PDA

View Full Version : Niewiasty :)

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

TomeG
8th November 2003, 15:50
Oczywistym jest fakt, iż Najwspanialszą i Najpiękniejszą panną na tym świecie jest Alizee.... Jednakże gdyby, jakimś cudem któremuś z nas nie udało się być partnerem życiowym Lizzie (w co oczywiscie wątpię...:D ) to która dziewczyna także wam głęęęęboko wpadła w oko....

Otóż mi wpadła ta oto dziewka... która jest extremalnie wspaniała wizualnie... Jest to członkini zespołu NG3... strasznie marnego zresztą.... ale dziewczyna (jako jedyna z zespołu...) wyjątkowo mi się podobie....

Oto i Malin

http://www.ng3world.com/pics/pic_008.jpg
http://www.ng3world.com/pics/pic_001.jpg
http://www.ng3world.com/pics/pic_004.jpg
http://www.ng3world.com/pics/ng3_10.jpg

I co sądzicie...?

A [pozatym , jakie są wasze typy??!! huh??

waRcoR
8th November 2003, 16:02
nio powiedziałbym jak mój brat ale to by było za bardzo kosmate, w zasadzie to nienajgorzej wygląda, ale co do mojego typu to jest on przesądzony >>Ania<< :) ale jeśli chodzi o kogoś z "sfery" to mam jeden typ. :) ale żeby niezrobić błędu w pisowni to teraz nienapisze hehe. .........

Linkin
8th November 2003, 16:03
Stary dosłownie chyba wyczytałeś mi tą panienkę z głowy, jakaś więź telepatyczna czy co? W każdym razie zespół do gustu mi nie przypadł i chyba tylko dla niej oglądam teledysk NG3, zdecydowanie najładniejsza w zespole poza tym ona chyba ma coś z Alizee. Serio tak mi się wydaję gdy na nią patrzę. Może to jej siostra która została porwana z Korsyki przez Cyganów i przetransportowana do Niemczech.
Kto wie możliwe! :)

croolik
8th November 2003, 17:11
'Zespół' marny, ale skład maksymalny :rasta:

TomeG
9th November 2003, 19:19
Stary dosłownie chyba wyczytałeś mi tą panienkę z głowy, jakaś więź telepatyczna czy co? W każdym razie zespół do gustu mi nie przypadł i chyba tylko dla niej oglądam teledysk NG3, zdecydowanie najładniejsza w zespole poza tym ona chyba ma coś z Alizee. Serio tak mi się wydaję gdy na nią patrzę. Może to jej siostra która została porwana z Korsyki przez Cyganów i przetransportowana do Niemczech.
Kto wie możliwe! :)

Hehe... ja robię dokładnie to samo... Zdarzało mi sie nawet wielokrotnie wyciszać telwizor i oglądać samo video z tego klipu....
A dzieocha się tak zmienia... raz ma ciemne oczy, raz jasne, raz blond włochy a raz czarne.... W kazdym razie najlepiej wygląda w postaci Alizo-podobnej....:D

A gdzie Wasze typy.... Czy tylko Warcor, Linin i ja także zwracamy uwagę na inne panny...? Nie może być.... :P

TomeG
10th November 2003, 18:00
A tą panienkę, ponoć całkiem popularną amerykańską piosenkarkę, zarwał nasz rodak który w NBA pogrywa...
Polak potrafi!!! I to jeszcze 18-latek!!! W moim wieku chłopina... :D

http://www.webdesk.com/samantha-cole/samantha-cole-01.jpg

http://www.webdesk.com/samantha-cole/samantha-cole-02.jpg

http://www.webdesk.com/samantha-cole/samantha-cole-03.jpg

Linkin
10th November 2003, 19:03
Ona jest amerykanką?

waRcoR
10th November 2003, 19:03
w zasadzie jeszcze niezapodawałem na tym forum żadnych fotek i szczeże niewiem jak to się robi (wybaczcie mojej marnej postaci) a zapodałbym pewna fotke, która mi osobiscie się podoba :) ......

Linkin
10th November 2003, 19:12
TomeG dawaj na www.NG3world.com - i na galerie Malin
MEGA!

Linkin
10th November 2003, 19:22
A znacie pannę Mandy Moore?

TomeG
10th November 2003, 21:14
TomeG dawaj na www.NG3world.com - i na galerie Malin
MEGA!

Własnie tam znalazlełm to fotki i...... póki co jest to jedyna od**bana rzecz na tamtejszej stronicy..... :twisted: :D

Nie, przedstaw nam ją Linkin!!! :)

w zasadzie jeszcze niezapodawałem na tym forum żadnych fotek i szczeże niewiem jak to się robi (wybaczcie mojej marnej postaci) a zapodałbym pewna fotke, która mi osobiscie się podoba :) ......

Warcor, musita zrobic tak:
1) kliknac na małą ikonkę ANTWORTEN pod spoedem okna forum... po lewej...
2) doprowadza to do otwarcia się wiekszego i rozbudowanego okna zapodawania postów
3) musisz teraz kliknąc na ikonkę "IMG" ponad oknem na treśc lub wpisać "
4) teraz musisz wkleić url do fotki... który znajdujesz w jego własciwosciach...a nastepnie możesz go skopiować (ctrl +c) lub przepisać (czego nie polecam.... :D)
5) teraz musisz to zamknąc klikając ponownie na okienko (które sie lekko zmieniło) "IMG*" lub wpisując " " (bez cudzysłowia!!!!)
6) na koniec dajesz ABSENDEN.....

Może to trochę tak jak dla debila momentami... ale teraz można mieć pewność że sobie na 100% poradzisz. A napewno wiedziałes o większości tych pierdól które napisałemm...... :D

PS
Warcor.... chyba sie domyślam kogo nam pokażesz..... :D :rasta:

kranked
10th November 2003, 22:17
No ja znam ale dawno jej nie widziałem może jakieś zdjecia :roll:

Wiecie kto mi się podoba (oczywiscie oprócz Alizee) Holly Valance chyba wiecie kto to. No ale do Alizee oczywiscie nie ma porównania :lol:

ajaccien
11th November 2003, 18:24
POWINNIŚCIE SIĘ LECZYĆ ,LICZY SIĘ TYLKO NASZA ALIZEE

TomeG
12th November 2003, 23:59

:D Już niedługo ci przejdzie.... :twisted:

A wiesz, ze Lizzie niejest dziewicą już od bardzooooo dawna...??? Od 16 roku życia.... :roll:

ajaccien
13th November 2003, 01:46
a wiesz ,że to JEJ życie i nic mnie nie obchodzi czy jest dziewicą czy nie .to JEJ prywatna sprawa i JEJ zycie .....nie bardzo wiem co miała na celu ta informacja od której ciągnie brukowcem niczym moja profesor od matematyki łajnem ( tak ,tak ,a pomyśleć ,że to niby warszawa) ,więc chciałbym uniżenie prosić o zajęcie się swoimi sprawami ,poza tym zdawało mi się ,że forum nie służy do krytykowania się nazajem a wypowiadania swoich opinii na rzucony temat i szanowaniu ich nawzajem ,a co do dziewictwa Alizee to jak już nadmieniłem absolutnie nic mnie to nie obchodzi...zwłaszcza ,że życie jest po to aby z niego korzystać....I MA BYC DO CHOLERY SZACUNEK DLA NIEJ JASNE ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????

TomeG
13th November 2003, 20:47
Ajaccienie... Czy nie widzisz że to tylko żarty...?

Naprawde "już niedługo ci przejdzie..."

Forum jest po to żeby rozmawiac o Alizee i o wsyztskich sprawach z NIą związanymi.... SANS TABOU!!!

Po drugie, czuje jakiś anormalny atak z twojej strony...

Po trzecie, gdzie tutaj był jakikowliek przejaw braku szacunku dla LIzzie...??

Po czwarte, moja dygresja o dziewictwie, miała na celu otrzeźwienie twojego umysłu....

Temat zamknięty....

unreal
13th November 2003, 21:58
Tomeg po pierwsze super temat 8)

Ta dziewoja jest naprawdę coolowa-widzę ją po raz pierwszy :)

Co do panny moore i valance-cóż również niedostępne jak nasza Lizzie-tyle maja wspólnego--muzyka troche się jednak rózni

Co do zamieszczania fotek w postach to nic trudnego tyle czemu Ty TomeGu jeden tłumaczysz to Warcorowi po szwabsku?

A czy TY dzień w dzień jesz tylko i wyłącznie ten sam kawior popijany dzień w dzień tym samym czerwonym winem?

Widzisz wszyscy jesteśmy jej fanami ale to nie znaczy że ona jest jedyną ładną dziewczyną na świecie...Widzisz jako przykład mogę podać jedną dziewczynę którą spotkałem wczoraj live.Była mi zupełnie obca nieznajoma a ja nawet nie zagadałem choć miałem wielką okazję jedyną niepowtarzalną chyba-teraz cały czas o niej myśle...Ale cóż trzeba ryzykować a czasem jednak to nie wychodzi...

