PDA

View Full Version : UWAGA!!! UWAGA!!!

Michel
18th October 2003, 12:03
Ważny temat. Już wkrótce, być może w listopadzie, powstanie POLSKI FC ALIZEE. Narazie jesteśmy w fazie organizacyjnej. Ale już wkrótce powinno to nastąpić;-).
FanClub będzie za posrednictwem strony www.alizee.prv.pl. Narazie za wielu informacji tam nie znajdziecie, ale już wkrótce dojdziemy do ładu;)
Pozdrawiam wszystkich.
Michel

croolik
18th October 2003, 13:37
Taaak, no ja przeczuwałem, że się tak to skończy...
Michel a ecrit:

FanClub będzie za posrednictwem strony www.alizee.prv.pl.

powstanie POLSKI FC ALIZEE

No to sie trzeba zdecydować: albo fanklub Polski, albo fanklub przy stronie internetowej. Tych dwóch rzeczy, w moim mniemaniu, nie należy ze sobą mieszać...
Hmm...

Michel
18th October 2003, 14:45
Ja uważam, że FanClub powinien mieć stronę internetową, bo jak inaczej. Tam trzeba wszystkich informaować. Narazie wszystko organizujemy. Będziesz chciał należeć?;-) :)

Michel
18th October 2003, 14:46
A tak pozatym, to Witaj Crooliku. Widze ze i ty tutaj dzialasz;)

croolik
18th October 2003, 14:57
Michel a ecrit...

Ja uważam, że FanClub powinien mieć stronę internetową,

No, ale widać mnie zupełnie nie zrozumiałeś. Oczywiście, że musi mieć swoją stronę internetową, ale SWOJĄ, rozumiesz? Odrębną, własną, osobną...
Ja to wszystko czarno widze, jak każdy będzie miał swój fanklub, ehh. Sorry, ale do takiego fanklubu nie chcę należeć...

A tak pozatym, to Witaj Crooliku. Widze ze i ty tutaj dzialasz;)

Witaj, witaj. No działam, o ile pisanie postów można nazwać działalnością...

Michel
18th October 2003, 16:59
A tu czeka Cie niespodzianka, bo będziemy AUTORYZOWANYM Klubem, ale to jeszcze zobaczysz;-)

Artee
18th October 2003, 17:14
Powiem tak, ze i ja mam podobne obawy co Croolik. Ale miejmy nadzieje ze wszytsko sie ulozy. Poczekamy na statut klubu, wysokosc skladki, oferte i bedzie wiadomo co i jak. Natomiast niepodoba mi sie najbardziej to ze jest to juz w sumie 3 watek w tym samym temacie i nikt wczesniej nie raczyl nic powiedziec na temat tego co juz robi czy zrobil bo po co w takim razie cala dyskusja . Sorki troszke mnie to sie nie podoba, zwyklu objaw braku jakiejkowliek organizacji...Oczywiscie to tylko moje zdanie.

Michel
18th October 2003, 17:19
Teraz musicie poczekać. Organizujemy sie właśnie... Więcej informacji podam wkrótce;)
Artee, już niedługo wpłacę;)

croolik
18th October 2003, 18:48
Artee a ecrit:

Natomiast niepodoba mi sie najbardziej to ze jest to juz w sumie 3 watek w tym samym temacie i nikt wczesniej nie raczyl nic powiedziec na temat tego co juz robi czy zrobil bo po co w takim razie cala dyskusja .

Właśnie, po kiego była ta cała dyskusja w takim razie? Ja tego naprawdę w dalszym ciągu nie widzę, tymbardziej, że nie lubię jak się robi cokolwiek cichaczem, w głębokiej konspiracji, nie racząc poinformować kogokolwiek. Myślałem, że już gorszego humoru dziś mieć nie będę - błąd: teraz dopiero mam zły humor i mi ciśnienie skoczyło.

zwyklu objaw braku jakiejkowliek organizacji...

