem ze Lili nawet jak wygra sonde to i tak nie uda im sie jej zaprosic.......kate ryan tym razem gora:(((pozdrufkiiii 4All

Ronnie
12th March 2004, 15:34
odpoczatku wydawalo mi sie ze to jedna wielka lipa bedzie - to troche takie nierealne ... szkoda :(:(:(

TomeG
12th March 2004, 16:52
Hehhehe.... Wiedziałem... tzn, nie wiedziałem ale czułem że coś jest nie tak.. W sumie to i tak sukces, bo myslałem ze cała idea zorganizowania koncertu była po prostu rzucona na wiatr... znaczy się słowa które mówiły o rzekomej organizacji... :P
A tuttaj... niespodzianka, wręcz szok! Kate Ryan, we własnej osobie zaszczyci Mrozy belgijskim dupski*m :P Prawda jest taka, nie wiem czy wiecie... ale Ryan wybrała Polskę jako chyba drugi kraj w którym odbędzie się premiera nowego albumu... Woooah! Takze jej trasy są wręcz u nas nieodzowne! Tak czy inaczej by tu była... byćmoże zatem Sołtys Mrozów od początku na to liczył, a resztę konkurentek dał dla ściemy... chociaż... In-Grid to nawet i ja mógłbym sobie do piwnicy zamówić... Ale Alizee - Wrong Move.... :rasta:

No przykro, przykro... niech chociazz sondę wyłączy patafian....

Tomaszek
13th March 2004, 00:08
oto co mi odpisano z mrozow......

Witam

Jestem współorganizatorem koncertu. Bardzo mi przykro ze Alizee do Polskie nie przyjedzie ale to nie nasza wina. W dniu zakończenia sondy bylismy w posiadaniu Umowy koncetowej z Alizee i Kate Ryan. Mieliśmy pare dni na podpisanie umowy z Alizee i w tym czasie poinformowano nas ze w tym roku Alizee koncertów za granicą nie bedzie miała. Dlatego musieliśmy podpisać umowe z Kate Ryan. Obiecywano nam ze Alizee przyjedzie na koncert do Polski w przyszłym roku. Wyjasniono nam ze Alizee w ttym roku nagrywa kolejny album i nie bedzie miala czasu przygotowac się do trasy koncertowej. A koncerty Alizee to nie jest 5 min przygotowań ale pare tygodni. Zespół taneczny, stroje, efekty itd. Ani Alizee ani my nie mozemy przygotowac koncertu który byłby nie dopracowany. Taksamo jak Alizee i my przygotowujemy koncerty na wysokim poziomie.
Obiecuje panu ze cały czas trwają rozmowy na koncert Alizee w przyszłym roku. Przepraszam ze tak wyszło ale jak pan widzi to nie nasza wina.

Feniks
13th March 2004, 00:14
CO?????????????????
Ze niby nagrywa teraz album?????

To jest albo wielka sciema albo nie wiemy tyle ile nam sie wydaje ze wiemy

Cobra1
13th March 2004, 00:47
może i nagrywa a może i nie ale lepiej żeby była to prawda że przyjedzie w przyszłym roku najlepiej gdzieś tak w sierpniu.
Bo za rok może będę miał (jeśli się niezmienią przepisy)prawo jazdy i będę mógł pojechać na jej koncert :)

croolik
13th March 2004, 02:41
Hehe, na cześć Mrozów (swoją drogą ciekawe, którą mają klasę odśnieżania w tamtych okolicach) - hip hip hurraaa! A raczej na cześć Pana, któremu się zechciało skrobnąć parę słów odpowiedzi. :)
Co do tego albumu - to jest raczej ściema. Chyba, że chce teraz nagrać, żeby mieć spokój przez następne trzy lata aż do premiery.
Skoro mowa o przygotowaniu, ja rozumiem, że to nie jest pstryknięcie palcami, ale niech mi kitu nie wciskają, że czasu by nie miała żeby się przygotować. Po kilkumiesięcznej trasie koncertowej...

