PDA

View Full Version : Czy Alizee ma zeza???

Sebak
21st October 2003, 07:04
Czy zauważyliście że nasza Alizee na niektórych zdjęciach ma zeza???

Pawel
21st October 2003, 12:48
Bluźnierca! ;)
Nigdy nie tego nie zauważyłem, może podaj linki do tych zdjęć.

unreal
21st October 2003, 12:49
Tak naprawdę to nie zauważyłem.Możesz podać jakis przykład?

Te ubytki i niedoskonałości coraz bardziej mnie niepokoją-to podobno brakuje jej zębów,jakąś blizna koło pachy, teraz ma zeza...Mam nadzieję że na tym się skończy :)

croolik
21st October 2003, 13:43
unreal a ecrit:

Te ubytki i niedoskonałości

To się nazywa Terminator po przejściach. A tak serio, to na niektórych ujęciach można odnieść wrażenie, jakoby miała lekkiego zeza. Ale co tam - jak już nawet mój ojciec mówi, że ona taka sympatyczna, mała francuzeczka - nie wypada znajdować jej nowych niedoskonałości...

TomeG
21st October 2003, 14:02
To oczywsite że każdy z nas czasami zrobi zeza... zależy od ujęcia i od tego na co Lizzie patrzy.... Zazwyyczaj jest przedstawiana gdy śpiewa z mikrofonem... i na tenże sam mikrofon, od czasu do czasu zerka.... A z racji że mikrofon jest blisko (woooow koło wspaniałych ust!!! :D) to patrzenie na niego wymaga zrobienia zeza!

Jakież to oczywiste.....

Artee
21st October 2003, 16:15
Takie pytanie w konkursie mialem zadac :) Ale zostalo to o zebach :D.
Ale tak naprawde czy to sie komu podoba czy nie Alizee ma malutkiego zeza (zreszta tak jak i moja ulubienica Priscilla) i lepiej to widac w niektorych programach TV no i na zywo...niestety nie ma idealow :)

TomeG
21st October 2003, 16:34
Sam masz zeza...:P

A nie Alizee....:D

Artee
21st October 2003, 16:48
Moze i mam :) ale to chyba nie mozliwe jakbys przeczytal wynik moich badan okulistycznych :D:D:D

TomeG
21st October 2003, 16:56
No to może astygmatyzm....?? :D

Artee
21st October 2003, 17:02
No to może astygmatyzm....??

Zeby...to bylbym zadowolony :D

waRcoR
21st October 2003, 22:32
a jakby tak wyobrazić sobie Alizee w oklularach..........nawet nieźle mogłaby wyglądać, bardziej rozbudzałaby zmysły, lecz byśmy mieli trudniejszy dostęp do jej pięknych oczek :), jest to interesujące, chodzi oczywiście o okulary korygujące a nie przeciwsłoneczne.

TomeG
21st October 2003, 23:27
a jakby tak wyobrazić sobie Alizee w oklularach..........nawet nieźle mogłaby wyglądać, bardziej rozbudzałaby zmysły, lecz byśmy mieli trudniejszy dostęp do jej pięknych oczek :), jest to interesujące, chodzi oczywiście o okulary korygujące a nie przeciwsłoneczne.

Miejmy nadzieje że tak by nie wyglądała.....HAHAHAHAHAA :D

http://republika.pl/tomazio/images/okkluarnica1.jpg

Ale zdajecie sobie sprawe ze taki wyraz twarzy jest możliwy - bo przecie od gogli oczy puchną i robią się maławe.... i mało sexowne.... Zatem UWAGA! I módlmy się o piękne i mistyczne oczka Lizzie........

croolik
21st October 2003, 23:36
A skąd Wy możecie być pewni, że ona ma dobry wzrok? Przypominam, że w dzisiejszych czasach szkła kontaktowe nie są czymś nadzwyczajnym (sam od czasu do czasu noszę), i nie bójcie się nawet jeśli miałaby jakieś drobne problemy z 'wizją' raczej nie zobaczylibyście jej w 'brylach'. Ale co prawda to prawda TomeG - wyglądałaby, hmm, 'troszkę inaczej'...

waRcoR
21st October 2003, 23:36
Miejmy nadzieje że tak by nie wyglądała

z pewnością o to mi niechodziło :) ale może wżeczywistości lepiej by się prezentowała, z pewnością charakteryzatorzy mieliby jaiś pomyśł na leprzy wygląd, przecież od tego zależą zyski a oni dzięki temu żyją (pasożyty, biedna Alizee musi ich wszystkich utzrymywać od sprzątaczki po managera- czy jakoś tak- :) )

Sebak
22nd October 2003, 00:29
A oto dowód, co powiecie na to:

http://sebak.akcja.pl/for/zez.jpg

waRcoR
22nd October 2003, 01:16
moim zdaniem to normalne że z tego profilu wydaje się mieć zeza, jakby tak patrzeć z "matematycznego" punktu widzenia to między obserwatorem a lewym okiem Alizee jest większa odległość od odległości prawego oka do obserwatora dlatego wydaje się mieć zeza, a i jeszcze jedno oczy nie "poruszają" się równo, najłatwiej to zobaczyć na innej osobie która do tego stanie tak jak Alizee na tej fotce (bo sam na sobie niedasz rady chyba że potrafisz.
może się i myle, może Alizee ma zeza, ale bynajmniej ja na tym zdjęciu nie odbieram tego jako zez tylko jako złudzenie optyczne.....może na innym (ale jak Artee powiedział : "czy to sie komu podoba czy nie Alizee ma malutkiego zeza" więc chyba jednak się myle)

Michel
22nd October 2003, 08:18
Ja uważam, że ona nie ma zeza, a to są tylko błędy fotografów, czy kogo tam...

Pawel
22nd October 2003, 11:48
Również myśle, że to złudzenie i do tego minimalne. Przez te włosy i w ogóle. Na większości zdjęć wygląda normalnie. Chociaż kto wie..

TomeG
22nd October 2003, 13:30
A oto dowód, co powiecie na to:

http://sebak.akcja.pl/for/zez.jpg

Hmmmm..... świetna ma pismo...nasza Lizzie....:D

A co do topicu:

A ja mam taki wniosek....

Gdyby Alizee naprawde miała zeza to już daaaaawno by sie go pozbyła.... Tyle pieniędzy ile ona zarabia w ciągu jednego dnia (dobrego dnia...) spokojnie wystarczyłoby jej na jakąkolwiek laserową operację tych oczu.... Więc nie ma bola! Lizzie nie ma zeza!

A jeśli nawet i ma... to jej się to podobie, i nie chce tego zmieniać... bo jakoś nikt tego niezauważa....

Ale kurda! Przecież ona zeza nie ma!!!!

