View Full Version : Koncert Alizee w Polsce - czy to tylko marzenia ??
Artee
3rd December 2003, 04:29
Uwaga!!!
Znalazlem firme/instytucje/organizacje (nie wiem jak ich nazwac), ktora chce zorganizowac koncert Alizee w Polsce. Czy maja wystarczajacy potencjal do przekonania menadzerow i producentow Ali, tego jeszcze nie wiem. Wiecej w tej chwii nie moge powiedziec. Jak beda jakies szczegoly od razu poinformuje.
croolik
3rd December 2003, 06:04
Youpidou!!!
Ce serait toc de mac!!!
kranked
3rd December 2003, 06:41
No ładnie by było, ale zobaczymy na ile to jest realne, ja trzymam kciuki :wink:
Sebak
3rd December 2003, 10:00
Gwiazdy w Mrozach
Wysłano dnia 13-11-2003 o godz. 15:25:56 przez cs
Biblioteka w Mrozach planuje zorganizować koncert zagranicznej gwiazdy. Są trzy do wyboru: In - Grid, Kate Ryan lub Alizee. Która z nich wystąpi wiosną na stadionie w Mrozach, zależy od naszych czytelników. Biblioteka zaprasza do zagłosowania na tę, którą najbardziej chcą Państwo zobaczyć i usłyszeć na żywo. Głosujemy na stronie internetowej: www.gmina-mrozy.home.pl lub telefonicznie: 75-74-702. Głosowanie trwa do końca roku. W styczniowym numerze co-slychac.pl poinformujemy o wynikach głosowania i terminie koncertu w Mrozach. (jzp)]
TomeG
4th December 2003, 00:13
Artee, to własnie o organizację Gminy w Mrozach ci chodzi...??
Hmmmm.... wydaje mi się to baaardzo podejrzane... I coś lekko mało wiarygodne...W każdym razie tam Lizzie prowadzi... o 8 punktów!!! A zagłosowało raptem 400 osób... a co to jest 400 osób... wystarczyłoby 10 ludków którzy by w 3 godziny wyprzedzili Lizzie i wzięli Kate Ryan...
Hahha.. a In-Grid - rzekoma mega gwiazda, z premierą swojej monotematycznej płyty w Polsce - zaledwie 9%!!!!!!!!! HAHHAHA śmiechu warte...
W każdym razie, jeśli Artee, mówiłes o innnej organizacji, to mam nadzieję że koncert byłby zorganizowany w Krakowie... :D
TomeG
4th December 2003, 22:19
W każdym razie dzięki ziomkom z całego świata, Alizee zdobyła wczoraj 40% prowadzenie. I w rzekomym konkursie w Mrozach , który i tak nie wierzę.... - wygrała!!!!!
Michel
5th December 2003, 00:36
Bez sensu trochę ten konkurs... a gdzie są w ogóle te całe "Mrozy"?? Alizee miała by ominąć "stolycę", gród Kraka, czy miasto stołeczne Grudziądz :P:P:P aby pojechać do "Mroz/Mrozów/Mrozy" ??
Niepojete jest to...
croolik
5th December 2003, 01:09
Mapka na stronie gminy dokładnie wyjaśnia powyższą kwestię.
Obrazowo mówiąc: jest to na wschód od Warszawy.
Michel
5th December 2003, 01:12
Dziękuję za wypowiedź. Teraz zawsze bedę wiedzieć, gdzie są Mrozy :D
croolik
5th December 2003, 10:05
Nie jest dobrze: Ryan 48%, Alizee 47% - skąd się wzięło naraz tylu fanów tej "Fille de Ryan" :P ?
Hehe, a biedna In-Grid... szkoda gadać...
Sebak
5th December 2003, 15:28
Coś ja to czarno widzę jest już remis po 315 głosow. Trzeba się wziąć do roboty bo stracimy jesyną chyba szansę na koncert Alizee w Polscee!!!!!
unreal
5th December 2003, 21:54
Ale trzeba wbić ludziom do głowy że Kate była dopiero co w Barze(swoją drogą przegapiłem)A Alizee dość daaawno temu i to na dodatek w nudnym porannym programie(z którego foty macie już w galerii :) Dla szerszej publiczności nie występowała niestety i to bardzo dobry pomysł.Ale nie obrażać się prosze jak spytam te mrozy to jakaś wiocha?Bo link nie działa...
Ale również dobrym pomysłem jest zaproszenie jej chociażby do IDOLA a nie tego zaściankowego baru...Dobrze że ktoś się tym wreszcie zainteresował na górze jak mówi Artee a nie tylko sami fani.Jestem tylko ciekaw czy to TY Artee miałeś wpływ na tę firmę i zinteresowałeć ich swoją propozycją czy też gotowy pomysł przez nią prezentowany znalazłeś po prostu ?
TomeG
6th December 2003, 01:52
W sumie Artee w dalszym ciągu się nie wypowiadział... zatem możliwe jeszcze ze chodziło mu o zupełnie inną organizację i inny koncert....
Bo, kurde... w dalszym ciągu nie widze tutaj zadmej wiarygodności... :(
Tomaszek
6th December 2003, 09:19
rzucilem posta na ENG forum i przez jeden dzien Alizee troszke zyskala procentow:):)
Artee
6th December 2003, 18:16
W sumie Artee w dalszym ciągu się nie wypowiadział... zatem możliwe jeszcze ze chodziło mu o zupełnie inną organizację i inny koncert....
Nie bede sie wypowiadal czy chodzi o ten czy o inny koncert bo w tej chwili jest zbyt duzo niewiadomych. Jesli bede mial informacje potwierdzone lub takie ktore beda cos wnosily do sprawy na pewno poinformuje. A na razie trymajcie kciuki :)
Michel
6th December 2003, 20:02
A jednak się wypowiedziałeś :)
TomeG
6th December 2003, 23:04
Nie bede sie wypowiadal czy chodzi o ten czy o inny koncert bo w tej chwili jest zbyt duzo niewiadomych. Jesli bede mial informacje potwierdzone lub takie ktore beda cos wnosily do sprawy na pewno poinformuje. A na razie trymajcie kciuki :)
Uffff....... zatem wciąz istnieją szanse iż to nie o koncert w Mrozach chodz, tylko o coś bardziej wiarygodnego....
unreal
7th December 2003, 06:46
Oczywiście że będziemy trzymać kciuki :) A jak mówi o tym Artee to na pewno to jest wiarygodne...
)-(arpagon
9th December 2003, 07:08
Alizee jest w Polsce w miarę znaną gwiazdą i jstem prawie pewien, że jak nie teraz to kiedy indziej przyjedzie do Polski. Szkoda tylko, że Mylene nie było (a u Ruskich skubana była!).
TomeG
9th December 2003, 22:35
Alizee jest w Polsce w miarę znaną gwiazdą i jstem prawie pewien, że jak nie teraz to kiedy indziej przyjedzie do Polski. Szkoda tylko, że Mylene nie było (a u Ruskich skubana była!).
Była! I to na dodatek zappodała im odjazdowy konsert, a Ruskowie nasi wspniali musieli oczywiście coś zepsuć (hehe... :twisted: ) i podczas wykonania JTRTA "unosząca" sie winda, - oczywiście musiała się zaciąć... :D
Nie mam do nich za to bynajmniej żadnych pretensji (Myplene chociaż się pogimnastikowała gratisowo...) ale mogli nagrać koncert w odpowiedni sposób.... :?
Michel
10th December 2003, 01:53
Zacięła się? chachachachachachachachachachacha...
Sory... ale nie moglem :wink:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.