View Full Version : Ey!
Dmitry
27th October 2003, 22:49
Ey! A po-russki zdes' kto-nibud' rubit? Ved' Pol'sha bila kogda-to chast'u Rossii...;) Prosto interesno...;)
waRcoR
27th October 2003, 23:23
jednak rosyjski bez cyrylicy jest trudny do zrozumienia, choć coś można się domyśleć, ale pełnego przetłumaczenia na dzisiaj niedam rady sporządzić, ale jak chcecie to jutro będe w stanie, i sprubuje przetranslatować, chyba że jest ktoś inny kto umie rosyjski. ( coś rozumiem ale niechce nic pisać bo jak źle przetłumacze to głupoty wyjdą).
Dmitry
28th October 2003, 00:09
Ya bil odin raz v Varshave i ponimal tam pol'skuyu rech', no vot s pis'mennost'yu delo posloznee...;)
kranked
28th October 2003, 00:25
My vas nie rozumieju :lol:
unreal
28th October 2003, 13:49
No mówi że raz był w warszawie kogos/cos poznał ale co dalej to nie mam pojęcia?Better speak in english-then some part of us should have understood:)
Me
28th October 2003, 15:58
как тевя забуМ??IT'S VERY HARD I KNOW YOUR language. Kak cibia zawod?? :wink:
TomeG
28th October 2003, 16:18
Kaka...?? :D
Haraszo prjatielu....panimaju ty pa polsko...?? albo po angalskajo....??
Me
28th October 2003, 16:38
jak kaka kak!!!!!!!!!!!!!!
Pawel
28th October 2003, 16:57
Me: Tu nie zoo :)
Dmitri: Da, panimaju ;)
Pust' vsegda budet solntse
Pust' vsegda budet nebo
Pust' vsegda budet mama
Pust' vsegda budu ja! ;)
croolik
28th October 2003, 17:06
O żesz, a Tatu znaju? ;-)
waRcoR
28th October 2003, 19:12
Ey! A po-russki zdes' kto-nibud' rubit? Ved' Pol'sha bila kogda-to chast'u Rossii...;) Prosto interesno...;)
rozszyfrowałem ten kod..... cytuje:
"Czy ktoś tu umie mówić po rosyjsku? Przecież Polska kiedyś była częścią Rosji. Poprostu interesuje mnie to "
co to ma być? czego ich tam uczą w tej rosjii, kiedy Polska była częścią rosjii, chyba że chodzi o czasy zaborów, ale jeśli tak to wcale o tym chłopie niepowinneś wspominać bo minusa u mnie zarobiłeś i to sporawego.
Polacy nie gęsi i swój język mają i się nim porozumiewają więc jak sie chcesz z nami komunikować to się ucz polskiego bo my niebędziemy uczyć się rosyjskiego, każdy z nas wolałby francuski, chociaż jakieś perspektywy, jak pojedziemy do Francji to chociaż go wykożystamy a do rosji nieplanuje się wybierać bynajmniej jak na razie (chyba że Alizee będzie tam dawać koncert :) ) tak więc jak przestudjujesz historie i zmienisz zdanie na temat "części rosjii" i nauczysz się polskiego, albo angielskiego do daj znać ......... :)
Pawel
28th October 2003, 19:32
Nas ne dogoniat, nas ne dogoniat lalala :)
Pawel
28th October 2003, 19:44
Wot sasliczkom piesnia intieriesna, (H,e)
Wot sa wsiem uspicham wsio izwiestna, (D,G)
Razkazu ja wam riebiata, swaju dielnost diplomata, (a,e)
Wot kakije byli tam diela. (H,e)
I prisziol niemieckij gienieral
Dolga smatril, a patom skazal:
"Wy oddajtie Ukrainu, tak ugodno razsiedinu,
Tak wariol wam Gitlier pieriedat".
Ja jemu atwietil abarot:
"A ty, kurwa, jobanyj twaj rod!
My jebli japoncew w zopu, my nasrali na Jewropu,
Gitlieru dawim my otkazat!"
I prisziol italianskij pasiol,
Glupoj chuj, marzowoj kak asiol,
Gawarit szto Mussolini wmiestie z Gitlierom w Bierlinie,
Razgawor a naszych ziemliach wiol.
"Pieriedajtie gaspadinu Duce
Szto on naszu ziemliu chuj pauczit.
Jest nas dwiesti milionow, razpierdiom kak skarpionow,
A patom na zwalku adwieziom".
I prisziol japonskij samuraj,
Gawarit on: "ziemlju nam addaj!
A niet tot ja toj Mikada ziemlju wsiu ot Leningrada,
Z wojskom samurajew zabieriom".
Samuraj, ty bliadskij samuraj,
Ty idi Mikadu pieriedaj -
On sarzowoj, on w chalatie, chuj marzowoj, on w tomatie,
I c niewo kondoma nie snimaj!