I będe bronił mojej hipotezy, do końca!!!! :D

Pawel
22nd October 2003, 13:55

A kto się nie zgadza - na stos! ;)))

unreal
23rd October 2003, 14:25
moim zdaniem to normalne że z tego profilu wydaje się mieć zeza, jakby tak patrzeć z "matematycznego" punktu widzenia to między obserwatorem a lewym okiem Alizee jest większa odległość od odległości prawego oka do obserwatora dlatego wydaje się mieć zeza, a i jeszcze jedno oczy nie "poruszają" się równo, najłatwiej to zobaczyć na innej osobie która do tego stanie tak jak Alizee na tej fotce (bo sam na sobie niedasz rady chyba że potrafisz.
może się i myle, może Alizee ma zeza, ale bynajmniej ja na tym zdjęciu nie odbieram tego jako zez tylko jako złudzenie optyczne.....może na innym (ale jak Artee powiedział : "czy to sie komu podoba czy nie Alizee ma malutkiego zeza" więc chyba jednak się myle)

Stary kapitalny wywód logiczno-matematyczny :D Brawo :)

Gdyby Alizee naprawde miała zeza to już daaaaawno by sie go pozbyła.... Tyle pieniędzy ile ona zarabia w ciągu jednego dnia (dobrego dnia...) spokojnie wystarczyłoby jej na jakąkolwiek laserową operację tych oczu.... Więc nie ma bola! Lizzie nie ma zeza!

A jeśli nawet i ma... to jej się to podobie, i nie chce tego zmieniać... bo jakoś nikt tego niezauważa....

No a co ma powiedzieć Gates-kasy tyle że nie wie co z nią robić-już nawet wpadł na taki przedziwny pomysł że sprawił sobie bilet do naszego kraju i ma nawet w coś zainwestować...Ale facjatę jaka miał to dalej ma i do tego okulary...Więc musi się to mu podobać albo i jego żonie.A może się przestraszył że z własną gębą nie ma się co bawić co pokazał przykład naszego dobrego starego przyjaciela Jacko...

Co do zeza też sądze że go nie posiada więc przyłączam się do Tomka-będziem bronić tej naszej tezy do końca mojego lub jej :mrgreen: Aha dajmy jej szansę na bycie doskonałą :) bo przez te wyrzuty stanie się najnormalniejszą na świecie nastolatką...Przecież jest naszym aniołkiem :)

Artee
23rd October 2003, 16:47

Alez ona ma zeza :D:D malutkiego.... nie bijcie mnie :):) prosze....

Michel
23rd October 2003, 18:56
No nie wiem, że jedno oko ma o 2stopnie zle przesuniete, to mi wcale a wcale nie przeszkadza :D

Artee
23rd October 2003, 19:08
że jedno oko ma o 2stopnie zle przesuniete, to mi wcale a wcale nie przeszkadza

A kto mowi, ze przeszkadza..wlasnie przez to jest taka sliczna i to dodaje jej uroku :D

Michel
23rd October 2003, 19:16
pozatym, gdy patrze na to brazowe zdjęcie, nie wydaje mi się ze ma zeza. To zdjęcie nie jest dowodem, gdyż kącik jednego oka przysłaniają włosy i nie widzimy, czy oczy są równomiernie ustawione;-)

croolik
23rd October 2003, 22:17
Hehe, zez rozbieżny...?

Artee
24th October 2003, 19:35
Hehe, zez rozbieżny

Z punktu widzenia mehcaniki ludzkiego wzroku :) informuje , ze
Alizee jest osoba prawooczna i ma lekkiego zeza zbieznego lewego oka. :):):)

waRcoR
24th October 2003, 20:27
a mi się to podoba, dzięki temu "zezowi" Alizee ma swój urok :)

Artee
24th October 2003, 20:45
dzięki temu "zezowi" Alizee ma swój urok

No wlasnie :D gdyby nie to nie bylaby taka supcio....

TomeG
24th October 2003, 21:25
Alez ona ma zeza :D:D malutkiego.... nie bijcie mnie :):) prosze....

Hehe, zez rozbieżny...?

Z punktu widzenia mehcaniki ludzkiego wzroku :) informuje , ze
Alizee jest osoba prawooczna i ma lekkiego zeza zbieznego lewego oka. :):):)

Noooo......... widzę że nie było mnie tu aż 48 godzin... i już się utworzyły jakieś kenfederacje!!! :D

Razem z Unrealem stajemy przeciwko Wam.... I macie w tejże chwili wycofać swoje bezpodstawne oskarżenia! Bluźniercy....jedni.....

:D :D :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

croolik
24th October 2003, 21:46
TomeG a ecrit:

i już się utworzyły jakieś kenfederacje!!!

Konfederacja Barska II...

Razem z Unrealem stajemy przeciwko Wam.... I macie w tejże chwili wycofać swoje bezpodstawne oskarżenia! Bluźniercy....jedni.....

Nigdy! Bedziemy walczyć do ostatniej kropli krwi!

Artee
24th October 2003, 22:12
Bedziemy walczyć do ostatniej kropli krwi

PRAWDA. Bedziemy walczyc w obronie prawdy, jaka okrutna by ona nie byla....:D:D:D

waRcoR
24th October 2003, 23:03
już niewiem kto jest za czym...
za lub przeciw "zezowi" ale popieram obrone Alizee w jakiejkolwiek postaci (formie). :)

TomeG
25th October 2003, 11:18
Dzisiaj gdy zajdzie księżyc... rozwiążemy ten problem po męsku...
:hate: :laser: :rasta:

Pawel
26th October 2003, 01:25
Trza by tu jaką inkwizycję zorganizować, aby ukrucić ten bluźnierczy proceder :)

waRcoR
26th October 2003, 01:31
można by tak jak za czasów rewolucji francuskiej na gilotyne, ale ze względu na dzisiejsze czasy to można zarządzić odcięcie.......ale od neta chyba większa kara dla większości z nas :)

TomeG
26th October 2003, 09:05
można by tak jak za czasów rewolucji francuskiej na gilotyne, ale ze względu na dzisiejsze czasy to można zarządzić odcięcie.......ale od neta chyba większa kara dla większości z nas :)

Ooooj........ napewno..... :D

Do topicu:

NO! Więc stchórzyliście Crooliku I Artee.... razem z Unrealem czkealiśmy na Was, ale jednak się nie pojawilliście....:D
Zatem nasza TEZA wygrywa!!! :twisted: :roll: 8)

waRcoR
26th October 2003, 09:56
Zatem nasza TEZA wygrywa!!!

