View Full Version : Moi Lolita w Bitwie Przebojów!
tomekwo
20th November 2003, 06:37
Mam tu całkiem ciekawą wiadomość! Otóż wczoraj (18.10) w Bitwie Przebojów w Radiu Zet Alizee piosenką J`ai pas vignt ans przegrała i to znacznie z strasznie kiczową piosenką Ka-Ching! Shani Twain. Myślałem sobie, że naszej Lizzie nie bedziemy mogli przez długi czas usłyszeć w tym programie. A tu BIG SUPRISE dzisiaj pojawiła się tam piosenka MOI LOLITA (!) i jakby było tego mało wygrała z utworem Seal`a Love`s Divine!!!! Nie pozostaje nam wiec nic innego tylko wysyłać SMSy na nr. 7180, bo w sieci nie da sie głosować :). A wy co o tym myślicie? Może np. J`en ai marre byłoby lepsze?
TomeG
20th November 2003, 06:40
Moi Lolita, jak dla mnie bije JAM na głowę kilkakrotnie.... Tylko żałuję ze w Polsce nie ukazało się Gourmandises , które byłoby 100-procentowym hiciorem na kilka wakacyjncyh miesięcy....
No i witak tomekwo!
CHOOOOOOOOLERA! chyba szósty (na 10 soób) Tomek na tym forum i to jesczze z krakowa!!! :D
croolik
20th November 2003, 06:50
Hmm, z Sealem, powiedzmy sobie szczerze, nie trudno wygrać, w dodatku gdy chodzi o tak znaną piosenkę jak 'Moi...Lolita'.
Ładnie, kolejny ziomal z grodu Kraqa... To już dwa zloty można zrobić - Łódź i Kraków.
Coś z tymi Tomkami nie tak - bardziej wrażliwi na muzykę Alizee? Czy może raczej na samą Alizee? lol!
TomeG
20th November 2003, 06:55
Powiedział co wiedział i poszedł.... tak to jakoś dziwnie jest z tymi nowymi....
Następnym razem odzywają się po miesiącu...
tomekwo
20th November 2003, 19:04
No co ty po jakim miesiącu, problem w tym, że mam modem (choć może się to zmieni). Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie :)
croolik
21st November 2003, 01:30
Modem faktycznie nie sprzyja czestym i gęstym wizytom na forum. A w Kraqu pełno sieci, więc chyba nie duży problem założyć sobie stałe łącze, czego ci życzę.
Michel
21st November 2003, 01:46
ALE jak tu dużo ludzi z Grudziądza :D
ajaccien
21st November 2003, 04:59
jak dla mnie to i tak każda piosenka Alizee jest lepsza od każej piosenki innego wykonawcy....c'est tout
Adi32
15th December 2003, 05:23
Zgadzam sie z ajaccienem. a tak pozatym ze mną nie będzie tak jak z tymi nowymi jak to TomeG powiedział
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.