śpiewamy ;)
waRcoR
28th October 2003, 21:13
kazik?? albo mi się zdaje bo słyszałem piosenke Kazika w takim stylu :)
Pawel
28th October 2003, 22:24
Konkretniej Kult :)
waRcoR
28th October 2003, 22:47
nio właśnie, nawet przez ten czas zdąrzyłem przeszukać swoje Cd z mp3 i znalazłem, hehe jest jeszcze pare innych też dobrych .........
TomeG
29th October 2003, 12:01
nio właśnie, nawet przez ten czas zdąrzyłem przeszukać swoje Cd z mp3 i znalazłem, hehe jest jeszcze pare innych też dobrych .........
Np: BAGDAD!!! :twisted: :bounce:
unreal
30th October 2003, 18:53
Tawariść Dmitrij dał zaczątek kącikowi prorosyjskiemu :)
waRcoR
30th October 2003, 19:34
ale coś przycichł nasz gość, czyżby poszedł na korepetycje z historii? a może uczy się rosyjskiego po polsku żeby przeczytać txt piosenki kultu :) .......
Dmitry
30th October 2003, 20:35
A govorite chto ne ponimaete;)Tatu- neinteresnaja gruppa, polneyshee govno , pischat tol'ko:"nas ne dogonjat, nas ne dogonjat..."-oni sami chego-to ne dogonjaut po-moemu:((( :( LostIn Time, a ti ponyal cho ti napisal?:)))ne "chuj", a "huy":))))))))))
To me: меня так и зовут-Дмитрий, я из С-Петербурга;)To unreal: Ja ne tovaritzh':)))Ya grazhdanin Sovetskogo Sojuza!-Shuchu:))))
Dmitry
30th October 2003, 20:49
I will know Polish well in future! Now I try to understand your language because I'm intrested of it:) But now it is possible I pomyl'ic;)
unreal
30th October 2003, 21:26
A govorite chto ne ponimaete;)Tatu- neinteresnaja gruppa, polneyshee govno , pischat tol'ko:"nas ne dogonjat, nas ne dogonjat..."-oni sami chego-to ne dogonjaut po-moemu:((( :( LostIn Time, a ti ponyal cho ti napisal?:)))ne "chuj", a "huy":))))))))))
To me: меня так и зовут-Дмитрий, я из С-Петербурга;)To unreal: Ja ne tovaritzh':)))Ya grazhdanin Sovetskogo Sojuza!-Shuchu:))))
Tatu nie lubie kultu zresztą tez tylko powiedz mi dymitry co miales na mysli mówiąc polneyshee govno?And maybe better speak in english ?
waRcoR
30th October 2003, 21:28
ale coś przycichł nasz gość
udeż w stół a nożyce sie odezwą .........
It learn. Sometime it can talk in polish
w zasadzie to po angielsku też niebardzo umiem, po rosyjsku troszke więcej ale też nic a o niemieckim to już lepiej nie wspominam więc zostaje polski :)
waRcoR
30th October 2003, 21:31
ne "chuj", a "huy"
niemusisz nas uczyć orzeklinać, (ale dzięki za rade) to opanowaliśmy do perfekcji :) ...........................
unreal
30th October 2003, 21:35
Tak ale jak coś powie po angolsku to da się to przetłumaczyć ale ja po rusku ni w ząb...
Ps.Gdzie Warcor podziały się Twoje bużki?
croolik
30th October 2003, 22:21
Wielki Brat wrócił, masakra...
waRcoR
30th October 2003, 22:32
Ps.Gdzie Warcor podziały się Twoje bużki?
tzn ?? ja tam wszysto widze, chyba że chodi Ci o takie buźki :) :) :) :) ale coś mi się zdaje że chodzi o inne
unreal
30th October 2003, 22:42
Chodzi mi o te nad avatarkiem :)
waRcoR
30th October 2003, 22:44
tak myślałem ale ja je widze, a coś się z nimi stało?
unreal
30th October 2003, 22:53
A ja nie widzę-dziwne ale nic to :)
Dmitry
30th October 2003, 23:14
Do I speake English?-A little;)Ok;) I'll speak English;)So...Let's start it again!;) Hi everyone! I'm Dmitry,I live in St-Petersburg, Russia;) I have some relation to Poland as my grand-grand-grand father was born in Poland and also I'm interested in your country- that's why I'm here...;)
croolik
30th October 2003, 23:20
Dmitry a ecrit:
I live in St-Petersburg, Russia;)
Hi Dmitry, welcome in our section :-))) My father told me that St Petersburg is a very beautiful city, but it seems that you have rather heavy winters, correct me if I'm wrong. Greetz
Dmitry
30th October 2003, 23:34
There are -2C now, but sometimes happens that the temperature is 30 degrees below zero;) It is SOOOOOO cold!;) At that time I have to maaaaany closes;) And you're right-it's really beautiful city, so... well come on your holydays in summer:)));)
croolik
30th October 2003, 23:41
'сшенбыщ?' - What does it mean? (sorry, but I don't speak russian at all...).
Dmitry, could u please give us some links to russian websites about Alizee?
And in summer I imagine it's hot in there? Isn't it?