Jako przykład innych niewiast mogę podać link kandydatek do tegorocznego konkursu miss polski które znajdziecie TUTAJ (http://www.missland.pl/misspolski/finalistki.php/)

I MA BYC DO CHOLERY SZACUNEK DLA NIEJ JASNE ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????

Mnie co prawda równiez nie interesuje jej zycie prywatne to czy jest dziewica-aczkolwiek podejrzewam że jest to pewnie jej sposób na to aby ci wszyscy żądni sensacji pseudo-dziennikarze odczepili sie od niej wreszcie co zapewne poradziła jej MF...

Jednak jest to forum ludzi o różńych poglądach przekonaniach upodobaniach więc każdy może PRAWIE wszystko powiedzieć.Dlatego SZACUNEK powinnien się pojawić najpierw między nami...I na przyszłość proszę nie krzycz tak głośno :wink:

Tu jest forum generalne i możemy pisac PRAWIE o wszystkim(prócz Alizee) byleby mieściło się to w granicach dobrego smaku i nie naruszało ogólnie przyjętych norm :wink:

croolik
14th November 2003, 00:19
Hmm, faktycznie TomeG sądzę, że z tą dziewicą to lekko przegiąłeś jednak. To jest jedna z tych rzeczy, które w moim mniemaniu powinniśmy uszanować i nie przekraczać pewnej granicy. Wszystko jedno czy jest, czy nie jest - co to zmienia?

ajaccien
14th November 2003, 01:58
Przykro mi ale będę krzyczał bo już jestem takim gwałtownikiem i cholerykiem ,ale TomkuG ,jeżeli poczułeś się urażony to przepraszam ,bo nie taki był moj zamiar ,absolutnie nie chciałem nikogo obrażać ,kajam się .Ale jak napisał unreal powinnismy sie szanowac toteż przepraszam wszystkich ale przedewszystki winniśmy szanowac JĄ ,i tak jak ja szanuje wasze zdanie tak wy proszę uszanujcie moje .TomkuG ,co do mojej obsesji to mi nie przejdzie ,zapewniam ,a z kolei unrealu ,przyjacielu ,Alizee jest naprawde piękna ,ale nie twierdzę ,że jest jedyna piękną dziewczyną na tym świecie ,dla mnie jedną z dwóch a inne się dla mnie nie liczą .Dlaczego ? Bo taki już jestem ....
AMOUR-PASSION-FIDELITE
a co do rozmowy o dziewictwie to moje zdanie tak czy siak już znacie....

unreal
14th November 2003, 02:08
A ja myślałem że Nasza Alizee ma kojący i uspokajający wpływ na jej fanów...

ajaccien
14th November 2003, 05:51
czegóż się dla NIEJ nie zrobi ..........

waRcoR
15th November 2003, 04:39
widze że podczas mojej nieobecności dużo się tu wydarzyło, niestety jeszcze kilka dni minie zanim normalnie będe mógł uczestniczyć w forum :( , jest to spowodowane tymczasowym problemem z kompem a niestety niemoge przeinstalować narazie systemu (siły wyższe),
co do waszej ostatniej pogawendki na temat Lili i innych kobiet :) :
"jestem za a nawet przeciw"
w ostatnim tygodniu wiele się zmieniło w moim marnym życiu i coś mi się zdaje że niezamieszcze żadnej fotki, a jeśli tak dalej pujdzie to nawet niebęde miał ochoty przysiąść do PC żeby do was zajrzeć co niebyłoby zbyt fajne :(
nara i mam nadzieje że za kilka dni normalnie będe mógł tu buszować

TomeG
15th November 2003, 16:48
Ożesz ty!!! :shock: Coś ci Ania zrobiła...??
Masz nas odwiedzać jak często tylko potrafisz, Warcor!!!! :D

unreal
16th November 2003, 18:16
Jasne forum bez Warcora to nie to-mam nadzieję że Ci przejdzie szybko :)

Też jestem ciekaw czy to wina Ani-czyzby złamała Ci serce? Dopiero co zachwycałeś się a teraz masz kiepski nastrój...Z Aniami to tak bywa-bynajmniej ja w tej chwili mam bardzo interesujący kontakt z pewna Anią...

TomeG
16th November 2003, 22:05
Tak naprawde jest, unreal! Coś z tymi Aniami naprawde jest.... Moja klasowa Anna podziałałaby na was jak polopiryna na żulowy mózg....czyli naprawde dobrze.... :D

A co do tematu.... cholera dzisiaj po raz kolejny widziałem którąś już z rzędku dziewczynę podobną do Alizee.... Booosz aż oczu nie mogłem oderwać a ona jeszcze tak centralnie na mnie się lampiła.... No cóż...życie dorosłego człowieka nie pozwala na ponadprogramowe dodatki.... :D :D:D:D:D:D :rasta: A w końcu ma się już 18-ście lat....

ajaccien
17th November 2003, 18:19
Każda kobieta jest inna i wyjatkowa,mogła być podobna ale an pewno nie identyczna.... :)

kranked
2nd December 2003, 06:11
A wiecie kto mi cały czas chodzi po głowie :lol: Oglądacie może Idola :?:
Występuje tam taka ładna (mnie się podoba) Monika Brodka wiecie o kogo mi chodzi :?: , jakoś mi się spodobała i też jest ze śląska (tak jak ja) :lol: W sumie to tylko dla niej oglądam Idola bo na tych kolesi to mi sie niechce patrzeć 8)

TomeG
2nd December 2003, 22:32
A wiecie kto mi cały czas chodzi po głowie :lol: Oglądacie może Idola :?:
Występuje tam taka ładna (mnie się podoba) Monika Brodka wiecie o kogo mi chodzi :?: , jakoś mi się spodobała i też jest ze śląska (tak jak ja) :lol: W sumie to tylko dla niej oglądam Idola bo na tych kolesi to mi sie niechce patrzeć 8)

Hehe... A ona nie jest przypadkiem z Zakopanego...?? W sumie, mi też sie podobała, ale ma kilka baaardzo denerwjących mankamentów... Cały czas przeżuwa szczęką, ma przepity/przepalony głos (gdy nie spiewa) no i najbardziej wcu*wiający jest jejj szczerb między zębami... Hehe, a tak pozatym - to bardzo ładna, bardzo bardzo...... :P

kranked
3rd December 2003, 00:05
Cytat ze strony Idola "Jest 16-latką z Twardorzeczki na Śląsku" (a gdzie to??)

A co do jej zębów to prawda ma takie nie równe :lol: A głos mi sie własnie podoba u niej, fajnie sie jej słucha. Mnie się podoba 8)

TomeG
3rd December 2003, 00:21
Dałbym sobie głowę uciąć ze widziałem ją w kreacji góralki... :D I śpiewała po górolsku. No chyba ze pomyliło mi się ze śluńskim... :D

Co do zębów - to w sumie ma chyba tak samo ja Alizee, tyle ze po drugiej stronie... :D

kranked
3rd December 2003, 00:24
Nie musisz sobie łba obcinać

Monika Brodka urodziła się 16 lat temu w Żywcu. Jest zodiakalnym wodnikiem. Od swojego ojca - kierownika folkorystycznego zespołu muzycznego przejęła zamiłowanie do muzyki.
W wieku 6 lat rozpoczęła naukę w szkole muzycznej w Żywcu w klasie skrzypiec. Zaczęła się też interesować muzyką klasyczną. Z sukcesami brała udział w wielu konkursach etiud, gam i sonat. Konsekwentnie rozszerzała też swoje horyzonty muzyczne. Była już grunge'owcem (Nirvana!!!), metalowcem, dzieckiem kwiatem i punkiem. W końcu odkryła że najlepiej czuje się będąc po prostu sobą.
W jej życiu nie brakowało też ciekawych podróży. Razem z zespołem swojego taty (w którym grała na skrzypcach) Monika odwiedziła m.in. Portugalię, Hiszpanię, Anglię i Szwecję.
Obecnie uczy się w klasie językowej Liceum im. Mikołaja Kopernika w Żywcu oraz wraz ze swoim starszym bratem Przemkiem (kontrabas) gra w kapeli góralskiej "Dukat".

TomeG
4th December 2003, 00:21
No... :D czyli ma jakieś powiązania z Góralami... :D
A jej twarzyczka wygląda zupełnie jakby była MANGOWA, nieprawdaż...?? :D
Trzeba skombinowac jakieś foty, Kranked... w ten weekend nagram sobie jej występ i wyciągne conieco....

kranked
4th December 2003, 01:36
A jej twarzyczka wygląda zupełnie jakby była MANGOWA, nieprawdaż...??
mangowa :?: :?: :?: A no nagraj występ :lol: ja niestety niemam czym nagrać, jak możesz to zapusć potem jakieś screenshoty
A tutaj taka mała fota, jakby ktos niewiedział o kim rozmawiamy
http://www.rgk.republika.pl/monika.jpg
I najgorsze jest to że fotek od niej jest jak na lekarstwo a jak juz są to są kiepskie, nic tylko czekać do niedzieli :lol:

TomeG
4th December 2003, 21:53
NIce.... nice...