możemy mieć teze i to nie jedną ale i tak jak na razie niewiemy kto ma tak naprawde racje, a ososbiście od samej Alizee raczej się nie dowiemy, może kiedyś wpadnie na taki temat jakiś reporter, a znając ich zapał i możliwości to dowiedzieliby się, i nie snuli by takich domysłów jak my...
Ale my nieplanyjemy być pasorzytami czychającymi na jakąś nowość a najlepiej kompromitującą, bo taka najlepiej się sprzeda, niestety taki ich praca, puki co możemy nadal się posprzeczać :) To co....1:0! może mały rewanżyk?..... hehe

Michel
26th October 2003, 12:07
Ja uwazam, że żaden reporter w żadnym wywiadzie nie spyta się:
"A masz zeza?"
Chybaby przykro jej sie zrobiło moim zdaniem. Możemy snuć domysły, albo rozpocząć bitwę na fotografię. Ci za zezem pokazują zdjęcia, gdzie to perfidnie widać, a ci co uwążają ze nie ma, pokazują swoje "dowody" :wink:

croolik
26th October 2003, 12:30
TomeG a ecrit:

NO! Więc stchórzyliście Crooliku I Artee.... razem z Unrealem czkealiśmy na Was, ale jednak się nie pojawilliście....

Buhaha, nie rozśmieszaj mnie... To, że pomyliliście miejsca konfrontacji to już nie nasz problem. My stawiliśmy się honorowo w komplecie, czyli w duecie. Przykro mi to mówić, ale wygraliśmy walkowerem... :badboys: :laser: :evil: :twisted:

Michel
26th October 2003, 12:38
Moze klopot w tym, ze wy sie stawiliscie w Krakowie a oni w gdańsku;-) hehe

TomeG
26th October 2003, 19:15
TomeG a ecrit:

NO! Więc stchórzyliście Crooliku I Artee.... razem z Unrealem czkealiśmy na Was, ale jednak się nie pojawilliście....

Buhaha, nie rozśmieszaj mnie... To, że pomyliliście miejsca konfrontacji to już nie nasz problem. My stawiliśmy się honorowo w komplecie, czyli w duecie. Przykro mi to mówić, ale wygraliśmy walkowerem... :badboys: :laser: :evil: :twisted:

AAAaaale ściema!!! Własnie zadzwonił do mnie Unreal i powiedział mi że widział wczoraj wasze cienie które po cichaczu uciekały po krzakach... To są własnie minusy konfrontacji w nocy o północy, przy księżycu....
Pozatym Unreal pojechał dziś o 14 na miejsce niedzoszłego pojedynku i znalazł tam dowody - wizytówkę i kawałek opony WarCora! I twojego buta Crooliku... na dodaek był podpisany "CROOLIK TO JA, A TO MÓJ BUT"

Dowody są niepodważalne... a Wy kłamiecie jak z nut...... :D :afro: :boff: :rasta:

Me
26th October 2003, 20:24
to z blizna bylo bardziej realne (domyslam sie ze z operacji na przepuklizne :?: :!: )nie ma zeza

waRcoR
26th October 2003, 22:26
wizytówkę i kawałek opony WarCora! I twojego buta Crooliku...

to są pomuwienia, niemogliście znaleźć kawałka opony z mojego sprzętu, ponieważ przewidziałem waszą ucieczke i założyłem gąsinnice aby móc wszędzie dojechać, a ten but to dlatego tam był bo Croolik was pogonił a że akurat miał rozwiązanego tego buta to mu zsunoł się z nogi ale niebyło czasu już się po niego wracać bo strasznie szybko uciekaliście, swoją drogą to gdzieście się nauczyli tak szybko biegać? może to nie pierwsza wasza ucieczka?

croolik
26th October 2003, 22:58
waRcoR a ecrit:

to są pomuwienia, niemogliście znaleźć kawałka opony z mojego sprzętu, ponieważ przewidziałem waszą ucieczke i założyłem gąsinnice aby móc wszędzie dojechać, a ten but to dlatego tam był bo Croolik was pogonił a że akurat miał rozwiązanego tego buta to mu zsunoł się z nogi ale niebyło czasu już się po niego wracać bo strasznie szybko uciekaliście, swoją drogą to gdzieście się nauczyli tak szybko biegać? może to nie pierwsza wasza ucieczka?

waRcoR dzięki za wsparcie!!! :mrgreen:

waRcoR
26th October 2003, 23:03
niema sprawy, musimy trzymać się razem żeby przetrwać :) .....

Me
27th October 2003, 21:47
ale i tak nasza bedzie racja :)

waRcoR
27th October 2003, 21:56
ale to wy uciekliście z pola bitwy, pozostawiając po sobie kłęby kurzu.......
niewiem jak będzi podczas następnej konfrontacji, ale przypuszczam że tak samo :)

Me
27th October 2003, 22:00
moze wygraliscie bitwe ale nie wojne nie ma zeza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :scooter: :doc: uwazaj na defekty w swoim gaziku hihihihihihihi

waRcoR
27th October 2003, 22:50
uwazaj na defekty w swoim gaziku

te słowa mogą być wykorzystane przeciwko tobie, jeśli tylko znajde jakieś usterki w moim pięknym WRC, to będziesz zobowiązany wyjaśnić to wszystko u prokuratora hehehehe

TomeG
28th October 2003, 15:52
Ok.... nie będę się sprzeczał bo widze że wasze argumenty są zupełnie bezpodstawne....ALE.....czy powyżej mowa o takim samochodzie z rejestracją WZY czy jakoś tak....? WZ cos tam 58 coś tam....? Tia...?? Taki z czarnymi oponami....?I srebrnym logo.....?? HA HA HA!!!
No to już zleciłem zesłanie go do Bolimwskiego parku krajobrazowego.... :D Na sosne....

Me
28th October 2003, 16:02
na złom dziada :D

waRcoR
28th October 2003, 19:53
wcale nie taki dziadek, jeszcze niejest pełnoletni, a ten stojący w garażu ma silnik 2.5, turbo-sprężarke, i nieco ponad 230KM, właśnie przechodzi tuning wizualny, puźniej pozostanie jeszcze tylko środek, zawieszenie i śilnik poszły na pierwszy ogień. jego nazwa zaczyna się od liter coR.... moge podpowiedzieć że koncern ten przejoł w roku 1969 niemiecką firmę NSU, a na stan dzisiejszy jest udziałowcem wielu europejskich firm motoryzacyjnych, jest właścicielem najszybszego seryjnie produkowanego auta i samochodu który spala 1 litr ON na 100km. Po tylu podpowiedziach chyba jest jasne jaki to samochud. :) .......

unreal
30th October 2003, 23:04
Powracam do koalicji antyzezowej a za poważny argument mam broń biała tzn kosę i widły(troszkę przyrdzawe ale co tam-zadaje więcej bólu).Ktoś przeciwko?

waRcoR
30th October 2003, 23:13
jak tak to ja siadam na ławke rezerwowych, niemam zamiaru wrócić do domciu z widełkami pod pachą, a i jeszcze mi samochud zniszczycie, WANDALE !!!!

croolik
30th October 2003, 23:14
unreal, to za czasów Kościuszki kosy i widły używali, chyba nie zauważasz postępu technicznego... Ja proponuję pojedynek na freestyle'owe rymy, przynajmniej nikt na zdrowiu nie ucierpi. Joł, joł, wielkie jał!

