View Full Version : ACC - POPROCK
TomeG
10th November 2003, 13:39
Oto i odjechany kawałek... Jestem na 500% przekonany że Wam się wielce spodoba...
Co byście powiedzieli gdyby Lizzie zaczęła robić cięższą muzykę... Oczywiście bez przesadyzmu... z umiarem ale widocznie....??
Ściągajta stąd:
http://yanlayer.free.fr/ACC-CONTACTFM-REMIX_%20by_YaN.zip
Artee
10th November 2003, 14:55
Slucham Mylene, slucham Alizee dlatego, ze muzyka LB jest na swoj sposob prosta, ponadczasowa i ma w sobie to "cos" co lubie. Ten mix kompletnie dla mnie nie ma nic w sobie...ja dziekuje. Niech Alizee nie zmienia stylu...wole to co jest teraz :) Moze gdyby zmienila styl znalazlaby nowych fanow, ale z pewnoscia stracilaby duzo starych a bilans? Pewnie bedzie ujemny...
Linkin
10th November 2003, 15:41
Alizee nowa gwiazda wśród muzyków nu-metalowych lub punk rockowych!
Gdybym usłyszał wokal Ali śpiewającej na jednej scenie razem z Chesterem - chyba bym totalnie "odjechał"!!!!!!
Linkin
10th November 2003, 15:42
AAAAAA jak ja czaje takie klimaty
MEGA THX TOMEG!!!!
TomeG
10th November 2003, 17:13
U R welcam.... :D Nie mogłem się powstrzymać od podzielenia się z Wami.... Dla mnie wielce to to udany remix... tylko że jakość nie jest idealna... ale i tak nie szkodzi...
waRcoR
10th November 2003, 18:19
Lubie sluchać remixów, jeszcze nieściągnełem tego (czeka w kolejce za innymi plikami związanymi z Alizee) ale mam nadzieje że będzie dobry, w zasadzie to każdy kawałek, każda muzyka, każdy rodzaj, typ itp ma coś w sobie tylko poprostu nie każdy to zauważa, jedni wolą Alizee a inni (niebęde podawał żadnego wykonawcy żeby niebyło puźniej roszczeń :) ) a inni wolą _____ . Tak więc nienamawiam Arteego ale podziękuje TomGowi za link :) dzięki nara ...........
Linkin
10th November 2003, 18:49
Wydaje mi się że jednak trzeba być otwartym na róznego rodzaju nowosci
ot chodzby żeby nudno nie było!
kranked
10th November 2003, 18:54
No remix jest całkiem niezły ale i tak go pewnie dużo nie będe słuchał powód-słaba jakość dzwięku jakoś nie lubie słuchać piosenek z kiepska jakością choć by nie wiadomo co by to było.
waRcoR
10th November 2003, 19:24
Ja swojego zdania co do tego remixu dzisiaj chyba niezdołam podać, bo strasznie mi net chodzi i wcale niechce ściągać (wina leży po stronie mojego systemu operacyjnego) a na forum to juz zupełnie niechce chodzić jak pisze to litery widze po kilku minutach więc mogą być błędy.
kranked
10th November 2003, 19:30
Też jak pisałem na forum to napisy widziałem po kilku sekundach (ok 15) i wystarczyło zrobić formata i jest git
TomeG
10th November 2003, 21:05
Też jak pisałem na forum to napisy widziałem po kilku sekundach (ok 15) i wystarczyło zrobić formata i jest git
O!!!!!! No to widze że nie jestem jedynym któremu to się tak notorycznie zdarza.... Takie postepowanie mojego kompa zaobserwowuje co około 3 miesiące czasami 2,5.... Wtedy bierze mnie niesamowita cholera i znowu nagrywam stos płytek żeby wsio ocalić....
Jak dotad przydawało mi się to na Windowsie 98.... dlatego tym razem namolnie namawiałem moją rodzinkę do zainstalowanie Windowsa XP... i póki co jest jeszcze klawo.... ale to dopiero miesiąc.....
A to wszystko przez ten internet, a co za tym idzie - to przedewszystkim PRZEZ ALIZEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :D
waRcoR
10th November 2003, 21:30
ja jestem za winem 98 a jeszcze lepiej za Linuxem Red Hatem lub ewntualnie UNIX-em. no ale win ma jedną zalete jest cholernie łatwy w obsłudze i większość gier pod nim chodzi a pod linem czy unoixem trzeba mieć emulatory lub specjalne wydania, a i do tego jak ściągam coś o Alizee to pod winem szybciej jest dojść co do czego i Kaza i pare innych rzeczy do których się przyzwyczajiłem, ale chyba teraz przerzuce się na któryś z tych systemów bo winek już mnie wkurza. dzisiaj chyba już nic nienapisze bo na ten txt czekałem około 18min.
TomeG
10th November 2003, 23:03
ja jestem za winem 98 a jeszcze lepiej za Linuxem Red Hatem lub ewntualnie UNIX-em................ dzisiaj chyba już nic nienapisze bo na ten txt czekałem około 18min.
Hmmm...... wino 98....?? Taki rocznik? To całkiem niezłe... Ale Linuxa Red Hata nie piłem... tylko Red Label...... :P
Ale niedziwie sie Warcor skoro po tylu winkach masz 18-minutowe opóxnienie...... oj nie dziwie się.... :D :D :D
Tomaszek
11th November 2003, 04:08
Hmmm...... wino 98....?? Taki rocznik? To całkiem niezłe... Ale Linuxa Red Hata nie piłem... tylko Red Label...... :P
Ale niedziwie sie Warcor skoro po tylu winkach masz 18-minutowe opóxnienie...... oj nie dziwie się.... :D :D :D
A nasz TomekG znow w alkoholowym chumorku:)hehehehe i to mi sie podobaju:)
Linkin
11th November 2003, 12:22
Hmmm...... wino 98....?? Taki rocznik? To całkiem niezłe... Ale Linuxa Red Hata nie piłem... tylko Red Label......
EEE.. dla mnie i tak najlepsza jest "Bycza Wiśnia" - RULEZZZ!!
Michel
11th November 2003, 13:29
Remix jest superowski i nawet się szybciucho sciągnął z moją szybkością 3kb/s., Big Thnks TomeG;)
Michel
11th November 2003, 13:31
aha... ja po przesłuchaniu nie uważam, że jest on taki ciężki... o wiele cięższy jest pewien remix MF, Comme j'ai mal... jesli ktos wie o co chodzi :D
TomeG
11th November 2003, 16:17
Ktoś wie o co chodzi.... wie wie..... :D
Michel
12th November 2003, 20:21
To dobrze, baaardzo dobrze;)
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.