PDA

View Full Version : Les Enfoires

Pawel
28th October 2003, 16:35
Jest taka piosenka z Les Enfoires 2001, nie znam jej tytułu, ale Alizee śpiewa tam w refrenie coś jak "je joue chanter" (kiepski jestem z francuskiego). Mam kawałek tej piosenki ale jest ucięty, trwa tylko 2:41. Czy ma ktoś z Was może całą wersję? (Miałem też kiedyś video z tego występu z fragmentami, gdy śpiewa Alizee, ale to było przed "Wielkim Formatem" :) )

I co to właściwie jest to Les Enfoires? Jakiś festiwal czy co?

TomeG
28th October 2003, 16:40
LEs Enfoires to taka Federacja wielu franuckich artystów którzyt śpiewają wielkie hity... a zarobionne w ten sposób pieniądze idą na jakieś szczytne cele....

A jak Lizzie wyglądaa w tym filmie....? Ma tą taką fatalną grzywkę, jak Kranked na avatarze...??

Pawel
28th October 2003, 16:44
O ile pamiętam to miała chyba "normalną" fryzure jak za czasów Gourmandises. Była ubrana w fioletową bluzkę i czarne spodnie.

TomeG
28th October 2003, 16:50
Aaaaaa... to wiem.... popularny filmik....Tak chodzi jak "dzika" po tej scenie....
Osobiście tej piosenki nie lubię i nawet zapomniałem jej tytułu.. ale o ile dobrze pamietam to coś podobnego do tego co napiałeś.....:D

kranked
28th October 2003, 16:51
Ma tą taką fatalną grzywkę, jak Kranked na avatarze...??
A mi się akurat bardzo podoba ten avatar i w tych włosach też ładnie wygląda :lol: :!: No ale kwestia gustu.

TomeG
28th October 2003, 16:56
Yeah... Trzeba przyznać że wygląda niemalże niepodobnie.....

croolik
28th October 2003, 17:13
'Et Balavoine chantait, et Balavoine chantait' , lalala, hehe - świetna jest ta piosenka, nie rozumiem Was zupełnie. Les Enfoires działają na rzecz Les Restos du Coeur, które działają w całej Francji, a zajmują się przygotowywaniem obiadów dla bezdomnych i pomocy biednym ludziom. Naprawdę super sprawa!

Michel
28th October 2003, 17:45
Dobrze, że Alizee pomaga... ona w ogole bierze udział w wielu charytatywnych imprach :afro:

Pawel
28th October 2003, 18:44
OK, ale czy ma ktoś namiary na pełnej długości mp3?

TomeG
28th October 2003, 18:47
KAZAA.....

Pawel
28th October 2003, 19:23
Jest!!!
Kiedyś właśnie szukałem tego w różnych programach p2p ale wszędzie była tylko ta ucięta wersja.
Teraz znalazło tylko u jednej osoby. Idzie 2,5 kilo na sek. za godzine się ściągnie :/

Pawel
28th October 2003, 20:03
No i mam całe:)
Chyba nic innego nie będę dziś słuchał :)

unreal
30th October 2003, 20:43
Ja też założyłem niemalże identyczny topic u angoli-myśląc że to nowe video z Alizee z tego roku.Widziałem je przez przypadek lecąc pilotem po kanałach.Nie widziałem całego ale też raz przez chwilę ją zobaczyłem w fioletowym czy niebieskim sweterku.Mam kilka fotek jak chcecie to zapodam(polubiłem to słowo-trzeba je do słownika zapodać :)

Pawel
30th October 2003, 20:55
Zapodaj:)

unreal
3rd November 2003, 16:37
To podobno zdjęcia z klipu jednego enfoires---te kilka pierwszych

http://www.alizee-forum.com/galerie/categories.php?cat_id=4

Tu kilka od kuchni...z mojego topicu...

http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=2160&postdays=0&postorder=asc&start=15

A tu stronka enfoiresów i kilka/naście fotków z Alizee z występow.. :)

http://www.chez.com/francoise67/enf_photos.html

Trzeba tylko troszeczkę poszukać... :)Ale są tam na pewno :) gdzie wśród artystów jest i nasza Lizzie...