Artee
30th October 2003, 23:15
Ja wyciagnalem na wszelki wypadek RGA (reczny Granat Atomowy) wiec uwazajcie :arrow:

unreal
30th October 2003, 23:51
Dobra jak nie chcecie wideł to może być blokersowy slang ala dresik.

Alizee ma zeza?A niech Was piorun trzaśnie.Joo MadaFaka do wszystkich diabłow z Wami :)

To taki slang softcore-hardcore poza forum :)

croolik
30th October 2003, 23:59
Oj unreal cienko u ciebie z freestylem... :twisted:

waRcoR
31st October 2003, 00:03
ja się moge zmierzyć na dystansie 1/4 mili. hehe są jacyś hętni?

przypominam że auto musi mieć ważny przegląd i opłaty ubezpieczeniowe, a wasz start jest dobrowolny i organizator nieodpowiada za poniesione ewentualnie szkody :)
przystępując do wyścigu zgadzasz się z regulaminem* tej imprezy

-------------------------------------------------------------------------------------

*jest jedna reguła
niema treguł :) .........

croolik
31st October 2003, 00:07
Hehe, poczekaj waRcoR aż wreszcie kupię tą R5, wtedy pogadamy...

waRcoR
31st October 2003, 00:11
tylko wybierz taką jak miał Ali`G

samochud- poprostu full wypas

unreal
31st October 2003, 00:19
Chcecie hardcore?Ha?To poczekajta jak z ziomkami ruszymy na Cracovie i poznacie wtedy zapach jesieni średniowiecza :mrgreen:

Wszystkie chwyty jak i akcesoria dozwolone-żadnych granic-przekonamy się na własnej skórze jak to było z klientami w walce o ogień :)

croolik
31st October 2003, 00:31
Dobrze, zapraszam. Ufortyfikuję się na Wawelu i przygotuję specjalnie dla Was parę beczułek z gorącą smołą - możecie być pewni, że zostaniecie 'ciepło' powitani... :twisted:

unreal
31st October 2003, 00:37
Spokojna głowa od czego mamy katapulty :)

croolik
31st October 2003, 00:44
Katapulty trzeba umieć jeszcze obsługiwać, nie wystarczy 'mieć'. Inaczej możecie się obudzić rozplaszczeni na murach Wawelu (szkoda byłoby zapaprać je krwią...).

unreal
31st October 2003, 00:54
Sam w pojedynkę niewiele zdziałam poczekam na druha TomGa a wtedy drżyjcie mury Wawelu-ja będe odpalał a TomeG ładował :)A jak to niewypali to cóż zostaje 30dniowe oblężenie i odcięcie od dostaw jadłą-tego konusy nie przeżyjecie.Tylko muszę TomGa słono opłacić żołdem ażeby zdradził to swoje smocze legowisko...

croolik
31st October 2003, 01:05
A nie pamiętasz z historii, że blokady są nieskuteczne? Mówię o blokadzie Berlina przez Sowietów w czasie zimnej wojny. LOL!

unreal
31st October 2003, 01:08
Spokojnie pociski ziemia-powietrze też mamy na składzie więc jak sam widzisz stoicie na straconej pozycji :)

croolik
31st October 2003, 01:12
Obawiam się, że jednak zaznacie smaku sromotnej porażki... Dogadaliśmy się z Aliensami, że udostępnią nam swoją najnowszą technologię, w tym pola siłowe :-D

Pawel
31st October 2003, 14:48
Jestem oczywiście po stronie Ortodoksyjnych Obrońców Jedynej, Nieskazitelnie Doskonałej, Cudownej, Wspaniałej, Genialnej, Pięknej, Mądrej, Boskiej Alizee. :)
Ze swojej strony postaram się o przeniesienie Parlamentu do Krakowa - wtedy napewno poniesiecie klęskę :)

TomeG
31st October 2003, 16:43
Pfffffffft.... pffffffftt.... pfft pft - "roger that" ----- "odbór!"!!! Admirał TomeG spieszy z odsieczą ku Unrealowi!!! :rasta:

unreal, to za czasów Kościuszki kosy i widły używali, chyba nie zauważasz postępu technicznego... Ja proponuję pojedynek na freestyle'owe rymy, przynajmniej nikt na zdrowiu nie ucierpi. Joł, joł, wielkie jał!

"Jakie "jał" jakie "jał" pokdrakowski crooliku??!!
czy ty nie widzisz że ja z unrealem mamy ziomów bez liku...?
Słuchaj mojej freestylowej riposty,
gdyż wniosek jest zajawkowo prosty...
Piękna niunia - Lizzie Żakot zeza nie ma
a croolik i jego brygada to cipciowata ściema...
........................joł.....joł...... to byłem ja - TomeG.... floł!!!" :D :D :twisted:

A pozatym jak wogóle croolik powstał ze swojej druzgocącej klęski....?? Rewolucjonista jeden.... :lol:

Parlament Krakowski ogłasza zwycięstwo ANTYZEZO-TEZOWCÓW.... :D :rasta:

Michel
31st October 2003, 19:09
Pamiętajcie, że croolik zawsze może spuscic ze smyczy smoka wawelskiego i wtedy moze zrobic sie gorąco... wiec bedac w krakowie badzcie czujni... :D

unreal
31st October 2003, 20:20
Dobra ogłaszam zawieszenie broni i bezterminowy rozejm przy czym Alizee zeza nie ma i tyle :)

Artee
31st October 2003, 20:34
Pamiętajcie, że croolik zawsze może spuscic ze smyczy smoka wawelskiego

Po ostatniej wizycie w Krakowie i dokladnych ogledzinach, jednoznacznie stwierdzilismy, ze to jest SMOCZYCA.....

