View Full Version : WIECEJ LUDZIKOW!!!
Michel
26th November 2003, 02:14
Zajrzyjcie na www.alizee.prv.pl , "strone o najlepszej domenie :twisted: " w newsy i poczytajcie... zwróćcie uwagę na ostatnią część newsa... W końcu i nasza strona się ugieła, nie ma mocnych :D (w sumie, to miała się ugiąć tydzień temu, ale ten news nie wszedł :wink: ). Pozdrawiam :)
TomeG
26th November 2003, 23:41
Michel, a dlaczego nazwałeś ten topic - "więcej ludzików" ....??
Zresztą... 400,000 sprzedancyh płyt (na świecie czy we Francji..??) to wg mnie świetny wynik....
W Polsce miałaby już tytuł mega-supa-supa-brylantowo-szmaragdowej....skoro za 60,000 ma się złoto czy platynę.... :afro:
Ronnie
27th November 2003, 04:24
A ostanio w waszej ksiedze gosci wpisal sie koles ktory podal sie za brata ciotecznego Alizee. Ale sie usmialem :D:D
D.R.
27th November 2003, 04:51
A ja jestem mojej koleżanki brata taty czyli jej też taty mamy kuzynki szefa z pracy ojca brata syna pra wnukiem ,a on pracuje w barze i jego córki koleżanki taty wujek widział kiedyś czteroletnią Alizee. I podaje się
za jej dziadka a ja sie podaje za wnuka tego dziadka...... Proste Alizee jest moją kuzynką, a może siostrą??? :twisted:
el polakko
27th November 2003, 16:37
yyyyyyy.......i wszyscy wszystko kumaja :afro:
Ronnie
27th November 2003, 17:35
nie zajarzylem nic z tego text. Ale chyba jest zwiazany z wpisem Oliviera do ksiegi gosci. Chlopak ma problemy z psychika - brat Alizee, hahah :D:D
D.R.
27th November 2003, 19:32
z moją psychiką jest spoko.
Markwi
28th November 2003, 18:45
A do czego tak wogóle tutaj zmierzacie?
TomeG
28th November 2003, 23:27
A do czego tak wogóle tutaj zmierzacie?
Dobre pytanie... :? :? :x :x :x :x :x
Nie piszcie pierdół w tematach o Lizzie... pierdół z nią niezwiązancyh.... Unreal powienien wykasowywac takowe posty...
Michel
29th November 2003, 00:18
Unreal jest najbardziej pobłażliwym moderatorem z tego całego forum. Chyba jeszcze nikomu nie dał bana, niczego nie zablokował ani nie usunął. Nie jest przewrażliwiony na zdania o Lizzie, więc jest suuuper :P
Michel
29th November 2003, 01:22
Więcej ludzików=więcej forumowiczów. O takie przesłanie mi chodziło :D
D.R.
29th November 2003, 09:13
:) TomeG -Unreal powinien wykasować twój Avatarek (robocop):P :P (bez obrazy, tylko żartowałem)
unreal
29th November 2003, 21:51
Rzeczywiście tytuł topicu jest troszkę mylacy skoro uzasadniłeś go liczbą sprzedanych egzemplarzy płyt...Ale nic nie szkodzi przeciez :)Może ktoś ma propozycję na zmianę tegoż?
Powinniśmy się cieszyć że liczba ta rośnie i nie jest tak czarno wcale z nią :)
A co do avatarka TomeGa to może Alizze jest troszkę ładniejsza ale za to jest to jedyny chyba profesjonalnie wykonany avatar od podstaw w historii forum i mi sie podoba :)
Michel
29th November 2003, 22:58
Hmm... Chyba wiem, o co Wam chodzi. Ale mi chodzi o tą część newsa:
Aha, zapomniałbym o najważniejszym. Otóż, powoli likwidujemy forum na naszej stronce. Niestety, forum troche słabo przędzie... zresztą jak większość polskich forum. Ale nie martwcie się! Będziemy mieć nowe forum!!! I to wielkie miedzynarodowe forum! Jest tam także sekcja polska. Zapoznajcie się z nim, pobuszujcie i zalogujcie się. Niedługo myślę, że będzie ono forem dla całej Polski. Adres: www.alizee-forum.com.
O liczbie sprzedanych egzemplarzy piszę w temacie, 42.000...
Teraz chyba wszystko jasne...
Michel
29th November 2003, 23:00
Aha. ja uważam, że 42.000 to bardzo mało. Przecież choćby sam singiel Parler Tout bas, który baaardzo słabo się sprzedawał podobno, sprzedał się w nakładzie 125 tysiaków....
Potrzebuję tu jeszcze zdania eksperta w tej dziedzinie-Arteego.
Artee
30th November 2003, 00:22
Potrzebuję tu jeszcze zdania eksperta w tej dziedzinie-Arteego
A co ja moge powiedziec?? Priscilla sprzedala ponad 200 tys egzemplarzy (debiutanckiego singla) Lorie z niektorymi dochodzi nawet do 500 tys...o innych nie bede wspominal bo to ce podalem to dwa znane mi przypadki i w sumie ze skrajnych miejsc roznych notowan (Lorie na Topie. Priscilla tylko w pierwszej 100) wiec co ja biedny moge na to...liczby mowia same za siebie...reszte sobie dopiszcie :(
TomeG
30th November 2003, 00:25
Mój Avatar (Terminatorowy, a nie robocapowy... :D) będzie trwał tak długo jak to możliwe, i bedziecie oglądali moją facjatę aż do końca... This is my destination.... 8)
Artee
30th November 2003, 00:27
This is my destination....
Nono...jesli destination to w porzadku :P
Sorki...rozbawilo mnie to po prostu :D:D czemu, sami sie domyslcie...
TomeG
30th November 2003, 19:57
Artee, mogę na ciebie mówić Sierocki...?? :D
Michel
30th November 2003, 22:35
Zawsze jakoś ten debiutancki singiel w ogóle najlepiej się sprzedaje...
Markwi
1st December 2003, 23:02
TomeG to Ty tak wyglądasz ??? A ja myślałem,ze źle widzę i dla czego wyobraźnia mija się z rzeczywistością? Ale co Wy chcecie,przeciez chłop niczego sobie? :oops:
TomeG
1st December 2003, 23:36
TomeG to Ty tak wyglądasz ??? A ja myślałem,ze źle widzę i dla czego wyobraźnia mija się z rzeczywistością? Ale co Wy chcecie,przeciez chłop niczego sobie? :oops:
:P :P :P :P :D :D :D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :) :) Stary... przecież tutaj nikt nie powiedział złego słówka o moim wyglądzie... Tutaj forumują tylko koneserzy prawdziwego piękna... :D
A jak na razie, to tylko ja i Artee pokazaliśmy twarze!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: A wy się boicie!
Markwi
10th December 2003, 19:02
Misiek treba miec warunki,żeby pokazac swój image i nie mówię tu o urodzie,bo jestem zbyt skromny.Ale i Ty ptaszku inaczej byś śpiewał,gdybyś nadawał cały czas z kawiarenki,która w przeciwieństwie do Polleny Rex czyści kieszenie do całkowitej bieli,lub ze szkoły,do której trzeba zrywać się wcześnie rano,żeby zachaczyc o internet :D
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.