View Full Version : Alizee pochodzi z Anglii
el polakko
23rd November 2003, 05:10
Troche ostatnio mi sie nudzilo iposzperalem troche......Nazwisko Jacotey jest pewnego rodzaju zdrobnieniem od nazwiska Jacques,bardzo popularnego w Langwedocji(chyba gdzies we Francji)oraz na obszarach Normandii.Pierwsze wzmianki o tym nazwisku pochodza juz ze sredniowiecza.Natomiast jego korzeni nalezy szukac w Anglii,gdyz nazwisko Jacques pochodzi od troche zmnienionego fonetycznie nazwiska James.Czyli jedno jest pewne Alizee ma po czesci(po tacie)pochodzenie angielskie :roll:
PS:Dla tych,którzy mysla ze Alizee moze byc polkom moge powiedziec ze najbardziej zblizone nazwisko do jej nazwiska to Jakubik.jednak korzeni polskich raczej nie ma.Lecz ktorz wie.
Bede grzebal dalej moze czegos sie jeszcze dowiem ciekawego.............
Pozdrooffki for all......
Artee
23rd November 2003, 05:30
Bede grzebal dalej moze czegos sie jeszcze dowiem ciekawego.............
No dobra ale jak juz sie gleboko wgrzebiesz i dojdziesz do informacji, ze Alizee pochodzi od malpy to juz nie musisz tego pisac :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Michel
23rd November 2003, 21:27
Alizee pochodzi z Anglii... hmm.. to by wyjaśniało dlaczego tak słabo zna ten jezyk :type:
unreal
29th November 2003, 22:08
No dobra ale jak juz sie gleboko wgrzebiesz i dojdziesz do informacji, ze Alizee pochodzi od malpy to juz nie musisz tego pisac :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Wszyscy jesteśmy ulepieni z tej samej gliny i również Alizee jak i my mieliśmy z milion pokoleń wstecz jakąś małpę za dziadka :)Nawet mam zdjęcie z jedną :) A przy okazji pozdrowienia dla Darwina :)
Michel
29th November 2003, 23:13
A Adam i Ewcia to gdzie?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
unreal
29th November 2003, 23:20
No jak to nie wiesz? już zaprzestali kręcić ten nędzny serial :)
Przy czym wielka szkoda z powodu Waldzia-ale coż młodzi gniewni...
Michel
30th November 2003, 00:56
no dobra... plus dla Ciebie :D
ajaccien
1st December 2003, 03:23
dla mnie Alizee pozostaje 100 procentową Korsykanką ,ale gratuluje etnoloiczno-genealogicznej cierpliwości.......
i zawsze taka pozostanie....
Adi32
18th December 2003, 22:26
dla mnie Alizee pozostaje 100 procentową Korsykanką
Dla mnie też
Cobra1
20th December 2003, 10:37
dla mnie niewazne jakiej narodowosci jest wazne ze jest
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.