View Full Version : Zapraszamy na czata Alizee.
Artee
26th October 2003, 18:36
Wszystkich chetnych zapraszam na www.polchat.pl do pokoju - Alizee forum - na pogawedki o Ali i nie tylo :) Byc moze ustalimy jakies godziny kiedy rowniez tam bedzie mozna sie spotkac w wiekszym gronie i pogadac o ciekawych rzeczach. Co wy na to?? Czy wogole sa tu zwolennicy rozmow na czacie?? Czekam na komentarze do tego pomyslu.
TomeG
26th October 2003, 18:55
Baaardzo przednia idea!!!
Ale ja i tak wolę posty na forum... jakoś wyrosłem już z czatu... A pozatym co za dużo to niezdrowo.... a może i zdrowo.....
MichalR
26th October 2003, 19:08
Dobry pomysł tylko by musiały być określone godziny spotkań bo tak to często byśmy byli sami!
kranked
26th October 2003, 19:50
Prawda jest okrutna ale zazwyczaj takie czaty szybciej giną niż sie pokazują :(
waRcoR
26th October 2003, 22:14
Jakbyśmy się zorganizowali i w czasie wybranych godzin się spotkali na takim czcie to moglibyśmy sprawnie omówić wszystko co związane z założeniem FC, bądź co bądź czaty są szybsze niżjeżeli forum a przecież niezrezygnowalibyśmy z tegoż forum. można by spróbować....
Artee
26th October 2003, 22:33
WIEC PROPONUJE NA PIERWSZE SPOTKANIE SRODE 29 PAZDZIERNIKA 2003 ROKU GODZ 21.00.
waRcoR
26th October 2003, 22:39
jeśli braciak nie zajmie kompa to jestem obowiązkowo, ostatecznie wyśle go na laptopa niech sam się męczy na takim sprzęcie hehe
pozostało czekać na reszte, bo jak będziemy tylko my to napewno dużo zdziałamy :) ......
unreal
26th October 2003, 23:42
Jeśli wyrobię się to wpadnę:)Ale żeby go wpierw znaleźć...bo stron około 200.
waRcoR
26th October 2003, 23:50
jeszcze nawet niezaglądałem ale mam nadzieje że jakoś damy rade, może Artte nas nakieruje? ...
Artee
27th October 2003, 00:17
Ale żeby go wpierw znaleźć...bo stron około 200
http://www.polchat.pl/chat/?room=Alizee+forum
Tutaj jest caly link do wejscia na czat.
Dodatkowo na stronie Priscilli w dziale linki rowniez umieszcze skrot do czata.
Wejsc mozna rowniez przez www.polchat.pl i w okienku po lewej stronie "wejdz do pokoju" wpisac Alizee forum
Mam nadzieje, ze teraz nie bedzie zadnych watpliwosci co do tego jak dostac sie na czat. A wiec do uslyszenia rowniez tam ...
Erni
27th October 2003, 01:09
po pierwsze Java mi nie działa, a po drugie i tak we środe wezma mi Neostrade :-(
Sebak
27th October 2003, 01:28
Czat to dobry pomysł, może by go wstawić na wszystkich polskich stronach o Alizee.
waRcoR
27th October 2003, 04:40
może by go wstawić na wszystkich polskich stronach o Alizee.
w zasadzie niebyłby to głupi pomysł tylko wykonanie niejest takie proste, niewiadomo czy każdy się zgodzi na umieszczenie linku na czat, choć to przecież najleprze rozwiązanie bo wszyscy fani spotykają sie wtedy w jednym miejscu, a nie wszędzie po troszku albo i nigdzie, jestem za ale jak juz wyżej napisałem to niewiem czy jest to do zrealizowania, sprubować nie zaszkodzi.......
Artee
27th October 2003, 17:17
Chcialem tylko dodac, ze w miare mozliwosci bede sie staral pojawiac na czacie codziennie od godz. ok 20. Jesli wiec ktos ma jakies pytania lub po prostu chce zagadac to zapraszam.
unreal
28th October 2003, 16:23
Co do linku do chata to cóż zależy tylko od dobrej woli posiadaczy stronek-mam już jeden zwykły na forum i go zapodam...
unreal
28th October 2003, 16:29
O włąsnie założyli czata u nas tylko żeby była możliwość gadania prywatnego a nie tylko na łamach forum
TomeG
28th October 2003, 16:42
O! Faktycznie!
