View Full Version : Sporty
Me
27th October 2003, 21:38
Jakie lubi uprawiac alizee.Pływanie , tenis stołowy(macie moze ten filmik albo fotki z niego??).........coś jeszcze??
waRcoR
27th October 2003, 22:00
napewno uwielbia tańczyć, a przecież to też w pewnym sensie sport, który opanowała perfekcyjnie :)
Me
27th October 2003, 22:03
ale ty zawsze dajesz takie pokrętne=sprytne odpowiedzi wiesz o co mi chodziło :)
TomeG
28th October 2003, 15:58
KICKBOXIN' - ale tylko rekreacyjnie.... dla zdrowia i formy.....
TANIEC - to prawda co WarCor powiedział....
No i pewnie SEX... tak jak 99% Francuzów....:D
Me
28th October 2003, 16:03
Sex traktuje pół zartem a kickboxing mowisz serio??
TomeG
28th October 2003, 16:05
SERYJO......:D
http://super-alizee.de/_files/sonstige/003/sonstige0075.jpg
TomeG
28th October 2003, 16:06
To bynajmniej nie piżama.....
unreal
28th October 2003, 16:09
Me Ty na początku pytałes się o tego ponga :)
Ktoś famę puścił że potrafi także nieźle kopnąć...Więc nie zadzierajcie z nią :)
A tu parę fotek z mojej kolekcji...
pływanie
http://web.1asphost.com/unreal/alizee182.jpg
Boks/kickboxing
http://web.1asphost.com/unreal/arkanium1_2.jpgTylko nie wiem czy zamierza zadać cios czy zrobić coś nieprzyzwoitego :)
http://web.1asphost.com/unreal/arkanium1_3.jpg
Pong
http://web.1asphost.com/unreal/inne12.jpg
Skoki na trampolinie
http://web.1asphost.com/unreal/inne60.jpg
unreal
28th October 2003, 16:12
Zdjęć z tego sportu ekstremalnego o którym mówi TomeG nie posiadam...
Erni
28th October 2003, 16:14
...ze zniecierpliwieniem przesuwalem ta strone :P
TomeG
28th October 2003, 16:36
No ale stary.... wogóle chyba nie masz żadnych zdjęć...albo znowu coś nawaliło.... Bo nic się nie wyświetla....:D
Pawel
28th October 2003, 16:41
Mi się wyświetla.
Ech, wskoczyłbym sobie do tego basenu :)
Me
28th October 2003, 16:42
nic sie nie wyzwietla prosze cie wyslij mi na meila mslawek2@poczta.onet.pl
TomeG
28th October 2003, 16:46
Teraz już się wyswitla... dziwne......
Ale jakże wspaniałe!!! :D
croolik
28th October 2003, 17:17
Taka ciekawostka: 3 miechy przed początkiem trasy koncertowej załatwiono Ali prywatnego trenera, żeby nabrała formy niezbędnej do ciągnięcia przez 1h40 bez wytchnienia. Zresztą jestem w trakcie spisywania wywiadu dość długiego jakiego udzieliła na Radio Scoop 22/10, to potem podrzucę jakoś całość.
waRcoR
28th October 2003, 20:28
mam nadzieje że niebędzie tu takich odważnych aby zamieszczać zdjęcia ze sportów (jak to unreal trafnie określił) ekstremalnych, (i raczej nikt takowych nieposiada, jedynie od groma fotomontarzy sie panoszy po sieci)
podoba mi się sport wodny :) i z chęcią wziołbym lekcje pływania od Alizee, hmmm miodzio :) .....
Me
28th October 2003, 20:50
ten kickboxing troche naciagany ale fakt butow z poprzedniego zdiecia pozwala mi w to wierzyc.
Tomaszek
29th October 2003, 01:14
nom....to ze wiela trenera to mnie w sumie nie dziwi.....troszke trzeb asie nameczyc zeby jeden concertos dac....nie mowiac juz o takiej calej serii........a co do tanca.....czy uwazacie ze Lili dobrze tanczy?podobaja wam sie jej uklady i sposob wykonania? moze w JPVA fajnie to wyszlo ale w pozostalych chyba tak sobie
waRcoR
29th October 2003, 08:07
a co do tanca.....czy uwazacie ze Lili dobrze tanczy?podobaja wam sie jej uklady i sposob wykonania? moze w JPVA fajnie to wyszlo ale w pozostalych chyba tak sobie
masz troche racji, faktycznie podczas pozostałych utworów, Alizee tańczy w dziwny troszke sposób, lecz ze względy na to kim ona jest, i że się nam podoba, to jakby nie tańczyła to i tak zawsze będzie to piękny taniec w wykonaniu pięknej Alizee.
a co do sportu-tańca, każdy wie że Alizee już od dziecka uwielbia taniec i nawet uczęszczała na zajęcia, więc dlatego się taniec znalazł w strefie sportowej,
hehe ale i tak jakby nie było Alizee zawsze będzie mi sie podobać nawet jak nie będzie tańczyć :) .................
