PDA

View Full Version : www.alizee.com.pl domena za darmo!! kto chce??

Artee
16th October 2003, 16:42
UWAGA!!! Jest do przejecia domena www.alizee.com.pl kompletnie za friko na najblizszy rok. Jesli wspolpraca z osoba ktora ta domene przejmie bedzie sie dobrze ukladac jest mozliwosc, ze w kolejnych latach nadal bedzie ona za free. Pytanie czy sa chetni na ten adresik a jesli tak to jakie kryterium mamy zastosowac przy wybraniu tego kto ja otrzymam. Czekam wiec na zgloszenia chetnych lub inne wszelkiego typu propozycje dzieki ktorym bedzie mozna wybrac tego kto ja otrzyma. Mysle ze oferta jest w pewien sposob atrakcyjna. Czekam na jak najwiekszy odzew :)

waRcoR
16th October 2003, 16:52
a gdyby tak się zebrać w kilka osób i razem zchomikować tą domene, można by stworzyć całkiem niezłą strone poświęconą Alizee, przecież tyle w śród nas jest osób które potrafią stworzyć i prowadzić strone www (osobiście to niezbyt potrafie choć chyba wezme się za nauke) że mogłaby to być najlepsza strona o Alizee w Polsce. Trzeba by przemyśleć i taką opcje tej sprawy, razem możemy stworzyć cudo :) :)

Artee
16th October 2003, 16:59
Domena jest zachomikowana :) i nikt jej nie przejmie bez mojej zgody...kwestia tylko zeby wlasnie sensownie ja wykorzystac.

croolik
16th October 2003, 17:36
Artee a ecrit:

UWAGA!!! Jest do przejecia domena www.alizee.com.pl kompletnie za friko na najblizszy rok.

Artee wstrzymaj się z tym do czasu jak zakończymy dyskusje nad fanklubem. Taka domena by się do niego przydala...

Artee
16th October 2003, 17:42
Artee wstrzymaj się z tym do czasu jak zakończymy dyskusje nad fanklubem.

Oczywiscie...decyzja o wykorzystaniu domeny musi byc jak najbardziej przemyslana...zeby byla ona wykorzystana na maksa.

waRcoR
16th October 2003, 22:15
Taka domena by się do niego przydala...

jak najbardziej się zgadzam bo przecież taka okazja trafia się tylko raz, a mam nadzieje że pomysł z FC wypali i wtedy będziemy potrzebowali jakiejś stronki a jeśli ona będzie z taką domeną to będzie już full wypas...
tylko trzeba się za to szybko brać

Sebak
17th October 2003, 01:54
Najlepiej domena pasowała by do FC, ale go chyba nigdy się niedoczekamy. Mam nadzieje że się myle...

Michel
18th October 2003, 17:16
FC już wkrótce (być może;))

Erni
18th October 2003, 21:13
Najlepiej domena pasowała by do FC, ale go chyba nigdy się niedoczekamy. Mam nadzieje że się myle...
FC już wkrótce (być może;))
ej no, chłopaki, trzeba byc dobrej mysli!!

waRcoR
19th October 2003, 21:34
trzeba byc dobrej mysli!!

ale i przy okazji wziąść się ostro do roboty bo sama dobra myśl niewystarczy, a przecież niechcemy tylko forum, więc do pracy rodacy :)

Artee
19th October 2003, 21:41
Ale w tym jest problem, ze my Polacy od wiekow jestesmy tylko dobrej mysli a jak przyjdzie do dzialania to nie ma chetnych. Jednak uwazam , ze na tym forum nie ma tylko takich osob wiec wszystko nam sie uda :)