Pawel
31st October 2003, 20:52
Phi smok...
Ja mam bazyliszka :) Może mniejszy ale bardziej zabójczy :)
No i wyślę syrenkę w górę Wisły, żeby zrobiła porządek z heretykami :)

Artee
31st October 2003, 20:58
No i wyślę syrenkę w górę Wisły

Najpierw bedziesz musial ja wyrwac mi :)
A Bazyliszek to moj kumpel juz z nim gadalem na Twoj temat...wiec nic z tego :)

Me
31st October 2003, 22:43
Jam zawisza czarny unreal pomuz mi wsiasc na mego rumaka(bez skojazen :wink: )ta zbroja wazy tony!!!!!

unreal
31st October 2003, 23:20
No wiesz lepiej by było gdybys trochę sam potrenował.Albo lepszym wyjściem jest szkocka krata-widzisz chłopaki zbroi nie mieli a jakie zadymy robili w spódniczkach...

waRcoR
1st November 2003, 03:10
Dobra ogłaszam zawieszenie broni i bezterminowy rozejm przy czym Alizee zeza nie ma i tyle

można podpisać pokuj ale po porozumieniu stron a jak narazie to rezultatu niewidać, chyba że podpiszemy a jedni będą uważali że Alizee ma zeza a inni że niema, wtedy wojny prawnie nie będzie a z czasem powoli nawzajem sie wybijemy, a to jedni w Cracowie a inni w Warszawie albo jeszcze gdzieś,
ja tam was do żyrardowa niespraszam bo tutaj to dostaniecie z innego powodu (brak rozrywki tutejszej ludności doprowadził do zawiązania się grup dresiarskich które zabawiają się wszystkim co się rusza i wszystkim co można puźniej opchnąć) choć z drugiej strony zamiast siebie nawzajem wybijać to moglibyśmy zrobić dobry uczynek dla społeczeństwa i zabawić się z nimi :) :) ................

TomeG
2nd November 2003, 18:14
Ale.... jak taki drecho odpowiedziałby mi, ze Lizzie zeza nie ma... to nie wypadałoby mu mordy obijać... ale jak niestety niemógłbym się powstrzymac.... A nie wypada tak.....!!! :afro:

waRcoR
3rd November 2003, 08:54
Ale.... jak taki drecho odpowiedziałby mi, ze Lizzie zeza nie ma... to nie wypadałoby mu mordy obijać...

niestety ale oni chyba nawet niewiedzą kto to taki, oni mają własny zamkniety obszar "rozumowania" - tylko szkoda że jest tak płytki
ale jeśli by się taki znalazł i powiedział że Alizee niema zeza to ofszem niepowinneś mu żadnych ciosów sprzedawać :)

Linkin
5th November 2003, 13:16
ale jeśliby znalazł się taki 2x większy od Ciebię i nawet powiedziałby że ma zeza też nie radziłbym Ci ciosów sprzedawać :)

TomeG
5th November 2003, 14:03
No to wtedy, ja zadzwoniłbym po was!!! Moich ziomali... No i bymy zrobili im zadybkę.....:D

Linkin
5th November 2003, 17:05
Jasna sprawa :)

croolik
5th November 2003, 18:58
Eee, dzwonię po mojego bardzo specyficznego kumpla i gość/goście załatwieni na cacy wg życzeń: noga, reka, szczeka, nos? Sa bardzo precyzyjni i rzadko się myla... Zawodowcy... 8)

Linkin
5th November 2003, 22:59
Podaj numer croolik!

waRcoR
5th November 2003, 23:39
jak widać w naszej grupie raczej niepowinno być problemów z ochroną ewentualnych vipów :) ...............

Linkin
6th November 2003, 09:45
a ktoś tutaj uważa się za skate`a?

ajaccien
11th November 2003, 18:29
ZEZA TO MACIE WY WSZYSCY...NI BEDĘ TEGO KOMENTOWAŁ.....JEŻELI TAK JĄ KOCHACIE O MOŻE LEPIEJ SIĘ NIE ODZYWAJCIE

kranked
11th November 2003, 18:33
O widze ze bardzo zagorzały fan Alizee. Ale wyłącz caps locka bo nikt tu nie jest ślepy. I jeszcze jedno nikt tutaj nie krytykuje Alizee.

Michel
12th November 2003, 20:14
Ooo;) Kranked, duży plus dla Ciebie ode mnie, gadkę masz niczym moderator. Chwali Ci się to :D

Michel
12th November 2003, 20:15
Pozatym zauwazyłem, że dołączylismy w jednym dniu :D

ajaccien
12th November 2003, 23:36
co do capsa to się mogę zgodzić ale podjęcie tematu dotyczącego w moich odczuciach jest nie na miejscu i na takie tematy wogle nie ma miejsca ,chyba ,że zez jest cechą ideału.....

TomeG
12th November 2003, 23:57
Tutaj nie ma żadnego TABU, kolego Ajaccienie... :rasta:
Wszyscy jesteśmy równi i szanujemy Lizzie... mówiąc o zezie - rozpatrywaliśmy tą sprawę... zatem twoje argumenty są na tą chwile bezpodstawne.... :D

kranked
13th November 2003, 00:09
Co się stało z forum zniknął mój post. Data dwóch ostatnich postów Michela jest dzisiejsza a te posty przecież napisał wczoraj. PS. Wam też wczoraj wieczorem nie działało forum :?:

TomeG
13th November 2003, 00:31
Co się stało z forum zniknął mój post. Data dwóch ostatnich postów Michela jest dzisiejsza a te posty przecież napisał wczoraj. PS. Wam też wczoraj wieczorem nie działało forum :?:

Otóż to!!! Myślałem ze to tylko ja miałem taki problem nieprzyjemny...
To pewnie dlatego że święto było.... :D

ajaccien
13th November 2003, 01:25
nie wiem czy ukoję wasz ból ,ale ja też miałem to samo ...święto ? jakie święto ? święto to jest 21 sierpnia ....

croolik
13th November 2003, 01:58
Hehe, nasze dyskusje są zawsze kulturalne i konstruktywne, prawda chłopaki?

ajaccien
13th November 2003, 07:39
Według ciebie bracie może są bezpodstawne ,według mnie nie i tak jak ja nikomu nie bronie mieć swego zdania tak chciałbym by i moje przyjmowano ze zrozumieniem .A co do szacunku dla Alizee to SZACUNEK TO ZA MAŁO A ROZPATRYWAĆ TO MOŻECIE CO NAJWYŻEJ KWESTIĘ MOJEGO NADMIERNEGO OTŁUSZCZENIA LUB GŁUPOTY ,BO WSZYSTKO CO DOTYCZY ALIZEE NIE PODLEGA WŁAŚCIWIE ŻADNEJ DYSKUSJI .
pozdrawiam
AMOUR-FASCINACION-FIDELITE
JE T'AIME ALIZEE !!!!!!!!!!!!!!

kranked
13th November 2003, 07:53
Jak piszesz że wszystko co dotyczy Alizee nie podlega dyskusji to trzeba by zamknać to forum i dowidzenia. A twoje wypowiedzi przyjmujemy ze zrozumieniem ale nie zawsze się musimy zgadzać. I nie bądz w stosunku do siebie taki samo krytyczny :wink: PS.A teraz ide w kimono :zzz:

TomeG
13th November 2003, 21:05
.A co do szacunku dla Alizee to SZACUNEK TO ZA MAŁO A ROZPATRYWAĆ TO MOŻECIE CO NAJWYŻEJ KWESTIĘ MOJEGO NADMIERNEGO OTŁUSZCZENIA LUB GŁUPOTY ,BO WSZYSTKO CO DOTYCZY ALIZEE NIE PODLEGA WŁAŚCIWIE ŻADNEJ DYSKUSJI .