Ale ta fotka pokazuje, tak na moje oko........hmmmmm.... około 25% jej możliwości... :D

kranked
4th December 2003, 23:41
No fotka to nie to samo co w TV dlatego juz sie nie moge doczekać niedzieli :lol:

kranked
9th December 2003, 01:26
TomeG oglądałeś Idola, i jak wrażenia :oops: Masz cos nagrane. Mi się tam ona podoba, piosenke też nieżle zaśpiewała :lol: I mam nadzieje że wygra, chociaż ma niezłego konkurenta tego pedzia czerwonego :lol: I cóż znowu czekać do niedzieli :(

TomeG
9th December 2003, 02:06
Wczoraj zostałem (tak jak zresztą ma to miejsce od dosyć dawna.... ) wysiudany prez ojca z komputera - dlatego mozliwości nagrania, nie miałem.... a pozatym żyjemy ostatnio w wojnie ze sobą... :rasta:
Ale Idola oglądałem, i muszę powiedzieć że tak średnio mi się podobała i nie załuję... Poprzednimi czasy wyglądała o wieeeeeeeeele korzystniej.... :D
Za tydzień nagram nawet jakby miała być szkaradna jak czerwony pedzio, ale nagram... :D

Swoją droga... dlaczego ludzie głosują na pedałka...?? I na Kęsego... Przecież oni są lipszycowi! Najlepszy jest Karpacki i Brodka... :D

kranked
9th December 2003, 04:19
No mi się też ostatnio bardziej podobała, najlepiej wygląda w swoich "normalnych" kręconych włosach choćby z tej sesji z Gali :wink: A szkaradna jak czerwony pedzio to chyba nie będzie :lol: Jak dobrze że ona jest polką bo juz bym stracił nadzieje na to że u nas nie ma ładnych dziewczyn :roll: A co do twoich typów kto jest najlepszy to mam takie same zdanie, oczywiście z większą nadzieją na Brodke. Hehe najlepsze jest to że dzisiaj w szkole nie mogłem sie na niczym skupić, bo o kimś cały czas myślałem :lol: :lol:

unreal
9th December 2003, 20:04
Hehe najlepsze jest to że dzisiaj w szkole nie mogłem sie na niczym skupić, bo o kimś cały czas myślałem :lol: :lol:

Hehe ja Ci dam lol o Alizee mi tu myśleć a nie o jakichś brodkach :twisted:

TomeG
9th December 2003, 22:52
Hej, czy Wy też macie taki dziwny, fanatyczny syndrom zwracania uwagi o ogólnego czajenia na każdą dziewczyne podobną do Alizee...?? A roi sie aż od takowych dzieoszek.... :D

kranked
9th December 2003, 23:53
Hej, czy Wy też macie taki dziwny, fanatyczny syndrom zwracania uwagi o ogólnego czajenia na każdą dziewczyne podobną do Alizee...?? A roi sie aż od takowych dzieoszek.... :D

U mnie sie nie roi :(

Hehe ja Ci dam lol o Alizee mi tu myśleć a nie o jakichś brodkach

Wybacz mi :lol: , ale nie można myśleć tylko o jednej 8) A o Brodce to jest jakoś tak realniej myśleć :prop:

unreal
16th December 2003, 22:36
Wybacz mi :lol: , ale nie można myśleć tylko o jednej 8) A o Brodce to jest jakoś tak realniej myśleć :prop:

Dostajesz rozgrzeszenie :) To ja pierwszy powiedziałem że nie samą Alizee zyje człowiek :) Zapodam może foty jakichś niezgorszych panienek...Tak na potwierdzenie mojej tezy :wink:

Alizetka2
18th December 2003, 01:36
TU ZIEMIA

waRcoR
18th December 2003, 11:58
Jasne forum bez Warcora to nie to

dzięki unreal

Tak naprawde jest, unreal! Coś z tymi Aniami naprawde jest....

oj jest i to dużo, ja w zasadzie sam niewiem co mam teraz zrobić ale jakoś to będzie :) .......

unreal
18th December 2003, 22:13
Warcor czy to nie czasem powód Twoich rozterek sercowych?Ta Panna Avatarówna?

waRcoR
19th December 2003, 20:22
w rzeczy samej unrealu, a tak w ogule to jak się wam podoba? , chyba mnie nie zllinczujecie za to że nie jest to Alizee, w zasadzie to maiałem inną koncepcje ale na razie jest jak jest. Mam taka małą ochote wstawić taki ciut wiekszy avatarek ale niemam jeszcze własnej stronki (musze teraz zacząć wszystko od początku) i poprostu niemam gdzie umieścić tegoż avatarka.

unreal
22nd December 2003, 00:23
Jak chcesz większy to prześlij go na maila ja go umieszczę na darmowym serwie i dam Ci link.Możesz oczywiście sam to zrobić zakładając sobie darmowe konto na http://www.1asphost.com/

waRcoR
23rd December 2003, 05:22
Jak chcesz większy to prześlij go na maila ja go umieszczę na darmowym serwie i dam Ci link.Możesz oczywiście sam to zrobić zakładając sobie darmowe konto na http://www.1asphost.com/

dzięki unreal pomyśle cos nat tym i zaczne prace nad avatarkiem, byłbym bardzo wdzięczny jeśli narazie umieściłbyś go na swojim koncie z góry dziękuje ...........

unreal
28th December 2003, 01:39
Abym go umieścił to najpierw musiałbym go mieć :) Chyba nie mówisz o bieżącym-temu mianowicie nic nie grozi na forumowym serwerze.Jeśli chcesz coś większego to jak mówiłem prześlij mi go na maila lub podaj link interesującego Ciebie zdjęcia-zrobię gotowego :)

waRcoR
3rd January 2004, 11:12
teraz niemam za bardzo czasu i chęci, ale sądze że w tym tygodniu coć zdziałam i prześle Ci tegoż nowego avatarka :) :) z góry dziękuje ....

miror
3rd January 2004, 14:51
ktos chyba Tomeg wspomonal cos o mandze 8) ktos wogule jeszce lubi mange?? hehe mangowe laski sa odjazdowe :twisted: idealne i wogule :prop:

TomeG
3rd January 2004, 20:51
Hentai Manga... tylko w postaci odjechanych majstersztyków... To jest to co tylko z mangi lubię... żadne tam czarodziejki z księżyca i DragonBalle...
A tak naprawde to mangę się bardzo przyjemnie rysuje...

http://republika.pl/tomekgoraart/images/mangowatatu%20tomekgoraart.republika.pl.jpg

http://republika.pl/tomekgoraart/images/mangagolakomp%20tomekgoraart.republika.pl.jpg

Ronnie
4th January 2004, 18:29
:shock: o fak ale masz talenta, ja nawet nie zabieram sie za rysowanie bo wychodza jakies dziwolagi :D

miror
4th January 2004, 18:50
o nom cool moze ja sobie wzuce kiedys skany moich rysnkoof mangowych 8) tylko golych panienek sie nie spodziewajcie bo od tego sa mistrzowie tego gaunku :P :P :twisted:

Ronnie
4th January 2004, 19:43
no to wrzucaj, zobaczymy co potrafisz ;)

Przemyslav
5th January 2004, 22:05
TomeG widze ze juz tak pod hentai podchodzisz hihi i dopsie :D :D :D No miror mange tesh lubiem :)

TomeG
9th February 2004, 16:00
Jakiś rok temu wpadła mi pewna drobna dzieoszka w oko, Agnieszka Michalska... mężatka... :( :P
http://www.republika.pl/morgonus/PIC/bigimages/Agnieszka_Michalska1.jpg
http://www.republika.pl/morgonus/PIC/bigimages/Agnieszka_Michalska5.jpg
Generalnie to wychodzi lepiej... ale nie znalazłem inncyh fot...

No i jeszcze Tatiana Okupnik, tylko nigdzie fot znaleść porządnych nie mogę... :evil:

kranked
9th February 2004, 16:47
TomeG dobrze że odkopałeś ten topic, bo chciałem akurat wrzucic fotke pewnej osoby :lol: a jest nią Alicja Bachleda-Curuś :wink: PS. Można ją zobaczyć w serialu "Na dobre i na złe" w niedziele o 16:00 :showoff:

Jak wam się podoba:

http://www.alicjabachleda.stopklatka.pl/img/hik/14a.jpg

TomeG
9th February 2004, 17:01
Yhym... o niej też myślałem ostatnio... W niektórych momentach wygląda bardzo podobnie do Alizee...

miror
9th February 2004, 17:06
hmm mzoe podobna moim zdaniem nie jest ale jest fajna jak najbardziej :) jeszce ta 2 na dobre i na zle taka baldyna tesh jest fajna :)

kris
14th February 2004, 17:29
TomeG nie wiem skad ta panne wytrzasnales ale ona za ****scie wyglada na 2 a zwlaszcza na 4 zdjeciu!!! nic tylko sobie popatrzec...

