PDA

View Full Version : Widzialem Alizee...

croolik
18th October 2003, 03:37
Jest godzina 03:30, jestem troszeczkę jak to się mówi "zaspany" [;-)], ale mam jeszcze siłę pisać posty... Chyba dobrze...
Otóż od paru tygodni w każdy piątek pojawiam się w jednym z krakowskich pubów usytuowanym na ulicy xxx [ściśle tajne]. Traf chcial, ze widuję tam regularnie dziewczynę, która mi baaaaaaardzo przypomina "La Lili", naszą Alę. Juz za pierwszym razem rzuciła mi się na mózg, bo ze swoim makijażem wyglądała jak wypisz wymaluj "Młoda". Pech w tym, ze zamiast skoncentrowac sie na znajomych, caly czas patrzę na 'Alizee'. Chyba zmienie knajpę normalnie, bo ile tak można?
Zastanawiam się, czy Wy również mieliscie podobne doswiadczenia?
Pozdrawiam,
Trzeźwy ;-) C(r)OOL'ik

TomeG
18th October 2003, 08:10
Mów zara która to knajpa!!!??? :D
Mam nadzieję ze, jak na razie nie tylko dla studencin...

Erni
18th October 2003, 20:15
no mów gdzie !! :D jak bede w krakowie to tam sobie wpadne

Artee
18th October 2003, 20:47
Co Wy tam wiecie...widzieliscie Alizee...ja ja dotknalem :D :D :D :D

Erni
18th October 2003, 20:58
.... a pozniej poleciales do lazienki?? :P

croolik
18th October 2003, 21:09
TomeG a ecrit:

Mów zara która to knajpa!!!???
Mam nadzieję ze, jak na razie nie tylko dla studencin...

Hehe, 'knajpa' owa jest raczej dość znanym pubem krakowskim (no w każdym razie w moim 'środowisku'). Mogę Cię zapewnić, że bynajmniej nie jest to miejsce zarezerwowane dla, jak to pogardliwie ująłeś, 'studencin' (za takiego się nie uważam, a pozatem zobaczymy jak TY na studia pójdziesz, ciekawe czy też tak będziesz podchodził do braci studenckiej). Jest to miejsce dla wszystkich, no może nie do końca, bo po godzinie 20-tej nie podają 'trunków' osobom poniżej 21 roku życia. W innych postach wykazujesz pewną żyłkę detektywa, więc te informacje powinny Ci wystarczyć...

Erni a ecrit:

no mów gdzie !! jak bede w krakowie to tam sobie wpadne

Powiem tak: ta dziewczyna przychodzi wieczorkiem i siedzi dość długo...

Artee a ecrit:

Co Wy tam wiecie...widzieliscie Alizee...ja ja dotknalem

Snifff, snifff - też tak bym chciał, ale nie wypada tak podejść i po prostu dotknąć, lol!

A na koniec: wiedzieliście, że Alizee gra w rzutki? 8)

Erni
18th October 2003, 21:22
w rzutki, a co to?? :P

unreal
18th October 2003, 21:57
Jest godzina 03:30, jestem troszeczkę jak to się mówi "zaspany" [;-)], ale mam jeszcze siłę pisać posty... Chyba dobrze...

Jesteś z Warcorem nocnym markiem :)A kiedy Wy śpicie?Ja swoją drogą kiedyś też nierzadko chodziłem spac o 5...Teraz natomiast jak pójdę o 2 to jestem "nieświeży" następnego dnia...Więc wcielam w życie mądre przysłowie "Kto rano wstaje temu Pan Bóg daje" :)

A co do Twojej "przygody" to nie miałem niestety okazji spotkać podobne cudo...

No to bardzo poważna rzecz.W sekcji angolskiej gadaliśmy nawet o tych dotkniętych i tych którzy nie mieli takiego szczęscia--tych co nie powinno dziwic jest 99,9%.Więc mamy Polaka "dotkniętego" :)
Ta większa reszta cierpi na syndrom nie dotkniętych...

.... a pozniej poleciales do lazienki?? :P

Coś Ty?Ja bym nie mył rąk przez miesiąc... :mrgreen:

w rzutki, a co to?? :P

Darty nie wiesz co to?

Artee
18th October 2003, 22:08
A wiec od dzis mowcie do mnie "DOTKNIETY" :):):)

Tomaszek
18th October 2003, 22:17
nie wiesz co to rzutki? oj stary na pewno wiesz tylko nie masz pojecia ze tak sie to zwie.....
a wracajac do dziewczyn Lili podobnych...teraz poszedlem na 1 rok studiow i poznalem dziewczyne podobna do niej......moze nie jest dokladnie taka sama bo to jest nierealne no ale sporo ja przypomina....niestety jest juz zajeta a serio, to jest moj typ.
Artee nie badz nie dobry i nie mow takich rzeczy na lamach forum bo normalnie serce mnie sciska gdy mowisz ze ja dotknales....buuuu spraw zebym tez to przezyl....(wiesz o co chodzi.....gadka z rodzinka na temat:)

Artee
18th October 2003, 22:35
wiesz o co chodzi.....gadka z rodzinka na temat:)

To moze przed swietami pogadamy to wtedy w ramach prezentu sie zgodza :)

Tomaszek
18th October 2003, 22:48
przed swietami?a nie bedzie za pozno?.....ja na pewno wykorzystam fakt obchodzenia za pare dni rocznicy moich rodzicow i wtedy powiem kilka milych slow ale...puscie mnie prosze do FR:)trzeba kombinowac

unreal
18th October 2003, 23:38
Na pewno Cię puszczą zagadnij jakoś-powiedz że czynisz to dla polskiego forum jako nasz przedstawiciel :)