Michel
13th March 2004, 14:39
Dobrze, ze chociaz odpisali. sa postępy :wink:

Może temu panu chodziło o album Live?? Tylko, ze wtedy nie potrzeba alizee. Tak, czy inaczej, ta odpowiedź mnie satysfakcjonuje :wink:

TomeG
14th March 2004, 20:57
Uboga ściema... :rasta: Mrozy... kłamliwy ludzie Mrozów... gotuj się na żywioł... :twisted:

kryhen
29th March 2004, 19:19
Wiedziałem że koncer niewypali

Pafcio
29th March 2004, 19:26
ten koncert to była 100% lipa bo gdzie by Alizee dała koncert w jakiejść wiosce :!: :!: :?: Ale jestem przekonany że wcześniej czy później do nas przyjedzie :D do Polska 8)

Garath
29th March 2004, 19:32
No coż czekamy na 3 album... mam nadzieje że nie zmieni w nim swojego wizerunku, bo Alizee w stylu Britney bym nie mógł przyjąć.

Oby zabardzo na nią nie wpłyneły media i całe to bagno medialne... W sumie gdyby zbankrutowała (nei życze jej tego) i straciła sławe, łatwiej było by sioę do niej dostac i wiecie co dale.. ślub .. dzieci . itp :D heh

Pafcio
29th March 2004, 19:52
No coż czekamy na 3 album... mam nadzieje że nie zmieni w nim swojego wizerunku, bo Alizee w stylu Britney bym nie mógł przyjąć.

Oby zabardzo na nią nie wpłyneły media i całe to bagno medialne... W sumie gdyby zbankrutowała (nei życze jej tego) i straciła sławe, łatwiej było by sioę do niej dostac i wiecie co dale.. ślub .. dzieci . itp :D heh

Alizee w stylu britnej .. Nieeeeeee :!: :!: :!: :!: to się nie może stać 8)

miror
30th March 2004, 18:56
heh Garath kiedys mialem taki sam zapal jak ty :) wysalemmeila i wogule ale to zdeczka neimozliwe spatkac ja moze i tak ale coswiencej watpie :)

Garath
30th March 2004, 22:20
Fakt ,. Szansa na to żeby kręcić z Alizee to 0.0001% ale czy możesz mieć pewność póki nie spróbujesz??

A co gdyby Ci zapał nie minoł.... pomyśl :> :D

miror
31st March 2004, 12:34
hehe wiesz nadzieje umiera ostania :) i jak cos jestem chetny :D ale sa takie szanse jak trafic 6 w totolotku nawet i mniejsze :D

Garath
31st March 2004, 12:43
Jesli chodzi o spotkanie to szanse są duże, ale dostaniesz autograf i nara . A jeśli o coś więcej to myśle że podobnie jak w lotku, ale w lotkka 3 razy w tygodniu ktoś wygrywa :]

Ronnie
31st March 2004, 13:46
Garath mowisz ze nieprzejdzie :) ... dzis 31 maja, pogadamy 30 kwietnia... zobaczymy czy nadal bedziesz tak twierdzil :lol:

Garath
31st March 2004, 16:12
No napewno przejdzie, dlatego chce jak najszybciej się z nią spotkać, bo już potem nie bede miał czego żałować , prócz małżeństwa z nią hieh a to raczej mało prawdopodobne :(

Ronnie
31st March 2004, 16:54
Hey man! Fajnie miec marzenia ale czy Ty sobie nieobiecujesz za wiele? Kazdy by chcial sie z nia spotkac, ale to niejest takie proste ze pojedziesz do Ajaccio pochodzisz po miescie i moze ja spotkasz na swojej drodze... Zycze Ci tego z calego serca. Wyrwanie Alizee wydaje sie byc bardzo proste, a zarazem czym co jest nie do osiagniecia... jezeli Ci sie uda to pozdrow Ja ode mnie! :lol: Pozdro!