Michel
29th October 2003, 09:23
Ja widziałem takie okropne fotomontaże, az plakać sie chce jak ludzie mogą robic cos takiego.
Michel
29th October 2003, 09:24
Oj, sory, że dwa razy mnie wyslwietlilo, myslalem, że za pierwszym razem nie poszło :wink:
TomeG
29th October 2003, 11:26
Oj, sory, że dwa razy mnie wyslwietlilo, myslalem, że za pierwszym razem nie poszło :wink:
Przecie bezproblemowo można to to usunąć..... :D
Pawel
29th October 2003, 19:52
Mi się wyjątkowo nie podoba taniec w J'en ai marre z Eurobest. I "śpiewa" tam chyba (głowy nie dam) z playbacku - paskudztwo!!!
TomeG
29th October 2003, 20:06
Mi się wyjątkowo nie podoba taniec w J'en ai marre z Eurobest. I "śpiewa" tam chyba (głowy nie dam) z playbacku - paskudztwo!!!
Zatem wynika z tego ze żaden performans Lizzie (JAM) ci sie nie podobie.... Bo przecie ona zawsze tak samo to robiła....:D
OOOJ! nieładnie!!!
Pawel
29th October 2003, 20:15
No jeśli chodzi o JEAM to jedyny, który widziałem :)
waRcoR
29th October 2003, 20:24
taniec tańcem, ale przyznacie że w teledysku do tegoż utworu Alizee prezentuje się wyśmienicie, a szczególnie z tymi wzruszeniami ramion, hmmmmm poprostu raj dla oczu, bo niebem jest sama Alizee (choć zalezy co kto wyżej stawia czy niebo czy raj ? napewno Alizee jest najwyżej :) )....................
Pawel
29th October 2003, 20:46
Co to, to tak, teledysk mi się bardzo podoba :)
Me
29th October 2003, 21:52
oj oj oj i znowu off topic , a tak serio :wink: ponoc zawsze spiewa z playbacku ten utwor.
Pawel
29th October 2003, 22:23
Za te plejbeki to ma u mnie minus jak stąd do Paryża.
WSTYD!!!
(wiem, powtarzam się :))
TomeG
29th October 2003, 22:36
taniec tańcem, ale przyznacie że w teledysku do tegoż utworu Alizee prezentuje się wyśmienicie, a szczególnie z tymi wzruszeniami ramion, hmmmmm poprostu raj dla oczu, bo niebem jest sama Alizee (choć zalezy co kto wyżej stawia czy niebo czy raj ? napewno Alizee jest najwyżej :) )....................
= PRZYPIS 11 :D
waRcoR
29th October 2003, 22:50
następnym razem sprubuje niezapomnieć i zamiast się rozpisywać poprostu wstawie
= PRZYPIS 11
hehe w zasadzie to tak jakoś samo wychodzi ze mnie że pisze o Alizee "przypis 11" chyba inaczej niepotrafie :) ...........
TomeG
29th October 2003, 22:56
Spoko, spoko.... pisz jak nalezy....czyli tak jak piszesz....
Albo zresztą PRZYPIS 11 to nie każdy by skojarzył....
A może ja też zaczne go wykorzystywac...??? :D
waRcoR
29th October 2003, 23:03
hehe każdy mógłby ale jednak chyba masz racje żeby pisać jak dotychczas, bo w przeciwnym wypadku Alizee będzie 11 a nie piekna, lub coś w tym rodzaju, a za każdym razem można opisać wspaniałość Alizee w inny sposób, raz bardziej wyrafinowany, innym razem tak poprostu od serca. taki przypis znalazł by się w prawie każdym poście :) ....
Pawel
30th October 2003, 17:41
Najlepiej do sygnaturki go wrzucić :)
A dlaczego akurat 11?
unreal
30th October 2003, 19:06
Taka ciekawostka: 3 miechy przed początkiem trasy koncertowej załatwiono Ali prywatnego trenera, żeby nabrała formy niezbędnej do ciągnięcia przez 1h40 bez wytchnienia.
Stary Ty świntuchu :mrgreen:
Pawel
30th October 2003, 19:23
LOL :))) ale masz skojarzenia :)))
croolik
30th October 2003, 22:09
unreal, czyżby część 'bez wytchnienia' wyzwoliła w Tobie takie myśli? Heh...
unreal
30th October 2003, 22:38
A widzisz wystarczy nam często niewielki bodziec aby wszystko skojarzyć z jednym... :)
TomeG
31st October 2003, 16:03
Jak ja tamtego nie mogłem skojarzyć..... :?:
Chyba wydoroslałem o te kilka procentów.... WSYTD!!!! TomeGu ! WSTYD!!!! :hate:
Pawel
31st October 2003, 16:40
Jak ja tamtego nie mogłem skojarzyć.....
