PDA

View Full Version : Alizee w gazetach...

TomeG
20th November 2003, 21:46
Ten temat będzie przydatny do debatowania na temat nowinek/pierdół/ ciekawostek jakie zamieszczane są w gazteach na całym świecie...

Ja zapodaje taki oto:

http://perso.wanadoo.fr/videomylene/page5.JPG

Możliwe iż nie ma ta fotka nawet związku z Lizzie, tylko bardziej z Mylene... Czy ktoś wie o czym mowa tutej...? :P

croolik
21st November 2003, 01:25
Nie ma tam mowy o Alizee :twisted: Off Topic, Hors Sujet :mrgreen:

Główny tekst: o International FanClubie i gościu który go założył w 1992 roku pomimo, ze Mylene nie chciała żadnych FC. Ale Universal i jej otoczenie popychał ich do tego, żeby bardziej okazywali swoje przywiazanie. Gość w końcu miał dość takiego zachowania MF zorientowanego na cele merkantylne i olał sprawę w 2001 r.(też bym olał na jego miejscu, bo ile można, sorry ale MF to też nie jest jakieś bożyszcze). FC liczył wtedy 15000 'dobrych i lojalnych' członków. Gość mówi, że wypruwali sobie żyły za free, żeby tylko wesprzec Mylene, a nie mieli nic w zamian. Nawet im kazali kupować jej zdjęcia za jakieś chore ceny.
Piszą, że MF unika histerycznych fanów od momentu jak w 91 fanatyk zabił recepcjoniste w jej firmie fonograficznej. Że wszystko zaczelo sie przez jakas kolekcje promocyjna, coś tam o fetyszyźmie.
Na koniec: Dziwna kariera MF, która została wokalistka przez przypadek. Śprzedaje 1 milion egz. kazdej plyty i zawsze budzi zainteresowanie. Aha i na koniec, że po wypromowaniu Ali, może zostanie tym o czym zawsze marzyła, czyli aktorka.

Tekst w ramce: O gościu co został skazany rzekomo za piractwo płyt MF. Tyle, że wygląda na to, że to gość został wystawiony, bo za bardzo się zaprzyjaznil z Bertrandem Le Page, który był bliski MF.

Generalnie caly ten tekst ma negatywny wydzwięk.

P.S. Podpis pod fotką: Przyszłość. Wylansowana przez duo Farmer-Boutonnat w lipcu 2000 Alizee jest uważana ze ich "dziecko artystyczne".

Michel
21st November 2003, 03:41
Bhavo, bhavo dla Croolika. Merci;)

Swoją drogą, myślicie, że Mylene ma wszystkich gdzieś?
Pozatym nie wydaje mi się, że po 10 albumach, milionach sprzedanych egzempleestak sobie igrała... chociaż z Mylene to nic nigdy nie wiadomo...

Michel
21st November 2003, 03:44
aha, pozatymTomeG, wrusz się. Na www.universalmusic.pl jest notka o Mylene :D

ajaccien
21st November 2003, 04:58
Alizee nie jest ich dzieckiem ,to oni sa Jej rodzicami artystycznymi . Na pewno dzięki Alizee wiecej ludzi usłyszało tak o M.F jak i L.B i to nie oni odgrywają najwązniejszą role w Jej karierze a Ona w ich .
Co do muzyki Mylenki to nic nie mam ,ale jak dla mnie troszkę przesiąknięta amerykanizmem ,a znacie moje podejście do wszystkigo co amerykańskie..... aczkolwiek chwała jej za to że zwróciłą uwagę na Alizee ,ale chyba każdy by zwrócił....

TomeG
22nd November 2003, 20:51
Wielkie wielkie dzięki Croolik!!! :D ale przynajmniej troszkę o Alizee było.... :P

A pozatym... coś mi się wydaje że dance remix Mylene w grudniu (tak jak jest to napisane....) się u nas jeszcze w kraju nie zjawi..... :(

Michel
22nd November 2003, 23:09
Huo huo huo nie licz na to... mam nadzieję, że w ogóle sie zjawi :)