Pafcio
31st March 2004, 20:24
Tom ma racje przekroczyłeś już granice między snem a rzeczywistością 8)

miror
31st March 2004, 20:44
cziekawe czy ma kompa pewnie ma ajak to tak zaczy ze wineksze prawdopodobienstwo jest ze zagoscze a jej kompie niz ze ja spotkamy :D

Pafcio
31st March 2004, 20:48
o gdybym poznał jej adres e-mail prawdziwy lun ip kompa :P :D

miror
31st March 2004, 20:54
kiedys mailem nawet plan moze na wakacje go wykonam :)

Pafcio
31st March 2004, 20:56
możesz się podzielić swoim planem ze mną :D [przeciez nikt się nie dowie 8)

miror
31st March 2004, 20:56
hyhy to juz bedzie z ekipa 25 osob:)

Pafcio
31st March 2004, 20:59
:mrgreen: sami swoi

Garath
31st March 2004, 21:12
No podziel się swoim pomysłem... gdybym tylko miał jej ICQ ... to by mi wystarczyło... tylko z nia rozmawiać :oops:

Pafcio
31st March 2004, 21:16
Garath masz możę icq :?: :?: :?: weź rzuć mi swój numer 8)

Garath
31st March 2004, 23:50
Porsze bardzo 247-710-500 ale czesciej używam GG 3604431

Garath
17th April 2004, 01:43
mirror:

kiedys mailem nawet plan moze na wakacje go wykonam

No wiec?? nie myśl że zapomniałem o tym że miałes nam go zdradzić !!:D Mów !!:D Może złączymy siły?? Ja już sie dowiedziałemile chleb kosztuje w Ajaccio, wiem że pod namiotem bardzo tanio wyjdzie nocleg, a za 120 euro mozna tam jeść przez tydzień :D

A wracając do sprawy koncertu, to mowa była o roku 2003?? Czyli w 2004 bedzie juz u nas? (już maj :D)

Mieliśmy pare dni na podpisanie umowy z Alizee i w tym czasie poinformowano nas ze w tym roku Alizee koncertów za granicą nie bedzie miała. Dlatego musieliśmy podpisać umowe z Kate Ryan. Obiecywano nam ze Alizee przyjedzie na koncert do Polski w przyszłym roku.

A tu zauważyłem że pisze conieco o 3 albumie, i wydaje mi się że to prawda, bo chyba by nie oszukiwali organizatora koncertu ??:)

Wyjasniono nam ze Alizee w ttym roku nagrywa kolejny album i nie bedzie miala czasu przygotowac się do trasy koncertowej.

No to czekamy na 3 album , który usłyszymy na koncercie w Polsce :D Mam nadzieje że będzie to spodek w Katowichach :D A nawet jeśli nie to i tak tam bede!!!!

Byllibyście wstanie stać kilka do ilkanaście godziń żeby być z przodu?? Nie wiem jak na koncercie ale na dzień dzisiejszy zrobiłbym to !!:D

miror
17th April 2004, 13:16
hmm to jest juz akcja miedzy narodowa le nie ktorzy jej nie popierajom ... chyba majom troche racji :)

Blej
20th April 2004, 14:50
Gdzie są te chol__ne Mrozy???? Przciez Poland powinien Alizee zaprosić do spodka!! Powitajmy ją jak nalezzy a nie na małej scenie w Mrozach!! Najlepiej to by bylo żeby dala 11 koncertów w Polsce: Warszawa, Katowice, Kraków. Opole, Wroclaw. Poznan, Szczecin, Lublin, Suwałki, Białystok, łódź OH SUWAŁKI CITY GÓRĄ!!

Garath
20th April 2004, 16:12
Czemu nie :D Byłbym w każdym mieście :P

Ronnie
20th April 2004, 18:43
Mrozy to jakas wiocha w mazowieckim, nawet nie wiem dokladnie gdzie to jest 8) mogla by, ale raczej watpie ;) w zadnym kraju niezagrala jeszcze tylu koncertow(podczas jednej wizyty)

Michel
20th April 2004, 21:34
A Grudziądz gdzie :P:P:P??