TomeG
28th October 2003, 16:42
Idę ich zbesztać..... Szwabensów podłcyh... i wybije im z głowy kasację tego Foruma Polskiego!!! :D
waRcoR
28th October 2003, 20:21
Idę ich zbesztać..... Szwabensów podłcyh... i wybije im z głowy kasację tego Foruma Polskiego!!!
a o co chodi bom chyba coś przegapił, nasze forum chcą zlikwidować? jeśli tak to zaraz zwołamy komitet obrony forum i będziemy prowadzić strajk głodowy z ptrzerwą na obiad......
Pawel
28th October 2003, 21:12
Zwołamy taksówkarzy i zablokujemy Berlin.
waRcoR
28th October 2003, 21:26
i górników żeby było nas mnogo, a jak co to jeszcze można poprosić samoobrone z rolnikami :) ........
Pawel
28th October 2003, 21:34
Hehe, Bundestag też zablokujemy :)
I wzniesiemy Centrum Wygnanych Forumowiczów :)
waRcoR
28th October 2003, 21:47
zwrócimy się o pomoc do fundacji "polsko-niemieckie pojednanie", przecież tak niemoże być, jesteśmy sąsiadami i musimy sobie nawzajem pomagać, a to że garażujemy ich samochody to inna sprawa :) ............
Pawel
28th October 2003, 21:50
"...mimo to za granicami nadal reklama sławna:
przyjedź do nas, twój samochód jest już tutaj od dawna" :)
kranked
28th October 2003, 22:00
..mimo to za granicami nadal reklama sławna:
No własnie i to jest najgorsze że na zachodzie jest taka opinia o Polsce.
Chociaż część tego to prawda niestety :( Mam nadzieje ze to się kiedyś zmieni.
waRcoR
28th October 2003, 22:08
albo jestem slepy albo niewiem co, jeszcze wczoraj widziałem tu link zapodany przez arttego do czata na którym mieliśmy (ci co mogą ) się dzisiaj zgadać chociażby co do FC ????
hehe polak potrafi wyrobić sobie piękne zdanie u sąsiadów i wogule wszędzie, ja na niemców nienarzekam tak bardzo ale to z powodu ich samochodów, wolkswagena i jego rodzinki :) ...........
TomeG
29th October 2003, 11:47
SZWAB = DOBRA RZECZ............. :D
tyle ze nieługo będą biedni jak Ukraińce (bo żyją sobie jak burżuje a tu kasa myka......:D) i co nam po takich Szwabensach...???
croolik
29th October 2003, 12:05
TomeG a ecrit:
i co nam po takich Szwabensach...???
Właśnie dobrze, niech się totalnie spłuczą. Muszą z czegoś żyć, więc będą zmuszeni puścić Polakom swoje piękne bryczki za jakieś marne grosze. I to się biznes nazywa :p
waRcoR
29th October 2003, 18:53
będą zmuszeni puścić Polakom swoje piękne bryczki za jakieś marne grosze
w zasadzie to niemieckie i jakiekolwiek inne samochody to niesa takie drogie, jedynie dochodzi do tego różnego rodzaju opodatkowanie i stąd rośnie cena, np nowy golf V w niemczech ma kosztować 17 000 euro, w polskich realiach to będzie około 70 000 zł tylko że tam niemieć zarabia około 1500-2000 euro na miesiąc (średnia z zestawienia krajów szybciej rozwijających sie gospodarczo) a w polsce te zarobki musiałyby być równe 6000-8000zł , znacie kogoś kto ma taką średnią? no ja też nie nielicząc tych w rządzie i główno-dowodzącego za net w żyrardowie.
taka mała ciekawostka, wszyscy wiedzą że mamy dziure budrzetową, ale rząd leszka millera planował zakupić 87 luksusowych Lancii i Opli, za łączną kwote niemal 6 milionów zł. jednak premier zmienił decyzję po ukazaniu się krytycznych informacji w prasie na temat planowanych zakupów. Lancie Lybry i Ople Vectry miały trafić w dyspozycję ministestw, wojewodów i szefów agencji rządowych. Wcześniejsze plany kancelaria premiera tłumaczyła rutynową wymianę samochodów. Stare auta mają już średnio 5 lat i przejechały po ok. 400tys. km.