Chyba naprawde jestes rudy..... :wink:

Michel
13th November 2003, 23:04
Bez stereotypów TomeG, bez stereotypów :P

Michel
13th November 2003, 23:09

TomeG... powinno ci byc wstyd :oops: Pisząc to ani razu o Mylene nie pomyslałeś??? :twisted: 8) :shock: :) :D :lol:

TomeG
13th November 2003, 23:20

TomeG... powinno ci byc wstyd :oops: Pisząc to ani razu o Mylene nie pomyslałeś??? :twisted: 8) :shock: :) :D :lol:

Ale Mylene jest farbowana..... :twisted:

Michel
13th November 2003, 23:50
Tak myślałem, że to powiesz :twisted:

Ale faktem jest to, ze niewielu ludzi o tym wie. Ty przedcież wiesz (jeśli nie to swiat na głowie stanął), że ona jest taka od jej czwartego singla, wiec w sumie, ktoś, kto jej słucha niedługo (nawet chocby ty czy chocby ja) to się odrazu skapnie?
Sądzę, że odkryje to całkiem przypadkiem.
Pozatym fakt, że jest farbowana, to znaczy,że zalicza sie do głupich?? :D
No nie wiem...

Michel
13th November 2003, 23:52
Ale niech będzie... :D

ajaccien
14th November 2003, 02:02
ja do Mylene nic absolutnie nie mam aczkolwiek wydaje mi się że kapkę (ale tylko kapkę !!!!! a poza tym przecież nikt nie musi się ze mną zgadzać) większy udział w sukcesie Alizee (oprocz niej samej) ma Laurent B.
AMOUR-PASSION-FIDELITE

ajaccien
14th November 2003, 02:09
a muzyczkę ma mówiąc moim językiem wypasioną

TomeG
14th November 2003, 05:08
Tak myślałem, że to powiesz :twisted:

Ale faktem jest to, ze niewielu ludzi o tym wie. Ty przedcież wiesz (jeśli nie to swiat na głowie stanął), że ona jest taka od jej czwartego singla, wiec w sumie, ktoś, kto jej słucha niedługo (nawet chocby ty czy chocby ja) to się odrazu skapnie?
Sądzę, że odkryje to całkiem przypadkiem.
Pozatym fakt, że jest farbowana, to znaczy,że zalicza sie do głupich?? :D
No nie wiem...

Mylenka jest boska i wy o tym juz dpobrze wiecie... :D
A ten singiel, to czyżbyś miał na mysli "Libertine"?? Bo powiem ci w sumie, Michel, że ja o Mylene wiem o wiieeeeeele mniej anizeli o Alizee.... nawet jeśli to Mylenową muzę bardziej cenię... :twisted:

A właśnie.. dlaczego "zalicza się do głupich"?? Przecie nie było o tym mowy....

Michel
14th November 2003, 19:13
No dobra... skończmy ten atek, bo nie dojdzemy za szybko do porozumienia... :D

Aha, tak, o"Libertine" chodzi. Jej eks-manager, który obecnie lęży p[od ziemią, bo samobójstwo popełnił, namówił ją do tego. Chyba jej to na dobre wyszlo... :D

Czyż nie?

TomeG
14th November 2003, 23:49
Yhym... słyszałem o tym kolesiu... Naziwsk albo imię miał na "D" ... Dahan albo Davoine.... chyba Dahan... No a zabieg ten to życiowa decyzja była..... :D

Michel
15th November 2003, 00:57
Nie nie!!! Pomyliło Ci się Dahan (Jeromie chyba) napisał z Laurentem tekst (ciekawe, kto układał refren :P ) a jej tamty manager to Bernard Lepage... obecnie managerem jest Thierry Suc'

)-(arpagon
16th November 2003, 23:39
No No... od zeza do Dahana :D tak na moje (nie zezowate) oko temat ten powinien być zamknięty, bo przecież wiadomo, ze Alizee ma ładne, symetryczne oczy, a jeśli nawet jest małą wada, to przecież komu to przeszkadza. Tak prawdę mówiąc już dawno temu zauważyłęm na kilku zdjęciach, że jest coś nie tak, ale jak już ktoś tu mówił... niedoskonałośc fotografa. A tak swoją drogą zalecam zrobić małe doświadczenie. Zróbcie sobie dobre zdjęcie (obiektyw prostopadle do twarzy), później owe zdjecie zeskanujcie (albo dorazu cyknąć cyfrakiem), podzielcie na komputerze w pionie (równo po nosie), po czym wytnijcie dowolną połówkę, a z tamtej zróbcie przerzuconą w poziomie kopię. I teraz te dwie połówki równo połaczcie tak by wyszło pierwotne zdjecie. Dam sobie rękę uciąć, że to nie bedzie już ta sama twarz. Po prostu nie ma na tym świcie rzeczy doskonałych... Alizee również nie jest lalka z fabryki tylko zwykła dziwczyną.

Michel
17th November 2003, 00:33
Ten temat tak kiedyśtam na pewno bedzie poruszony mimo, iż tak ładnie go zamknąłeś;) Miałeś czasu na przeczytanie wszystkich postów )-(arpagonie?? Plus dla Ciebie;)

ajaccien
17th November 2003, 00:39
i całe szczęście że jest tylko zwykłą dziewczyną ,w końcu kochamy Ją taką jaką jest....

Michel
17th November 2003, 00:44
Ha! Czy jest taka zwykła :twisted: ?? to ja nie jestem w zupełności przekonany... :wink:

ajaccien
17th November 2003, 00:53
Alizee jest zwykła i niezwykła naraz ,być może wydac się to kuriozalne ,ale tak jest .Jest zwykłą dziewczyną i niezwykła piosenkarką ...ale to przecież jakieś nic nie warte rozważania ,przecież i tak wszyscy wiedzą (tylko niektórzy nie mogą w to jeszcze uwierzyć ) ,że Alizee jest najwspanialsza na świecie .C'est tout .