Ronnie
21st April 2004, 19:08
w polsce :P

Pafcio
21st April 2004, 20:31
w polsce

jjjjjjjjjjjjjjjasne :mrgreen:

Ronnie
22nd April 2004, 07:01
pomylilem sie? oj bardzo przepraszam :lol:

Markwi
22nd April 2004, 10:13
W Łodzi przedewszystkim i na samym poczatku !!! Włókniarzy jest wieceuj na forum :D

Michel
22nd April 2004, 17:12
eee tam... my ma

miror
23rd April 2004, 19:17
eee W sz-nie i bedzie lightowo super flow :)

Michel
23rd April 2004, 22:30
Właśnie, byle blisko Grudziądza

Darkthrone
23rd April 2004, 22:36
A najlepiej w Poznaniu :)

Cobra1
23rd April 2004, 22:59
no na poznań mogę sie zgodzić. z nowej soli do poznania trochęjest ale ni to co do warszawy czy do zabitej dechami wioski mrozy :D

Garath
24th April 2004, 13:28
A i tak bedzie w spodku ... zobaczycie.. nie oszukujmy sie :)

kris
24th April 2004, 14:42
A i tak bedzie w spodku ... zobaczycie.. nie oszukujmy sie

jeżeli będzie to w spodku :)

Garath
24th April 2004, 14:50
Mi pasuje :D Autobusem 25-30min drogi hehe :D

Blej
24th April 2004, 14:54
hehe Ja mieszkam w Suwałkach więc dla mnie spodek odpada! Ale kto wie może będę tam wtedy kiedy akurat będzie występować! Powiem wam to co powiedzialem na forum Sebaka!! Alizee powinna wystąpić na festiwalu w Opolu lub w Sopocie.... Cała polska by ją usłyyszala!! Tak YEAH!!!

Feniks
25th April 2004, 12:44
Ja z powodu spodka bym nie rozpaczal :D

Pozdro Garath

Blej
25th April 2004, 13:16
Jak będzie w spodku to znowu może bedzie telefon z bombą! Tak jak na Limb Bizkit. Ja wiem jak wtedy jest u nas w szkole niedawno tak było>> :!:

Garath
25th April 2004, 16:34
TO wyjdziemy przed spodek :D

POZDRO Feniks :D

Darkthrone
25th April 2004, 16:45
Spodek...hmm... może być. :D

Feniks
26th April 2004, 15:47
A zreszta skoro Mrozy mogly organizowac koncert Alizee to i Ja moge.

OGLOSZENIE

KONCERT ALIZEE 6 MAJA 2004 ROKU
MIEJSCE: PARK "ZIELONA" W DABROWIE GORNICZEJ
WSTEP: 0 ZL DLA CZLONKOW FORUM
200 ZL DLA POZOSTALYCH
:D

waRcoR
26th April 2004, 16:43
skoro masz takie znajomości to mam do ciebie wielką proźbę, ponieważ 6 maja nie moge pojechać to poproś Alizee by wpadła do mnie :) będe tak jak i tobie tak i Alizee bardzo "dźwięczny" :) :D :)

Garath
26th April 2004, 16:50
Feniks podeśij ją na chwilek do mnie, daleko nie ma ledwie kilka kilometrów... :)

Pafcio
26th April 2004, 17:01
sądze że lepiej będzie zorganiozować koncert pod biedronką :D przynajmniej wszyscy co uwage na tvn wczoraj oglądali będą wiedzieli jak trafić :D

p.s.
oczywiście żartuje :D

Garath
26th April 2004, 17:06
a swoja drogoą to ciekawe czy faktycznie tak jest w Biedronce ...

miror
26th April 2004, 19:17
zapytajmy sie biedronki o wlasnie przylecial domnie bierdona mutant :) ma chyba z 3 metry :P

Blej
27th April 2004, 19:18
Ja stawiam że tak jest! (BIEDRONKA)!! A wiecie jak ui nas w Kauflandzie l;udzi wykorzystują!!Podczas pracy nie mogą siedzie c tyylko na jakimś gowniuzczku ktore ma 30 cm.!! :-()-: Niestety już tak jest ale mam nadzieje że Lili na koncert przyjedzie na cienżarówce Coca-Coli!! A wiatr bedzie rozwiewał jej włosy!! :idea: :roll: :wink: :cry:

Hubi
22nd May 2004, 18:23
Ten koncert jest tak prawdopodobny jak to, że Alizée przyjedzie osobiście do mnie do domu i da mi prywatny koncert. Nie powiem, że nie byłaby to miła perspektywa, ale no niestety takie rzeczy się nie zdarzają. Bo jeśli tak to ja chce ich doświadczyć pierwszy, w tych sprawach to moge być królikiem doświadczalnym. :D

gg:8431767

croolik
23rd May 2004, 12:51
Hubi21:

królikiem

Nie, to ja jestem królikiem. Doświadczalnym też mogę być... :)

n@pster
23rd May 2004, 12:52
:):) ale musiałbyś miec ksywe C(r)OOL'ik experimental