TomeG
14th February 2004, 18:03
TomeG nie wiem skad ta panne wytrzasnales ale ona za ****scie wyglada na 2 a zwlaszcza na 4 zdjeciu!!! nic tylko sobie popatrzec...

Popatrzec - a i zawsze... ale można też robić i inne rzeczy... :P
BTW - Czyżbyś miał na myśli Malin z NG3 ....??? To już tak dawno temu...

kris
14th February 2004, 18:18
tak ja mam na mysli na 4 fotce wyglada really extra

TomeG
15th February 2004, 13:40
tak ja mam na mysli na 4 fotce wyglada really extra

No to widać, ze masz podobny gust biologiczny jak i ja... Byleby do Alizee była podobna...to już jest boska... :P
Brunette i ciemne oczy, Kris..?? :wink: 8)

kris
15th February 2004, 13:47
ooo tak! wiesz cos ci powiem (tylko mnie nie objedź za to) ale jak widzialem niektore zdjecia Lizzie za czasow Lolity to widzac niektore niedobrze mi sie robilo... , po prostu ja lubie brunetki z ciemnymi oczami ale jak maja srednie( takie ja Alizee teraz) albo dlugie wlosy(bez przesady nie takie po cale plecy :) )

TomeG
15th February 2004, 14:27
Hehe... brzydka Alizee...?? Czasami mniej doskonała... :P
Zparaszam do tego topicu... klawy jest....

http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=3163&postdays=0&postorder=asc&start=15

Feniks
20th February 2004, 19:33
A mi sie podoba taka laska z serialu "jezioro marzen"
Poszukam jej zdjecia na necie to jak by co to zarzuce.

Feniks
20th February 2004, 20:12
Oki z tamtymi jest na razie problem ale wpadlem ze zdjeciami innej fajnej dziewoji ktora mi wpadla w oko a mianowicie Hania Stach

http://www.haniastach.net/galeria/idol/promo/images/29.jpg http://www.haniastach.net/galeria/idol/promo/images/02.jpg

Znalazlem jeszcze kilka dobitnych fotek ale jest problem bo nie mozna hotlinkowac i maja stanowczo za duzy rozmiar

TomeG
21st February 2004, 14:16
Bleee....... Fenix, coś ty, na rotten.com takie rzeczy znalazł...??
Ja bym na twoim miejscu usunął tttto too tttoo.... bo jeszcze głupio warninga zarobisz, niechcący...

:yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk: :yuk:

EDYCJA:
Ta wypowiedz bynajmniej nie odnosi sie do CHanny Stach... :P

Feniks
21st February 2004, 14:32
O cholera skad to sie tu wzielo???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ???????????????????
Jak Boga kocham ja tego tu nie umieszczalem. Moze nie mozna hotlinkowac stamtad ale ak robilem preview to wszystko dzialalo.

Teraz to mnie chlopaki zatkalo.

Oki nie da sie stamtad hotlinkowac wiec jak chcecie to looknijcie na ten adres ktory wczesniej zapodalem.

Postaram sie w jakis inny sposob zapodac te zdjecia

miror
21st February 2004, 15:07
heheeh ona grala w seven haven :) mam takom wszkole na maxa podobnom :) ale do orginalua nie tej babci niczym z rottena :P

Feniks
21st February 2004, 19:15
Powiedz miror ze to nie fajna laska.
W tym serialu ona jest ta srednia corka a w realu jest starsza od tej najstarszej w serialu :D
Wiem ze to glupio brzmi ale inaczej nie umialem tego wytlumaczyc :)

miror
21st February 2004, 19:29
kminie kmnie:)

Feniks
21st February 2004, 19:54
Jak zna ktos jakies darmowe serwery www z mozliwoscia hotlinkowanie to prosze o podanie stosownych adresow :)

Ze co Miror??? :D

miror
21st February 2004, 20:06
na interi mozna hotlinkowac :) ale ta starsza fajniejsza :) i mlodsza :P

miror
21st February 2004, 20:47
calkiem fajna jest Avril Lavigne :D

Feniks
21st February 2004, 23:36
Avril jest tez fajna ale jakos nie przepadam za laskami w stylu sk8.

A ta starsza jest dla mnie za m?oda ;)

miror
21st February 2004, 23:59
ja wlasnie lubie taki styl jak avril nie jakies spodnie do kolan ale bojoweczki itp :) super stary adidaso podobne butki :D bron boze obcasow ;]

Feniks
22nd February 2004, 00:10
Ja tam nie wiem ale palma mi odbija jak laska jest cala na bialo ubrana i ma jeszcze dlugie idealnie proste czarne wlosy :D

Ronnie
22nd February 2004, 13:34
Avril jak ja jej nielubie, powiem wiecej, nie moge jej sluchac i ogladac ... :/

Feniks
22nd February 2004, 13:35
Dzisaj albo najpó?niej jutro zapuszcze nowe foty.
Ale juz nie bedzie takich zonkow w stylu tej babci.

miror
22nd February 2004, 13:39
no co ty Tom :D jak ja bym Ją dorwal to ... bysmy byli zmeczeni :P

Ronnie
22nd February 2004, 13:42
hehe takie cos? a no tak ty wyznajesz zasade: "potwor czy nie potwor, wazne za ma otwor" :D:D

miror
22nd February 2004, 13:45
no co ty gdzie ty widzisz potwora ? :) a uwierz mi ze jestem wybredny jak piesek francuski lol :D

Ronnie
22nd February 2004, 13:48
no przeciez ta Arvile jest taka brzydka. Osz ty pieronie pojdziesz do wojska to sie nauczysz :D

miror
22nd February 2004, 13:59
no nie wiem :P
http://planeta.terra.com.br/lazer/nexium/thankyou/avril1024.jpg
:D
http://www.music.ne.jp/~megadeth/wall/images/avril-002.jpg

Ronnie
22nd February 2004, 20:06
I tak uwazam ze jest brzydka :P Poprostu mamy inne gusty 8) Mam w klasie kolezanke ktora szaleje na jej na jej punktcie :wink:

Michel
28th February 2004, 10:29
I uważa, że jest piękna :)??

Ja nie lubię jej, bo mówi, że rocka spiewa a to pop i tak trochę nie zmienia image'u. Pozatym o jej drugim albumie w Polsce nie słychac nic a nic <nie>

miror
28th February 2004, 12:34
piekna nie jest jest fajna :D Alizee tesh jest fajna ... :P

Michel
28th February 2004, 13:13
Alizee piękniejsza :P

Adi32
28th February 2004, 13:18
Michel: To co mówiłeś mi kiedyś, że poznam inną dziewczyne i zapomne o Alizee stało sie. Teraz liczy sie dla mnie tylko ona i nic innego ani nikt inny. Ale teraz jest dużo gożej, jestem całkiem załamany z powodu tej dziewczyny.
Z jej powodu pokłuciłem sie z najlepszym kumplem, ale jej oto nie obwiniam

goliat88
28th February 2004, 13:45
calkiem fajna jest Avril Lavigne

Tez tak uwazalem ale jak zobaczylem ja bez makiazu to szok :!: :shock:
http://www.angelfire.lycos.com/blog/szarlej/avrilwoutmakeup.jpg
http://www.angelfire.lycos.com/blog/szarlej/AvrilLavigneWithouMakeup.jpg

miror
28th February 2004, 14:17
heh widzialem tom fote :D widzilaem tesh pobobne foty Alizee :) dlatego mowie ze sa fajne ;] wsumie jakby tak poszukac to mogli bysmy dostarzec naprawde fajne laski wokolo nas :)

Ronnie
28th February 2004, 14:59
sorry chlopaki ale ta Avril to sie nie nadaje <nie> Porownujac ja z Alizee to 0 szanse :lol: Alizee najlepsza!!!!!!!

TomeG
29th February 2004, 00:06
Tiaaa... Alizee - mon cheri... :rasta:
Teraz w świecie, powinno się mierzeyc piękno w ilości procentowej co do piękna Alizee...