Michel
17th November 2003, 04:37
C'est n'est tout :wink:
Alizee jest najwspanialsza na świecie, ale troszkę olewa fanów...
Ale nie przeszkodzi jej to bycia najwspanialszą, nieprawdaż??

croolik
17th November 2003, 04:50
Michel napisał:

C'est n'est tout

:shock:
Yyy, eee, że co? :lol: :D :lol:

Michel
17th November 2003, 04:58
Oj, mój mastre... to znaczy maitre :D Otwórz kącik francuski błagam, to się może czegoś nauczę :D

ajaccien
17th November 2003, 05:05
Michel przyjacielu ,
to nie my jesteśmy dla NIEJ ,to ONA jest dla nas ,ja nie czuje się olewany .Alizee jest zwykłą korsykańską dziewczyną i ma prawo do swego życia tak jak każdy z nas ,nie może się wciąż zajmowac fanami ,zwłaszcza że wszelkiego kaprysy znamionuja wielkie gwiazdy (jaka Alizee jest dla mnie ,i pomimo że każdy z Was może mieć inne zdanie ,mojgo nie zmieni)

ajaccien
17th November 2003, 05:06
ONA sobie bez nas poradzi , a my bez NIEJ ???

Michel
17th November 2003, 23:51
Ja to rozumiem, ale mogłaby raz na jakiś czas usiąść przed kompem i ze 20 maili zwrotnych spisać. Mogłaby jakiś mały zlot zrobić. Choćby we Francji, żebyśmy wiedzieli, że fanów na pierwszym miejscu stawia. A jak wiemy to płyt więcej kupujemy. A jak kupujemy... ;D Pozdrawiam

ajaccien
18th November 2003, 00:52
Gdybym miał środki finansowe to kupowałbym wszystki egzemplaże płytek i kaset Alizee które wpadłyby w moje tłuste łapska.....
poza tym to lepiej że nie odpowiada (przynajmniej ja tak uważam)
bo lepiej nie odpowiadac nikomu niz odpowiedziec kilku osobom tak by reszta czuła się jakoś tak dziwnie ,by nie rzec pokrzywdzona .
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZY
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FANÓW ALIZEE Z CAŁEGO ŚWIATA!!!

Feniks
30th January 2004, 01:05
Moze i sie pozno obudzilem ale uwazam ze Alizee nie ma w zadnym wypadku zeza i w pelni solidaryzuje sie z Unrealem i Tomeg`iem :D

TomeG
30th January 2004, 12:05
Oooo... Jaki toto pradawny temat... aż się łezka w oku kręci... :P
Dobrze, że Wy młodzi i nowi...przypominacie dawne czasy... :P :D

A Alizee nie ma zeza, i tyle...

Feniks
30th January 2004, 13:01
Jak ona moze miec zeza??? Toz to herezja!!! :D

croolik
30th January 2004, 13:25
Feniks napisał:

Jak ona moze miec zeza??? Toz to herezja!!!

Powiedz to w sądzie... ]:->

Feniks
30th January 2004, 13:27
Myslalem ze juz ta kwestie sobie wczoraj na gg wyjasnilismy :D

Adi32
30th January 2004, 14:09
Ok, każdy już wie że Alizee zeza niema Można by to zakończyć.

ajaccien
30th January 2004, 14:44
juz sam fakt istnienia tego tematu jest żenujący ,przecież to jasne ,że nie ma

Adi32
30th January 2004, 14:51
Ten topic można by już chyba zamknąć

Ronnie
30th January 2004, 14:58
Jestem za, to ze odniesliscie takie wrazenia to wina fotografa to tyle. pozdro!nara zamykamy temat!

miror
30th January 2004, 15:00
heh zamykacie ten temat od kilku postow;] zez nie ma napewno :P

Feniks
30th January 2004, 15:20
Tak wiec jednomyslnie ustalilismy ze dziewczyna zeza nie ma i koniec rozmowy. Croolik zamykaj bazar skrecamy sie :D

Ronnie
30th January 2004, 15:29
No ale zeby zamknac temat to potrzebana jest klodeczka, a kto moze dac klodeczke - tylko moderatorzy

Feniks
30th January 2004, 15:33
Dlatego zwracam sie do Croolika z gestem triumfu :D

Ronnie
30th January 2004, 15:35
Albo do unreala ;)

Feniks
30th January 2004, 15:39
Eeee wydaje mi sie ze Croolik bardziej sie ucieszy z wyniku naszej debaty. No nie Croolik? :D

Ronnie
30th January 2004, 15:43
Ej dobra zamknijmy juz ten temat z zezem. Po pierwsze Alizee nie ma zeza! Po drugie wszystko jedno croolik czy ureal ktos musi tu klodeczke zalozyc i tyle.Pozdro byq! ;)

croolik
30th January 2004, 16:29
Hie, hie, hie - mięso nie lata, więc powodów do zamykania nie ma. Tak na marginesie cieszę się, że topic wrócił dzięki wam do góry :D Ludzie mają prawo znać prawdę ;)

Ronnie
30th January 2004, 19:07
Prawde? Jaka prawde? No chyba nie chcesz powiedziec ze to prawda ze Alizee ma zeza, co?

Feniks
31st January 2004, 00:59
No wlasnie. Prawda juz zostala glosno powiedziana na tym forum. Ustalilismy jednomyslnie ze nie ma zeza wiec po co ciagnac temat? :D

Adi32
31st January 2004, 02:03
Ale mięcha nikt nie zuca. Tylko w tym topicu wszystko zostało wyjaśnoine, i niema o czym gadać. Trzeba go zostawić w zapomnienie

Feniks
31st January 2004, 02:10
Ambicja nie pozwala Croolikowi zamknac topica dopoki nie postawi na swoim :D. Mam racje?

Ps. I wybil mi setny poscik. To jak Croolik? Beczkowe na nas dwoch nadal aktualne? :D

Ps2: Z tej okazji kolejka dla wszytskich. Na moj koszt . Co tam. Stac mnie :D[/b]

Ronnie
31st January 2004, 11:56
heheh gratuluje, ja juz dawno 100 przeszlem :D

Feniks
31st January 2004, 12:57
Ja to wiem, ale porownaj sobie moj i twoj czas stazu na tym forum. Roznica dwoch miesiecy :) Ja tu jestem zaledwie od osmiu dni.

miror
31st January 2004, 16:31
jak bym chcial moglbym pisac 100 postow na dzien ale poco pisac mocno rozwodnione posty :P

Pawel
31st January 2004, 21:50
Alizee zeza nie ma, a jeśli ma to tylko oznacza, że to my mamy z oczami coś nie tak :)
W każdym razie jest DO-SKO-NA-ŁA. Temat należy zamknąć, a jego autora nabić na pal. KONIEC.
;)

Ronnie
1st February 2004, 18:53
Hej LostInTime, co ci sie stalo?? O co chodzi z tym Warnings: 2 ?

Feniks
1st February 2004, 19:20
Tzn. ze ma dwa ostrzezenia

Ronnie
1st February 2004, 19:21
uu to co zrobil takiego??

Feniks
1st February 2004, 19:26
Aktualnie wojuje z Adminami. Ju? jednego bana dosta?