Hubi
23rd May 2004, 20:18
Chłopcy nie pchajcie się. To wkońcu mój pomysł, i jam pierwszeństwo. Bez obrazy ale nie zrezygnuje z takiego eksperymenta:D

Pozdro dla wszystkich fanów.

gg:8431767

CaRo_
16th July 2004, 17:17
siemanko ;) wie ktos moze czy w najblizszym czasie Alizee bedzie koncertowac w Polsce ?:) (a tak w ogole to odbyl sie kiedykolwiek koncert Alizee w Polsce) :D

Maju
16th July 2004, 17:53
Alizee narazie nie bedzie dawac koncertu w Polsce i nigdy nie dala :(:( Moze sie to zmieni po prezencie ktory wyslemy jej na 20 urodzinki ktore odbeda sie 21 Sierpnia :bday: Wszyscy mocno wierzymy ze Alizee przyjedzie do Polski :)

CaRo_
16th July 2004, 18:12
hmmm to dopiszcie ladnie ze chcecie zeby koncertowala w Polsce heh chociaz wiadomo ze to zalezy od ludzi stojacych "WYZEJ". Czekajmy... moze kiedys przyjedzie :wink:

Maju
16th July 2004, 18:45
No nie stety :( Na to czy przyjedzie do Polski maja tylko w plyw ci "Wyzsi" no my raczej nie chodz w pewnym sensie tez gdyby sie lepiej sprzedaly plyty oby dwie to by moze i by przyjechala ale nie stety :( No ale widze ze do Forum sie dolacza co raz to wiecej fanow Alizee :) Mysle ze mamy co raz to wieksze szanse na to zeby Alizee nas odwiedzila :)
Pozdrawiam 8)

miror
16th July 2004, 20:26
tesh mam taka nadzieje ale moze by jakos goscinnie wystapila chociaz :)

.: PRZEMEK :.
17th July 2004, 09:58
Ja uważam, że Alizee na pewno odwiedzi Polskę :!: może nie przy promocji MCE ale napewno przy promocji trzeciego albumu :!: Wierzę w to :wink:

Maju
17th July 2004, 10:28
Trzeci album ma byc w 2006 roku :roll:

Darkthrone
17th July 2004, 13:09
lepiej późno niż wcale :)

17th July 2004, 19:07
Ale może odwiedzić również Polskę przy okazji promocji DVD :?: , a może wieci coś na ten temat, ja narazie wiem tyle, że ma być ale nie wiadomo kiedy :?: :?: :?:

Darkthrone
17th July 2004, 19:09
skoro nie promowała u nas drugiego albumu, to szansa, że będzie promować DVD jest znikoma... :cry:

Pafcio
17th July 2004, 19:34
kiedyś bankowo do nas zawadzi przecież w Europie az tak dużo państw nie ma :lol: w najgorszym wypadku ........(...) lepiej to przemilecze ;p :cheesy:

17th July 2004, 21:49
Ale zawsze trzeba mieć nadzieję :wink: :!: 8)

croolik
17th July 2004, 22:21
Pafcio:

kiedyś bankowo do nas zawadzi przecież w Europie az tak dużo państw nie ma w najgorszym wypadku ........(...) lepiej to przemilecze ;p

Przecież już kiedyś zawadziła... 3 lata temu... Nie wystarczy? :P :wink:

miror
17th July 2004, 22:37
heh no wlasnie ale mam nadzieje ze do 3 razy sztuka :) i da jakis koncercik i metting z swoim FC! :oops:

Adi32
17th July 2004, 22:47
Chciał bym sie zapytać czy był jakiś koncert Alizée w czasie mojej nie obecności?.
Jak narazie zauważyłem że JPVA jest kilka razy w esce, Moi Lolita leci w innych radiach, a ALIZEE RMX BENNY BENASSI 133 BPM stał sie bardzo popularny.