Dmitry
31st October 2003, 06:19
To croolik: here you are!;) www.alizeelove.ru www.alizeeworld.narod.ru -These sites are most famous in Russia;)
croolik
31st October 2003, 14:58
Thx Dmitry :-)
Pawel
31st October 2003, 16:26
Dmitry: It was russian written (not by me) in polish. "Huy", "chuj" - pronunciation is the same :)
I understand about half of this song. Maybe you could translate it? Here's mp3 if you want to hear:
http://grabekm1.webpark.pl/dyplomata.mp3
I'd like to go to Russia and some day I will :)
Dmitry
31st October 2003, 21:31
LostInTime
Nooo, I can't... Just I don't know english slang well;) Good song;)))
St.Petersburg waits for you;)
Me
31st October 2003, 22:21
i understand your national language yupi :) i teachs it something about 2 months.
Tomaszek
2nd November 2003, 01:24
Hello Dimtry....nice to hear you in our section:)...unfortnatly i have never teached RUS so i dont understand if u are posting in ur language.....i dont know it but my brother have finished study the Russian.....he have been in Moskwa and of course St.Pteresburg...hmmm but i have diiferent hobby like him:)))..so ur English will be more prefere here:) best regards
Dmitry
2nd November 2003, 04:03
Tomaszek
;)Nice to hear too;) I'm about to be here as long as possible;)Just I like this section;)I'm going to go to Poland next summer, in August I guess...;)
TomeG
2nd November 2003, 18:47
tak myślałem ale ja je widze, a coś się z nimi stało?
WarCor ja też nie widze Twoich buziek..... :shock: :shock: :shock:
Tożtyś duch?? czy Zombie??!?! :shock: :boff:
TomeG
2nd November 2003, 18:55
Ahh.,.... great welcome to You - Dmitry.....
Why are You interested in Poland so much....?? Is it only because of it's beauty...??
Unfortunately St petersburg and MOSKBA (Moscow) are wonderfull sities... but.... only in the centers if those.... The suburbs are full of poor and homelesses.... It is not so great... in fact.....
I gotta know Your Architecture...btw....
Dmitry
16th November 2003, 09:25
Hey ,guys,would you like to visit new russian forum http://forum.alizeelove.ru/index.php sometimes?
It could be possible that the forum will have an english version in the future;)
TomeG
The suburbs are full of poor and homelesses.... It is not so great... in fact.....
It is not everywhere in Russia now;) In Russia this problem takes place like in any other country...;)
unreal
16th November 2003, 18:24
Nice forum u have...Even made in Poland we havent so good...
TomeG
16th November 2003, 22:16
Yeah! Russian stuff is the greatest!!! I remember candies which were exported from Russia... especially those ones which we could hack on our christams trees.... :D :D :D and after 5 years you could eat them.... :D
Oooooh.. and russian toys.... and many things form my old kitchen... all from USRR - RESPECT!!!! :D
unreal
18th November 2003, 01:52
Yeah! Russian stuff is the greatest!!! I remember candies which were exported from Russia... especially those ones which we could hack on our christams trees.... :D :D :D and after 5 years you could eat them.... :D
Jestem ciekaw jak sie czułeś po zjedzeniu tychże 5-letnich smakołyków :lol:
ajaccien
18th November 2003, 05:37
co do Rosjan nie mam specjalnie obiekcji ,ale to co zrobili Napoleonowi B.
.....upokorzyli mego duchowego przywódcę ......(fakt że pomogła im zima ,ale niesmak ma to do siebie ,że pozostaje)
TomeG
18th November 2003, 22:32
Jestem ciekaw jak sie czułeś po zjedzeniu tychże 5-letnich smakołyków :lol:
Ja? Dobrze...
Tylko.... babcia sie źle poczuła jak po godzinnej lewatywie, przez 3 następne godziny - musiała mi w dupie dłubać.... :D :roll: :twisted:
D.R.
26th November 2003, 06:52
:surprise: taki gość na naszym forum. A było jakieś paliwo rakietowe, albo denaturat na poczęstunek???? :dribble:
croolik
26th November 2003, 07:25
Płyn borygo dobry na każdą okazję :D
TomeG
26th November 2003, 23:36
Ja z Dmitrym jestem umówiony na 4 litry wody brzozowej.... :rasta:.... z przemytu..... mniaaaam!!!!
unreal
28th November 2003, 07:11
Tylko.... babcia sie źle poczuła jak po godzinnej lewatywie, przez 3 następne godziny - musiała mi w dupie dłubać.... :D :roll: :twisted:
Oooo stary każdą babcie należy szanować...Również Twoją-pamiętaj o tym...
komodor
9th December 2003, 05:00
jesli`b ochen` zahotet` mozhno w kosmos poletet` :-)
A gde tovarishch Dmitry, uzhe ushol ???
W podstawowce dostawalismy paczki z sojuza a ja nawet nalezalem do towaarzystwa przyjazni polsko-radzieckiej :-)))) he he he listownie podrywalismy pionierki :lol:
unreal
9th December 2003, 20:08
To ja myślałem że to my wysyłalismy zwykle paczki na wschód...
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.