View Full Version : Strona PFCA - pomysly i idee!!!
TomeG
30th November 2003, 20:08
Tiaaa.... na razie jeszcze toczona jest debata czy wogóle strona powstanie, i przez kogo bedzie głównie tworzona...
Myśle że dobrym pomysłem, byłoby wrzucanie tutaj wszystkich wymyślonych przez Was idei i pomysłów na to co mogłoby się na webie znajdować... Musi być to coś zupełnie innego niż obecne strony.... przeciez to będzie Zjednoczona Strona Polskich Fanów Lizzie... Główna Mekka... zatem namawiam do zapodawania tutaj swoich pomysłów, nawet tych , które jeszcze są w formie zupełnie larwalnej..
Póki co:
Między innymi, wydaje mi się że członkowie FC, mogliby miec porobione, specyficzne i bardzo charakterystyczne (dla FC) avatary i krótkie BIO na stronie....
Myśle też że mógłby istnieć konkurs, gdzie co miesiąc wybieranyby był najbardziej Namolny Fan Alizee... I o nim w nagrode, takze małe BIO, i jakaś nagroda....może singiel...??
Kącik na sztukę - ARTALIZEE - plastyka i poezja (Markwi!!!) :D
Kącik na AntyFanów Alizee - gdzie moglibyśmy się z nimi wykłócac i bawić się z nimi w kotka i myszkę.. :twisted: No... ale to nie do konca taki świetny pomysł... :? :wink:
I wiele wiele innych!!!
Zatem piszta piszta :P
Michel
30th November 2003, 22:28
Jeszcze się zastanowię... ale na pewno cos do głowy wpadnie... :D
takelbery
30th November 2003, 23:22
No ja sobie tak myślę, że powinniśmy ustalić, w jakich kolorach ma być ta strona?. Ja obstawiam na taki delikatny pomarańcz lub błękit. :D
ajaccien
1st December 2003, 03:29
wiem ,że to głupie ale moim skromnym zdaniem oprócz tak oczywistych rzeczy jak biografia czy galeryjki powinny się znaleźć także info o ojczystej wyspie ,ojczystym mieście i przedewszystkim o............ ulubionym klubie piłkraskim Alizee !!!!! (dobra ,wiem ,jestem monotematyczny ,ale nic nie poradzę...) - w tej materii oferuja swa pomoc.....
ajaccien
1st December 2003, 03:30
a co do kolorystki opowałbym za odcieniami żółci lub/i czerwieni (znajdzcie miejsce dla bursztynowego i odrobinki rózu ,sil wu pleeee !!!!!)
TomeG
1st December 2003, 05:41
Yhym.. kolor strony to poważna kwestia... Musi być ciepły, i nie różowy nie biały ani niebieski, bo takie strony już istnieja!!! Musimy się wyróżniać, zatem ja bym w zupełności polecał bursztyn i texturę bursztynu.... :D
kranked
1st December 2003, 05:50
Bursztynowy, pomarańczowy coś w tym stylu i jakieś ładne logo u góry musi być 8)
ajaccien
1st December 2003, 06:59
a jednak coś mi się udało ,bursztynowy zostal uznany !!!!!!!!!!!!!!
Michel
1st December 2003, 22:52
Ciekawe czy )-(arpagon tu wpadnie powiedzieć, że bursztynowy to kolor Mylene...?
Musi być ciepły, i nie różowy nie biały ani niebieski, bo takie strony już istnieja!!!
Wiesz co TomeG...? Może wykorzystamy wszystkie te kolory pokazując, że jest zaangażowanie ze strony tych stron?? :D (Oczywiście, jeśli się upieracie to i bursztynowy się dorzuci, hehe) :):):)
TomeG
1st December 2003, 23:33
Ja kcem BURSZTYNOWY, I JUŻ!!!!!!!! :D
Żadnych adnotacji i powiązań... :D
ajaccien
2nd December 2003, 00:49
ładnie proszę, chciałbym miec swój udział ,jestem komputerowym iwalidą ,zróbcie to dla mnie i wykorzytsajcie ten kolorek ...
TomeG
2nd December 2003, 01:02
ładnie proszę, chciałbym miec swój udział ,jestem komputerowym iwalidą ,zróbcie to dla mnie i wykorzytsajcie ten kolorek ...
Inwalidy warszawskie co kochają Lizzie i nazywają się rudymi grubasami - głosu nie mają... :P :D :twisted: :P
Zatem bursztynowego NIE BĘDZIE - a będzie MIODOWY!!!!!!!!!!!!!! HAHAHHAHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! MIODOWO - ŻYWICZNY............ :twisted: :twisted: :x :x :D :D :P
ajaccien
2nd December 2003, 02:20
warszawskie inwalidy vel rude grubasy zakładają amatorską drużynkę piłkarską do ligi siódemek .Liczymy na wasz doping ,chociaż pierwsze mecze dopiero na wiosnę .Athletic Warszawa potrzebuje waszego wsparcia....
nie będzie miodowo -zywicznego...spytasz Tomku dlaczego ...
BO BEDZIE BURSZTYNOWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! :D
TomeG
2nd December 2003, 02:36
No dobra... niech ci będzie..... poddaję się... niech i tam bedzie ten miodowy....
Zresztą.. to i tak nie ode mnie zależne... :D
TomeG
15th January 2004, 15:49
No no... Mam pewien , jak zwykle cieakwy... :D i jakże niesamowicie interesujący! plan... Ale najpierw muszęgo skonsultować z Croolikiem albo Arteem... :D :twisted:
Michel
15th January 2004, 18:13
Ale TomGu, strona już jest... troszkę opóżnienie...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.