Artee, ja bym poszedł nawet dalej (a co się będę przejmował - dziś mam dzień na krytykowanie wszystkiego), to nie tylko brak organizacji (należałoby to nazwać wprost totalną dezorganizacją), ale brak też przyzwoitości zwyczajnej.
Michel a ecrit:

A tu czeka Cie niespodzianka, bo będziemy AUTORYZOWANYM Klubem, ale to jeszcze zobaczysz;-)

Co do niespodzianki, to na razie faktycznie jest to niespodziewanka ale niemiła, szczególnie ze względu na formę jej ogłoszenia. Autoryzowany nie oznacza jeszcze oficjalny, do tego jeszcze droga długa. A co mam zobaczyć? (bo ten uśmieszek, to szczerze nie wiem do której części wypowiedzi ma się odnosić).
Uff, ale sobie ulżyłem.
Jeśli kogoś uraziłem - przepraszam, ale napisałem to co w tym momencie czuję.

Michel
18th October 2003, 20:38
crooliku, nie zyjemy w konspiracji. Na alizee.prv.pl wspominaliśmy już conieco o tym. Zrobiliśmy ankietę na temat Fan Clubu (chyba gdzieśtam jeszcze powinna być). Odpowiedzi z ankiety były jasne. Ludzie chcą by był FC. Więc zabieramy się do roboty. A że późno dolaczylem do forum to chyba nie moja wina, jak tylko tu sie zadomowiłem, to ogłosiłem to osobom, ktore nie wiedzą jeszcze. Nie ukrywamy się z tym! Tworzymy Gan Club Alizee. I jesteśmy już po krótkich rozmowach z firmą Universal.
Uff, mnie też ulżyło;-) Wybacz ten mini atak;)

Michel
18th October 2003, 20:39
{ozatym jako pierwszy odpowiadam, że coś w tym celu robię;), ale może juz usmieszkow starczy na dzis...

Artee
18th October 2003, 20:49
Dobra ludziska nie klocta sie. :) W koncu Alizee ma nas laczyc a nie dzielic. Teraz tylko konstruktywne posty prosze :D

Erni
18th October 2003, 20:52
kurde, kurde, kurde :) ja normalnie tego nie rozumiem.... 2 lub 3 FC chca powstac w tym samym czasie. Michel, nie mozecie sie zjednoczyc jakos??

Michel
18th October 2003, 20:55
Dla Artee: Dzięki

Michel
18th October 2003, 20:56
Dla Erniego: A kto chce jeszcze zrobić FanClub?

Michel
18th October 2003, 20:57
crooliku Artee ma rację: powinniśmy się jednoczyć, nie sprzeczać. Uchylmy przed sobą czoła bracie :wink:

Erni
18th October 2003, 21:00
aaaa, no to super jak pada slowo 'zjednoczenie'. moze ten fanclub powstanie szybciej niz sie spodziwamy :)

Tomaszek
18th October 2003, 22:33
teraz to jest troche dziwne......bo my tutaj sobie ustalamy ze chcielibysmy zalozyc fanclub jako ludzie ktorzy zagladaja tutaj, czyli chyba najwiekszego polskiego forum o Alizee....to ze akurat ustalenia nam cienko ida sa spowodowane tylko tym, ze ciezko jest sie w takich sprawach dogadac na lamach forum......a ze temat zostel puszcziny to mysle, ze pare osob z tego forum juz jakos poczulo sie wspolorganizatorem tegoz FC, ze cos bedzie w przyszlosci dzialac itp...a tu nagle klapa..ktos przyszedl, powiedzial ze FC jest w fazie zakladania, wstepne rozmowy ustalone itd......aa i tekst ze FC musi miec strone...czy to bylo skierowane do nas ze my nie mozemy z tego powodu zalozyc FC? chyba wiele osob potrafi robic strone!!!!!!!to mnie troche teraz oburzylo......troche to niezbyt mile puszczenie topica ktory mowi o tym ze nasze checi na glownym forum ALizee juz poszly sie walic....tak byc nie powinno....skoro jestes takim milosnikiem Alizee to dlaczego wczesniej tu nie trafiles?????

W ogole to nie zrozum mnie zle ze na ciebie naskakuje ale zrozum tez i nas.........wszyscy chcemy FC, tak samo jak ty!!i my tez chcemy miec jakas szanse uczestnictwa w tym....czy tak nei jest?