NP:

Mylene Farmer - 78%
Halle Berry - 67%
Avril Lavigne - 9,7221212313 %

waRcoR
2nd March 2004, 00:18
Ania B. - 200% albo i więcej (bynajmniej dla mnie) :D

-z brawami dla Alizee- :)

TomeG
14th March 2004, 21:09
Ej chłopaki... na mój kurs, chodzi taka jedna co jest totalnie podobna do Alizee... Moze i tam pali, i ma czarniejsze włoski, ale... normalnie - emanuje tą samą formą twarzy.... Znaczy się - normalnie jakby skórę zdarł...
I co ja mam zrobić, jak ona mi chuchnie w twarz to umrę na raka, jako bierny palacz... :P

Feniks
15th March 2004, 08:38
W sumie to ciekawe czy Aliezee kiedy? palila

Ronnie
15th March 2004, 09:04
nie chyba zawsze byla niesmiala chociaz... wszystko jest mozliwe

TomeG
15th March 2004, 19:28
Nieśmiali też palą... I to jak pradawne lokomotywy.... Zwalczają swoją nieśmiałość poprzez nikotynkę, i zdychają jako sflaczałe moszniaste słabeusze...No trudno... :rasta:

Ronnie
15th March 2004, 19:33
heh ... TomG'u poczesci odnioslem wrazenie ze jakbys pisal o sobie - czy to prawda? Moze was to zaskoczy ale ja pale ...

TomeG
15th March 2004, 19:43
O SOBIE?!?!?! Ja moszniasty słabeusz...??? Uraziłeś mnie...

Nie pale szlugów i nie mam takiego zamiaru...

miror
15th March 2004, 19:46
ja tesh niepale :)

Ronnie
15th March 2004, 19:47
sorry ... takie odnioslem wrazenie ... niechcialem cie obrazic

TomeG
15th March 2004, 19:50
NO!!! Przyjmuje przeprosiny, teraz ta zniewaga krwi już nie wymaga...:) Ale wino, kupić mi musisz...

Ronnie
15th March 2004, 19:55
takie za 2,80 patykiem pisane? na wiecej mnie niestac - bida w kielni :( jedyne to moge Ci postawic wirtualnego browara :) (to takie moje odznaczenie :D )

TomeG
16th March 2004, 14:23
No co ty... na Alizowca z krwi i kości, będziesz żałował...?? Wstydźta sie!!

_THX_
18th March 2004, 17:20
Masz racje ajaccien , a ten TomekG to nie wiem co on tutaj wogole robi.....
A co do zdjec zamieszczonych w tym temacie , to wiadomo ładna dziewczyna , ale do Alizee to ona nie jest podobna .

_THX_
18th March 2004, 18:45
A ta Avril to , ale brzydka jest . Powiedzmy sobie szczerze , nie ma ładniejszej od Alizee ! !

Feniks
18th March 2004, 18:53
_THX_ Ten TomeG jest juz weteranem tego forum i chcialbym ci przypomniec ze to ty jestes Newbie a nie on.

A pozatym witam :D

waRcoR
18th March 2004, 19:31
inne panny i po innych pannach .................
tzn koniec z Anką ...............
(bynajmniej mam taką nadzieje)

Ronnie
18th March 2004, 20:09
_THX_ nieobrazaj Tomasza bo to moj imiennik, wiec ja zawsze bede za nim, przychodzisz, ok super, nawet sie nieprzywitasz a zaczynasz od jakis pretensji - co on tu robi? he dobry jestes ... napisz sobie gdzies ze TOMASZE Z TEGO FORUM TO SA ZIOMKI JAKICH MALO :D

_THX_
18th March 2004, 23:11
Ok Sorry chlopaki , do nikogo nic nie mam . Rzeczywiscie zapomnialem sie przywitac , a wiec Witam was bardzo garaco , wszystkich fanow naszego sloneczka Alizee !
Nie podobala mi sie tylko ta wypowiedz kiedys na temat dziewictwa , czy tp.... Ale mysle , ze to byl zarcik , wiec przymykam na to oko .
pozdrawiam wszystkich

Feniks
18th March 2004, 23:32
TOMASZE Z TEGO FORUM TO SA ZIOMKI JAKICH MALO

Zapomniales jeszcze o jednym Mariuszu :D (czyli mnie :) )

Ronnie
19th March 2004, 08:59
Mariusz ... stary ja niewiedzialem ze masz na imie Mariusz :D hehe niebij mnie!!!

Ronnie
19th March 2004, 09:02
Witam!
Odwiedz: http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=2442&sid=1fff99f2d1da35352f3424ab61fa04cc

Tam sie oficjalnie przywitasz...

Feniks
19th March 2004, 09:20
Spoko, Tomasz z powodu nieweidzy jestem w stanie Ci wybaczyc :D

Ronnie
19th March 2004, 15:55
:) poprostu niewiedzalem ... moze gdzies juz to napisales ale ja to najwidoczniej przeoczylem ... Mariuszu ;)

Feniks
19th March 2004, 19:42
W sumie to chyba nigdy nie pisalem jak mam na imie :)

miror
20th March 2004, 16:18
Aja to co nigger :P :) elo elo nowy zawodniku tylko nierob falstarta jak nie kturzy :)

TomeG
21st March 2004, 19:13
Hehe... To są moi ludzie... :rasta:

Ok Sorry chlopaki , do nikogo nic nie mam . Rzeczywiscie zapomnialem sie przywitac , a wiec Witam was bardzo garaco , wszystkich fanow naszego sloneczka Alizée !
Nie podobala mi sie tylko ta wypowiedz kiedys na temat dziewictwa , czy tp.... Ale mysle , ze to byl zarcik , wiec przymykam na to oko .
pozdrawiam wszystkich

Nie przyjmuje przeprosin... :rasta: Zrobiłeś sobie złe wejście u mnie...

Ale ale... po pierwsze:
to z tym dziewictwem... To jeśli masz na myśli utrate dziewictwa Alizee... to szczera prawda... Radzę ci wbić sobie to do głowy i zdać sobie sprawe że wyimaginowane obrazy często nie pokrywają się z rzeczywistością... :wink:

Po drugie... miałeś pretensje że dziewczyny w tym temacie nie są do Lizzie podobne... No to trzeba czytac temat! I wybrac odpowiednią sekcję forum!!! Bo tutaj mówimy o kazdej innej pannie niz Alizee...

Poza tym - witaj...

WaRcor! Jestem z Tobą! I tak szczerze powiem ze ta Anuchna to straśna oblecha była... :P :yuk: :)

waRcoR
23rd March 2004, 18:51
WaRcor! Jestem z Tobą! I tak szczerze powiem ze ta Anuchna to straśna oblecha była...

widocznie te typy tak mają ............. wada fabryczna :)

TomeG
24th March 2004, 14:51
Warcor, dlaczego na twoim avatarze znajduje się mój powóz...?? Czyżbyś był narodowym miłośnikiem...??? :)

waRcoR
24th March 2004, 18:12
dlaczego ............. hmmm ........ bo musiałem go zmienić z poprzedniego a padła wybur na auto kolegi które akurat mam na kompie :) ale jak tylko odrestauruje poczciwego malca (tzn musi przejść zmiany wizualne i najwarzniejsze techniczne) to zmienie poldka. A co do patriotyzmu to sądze że polonez jest całkiem wygodnym autem (sam miałem dwa) tylko szkoda że ma tak starą konstrukcje ......
ostatnio bardzo dużo śmigam truckiem pięcioosobowym dwudzwiowym z nadbudową i jest cool :) a szczególnie wzbudza uwage kiedy przy prędkości 130 (może nieraz więcej) km/h wyprzedza kolumne o wiele lepszych aut :) ....................

miror
31st March 2004, 12:21
teraz mam rekolekcje :) i zamiast sie rekolekcjonowac to tylko roglondam sie za panienkami :)) hyhy niektore niczego sobie ^_^ jedna szczegolnie mi utkwila w glowie :DDD

Dynasty
1st April 2004, 13:39
No brawo mirror :lol:
Życzę powodzenia :lol:
Ja chłopaków nie podrywam, bo to mnie nie kręci...

miror
1st April 2004, 17:48
hehe mi hormony z orbit wyskauja :P :P :P :D joke ;]

Feniks
10th April 2004, 02:59
Badajcie tu:
http://fotka.pl/osoba.php?id=107932

Ronnie
10th April 2004, 09:33
Pierwsze zdjecie jest najlepsze. Tak jak ja ktos podsumowal w komentarzach - do Alizee duzo jej brakuje. Ale niezla jest ;)

Hehe to oblukajcie to cos:
http://fotka.pl/osoba.php?id=107931

Pafcio
10th April 2004, 11:48
Badajcie tu:
http://fotka.pl/osoba.php?id=107932
To niezła sztuka :thumbup:
Tak jak ja ktos podsumowal w komentarzach - do Alizee duzo jej brakuje
Ale faktycznie względem Alizee jest :thumbdown:

croolik
10th April 2004, 15:57
Pafcio:

Ale faktycznie względem Alizee jest

Nie jest podobna, to fakt, ale wcale nie jest gorsza - bez przesady... Ma po prostu zupełnie inny typ urody. A że nazwała się Alizze1 - to nic nie znaczy, w końcu w dodatku z błędem... :)

Pafcio
11th April 2004, 08:33
wiesz Croolik gdbym się z nia poznał bliżej :mrgreen: mógłbym powiedzieć więcej :D choć jakby nie patrzeć wykształcona jest :surprise: :oops: szczególnie w tej sukience 8)

_THX_
12th May 2004, 14:40
Ja z pozostalych znanych gwiazd cenie , heh tzn. no wiecie...... to jest Britney Spears ....