Darkthrone
18th July 2004, 11:40
w Polsce nie było niestety :cry:

Adi32
18th July 2004, 11:42
I co, pewnie sie nie zapowiada żaden w najbliżsym czasie ?

Darkthrone
18th July 2004, 11:48
hehe, żebyś wiedział... :cry:

miror
18th July 2004, 16:50
:roll: moze bedzie wtym roku :roll: chociasz jakis wystep w polsce :oops:

n@pster
18th July 2004, 21:19
"...chociaz jeden, malutki, taki naparstek, może być dziecięcy..." ;] <<< cyctat

no faktycznie mogl by byc, ale chyba najpierw Lili musialia by nowy album wydac..

19th July 2004, 11:40
"...chociaz jeden, malutki, taki naparstek, może być dziecięcy..." ;] <<< cyctat

no faktycznie mogl by byc, ale chyba najpierw Lili musialia by nowy album wydac..
I chyba masz racje :cry: Jedynie, że przyjechałaby na zaproszenie jakiejś Polskiej telewizji, co jest najmniej prawdopodobne :cry: Ale fajnie byłoby zobaczyć Alizee w Katowickim Spodku :wink: Ale niestety to też jest mało prawdopodobne :cry: i chyba pozostaje nam czekać na nowy album, który ma się ukazać w 2006 :cry: :cry: :cry:

Markwi
19th July 2004, 13:20
Chłopaki, nowa płyta ma sie pojawic za 2 lata,a wy byscie chcieli koncert! :D

19th July 2004, 13:37
No pewnie :wink: a ty byś nie chciał :?:

Markwi
27th July 2004, 13:46
Bądźmy realistami. Chciałbym,ale nie wieże.

Adi32
27th July 2004, 14:02
A poco tu wiara, trzeba tylko czekać

Cobra1
27th July 2004, 14:30
A poco tu wiara, trzeba tylko czekać

a może wierzmy i czekajmy ;) to bedzie lepiej i jeszcze mieć nadzieję (matkę głupich ;) :mrgreen: )

Darkthrone
27th July 2004, 14:34
prędzej czy póżniej się doczekamy koncertu.. :D

Maju
27th July 2004, 15:56
prędzej czy póżniej się doczekamy koncertu..

No a co ! Jak nie przyjedzie ona do nas to my zrobimy sobie nastepny wyjazd do Francji ale tym razem an koncert :):):):):) I zrobimy transparenty i juz :) nie rozumiem dlaczego nie organizujemy takich wyjazdow 17 czy 16 stycznia byla okazja zeby na ten koncert wyjchac :(:( i jeszcze byl w Lyon troche pozniej ! Mysle ze to by fajnie bylo jak bysmy takie cos z organizowali

27th July 2004, 18:09
No fajnie byłoby zorganizować taką wycieczkę :wink:

takelbery
27th July 2004, 18:35
Oka, mozna ale jak znam zycie zglosi sie tylko 5 osob.

Maju
27th July 2004, 21:34
napewno nie .... zglosi sie wiecej :) Ale pojada tylko ci co naleza do FC Dlatego : Nie w zlekaj tlyko zapisuj sie do FC Alizee :thumbup: noi bedzie chyba mozna wziasc osobe towarzyszaca i sie wynajmie mayly busik i sie pojedzie albo autobus 8) jak kazdy wiezmie kogos znajomego ale musi nalezec do FC (nie znajomy ani nikt z rodziny tlyko ta osoba co zalezy mu na tym wyjezdzie) to sie nazbiera pelen autobus :P:P

kris
2nd August 2004, 17:30
my sie nie mozemy ze zlotem zorganizowac a co dopoiero z wyjazdem na koncert

Darkthrone
2nd August 2004, 23:04
przypuszczam, że wyjazd na koncert w Polsce każdy by jechał indywidualnie, a dopiero na miejscu byśmy się spotkali. Za to z wyjazdem na zagraniczny koncert, to może być problem z organizacją :wink:

3rd August 2004, 09:08
Wiecie co: najlepiej jak zaczniemy myśleć o takich sprawach, dopiero wtedy gdy będzie zaplanowany koncert, najlepiej w Polsce :?