Tomaszek
18th October 2003, 22:40
a jesli mozna wiedziec jakie dzialania jesli chodzi o universal poczyniles, jesli mozna wiedziec oczywiscie..jak nie to spoxs

Michel
19th October 2003, 10:08
Wcześniej nie mialem zbytniej okazji tu trafić.
A nie wiem co masz na mysli mowiac ze nie mozesz uczestniczyc?
FanKluby sa po to, aby jednoczyc sie i wszyscy by mieli jakis wklad...
Czyz nie?
Ja poczynilem przygotowania, wszystko oglosilismy... To chyba dobrze ze bedzie jakis fan klub...
Ja nie zawalam waszych ambicji i planow...

Me
19th October 2003, 11:12
Moje przemyslenia:
Fan club powinien istniec , ale jak kazda fajna impreza bedzie sie wiazał z kasa.Po pierwsze składki ,jesli to bedzie profesjonalny FC to pewnie beda wyjazdy , a przeciez sam bilet kosztuje ok 250zł.Po drugie str. fanclubu powinna byc nowa,orginalna i starac sie doruwnywac stronie naszego kolegi z niemiec.Acha i mam jeszcze pytanie co do tej reozmowy z universal studio.Na czym polegała rozmowa z nimi??Daliscie im cynk ze organizujecie nowy FC , a oni co na to?????

Artee
19th October 2003, 15:50
profesjonalny FC to pewnie beda wyjazdy , a przeciez sam bilet kosztuje ok 250zł.

Niestety, w naszych realiach nie ma co marzyc o wyjazdach. A juz na pewno nie ze skladek czlonkowskich. No chyba, ze bedzie ona wynosic kilkaset zlotych rocznie :) Tylko kto sie wtedy zapisze....

waRcoR
19th October 2003, 22:10
raptem dwa dni mnie nie było a tu tyle się wydarzyło że już sam niewiem co ? gdzie? i jak? ale to dobrze świadczy o forum, widać że zaczyna się rozkręcać a co do FC to jestem za i to bardzo.

Sebak
20th October 2003, 00:47
Mi już słów brak na to co sie tutaj dzieje!!!

BLADEEK
20th October 2003, 01:50
Chto sluchilos'?

croolik
20th October 2003, 15:04
Hmmm, czy ja mam wrażenie, czy kolega Bladeek coś pił? :P

BLADEEK
21st October 2003, 05:25
tak imenno....kolega Bladeek s ukraini

TomeG
21st October 2003, 14:55
tak imenno....kolega Bladeek s ukraini

Hahahaha.... Bladeek toszto ty nasz narodowy pryjatiel....?? Ukraina RULEZ!!! Ale słyszałem dzisiaj że troszkę biedno tam we Lwowie...

BTW
Moja babcia pochodziła ze Lwowa....Może znałes moją rodzine Bladeek??:D

waRcoR
21st October 2003, 21:27
jak widać naszym sąsiadom przypadło do gustu polskie forum......

TomeG
21st October 2003, 21:29
Jak nie mają swojego to do rodzimego ich ciągnie....HAHAHAHA!!! :D :twisted: :rasta:

waRcoR
21st October 2003, 21:40
powinniśmy być bardzo szczęśliwi że mamy zaszczyt mieć swoje forum, ale nasze nie oznacza że tylko dla nas, wcale się niegniewamy jak nas odwiedzają turyści z zagranicy :)

Me
26th October 2003, 14:54
takie powazne sprawy a wy sobie off topic robicie , wiec jesli nie było by wyjazdow to zrobmy fan club i np spotkania fanow w warszawie czy gdzies w wakacje .

croolik
26th October 2003, 15:09
Wiesz Me, czasem lepszy off topic, niz grobowa cisza...

thekamix
26th October 2003, 15:47
nieprafda crooliku :P off topic rulez :D buhehehe :lol:

Me
26th October 2003, 20:05
:DZawsze mozna cos wymyslic.A gdzie bedzie siedziba FC??

croolik
26th October 2003, 20:26
Z tego co na forum wyszło to na www.alizee.prv.pl, buehehe... Wiesz, ja stwierdziłem, że się już w to więcej na razie nie mieszam, bo nie mam już sił do zwalczania pewnych anormalności (nie będę tłukł o co dokładnie chodzi, bo to długa historia jest). Ja się wyłączam chwilowo z tego tematu, czekam co się z tego wszystkiego urodzi.

waRcoR
26th October 2003, 22:30
czekam co się z tego wszystkiego urodzi

o ile wcześniej nie dojdzie do aborcji.....