View Full Version : Szukam osób chetnych do utworzenia FC.
Sebak
17th October 2003, 01:19
Większość krajów ma swoje Fan Cluby Alizee, czemu zawsze Polacy muszą być w tyle... U nas jest to tak, że większości osób nie chce się angażować w takie przedsięwzięcie, zazwyczaj czekają na gotowe. Jak będzie to się zapisze, ale samemu coś zrobić w tym celu to już nie. Mam nadzieje, że jest w Polsce kilka osób, które są gotowe włożyć jakiś wkład pracy w powstanie FC, a nie czekać tylko na gotowe. Też trzeba coś zacząć robić, a nie tylko pisać posty na ten temat...
W tym miejscu oczekuje właśnie takich osób, które coś chcą dać od siebie!!!
waRcoR
17th October 2003, 02:07
chętnie dożuce cegiełke do FC (tylko jak narazie niema nawet fundamentów jedynie plany, ale to już coś), ale potrzeba więcej osób i myśle przybędzie ich pare(naście lub kilkadziesiąt)
ten topic wygląda jak jakiś odłam od całości ale może tak trzeba, choć w zasadzie kasting do FC już się odbywał i w tej chwili miało być ustalanie reguł i zasad ale jak chcecie można zacząć jeszcze raz od początku tylko nie tak chaotycznie jak poprzednio, trzeba to wszystko dokładnie przemyśleć i nierobić nic na złamanie karku, przecież chcemy aby ten FC był dobry albo i najlepszy a wiadomo że jak się będziemy śpieszyć to coś przegapimy i wszystko się spali
jak już pisałem wcześniej, o podstawowe zasady działania FC możemy spytać Artee-go, i wierze że nam pomoże, puźniej możemy coś dorzucić od siebie. (tylko niepodejmujmy pochopnych decyzji) najważniejsze to żebyśmy mieli dobry "biznes plan" i żeby wszystko było czytelne i w miare proste, musimy wybrać kogoś głuwniedowodzącego (bo jak wiadomo gdzie kucharek sześć tam ....) może jeszcze o czymś zapomniałem, o czymś co powinniśmy wykonać do tego aby powstał ideał może coś wam brzęczy w głowie, jeśli tak to piszcie o tym teraz bo puźniej niebędzie na to czasu a im więcej osub się do tego zaangarzuje tym bardziej tym bardziej będzie różnorodna opinia i zdania poszczególnych przyszłych członków FC a co za tym idzie FC będzie bardziej doskonałym
założenie FC wiąże się z odpowiedzialnością i obowiązkami i trzeba o tym pamiętać
może to co napisałem jest wcale niepotrzebne, może okarze się że wszystko sobie obmyślimy i zaplanujemy a w rzeczywistości sprawa tego nie wymaga? niewiem na to pytanie chciałbym przeczytać odpowiedź Artee-go który jak wiadomo wie o tym najlepiej i może powie mi/nam czy taki misterny plan jest potrzebny a może to zwykła strata czsu i należy jak najszybciej założyć FC beż postanowień i tych wszystkich rzeczy które wypisałem powyżej?????
Artee
18th October 2003, 10:43
Witajcie...
Ostatnio pogadalismy na temat polskiego FC no ale nic konkretnego nie ma. Nie wiem czy ktos juz prowadzi dzialania zmierzajace do jego utworzenia. Jesli tak to niech sie odezwie zeby nie dublowac roboty. Jesli nie to trzeba podjac decyzje czy zakladamy ten FC czy nie bo dalsze gadanie niczego nie zmieni. FC sam sie nie zalozy. Mam nadzieje ze jutro znahde troche czasu to przedstawie propozycje dotyczaca tego FC i bede prosil zebyscie sie do tego wystrzelali na zasadzie co jest w tej propozycji dobre, co zle itd...
A wiec do usluszenia i do roboty :)
Sebak
19th October 2003, 00:23
Ja chce się za to zabrać, zgadzam się z tobą Atree że " gadanie niczego nie zmieni ", więc trzeba zacząć coś robić... Mam nadzieje że będziesz nami przewodził Artee!!??
Me
26th October 2003, 14:46
Chcesz zeby zadził nami dinozaur?????????zartuje :wink:
Linkin
2nd November 2003, 14:30
Ja też dokładam się do tego pomysłu!
Adi32
15th December 2003, 20:57
Ja bym z wielką chęcią pomygł ale niestety nieznam sie zabardzo na tym :(
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.