Ronnie
1st February 2004, 19:30
Wojuje, co takiego robi im?A oni mu?

Feniks
1st February 2004, 19:36
Dlugo by opowiadac. Najlepiej looknij na angileskie forum na topic My part in hackig forums czy jakos tak. Ale narozrabial na zamknietym juz topicu w anglii. Tez cos z hakowaniem

Ronnie
1st February 2004, 19:38
To moze Lost tak napsol krwi Riccardowi? :D:D:D: Zartowalem :lol:

Feniks
1st February 2004, 19:51
Czytales te tematy? Nie powiem. Wedlug mnie AngelVs naduzywa wladzy admina. Ale Lost przesadzil. Toczy teraz ramie w ramie z hakerami jakas krucjate. To jest totalnie bez sensu. Jak na moj gust zamyka sobie rowniez drziw w naszym forum.

croolik
1st February 2004, 20:53
KONIEC OFF TOPICOWANIA - ludzie, nie od tego jest ten topic! Macie PM!!! Nie chcę tu widzieć już żadnego posta nie związanego z tematem. Nie żartuję.

Feniks
2nd February 2004, 00:58
Oki sorki Croolik. Rzeczywiscie troche nam zeszlo z tematu. Ale mam nadzieje ze zrozumiesz mnie bo dzisiejszy dzien byl troszke ciezszy dla nas wszystkich. Nie zmienia to jednak faktu ze Alizee zeza nie posiada :P

Adi32
2nd February 2004, 13:36
)-(apragen napisał:
Alizee ma ładne, symetryczne oczy
Feniks:
Alizee zeza nie ma w zadnym wypadku
TomeG:
A Alizee nie ma zeza, i tyle...
Feniks:
Jak ona moze miec zeza??? Toz to herezja!!!
Adi32:
Alizee zeza niema
mirror:
zeza nie ma napewno
Feniks:
zeza nie ma i koniec rozmowy
Tom:
Po pierwsze Alizee nie ma zeza!
Tom:
No chyba nie chcesz powiedziec ze to prawda ze Alizee ma zeza, co?
Feniks:
Ustalilismy jednomyslnie ze nie ma zeza
LostInTime:
Alizee zeza nie ma
Feniks:
Alizee zeza nie posiada

To żenujące, głupie i nudne. Ten temat powinien się nigdy nie pokazać.!!!
Oto przykład jak przez niedopatrzenie jednej osoby można wywołać byżę :evil: :evil: :evil: :evil:

Feniks
2nd February 2004, 17:36
Bo to o to chodzi ze tylko Artee i Croolik uwazaja ze na ma zeza i trzeba im to skutecznie wyperswdowac.

Adi32
2nd February 2004, 17:53
Dobże ale zobacz ile razy zostało to powiedziane.
C(r)OOL'ik-u jeśli uważasz że Alizée ma zeza to pokż jakiś dowód

Ronnie
2nd February 2004, 17:55
Ha tak wlasnie, popieram pokaz nam zdiecie czy cos, dlaczego tak sadzisz :D

Feniks
2nd February 2004, 18:43
No i co teraz powiesz Crooliki ? :D

Ronnie
2nd February 2004, 18:47
Masz trudny orzech do zgryzienia :D:D Crooliq :lol:

goliat88
2nd February 2004, 19:06
Spokojnie panowie pewnie szuka :P A jak znajdzie to pewnie bedzie fotomontarz :D :P

kranked
2nd February 2004, 20:29
Napisze coś nie na temat: Forum schodzi na psy!!! I przepraszam jeśli kogoś tym obraziłem :wink:

Feniks
2nd February 2004, 20:32
Czemu tak uwa?asz?

kranked
2nd February 2004, 20:34
Czemu tak uwa?asz?

Po niektórych postach :blink:

Feniks
2nd February 2004, 20:36
Rzeczowa odpowiedz

Ronnie
2nd February 2004, 20:36
Uzasadnij swoja wypowiedz, i poprzyj faktami. Pewnie chodzi ci o rozmowy inne nic w topicu.

kranked
2nd February 2004, 20:37
Nie chce podawać tu konkretnych przykładów, ale jest ich mnóstwo ostatniego czasu. Dobra koniec tylko wyraziłem swoje zdanie.

Ronnie
2nd February 2004, 20:42
Ale o co ci chodzi, ostatniego czasu no troche sie tego wydarzylo, nie moge cie zabardzo zrozumiec, ale ja tak nie uwazam

Adi32
2nd February 2004, 21:38
croolik napisał:

KONIEC OFF TOPICOWANIA - ludzie, nie od tego jest ten topic! Macie PM!!! Nie chcę tu widzieć już żadnego posta nie związanego z tematem. Nie żartuję.

Wy znowu swoje!!!
Radził bym wziąść sobie do serca słowa croolika, myśle że więcej ostrzeżeń nie będzie!
Może crooliku zamkniesz jednak ten topic?

Ronnie
2nd February 2004, 21:45
Nastepny obronca ludzkosci. To zazuc jakis ciekawy temat to pogadamy, nawet bardzo chetnie!

Adi32
2nd February 2004, 21:48
Niejest zabronione dodawanie tematów!!!
Oby tylko nie w forum o Alizee, jest jeszcze generalnie i PM!!!
Przecież możecie sobie żałożyć w forum Generalnym coś ciekawego.
Albo jeszcze lepiej wysyłać przec PM
Zauważyłem że croolik nie lubi OFF TOPICOWANIA - uważajcie

Ronnie
2nd February 2004, 21:55
No to wykaz sie wymysl cos ciekawego, zeby mozna bylo pogadac i nie czepiaj sie :!:

ajaccien
2nd February 2004, 22:34
zdajecie sobie sprawę ,że sami się kompromitujecie wypowiadając się na ten temat ?? jak można mówic o czyms co nie istnieje ?? jaki zez ?? piliście coś ??

croolik
2nd February 2004, 23:17
Tom:

Nastepny obronca ludzkosci.

Adi32:

Zauważyłem że croolik nie lubi OFF TOPICOWANIA - uważajcie

Tom - "raz" :flowers: , wiesz za co.
Adi32 i wszyscy - w offtopicach nie ma nic złego, jeśli tylko nie ciągną się na całe strony (jak to tutaj bywa ostatnimi czasy). Posty w stylu "tak", "nie" są największą plagą - po prostu traci się czas na ładowanie takich stron.
kranked -> schodzi, zgadzam się. Głównym powodem jest coraz mniejsza liczba nowych, ciekawych tematów.
Dla opornych podaję jeszcze raz tego linka: http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=3152
Co do niniejszego topica - jest on przykładem na to jak można z ze zwykłego przekomarzania się popaść w skrajność.
Kłódka