A przecież jak chcą mieć nowe samochody to nic nie stoi na przeszkodzie kupna 87 mniej luksusowych fiatów panda tyle że za łączną kwote ok. 2,5 mln zł. a jakby niesprzedali FSO to mogliby sobie sami produkować i pomagać rodzimemu rynkowi.
TomeG
29th October 2003, 22:59
WIEC PROPONUJE NA PIERWSZE SPOTKANIE SRODE 29 PAZDZIERNIKA 2003 ROKU GODZ 21.00.
Cholera a ja żem zapomniał..... :x
waRcoR
29th October 2003, 23:07
Artee wrote:
a ja żem niezapomniał tylko linku do czaciora niemogłem znaleść bo Artego posty amba wcieła tak więc przydałoby się dać nowy termin , tylko jaki ?? .......
Cholera a ja żem zapomniał.....
waRcoR
29th October 2003, 23:13
ERRATA:
a ja żem niezapomniał tylko linku do czaciora niemogłem znaleść bo Artego posty amba wcieła tak więc przydałoby się dać nowy termin , tylko jaki ?? .......
sorki ale to powinno być oddzielnie, jaki ze mnie gapa, nieprzesunołem kursora, jeszcze raz sorki ..........
unreal
30th October 2003, 21:57
Tomeg puściłeś dziwna famę :)Ze niby to mają skasować nasze miejsce schadzek.Nie bójta się chłopy podciągnijcie ten news pod 1 kwietnia :)
Miałem na myśli czata na forum na którym można tylko gadać ze wszystkimi na raz a nie ma rozmów prywatnych-ot tyle...Ale moze coś z tego będzie to może zalejemy kiedyś naszego czata :)
A co do ataku na Berlin to najlepszy pomysł z lepperem i do tego musowo stare opony i brony-Berlin jest nasz -to będzie Blitzkrieg 2003.A jak to Niemcy mają a my to nie możemy-tak sobie może pomyśleć nasz duchowy przywódca endrju :)
waRcoR
30th October 2003, 22:08
a do pomocy weżmniemy sobie ich leopoldy które nam ostatnio sprzedali a część dali, hehe niech sie chociaż na coś to przyda, Ciekawe jaką taktyke przyjmie ten nasz lepperek :) .............
TomeG
31st October 2003, 16:00
Tomeg puściłeś dziwna famę :)Ze niby to mają skasować nasze miejsce schadzek.Nie bójta się chłopy podciągnijcie ten news pod 1 kwietnia :)
Miałem na myśli czata na forum na którym można tylko gadać ze wszystkimi na raz a nie ma rozmów prywatnych-ot tyle...Ale moze coś z tego będzie to może zalejemy kiedyś naszego czata :)
:)
Spoko... nie to miałem na myśli....
Wciąż w głowie siedzi mi to jak kiedyś powiedziałeś że skasowali tutaj forum jakiegoś kraju.... (grecki...? czy jaki....) bo za mało postowały chłopaki... a i tak mieli sporo więcej niż my wtedy....:D Potencjalne zagrożenie chyba obecnie już nieistnieje....ale i tak jak dotad jesteśmy najmniej liczni i mamy najmniej postów....
Ale to tylko takie statystyki.... ważna jest dusza naszego Forum....
A powiem szczerze, że jak dotąd jest to najlepsze polskie zbiegowisko fantyków Alizee...... 8) :D :afro: :rasta:
Pawel
31st October 2003, 16:37
skasowali tutaj forum jakiegoś kraju.... (grecki...? czy jaki....) bo za mało postowały chłopaki...