Feniks
13th May 2004, 23:59
Fajna niunia ale spiewac to nie potrafi :)

TomeG
14th May 2004, 11:20
Widzę Warcor że romans z Anną powrócił... :rasta: A jednak...
Gratuluję i cofam dawne słowa...

http://www.warcor.webpark.pl/avati.jpg

miror
14th May 2004, 22:23
britnej fajna niunia no nie wime :)

waRcoR
20th May 2004, 00:00
mój avatar w całej okazałości :D :)

http://www.avat.webpark.pl/ania.jpg

waRcoR
20th May 2004, 00:00
tak niewiele (sama twarz) a zarazem jak wiele - (zależy jak dla kogo ale dla mnie wiele :) )

Cobra1
20th May 2004, 00:04
jakoś ten twój image się niewyświetla http://www.avat.webpark.pl/ania.jpg

waRcoR
20th May 2004, 00:09
a teraz :?: :?: :?:

Cobra1
20th May 2004, 07:58
już ok

n@pster
20th May 2004, 08:00
wydaje mi sie ze republika ma jakies ograniczenia jeśli chodzi o transfer...

waRcoR
20th May 2004, 08:18
ja mam na wp .............. ale chyba sobie założe na republice ponieważ jest więcej miejsca, na wp mam tylko 3MB na strone (serwer) i 10MB na poczte, a na republice jest prawie 10MB na serwer :D .........

Ronnie
3rd June 2004, 08:15
http://www.janinakowalewska.sympatia.pl/?SYMPID002=ac71bbc9ebf97924abbqxyddddadaosd&n=1

:shock: niewiedzialem ze takie tez tam sa :lol:

waRcoR
3rd June 2004, 08:29
:bounce: :bounce: :bounce:
ubaw po pachy i to za darmoche
:bounce: :bounce: :bounce:

pewnie ktoś dla "jaj" sobie coś takiego zrobił :D

Ronnie
3rd June 2004, 08:31
ja trzy takie laski :D :D :lol: chyba sie skusze ;) :]

Cobra1
3rd June 2004, 09:12
ja trzy takie laski chyba sie skusze ;) :]

TOM bierz bierz bo więcej takich okazji niebędzie a pozatym chce dzieci chłopie bierz puki wolna :D :lol:

Blej
3rd June 2004, 17:52
ja ostatnio wchodzi,lem na blogi na Onecie (fajne można se co nie co poczytać) no i znalazłem linka do znaczenia imion FAZA! :bounce:

Ronnie
7th June 2004, 17:26
:boff: Co takiego niezwyklego jest w stronie ze znaczeniem imion? 8)

waRcoR
7th June 2004, 23:41
Dzisiaj widziałem dziewczyne która była łudząco podobna do Alizee (z wcześniejszym wyglądem), ale skubana taka była podobna że przez pierwszy moment zamurowało mnie, szkoda że nie miałem przy sobie aparatu ......... będe musiał częściej chodzić po mieście bo zaczyna się coraz więcej "ładnych" dziewczyn kręcić :) :mrgreen: :cheesy: :mrgreen: :cheesy:

Darkthrone
8th June 2004, 00:16
u mnie na osiedlu też mieszka jedna taka łudząco podobna do Alizee, ale fotki raczej jej nie zrobie bo dawno mi nie wpadła w oko :)

Ronnie
8th June 2004, 14:51
Macie szczescie... ja nigdy niespotkalem laski podobnej do Alizee :/ :shock: A moze, tak sie mnoza dziewczyn podobne do Alizee, bo Alizee jest popularna w polsce i chca byc do niej podobne :mrgreen: zeby sie chlopakom podobac...

miror
11th June 2004, 21:56
polecam nowa piosenkarke frankee :D scignijcie se teldysk Frankee.-.Furb.(Fuck.You.Right.Back) :D niezla i dotego ostra :) ale tesh sa inne fajne laski na tym teledysku :)

Feniks
21st June 2004, 10:53
To i tak jest najlepsza mozliwa laska :)

http://feniks06.w.interia.pl/laski/katie%20holmes%2020.jpg

_THX_
21st June 2004, 21:12
Patrzcie na to , ukradłem ta fote jednemu kolesiowi z Allegro :D , na każdej swojej aukcji ma to zdjęcie ....no nie dziwie mu się :D

http://thx.250free.com/26799165.jpg

Feniks
21st June 2004, 21:51
O kurde :surprise:
Niezla lasencja chociaz na dorosla to Ona mi nie wyglada :lol:

Ps. Moja i tak mi sie bardziej podoba :oops:

Ronnie
26th June 2004, 14:58
Ta klientka ma fajna poze :roll: Ale jakbym mial takie COS to tez bym przy kazdej mozliwosci pokazywal :D

PS: THX zmien avatar!

Darkthrone
26th June 2004, 15:22
THX zmien avatar!

i to migiem bo oglądać nic nie można :)

miror
3rd July 2004, 14:26
dzis widzlaem moje milosci na fashione tv :oops: summer beach awards :twisted: a po 2 ta tesh fajna 8)
http://bug4.w.interia.pl/Adriana_Lima.JPG

takelbery
13th July 2004, 00:31
Hehe a co myslicie o tej ?? Niezla jest co ??

http://www.the-trades.com/trating/shrek2-1.jpg

P.S. To jest maly zart hehe nie biezcie tego na serio hehe. Pozatym tak jak kazdy ideal nie istnieje hehe.

waRcoR
26th July 2004, 03:59
.......... a ja nadal pozostaje przy Ani ............ i oczywista sprawa przy Alizee :)

Don Alizone
28th July 2004, 23:28
Hi,
I'm from the german forum so don't :hate: me please

here are two sites with "Chicas":

http://pittance.nodalpoint.net/doc/bonnasses/ :boff:

http://home.zonnet.nl/nicol_van_b/ :dribble:

enjoy them 8)

miror
28th July 2004, 23:38
wowwwwwwwww!!! dobre:) ta sa bonitas!!! niektore bo niekotre nie:)

Przemyslav
28th July 2004, 23:41
hehehe to nie ash slinka cieknie takie dobre :D:D:D dorbze ze moja forum nei czyta bo bym miał uuu :D:D

Darkthrone
29th July 2004, 00:13
:boff:
hmmmmm co za towary...

Adi32
29th July 2004, 00:16
hmmmmm co za towary...
No właśnie

Don Alizone
29th July 2004, 18:42
:thumbup: :prop: :cheesy:

Ronnie
29th July 2004, 18:56
Wow! 8) :lol: Ale lasencje ;)

Maju
29th July 2004, 20:48
hmmmmm co za towary...

:lol: :lol: :lol: Towary no nie zle nie ktore sa ale i tak Alizee jest najpiekniejsza :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Feniks
30th July 2004, 13:11
Powiedzcie mi tylko na jakich drzewach takie laski rosna :D

Przemyslav
30th July 2004, 13:21
Hehehe i miejmy nadzieję ze połowa to Polki :D:D

Cobra1
30th July 2004, 19:54
heh co tu dużo gadać kupa fajnych laseczek szczególnie na www.nagielaski.prv.pl <zalookajcie jakie perwersje :)normalnie full serwis laseczek czarne i inne :) :afro:

croolik
1st August 2004, 00:48
:shock:

Hi,
I'm from the german forum so don't me please

here are two sites with "Chicas":

Thx

(moje serce :mrgreen: )

Adi32
1st August 2004, 00:50
Troche to dziwne, te forum poświęcone jest Alizee, a wy wgapiacie sie na jakieś kołtuny

miror
1st August 2004, 01:07
powyzasz wypowiedz sklania mnie do wielkiego LOLA :D

ajaccien
2nd August 2004, 09:24
Troche to dziwne, te forum poświęcone jest Alizee, a wy wgapiacie sie na jakieś kołtuny

nie moge się nie zgodzić z Adim32...

z całym szacunkiem dla tego pana z german forum, ale ajacciena fotki te nie rzuciły na kolana...ten pan dokonałby duzo lepszego wyboru odwiedzając np:
:arrow: http://www.elle-alizee.prv.pl/
:arrow: http://www.alizee-forum.com/galerie/
:arrow: http://www.moi-alizee.com/galerie.html

Don Alizone
2nd August 2004, 14:56
dziekuje ajaccien, te strony znam juz :cheesy:

Cobra1
2nd August 2004, 15:13
hieh pan z niemiec mówić po polska :):) :lol:

ajaccien
2nd August 2004, 15:23
dziekuje ajaccien, te strony znam juz :cheesy:

no cóz, o gustach się nie rozmawia, ale ja wolę przytoczone przeze mnie strony :mrgreen:

Ronnie
2nd August 2004, 17:01
dziekuje ajaccien, te strony znam juz

:shock: to Ty mowisz po polsku? to czemu od razu niewyjechales po naszemu? :lol:

Don Alizone
2nd August 2004, 20:20
ja osobiscie nie umie po polsku, ale moja mama umie i tak mi pomogla w przetlumaczeniu :idea:

ajaccien
2nd August 2004, 20:28
jak na kogoś kto nie umie umiesz całkiem nieźle... znam paru stuprocentowych Polaków którym mowa polska idzie o wiele gorzej od ciebie... :mrgreen:

Don Alizone
2nd August 2004, 21:24
:? :arrow: ja osobiscie nie umie po polsku!!!!!

kranked
2nd August 2004, 21:30
Hehe no to mama umię :wink:

Adi32
2nd August 2004, 21:38
Hehe, fajn masz mame, moja mama umie po francusku :)

croolik
3rd August 2004, 01:44
Świat się wali... Polski się 'umiędzynaradawia' :wink:

Ronnie
3rd August 2004, 17:29
ja osobiscie nie umie po polsku!!!!!

to mama jest polka? bo chyba w niemieckich szkolach nieucza polskiego...

TomeG
9th August 2004, 13:56
Niestety widac że to
wszysko są Niemry...

ulubiene:
23
58
73
439

)-(arpagon
15th August 2004, 02:18
Japonki beautiful ! Koreanki jeszcze bardziej beautiful :) !!

miror
15th August 2004, 13:03
hehe nom azjatki sa fajne :) ale wszedzie sa piekne kobiety :) brazylijki np :)

Hubi
17th August 2004, 02:54
Ja Ci dam przykład pięknej kobiety, chyba wiesz o kogo może chodzić :cheesy:, i tak apropo to europejki są najpiękniejsze, no a szczególnie dwie nacje w Europie no oczywiście Polki i Francuski 8) .

miror
17th August 2004, 15:46
moim zdnaiem wszedzie znajdzie sie ladne i brzydkie ale ostatnio brazylijki sa na wysokim miejscu umnie :D

n@pster
17th August 2004, 20:21
u mie jedna..korsykanka...

Cobra1
17th August 2004, 21:28
u mie jedna..korsykanka...

hmm wiesz co u mnie też ale ona jest taka specyficzna wyjątkowa i wiele wiele innych określeń :):)

Przemyslav
24th August 2004, 00:05
krotko i tresciwie mieszkam w lodzi i lubie fryzjera :D:D www.hotcut.pl :D:D

takelbery
24th August 2004, 00:51
no mi bardziej podchodzą fryzjerki :D

Przemyslav
3rd September 2004, 00:54
Przedstawiam Wam najsexowniejszą prezenterkę telewizyjną jaką do tej pory widziałem. Pracuje w Przedstawiam Wam najsexowniejszą prezenterkę telewizyjną jaką do tej pory widziałem. Pracuje w niemieckiej ViVIE :):)

Gülcan Karahanci

Urodziny: 20.09.82
Miejsce narodzin: Lübeck
Rodzeństwo: Inan, Adnan + Kenan
Wzrost: 1,62 m
Waga: 52 kg
Kolor włosów: brązowy + blond
Kolor oczu: brązowy

Ul. film: American Pie I + II
Ul. aktor: Kevin James
Ul. potrawa: gegrillte ??? z krewetek
Ul. napój: Coca-Cola
Ul. kolor: turkusowy
Ul. miasto: Bodrum
Ul. kraj: Turcja

http://swistak2k4.w.interia.pl/min0.jpg
http://swistak2k4.w.interia.pl/min1.jpg
http://swistak2k4.w.interia.pl/min2.jpg

Tapetki:

http://swistak2k4.w.interia.pl/tapmin0.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/tap0.jpg)
http://swistak2k4.w.interia.pl/tapmin1.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/tap1.jpg)
http://swistak2k4.w.interia.pl/tapmin2.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/tap2.jpg)

Postery:

http://swistak2k4.w.interia.pl/postmin0.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/post0.jpg)
http://swistak2k4.w.interia.pl/postmin1.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/post1.jpg)
http://swistak2k4.w.interia.pl/postmin2.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/post2.jpg)

Collage:

http://swistak2k4.w.interia.pl/colmin0.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/col0.jpg)
http://swistak2k4.w.interia.pl/colmin1.jpg (http://swistak2k4.w.interia.pl/col1.jpg)

Stronka oficjalna:WWW (http://www.guelcan-karahanci.de)

Jakby coś więcej to do mnie :))) :cheesy:

Don Alizone
3rd September 2004, 01:02
^i can see Gülcan almost every day, because she is in the german TV

very nice picture Feniks :oops:
but the picture of miror is :dribble: :boff:

Przemyslav
3rd September 2004, 01:06
^i can see Gülcan almost every day, because she is in the german TV

you lucky chap :)) :D:D i must install icq then i talk with u :D:D

croolik
3rd September 2004, 01:50
swistaq:

Urodziny: 20.09.82

Młódka?
:dribble:
:laughbounce:

Wzrost: 1,62 m

Może być. :cheesy:

Ul. kraj: Turcja

Wiedziałem, że on z tą Turcją coś ma.
Podobają mi się Turczynki...bo jakoś mi Arabki przypominają :dribble: :mrgreen: (albo nienormalny jestem).
"I'm lovin'it" jak to mówią. :wink:

Świstak, byłem już wczoraj na stronie Vivy i Gulczasa. Stąd moje avatarkowe oczęta. :)

Przemyslav
3rd September 2004, 08:18
Popieram, że Turczynki ładne :D:D:D I tak jak ty Croolik jak pani jest niższa ode mnie to full wypas, oczywista bez przesady :wink: Croolik jakbys chciał wiecej fot itd... to wiesz gdzie norkę mam :D:D P.S. Sciagnij sobie klipa Mustafa Sandal - Aya Benzer 2003 Gulcan tam wystepuje ;)

)-(arpagon
20th September 2004, 03:45
Jak zobaczylem poraz pierwszy ta fotke, to mozgu szukalem po pokoju 47 minut!
Dobra, wystarczy... bo znowu caly sie trzese.

http://www.mf.tcz.pl/oxmanga/img/jap.jpg

Nie chce tu nikogo demoralizowac (zwlaszcza swistaqa^^) wiec zakodowalem
co nieco. Sorry, ze takie wielkie te pixele :shock: ale jakbym dal za male, to
swistaq móglby niechcacy odgadnac co tam sie kryje (a tak chlopak nic nie wie :D )

Przemyslav
20th September 2004, 09:01
Dzięki Harpi :D:D Myslałem ze arbuzy bedą :D:D:D :afro:

Adi32
20th September 2004, 14:55
Daj link do orginalnej wersij tej fotki :P

)-(arpagon
20th September 2004, 15:49
Niestety, nie znam adresu. Ale pelna wersje mam na dysku. Jak chcesz zobaczyc
to czego tu nie widac, to nie ma problemu. tylko trzeba spelnic kilka warunkow:

1. Miec co najmniej 18 lat (i wyslac xero dowodu osobsitego + xero ksiazeczki
wojskowej. Ew. moze byc prawo jazdy - powiedzmy, ze jest legalne)
2. Znac kulture i obyczaje japonskiego spoleczenstwa (bo nie dam Japonki pierwsze lepsze rece)
3. Zaswiadczenie z wydzialu japonistyki iz uczeszczasz na zajecia.
4. Przeczytane co najmniej 10 mang (wrazenia opisane w formie felietonu).
5. Pelny wykaz ataków i transformacji Czarodziejki z Ksiezyca oraz glowne
ataki w Dragon Ballu.

Tylko tyle :mrgreen:

Adi32
20th September 2004, 15:54
)-(arpagon, Tylko tyle :mrgreen:

Hahaha, trudno, pooglądam zdięcie z cenzurą :P
Skoro posiadasz to zdjęcie na dysku to chciał byw wiedzieć czy Ty spełniasz te warunki :cheesy: :cheesy:

Przemyslav
20th September 2004, 15:58
Harpi czy tesh gustujesz w Dragon Ball'u ?? Mogliby go puscic w tv PL ino bez tych durnowatych tlumaczen imion postaci jak to było kiedys na RTL7 :cheesy:

kranked
1st November 2004, 19:28
Ogląda ktoś z was program Wyprawa Robinson?? Ja ostatnio oglądałem i jest tam taka fajna Kasia, lat 22 :mrgreen: Jak ktoś nie oglądał to dziś leci o 21:30 :D

Przemyslav
1st November 2004, 19:46
A no jest :D:D Calkiem calkiem :D MNie ostatnio przypadla do gustu Magda Mołek :D

Adi32
1st November 2004, 23:40
E, a na czym to leci ? Ino nie mówcie że na TVN, bo niemam.

