View Full Version : Polski FanClub Alizee - proba Fanow :)
Artee
22nd November 2003, 00:46
Moze tytul nie tamatu nie jest do konca trafny ale....
Nie chce tu pisac o FC bo o tym nieedlugo to dopiero bedzie glosno :) ale zwracam sie do wszystkich ze swego rodzaju prosba o Wasz wklad.
1. Zwracamy sie do wszystkich, ktorzy czuja sie na silach o przygotowanie propozycji na wzork Karty Czlonkowskiej PFCA. Kazdy czlonek taka karte otzryma ale jak ona bedzie wygladala nie wiadomo. Propozycje w jakims rozsadnym formacie (jpg z niska kompresja mile widziany) przesylajcie na adres alizee@priscilla.pl.
Wysoka Komisja :D:D w nieznanym jeszcze skladzie wybierze najlepsza ich zdaniem wersje.
2. Jestesmy w posiadaniu kampanii reklamowej na jednym z portali muzycznych gdzie chcielibysmy rozreklamowac juz niedlugo strone PFCA.
W zwiazku z tym kolejne zadanie tym razem na projekt banera rekalmujacego strone i FC. format JPG, GIF lub SWF czyli Flash :) Rozmiar banera reklamowego musi wynosic 750 X 100
Przysylajcie rowniez na adres alizee@priscilla.pl
Czekamy na propozycje...im szybciej tym lepiej.
TomeG
22nd November 2003, 21:17
YEAAAAH!! To lllubię...
Michel
22nd November 2003, 23:36
YEAAAAH!! To lllubię...
Cóż za wymowne zdanie :D
TomeG
22nd November 2003, 23:54
A wymiar w rzeczywistym świecie takiej karty powienien być taki jak legitymacja szkolna, czy np. jak plastikowe bilety MPK... ??
Bo tylko takie mi się widzą....ale mozliwe ze istnieje jakiś miedzynarodowy wymiar....
Artee
23rd November 2003, 00:17
A wymiar w rzeczywistym świecie takiej karty powienien być taki jak legitymacja szkolna, czy...
chyba nie ma nigdzie narzuconego wymiaru i ja robie (bo takie mam materialy) o wymiaracz 100x80 mm. Takie tez wejsciowki na koncert sie robilo i jest ten rozmiar dosyc popularny.
TomeG
23rd November 2003, 02:11
Yhym, więc to ty Artee będziesz to wyrabiał...?? A laminowane będzie, czy zwykła, perfidna tekturka....?? :D
Artee
23rd November 2003, 02:16
A laminowane będzie, czy zwykła, perfidna tekturka
:) Zapytaj sie Croolika...on juz ma jedna taka robiona przeze mnie wiec moze ocenic :) Ja nie chce mowic o swoich wyrobach :D
TomeG
23rd November 2003, 02:24
Hej! A moze dla tych którzy tworzą FClubowe podstawy (np właśnie kartę, stronę itp) to zostaną wyprodukowane SPECJALNE Legitymacje...?? :D Może z dopsikiem "V.I.P."....?? Dla 5 najbardziej wybitnych członków..... :rasta: (zgadnij kogo mam na myśli....:D).
Na karcie też musi być numer seryjny, i chyba ogólnie wyrabia się ją na podstawie wcześniej przysłanych danych członka :D:D :D :D :D ... czyż tak??
Artee
23rd November 2003, 02:26
Na karcie też musi być numer seryjny, i chyba ogólnie wyrabia się ją na podstawie wcześniej przysłanych danych członka ... czyż tak??
A jak myslisz ?? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
TomeG
23rd November 2003, 02:32
No właśnie nie wiem.....Jak dotąd to moja praca w tego typu dziedzinach ograniczała się do xerowania 5 stron z jakiegos czasopisma....
Ale teraz to już chyba totalna powaga....aczkolwiek łatwiej by napewno było wydrukować takich "gotowców" sztuk 200, mieć je i wysyłać to członka. A napisane by tam było: Posiadacz tej karty, jest członkkiem FC Alizee POLSKA ---> Copyright <---- lllllllllllll (to jest kod paskowy!!! :D)"
No i to by było łatwe.....
A może jakieś hologramy...? Znaki wodne...?? :D
Artee, a co o VIPowych legitkach sądzisz...??
Artee
23rd November 2003, 02:42
Tak wyglada karta mojego obecnego FC robiona pod katem dzieciakow. Przyjeta przez nich zostala przychylnie :)
http://www.priscilla.pl/fanclub.jpghttp://www.priscilla.pl/fanclub2.jpg
Artee
23rd November 2003, 02:46
A może jakieś hologramy
Z hologramami to nie problem, moge zrobic ladne z napisem, tylko ze FC musialby miec ze 2000 czlonkow...niestety wszystkie te rzeczy sa proste ale nie da sie tego robic w malych ilosciach. Na maszynie z indywidualna matryca po jej zapuszczeniu robi sie 1 milion hologramow na godzine...wiec pojedyncze ilosci wiadomo ze sa smieszne.....
Michel
23rd November 2003, 04:53
Nie napisałeś Artee nic o VIPACH... zresztą... "dobrze, że mamy karty a nie mamy fan clubu" :D
croolik
23rd November 2003, 04:53
:thumbup:
Artee
23rd November 2003, 05:34
Ale Crooliku masz uszy ...hehehehe :thumbup:
TomeG
23rd November 2003, 22:06
Tak wyglada karta mojego obecnego FC robiona pod katem dzieciakow. Przyjeta przez nich zostala przychylnie :)
http://www.priscilla.pl/fanclub.jpghttp://www.priscilla.pl/fanclub2.jpg
Straszne bydlę... :D (mówię o rozmiarach karty :p) Nasza będzie lepsza!!! :D
Artee
23rd November 2003, 22:45
Rzeczywiscie wyszlo tu wielkie :) Ale naprawde jest malutkie tak samo jak i bohaterka karty... 8)
croolik
23rd November 2003, 23:02
Wyszło duże żeby pokazać zarówno recto jak i verso, w rzeczywistości karta to połowa skana.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.