Tomaszek
18th October 2003, 23:56
hehe przedstawiciel.....a ty jako najglowniejszy jego przedstawiciel wybierasz sie moze????

unreal
19th October 2003, 00:05
A tam jaki ze mnie najgłowniejszy? :)Jam szara myszka jest :)Nie wybieram się ale trzymam za Ciebie kciuki :)

Tomaszek
19th October 2003, 01:07
szara czy nie szara ale na pewno duzaaaa:) wszyscy 3majcie.....hehe dzolk

unreal
19th October 2003, 01:10
Na pewno pierwsza która zagościła na tym forum :)

waRcoR
19th October 2003, 22:00
Jesteś z Warcorem nocnym markiem

jakoś w nocy lepiej mi się buszuje po necie, cisz, spokuj :)

A kiedy Wy śpicie?

albo tuż nad ranem, albo jak tylko do domu się wpadnie tak około 19-20 i do 22-24 się można kimnąć, bywają oczywiście wyjątki że się śpi w godzinach nocnych, ale jak sam wiesz nieda się tak wytrzymać na bardzo długą mete, choć znam jednego takiego desperata co w dzień jak nietoperz śpi a w nocy załącza mu się silniczek i tak już od parudziesięciu miesięcy, to dopiero jest agent, ja to chociaż w dzień się gdzieś pokaże.
a co do spotkania "Alizee" to kiedyś na rajdzie (chyba Elmot) była taka jedna dziewczyna która z deczka przypominała Ali, jak znajde fotke to wam pokarze ale nieobiecuje choć podawała puchar więc może gdzieś będzie jak nie w mojej fototece to u kolegi lub w necie. Ale jednak nieda się zastąpić Alizee co chyba może poświadczyć Artee.

Me
26th October 2003, 14:50
udezaj do niej croolik pokaz nam jej zdiecie!!!!!!!!!

croolik
26th October 2003, 15:04
Me a ecrit:

udezaj do niej croolik pokaz nam jej zdiecie!!!!!!!!!

Kiedy ja się wstydzę... :oops: Musiałbym chyba zabawić się w paparazzi, który to pstryka zdjątka z ukrycia. Ale nie, jeszcze by się zorientowała i spaliłbym się ze wstydu...

thekamix
26th October 2003, 15:48
ten temat brzmi jak "fidzialem orla cien" :mrgreen:

waRcoR
26th October 2003, 21:39
ten temat brzmi jak "fidzialem orla cien"

ale za to jaki piękny ten cień, i choć przesłania słońce to bije od niego wielkie ciepło.....

Pawel
26th October 2003, 22:01
ale za to jaki piękny ten cień, i choć przesłania słońce to bije od niego wielkie ciepło.....
Chyba orzeł, nie cień :)

waRcoR
26th October 2003, 23:08
tak się zagapiłem, że się pomyliłem. dzięki za poprawke ....

komodor
22nd December 2003, 08:03
no panowie moze jak jutro cos wyjdzie ze spotkania i za zgoda owej osoby ktora spotykam pokarze wam jej fotki....prawie klon Alizee...

waRcoR
23rd December 2003, 04:49
no panowie moze jak jutro cos wyjdzie ze spotkania i za zgoda owej osoby ktora spotykam pokarze wam jej fotki....prawie klon Alizee...

czekamy z niecierpliwością ...........
jeśli naprawde "klon" to masz brachu wielkiego farta i niezmarnuj okazji :) :) .........

komodor
23rd December 2003, 05:29
jestem troche rozczarowany bo moge wam pokazac tylko ta fotke, niestety byla robiona 3 miesiace temu.Walczylem dzielnie zeby zapodac wam aktualne,ale przed swietami chyba nic wiecej nie uda mi sie zdzialac,bo owa pani poddala prawie wszystko cenzurze.
To co widzialem na zywo to jak wspomnialem osoba bardzo podobna do Ali, niestety zdjecie tego nie oddaje :(
Oto fotka:
http://rafalchh.w.interia.pl/ola2.JPG

Adi32
23rd December 2003, 05:58
No bardzo ładna dziewczyna, trochę podobna do Alizée,
ale nie klon.
Alizée jest piękniejsza

kranked
23rd December 2003, 06:14
Zdjecie troche nie wyraziste, ale z tego co widać to nawet ładna :o komodor walcz dalej jest o co :lol: Żebym ja tak miał zdjęcie takiej jednej jedynej to by wam szczeny poopadały :dribble:

waRcoR
23rd December 2003, 06:56
nio jestem pod wrażeniem, fakt że mało widać ale to i tak dużo :)
pozdrowienia dla ciebie i "kopi" Alizee a jak tylko zdobęde nowszą fotke Ani to też ją zapodam :) ale z Alizee niema dużo wspulnego choć może coś niecoś :) ...............

komodor
23rd December 2003, 07:26
Dzieki,dzieki za pozdrowienia waRcoR !!! przekazalem owej pani i bardzo zadowolona byla :D :D :D Fakt,nie wybieralem jej pod kątem podobienstwa do alizee,ale ja po prostu wariuje gdy kobieta ma brazowe oczka....a czy podobna do Ali czy nie....to juz ma mniejsze znaczenie.Jednakze wszelkie podobienstwo jest bardzo mile widziane,he he he :)

kranked napisoł: komodor walcz dalej jest o co
bede sie stral,bo owa pani ma ujmujaca osobowosc, jest bardzo mila i zna sie na muzyce francuskiej :)