Cobra1
1st November 2004, 23:50
jak do tematy moja "inna pani" ma na imię Martyna (pięknie prawda) :):) no co nic wam więcej niepowiem to moja kochana tajemnica :)

Darkthrone
1st November 2004, 23:51
Martyna

Wojciechowska :?: :shutup:

Przemyslav
2nd November 2004, 00:03
Darkthrone nei jestes na biezaco z opisamy Cobry na GG :]] Obijales sie na lekcjach :P:P

Adi32
2nd November 2004, 00:04
swistaq, z opisamy Cobry na GG

Jak dotąd opisy tylko o jakiejś dziewczynie, Może nam ją przedstawisz Cobra ?

Ronnie
2nd November 2004, 09:01
Przynam, Cobra ma talent do opisow :D :mrgreen:

Przemyslav
2nd November 2004, 09:27
Ja sie ciesze jesio ze zyje za moj komentarz na blogu Cobry :D:D <joke> :D

Cobra1
2nd November 2004, 17:23
Może nam ją przedstawisz Cobra ?

chętnie to kto pierwszy wpada do NS ?? ha no kto ;)

Przynam, Cobra ma talent do opisow

to ten talent odkryty został przez nią :)

Ja sie ciesze jesio ze zyje za moj komentarz na blogu Cobry <joke>

no ba nawet i ona sie ucieszyła czytając go :):) thx świst i wszystkich zapraszam na blogasa http://cobra1.blog.onet.pl

Adi32
2nd November 2004, 17:33
Cobra1, to ten talent odkryty został przez nią

Też miałem ten talent, odfrunoł razem z nią....

MyShQa
2nd November 2004, 23:27
widze ze moj avatar jest adekwatny do tematu :P nie musze tej pani chyba przedstawiac :) (ponoc meszczyzni wola blondynki ;))

desaint
2nd November 2004, 23:46
Taa kochala sie w Kennedy'm, i jak skonczyl (z pelnym szacynkiem dla obydwojga).

Przemyslav
3rd November 2004, 00:07
ponoc meszczyzni wola blondynki

polemizowalbym :D:D osobiscie wole ciemniejsze kolorki :D :afro:

Adi32
3rd November 2004, 00:33
A na avatarze masz same blondynki i murzyna świstak....

Przemyslav
3rd November 2004, 00:42
jaki murzyn (to jest gordon freeman z hl - chyba bialy byl :D) :D:D:D bo jesli chodzi o Gulcan to ona roznie ma pasemka itd.. :D:D a ta blondynka jest bo nie mialem zadnych szatynek itd.. :D

Adi32
3rd November 2004, 00:54
swistaq, jaki murzyn

No przecie widze - Jakiś łysy gościo i murzyn.

Przemyslav
3rd November 2004, 09:53
Ten łysy to jest Hitman, a ten w kombinezonie to jest Gordon Freeman z HalfLife i z teog co pmaietam on był "bialas" :D:D

n@pster
4th November 2004, 00:46
akurat dobrze pamietasz...hl...to byly czasy....ale panowie nie o panach tu gadamy :mrgreen:

idem do laseczki niedlugo winde stawiac :D posiedze dluzej pod pretextem ze cos sie "zwalilo" i musze pogrzevac w pc :D

Przemyslav
4th November 2004, 01:04
musze pogrzevac

:D:D:D no tak 3mac :D:D

waRcoR
17th November 2004, 01:16
(nie wiem czy dobrze że tą informacje zamieszczam w tym topicu ale ...)

ale musze się pochwalić ....
Ania obcieła włosy, nic by nie było w tym dziwnego , pomijając nawet mój sprzeciw na ten temat, ale jednak jeden fakt ma coś wspólnego z Alizee, mianowicie Ania obcieła się na ten sam styc co Alizee, no może troszke krócej ale podobnie, jak będe miał okazje to zrobie fotke i wam pokaże, a co mi tam niech sobie ludzie popatrzą :)
(a więc i sygnaturke będe musiał uaktualnieć :) )

pozdro ......

desaint
17th November 2004, 23:31
W takim razie ma u Ciebie kolejnego plusa ... :afro:

waRcoR
20th November 2004, 01:22
i to wielkiego choć początkowo byłem sceptyczny co do pomysłu skrócenia włosów, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, a przecież to nadal ta sama Ania :) ........

Przemyslav
9th December 2004, 18:37
http://www.womanoftheyear.de/ :D:D:D Kurde spoznilem sie z glosowaniem :( Ale jutro wyniki ciekawe kto wygra obstawiam swoja faworytke :) Croolik ty wiesz :D Ino czemu Lili zabraklo :(

takelbery
29th December 2004, 19:36
Nom więc tak, dzisiaj skakałem po kanałach i na TVP2 leciało chyba M jak miłosć. Zrobiłem capsa i kogo wam przypomina ta dziewczyna ??. Kto to ogląda i wie jak się ona nazywa prosze tutaj albo na PM.

P.S. Kolega THX oszalał, już mu więcej capsów nie pokarze. W sumie też oszalałem <lol>

miror
29th December 2004, 19:40
Anna Mucha szmula wojewudzkiego :)
http://www.annamucha.pl/annamucha/podstrony/start.php
jej strona pozdroo ;]

_THX_
29th December 2004, 22:19
Nom więc tak, dzisiaj skakałem po kanałach i na TVP2 leciało chyba M jak miłosć. Zrobiłem capsa i kogo wam przypomina ta dziewczyna ??. Kto to ogląda i wie jak się ona nazywa prosze tutaj albo na PM.

P.S. Kolega THX oszalał, już mu więcej capsów nie pokarze. W sumie też oszalałem <lol>

Nie no to ujęcie tego zdjecia mnie rozbraja normalnie . Ja czekam na sobotni odcinek :D .

Przemyslav
29th December 2004, 23:39
tak wiem bardzo podobna jest z profilku :):) kurde dlaczego w moim srodowisku ni ma tak baldzo podobnych dziewczyn :D:D no najbardziej to sie Mycha kwalifikuje :D:D

Ronnie
30th December 2004, 11:14
a na tej stronie muchy to sa jej zdjecia? :mrgreen: bo niezauwazylem :/

Przemyslav
30th December 2004, 11:37
sa w dziale Fotografie na dole w menu :D:D

Ronnie
31st December 2004, 12:28
niee.. niee
Jak dla mnie to male podobienstwo z Alizee...

miror
31st December 2004, 12:50
tom poogladaj mjak milosc i zobaczysz ze z profilu jest dosc duze :)

Przemyslav
1st January 2005, 20:24
profilu jest dosc duze

tam z biustu :D:D:D

Michel
2nd January 2005, 00:52
biustu

twarzyczka oczywiście też conieco :wink:

Ronnie
2nd January 2005, 18:05
A co sadzicie o tej laluni? :)

http://people.freenet.de/luba01/kari_ann_peniche-miss_teen_united_states_2003_08.jpg

http://people.freenet.de/luba01/kari_ann_peniche-miss_teen_united_states_2003_11.jpg

http://people.freenet.de/luba01/kari_ann_peniche-miss_teen_united_states_2003_15.jpg

Dla mnie super lala :oops: :)

miror
2nd January 2005, 23:28
moze byc :afro: :afro: a teraz wersja rapowa :) mo mo moze <scrach> byc yc <scrach> yoyo elo elo flow pozdro 60000 V yeha ;]
LOL :D

Przemyslav
2nd January 2005, 23:29
hihihi no z playboya to zawsze ładne i zarazem nieosiagalne :D:D:D

loocas
3rd January 2005, 12:55
i zarazem nieosiagalne

gdzie tam od razu nieosiągalne :lol: 8)
zapuść wąsy, z tyłu grzywę
kwiata kup poczęstuj piwem
i każda jest Twoja :lol: :lol: 8)

Przemyslav
3rd January 2005, 13:54
kwiata kup poczęstuj piwem

a jak browarem od razu :D:D:D cza spic ofiare :D

GApa
30th January 2005, 12:56
A te pania znacie http://www.skins.be/framepic.php?id=650&size=1024

lunatic
30th January 2005, 13:53
No takiego tatu nie widzialem, to moge powiedziec ze ja(ou) nie znam, jak co! to wtedy to ni ja lub mnie zmusili ;)

Przemyslav
30th January 2005, 15:45
cza przyznac ze fajnie jej profil ujeli :D:D:D

desaint
30th January 2005, 23:01
i nie tylko (profil) .... ale fajniej bybylo ja z przodu pokazac .. (albo i nie .. nie wieme)