Dlatego musimy spamować - i tak nikt nie rozumie czy mówimy o Alizee czy nie :)
TomeG
31st October 2003, 18:16
skasowali tutaj forum jakiegoś kraju.... (grecki...? czy jaki....) bo za mało postowały chłopaki...
Dlatego musimy spamować - i tak nikt nie rozumie czy mówimy o Alizee czy nie :)
Co to to nie..... :wink:
To by musiałaby być już ostateczność.... 8)
unreal
31st October 2003, 20:25
to było forum italiano i rzeczywiście postów było jak na lekarstwo.Dodam tylko że nasza skromna liga już i tak dawno by wyprzedziła makaroniarzy gdyby nawet tamte dalej istniało :) Widać że Alizee bardziej oddziaływuje na serca Polaków aniżeli włochów :)
Me
31st October 2003, 22:30
Święte słowa święte słowa unreal makaroniaze knock down je!!!!!!!!!!
TomeG
31st October 2003, 22:37
to było forum italiano i rzeczywiście postów było jak na lekarstwo.Dodam tylko że nasza skromna liga już i tak dawno by wyprzedziła makaroniarzy gdyby nawet tamte dalej istniało :) Widać że Alizee bardziej oddziaływuje na serca Polaków aniżeli włochów :)
A to dziwne właśnie.... zwłaszcza ze sama Lizzie pochodzi z miejsca które bliższe jest (i położeniowo i kuturowo!) Włochom aniżeli Francji.... Pozatym, Lili już wykonała nie jeden performans we Włoszech w tym sezonie.... Ba! Mówiła kiedyś że nawet potrafi co nieco po włosku mówić..... :shock:
A Włosi - niby takie rzekome lovelasy a tutaj - LIPA! - nawet się na Pięknej Alizee nie potrafią poznac.... dziwne......
Ale wniosek jeden - My Polacy zasługujemy na większe zainterosawanie przez Lizzie.... a pozatym - skoro nie ma Włochów - to My zajmujemy miejsce największych Lovelasów i amantów...... :rasta:
unreal
31st October 2003, 23:16
TomeG Ty z tymi lovelasami to znasz się najlepiej czyż nie?Prowadzisz nawet kącik dla tego gatunku homo sapiens:)
waRcoR
1st November 2003, 02:58
Polak potrafi, ale szkoda tylko że Alizee niedała i w najbliższym czasie raczej nieda żadnego koncertu w polsce :( musimy być dobrej nadzieji i działać w kierunku promocji Alizee w polsce, jak widać na poplicie hyba się udało (przymrużając oko na chwilowy spadek, który był spowodowany naszym lenistwem bo niechciało nam sie wypełniać formularza, ale na szczęście Alizee pnie się ku górze, tak więc głosować rodacy) na stan dzisiejszy chyba niezlikwidują naszego forum, wciąż nas przybywa i raczej tak mało niepiszemy a przecież nieliczy się aż taka ilość, tylko treść (fakt faktem ilość też niemoże być znikoma ale chyba niejest tak źle) :) ..............
TomeG
2nd November 2003, 18:09
TomeG Ty z tymi lovelasami to znasz się najlepiej czyż nie?Prowadzisz nawet kącik dla tego gatunku homo sapiens:)
:D O taaaaak......... Od tych spraw to jestem starym i dumnym z siebie wyjadaczem.... :rasta: :D Obcowałem z tyloma osobnikami że czuje się jak Oprah Winfrey..... :P
Polak potrafi, ale szkoda tylko że Alizee niedała i w najbliższym czasie raczej nieda [.....] a przecież nieliczy się aż taka ilość, [...] (fakt faktem ilość też niemoże być znikoma ale chyba niejest tak źle) :) ..............
No nie...... A ten tylko o jednym................... :shock: :shock: :D
Michel
27th December 2003, 04:06
Ja też, mimo, że jest grudzień, to mi się przypomniało ...
Wasik
29th December 2003, 18:58
Takie czaty są do kitu :!: :!:
Lepiej zalożyć kanał na mIRC-u
:evil: :twisted: :evil:
Michel
29th December 2003, 19:03
Albo robić takie konferencje... to jak czat wygląda :P:P:P:P
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.