Takie samo pytanie sobie zadałem :) Ale za to umiemy przynajmniej czytać ze zrozumieniem :)
ajaccien
17th November 2003, 00:58
Ja też bym chętnie wpadł do takiego baseniku ...zwłaszcza ,że nie umiem pływac a jestem przekonany że nie zostawiła by mnie bez pomocy i reanimacji (oby była potrzebna :twisted: ).
A co do innch sportów....Alizee może nie uprawia (no bo i jak ?) piłki nożnej ale jest zagorzałą fanką Athletic Club Ajaccien (tak jak zresztą brat i ojciec Alizee) .Dlatego też uważam ,że powinniście pójśc moim śladem i stac się fanatykami ACA .
FORZA ACA FORZA
FORZA AIACCIU !!!!!!!
JE DETESTE SPORTING DE BASTIA !!!!
Michel
17th November 2003, 04:31
Ja tak nie uważam. To są prywatne przekonania Alizee. Ja nie lubię koloru różowego,animatmy ani fizyki za bardzo, a ona tak. I, co, mam to zmienić? Ona ma takie zainteresowania jakie ma i fan, nawet największy nie musi lubić wszystkiego co ona... :roll:
ajaccien
17th November 2003, 05:00
Ja tam z matmy i fizyki jestem cieniutenki ale teraz to napewno je ploubię....a co do różowego to barzdo milutki kolor ,nic do niego nie mam .
Adi32
15th December 2003, 21:15
Hciał bym polubić matme i fizyke ale niemam szans, Co to jest PRZYPIS 11 :?:
Adi32
15th December 2003, 21:49
Moim zdeniam najlepiej jej wychodzi taniec ze sportów.(Jeżeli taniec można nazwać sportem)
konradzik
29th March 2006, 13:00
Ze sportów ja też preferuję taniec ale dopiero po konkurencji nazywanej : "podnoszeniem flaszki" (!!!).
Krogi
29th March 2006, 13:09
Ze sportów ja też preferuję taniec ale dopiero po konkurencji nazywanej : "podnoszeniem flaszki" (!!!). :lol: :) SwistaQ pewnie tez taki sport preferuje :lol: :P
snajper
29th March 2006, 14:18
Ze sportów ja też preferuję taniec ale dopiero po konkurencji nazywanej : "podnoszeniem flaszki" (!!!).
eee, chyba nie ten temat?? to jest temat o sportach uprawianych przez lili, a z tej wypowiedzi rozumuje, że piszesz o swoich ulubionych sportach, bo o "sportach procentowych" w wykonaniu lili nic niewiemy
Przemyslav
29th March 2006, 16:22
Ze sportów ja też preferuję taniec ale dopiero po konkurencji nazywanej : "podnoszeniem flaszki" (!!!). :lol: :) SwistaQ pewnie tez taki sport preferuje :lol: :PPoniekąd :D :D
konradzik
29th March 2006, 18:08
Jest jeden sport który chciałbym uprawiać razem z Alizee.Jest to ulubiona dyscyplina poetów.Nazywa się : "całowanie się na kwiecistej łące bez limitu czasowego".Yeeeaah !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
croolik
29th March 2006, 18:25
Czyżby trafił nam się poeta? :wink:
:D
konradzik
30th March 2006, 13:36
Oj stary,nie śmiej się !! Poezja to ciężki kawałek chleba,oj ciężki uwierz mi !!Poezja jest jak bieg na 400 w butach za 200. :(
ajaccien
30th March 2006, 16:05
A Pan z tym całowaniem to aby nie przesadza troszkę ?
Krogi
30th March 2006, 16:09
A Pan z tym całowaniem to aby nie przesadza troszkę ? pomarzyć wolno mu :lol: :) :lol: :D z drugiej strony ciekawa dyscyplina :lol: :)
snajper
30th March 2006, 16:10
też mi się wydaje, że pan zbytnio nadpobudliwy jest... i troszkę przesadza....
Przemyslav
30th March 2006, 18:12
Wiosna idzie !!! no i HORMONY :D :D
CZESTER
30th March 2006, 22:27
Wiosna idzie !!! no i HORMONY :D :D
Hehe dobre SwistaQ :cheesy:
konradzik
31st March 2006, 13:33
Wiosna idzie !!! no i HORMONY :D :DMylisz się ŚwistaczQ !!! To nie hormony !! To alk plus dragi :lol: :lol: :lol:
A Pan z tym całowaniem to aby nie przesadza troszkę ?O nie !! Jak można przesadzać z całowaniem - zwłaszcza z Nią !!! 8)Tylko potem język trochę boli :cheesy:
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.