View Full Version : Lili w radiu ;)
Erni
16th October 2003, 00:13
Nudziło mi się wiec pojechałem sobie do krakowa (croolik jakie sa twoje namiary, ostatnio bardzo czesto wlucze sie po krakowie). Ale nie o to mi chodzi. wracajac kierowca autobusiku zalaczyl radyjko.... totalne zdziwko, poczatek piosenki jenimarre. To chyba był RMF FM, ale po raz drugi w zyciu uslyszalem piosenke alizee w radyjku. Jak czesto wy macie okazje wysluchac piosenek alizee w stacjach radiowych??
unreal
16th October 2003, 00:35
Ja z prostej przyczyny nie za często słucham radia bo go po prostu nie mam w swoim pokoju-mam wieże ale radio nie podłączone-ale jakoś mi nie spieszno...Wystarczy mi tv i pc :)Ale Alizee widziałem dość często w tv a i w radiu z kuchni dociera co nieco...
waRcoR
16th October 2003, 00:43
ostatnio słyszałem pare razy (średnio puszczają 3-razy na dzień) J'ai pas vingt ans i J'en ai marre na esce, ale z tego co wiem to dalej jak okolice warszawy to niedociera, a jak sobie dobrze przypominam to na liście przebojów tegoż radia J'ai pas vingt ans jest w pierwszej 10 i pnie się wyrzej
słyszałem też pare razy J'en ai marre na bogori (nazwa troche jak radio maryja ale nic wspulnego z nim niema) jednak to też jest radio regionalne które nadaje z grodziska maz.
croolik
16th October 2003, 00:48
Erni a ecrit:
(croolik jakie sa twoje namiary, ostatnio bardzo czesto wlucze sie po krakowie).
Szszsz... Moje namiary są ściśle tajne (i tak już chlapnąłem za dużo na forum). A tak serio, to możnaby się kiedyś spotkać. Może TomeG też by się przyłączył?
Jak czesto wy macie okazje wysluchac piosenek alizee w stacjach radiowych??
Hmm, ostatnio to nadwyraz często. Pomijając już RMF, który puszcza Alę względnie często, słyszałem ją jeszcze w Radiu Region. Niestety są to przeważnie wersje angielskie, więc żebym był mega zachwycony to nie mogę powiedzieć... W ogóle jakoś często ostatnio słyszę muzykę francuską w rodzimych stacjach radiowych - jakiś wysyp, czy co?
A pozatem niech żyje słówko "często"!
Erni
16th October 2003, 01:07
great idea. ja na 100% jestem w piątek w krakowie, a tak normalnie to sprawa tylko i wyłącznie finansów, no i czasem też mamy, ale jak ja powiem że jeade, to i tak pojade :P
Sebak
16th October 2003, 02:44
Ostatnio jak mi się nudziło włączyłem Eske (najpopularniejsze radio w Łódzi) i w ciągu 3 godzin słyszałem 4 razy Alizee. To chyba record, puścili: 2x J'en ai marre, 1x J'ai pas vingt ans i A contre-courant.
waRcoR
16th October 2003, 03:07
Ostatnio jak mi się nudziło włączyłem Eske (najpopularniejsze radio w Łódzi) i w ciągu 3 godzin słyszałem 4 razy Alizee. To chyba record, puścili: 2x J'en ai marre, 1x J'ai pas vingt ans i A contre-courant.
widać że dużo opuściłem (niesłuchałem już ze dwa dni a tu już trzy piosenki puszczają i do tego tak często) będe musiał wysłuchac listy i sprawdzić jak się plasuje Alizee, miejmy nadzieje że na pierwszym miejscu :)
a może by tak w tym radiu postarać się o reklame naszego forum i naszych planów, co wy na to?
Sebak
16th October 2003, 03:17
Niestety w top liście w Esce Alizee nie jest nawet w pierwszej 20 :( . Ale z tą reklamą to masz dobry pomysł, teraz tylko kwestia tego czy się zgodzą??
waRcoR
16th October 2003, 03:27
kwestia tego czy się zgodzą??
niebędziemy wiedzieli jak się niedowiemy, spróbować zawsze można przecież głowy nam za to nieutną a może się uda
tylko w jakiej formie to załatwić, czy jedna osoba się dowiaduje czy jakiś list/mail zbiorczy?
Erni
16th October 2003, 15:15
hmmm, ja jakos nie slyszalem reklamy forum internetowego w radiu, ale gdyby sie udalo to niezle.... :)
Artee
16th October 2003, 16:16
a może by tak w tym radiu postarać się o reklame naszego forum i naszych planów, co wy na to?
Pomysl dobry, a ja uchyle czola temu, ktoremu sie to uda. Niestety za malymi wyjatkami , ktorymi były glownie lokalne stacje to nie mam przyjemnych wspomnien z kontaktow z mediami...jednym slowem nie masz kasy...to spadaj...tak bym jednym zdaniem ich okreslil. Oczywiście za wspomnianymi wyjatkami.
waRcoR
16th October 2003, 17:00
ale spróbować zawsze można, jak co to moge w jednym radiu sprubować tylko niewiem w jaki sposób czy list/mail czy coś innego?
Artee
16th October 2003, 17:06
tylko niewiem w jaki sposób czy list/mail czy coś innego?
List i najlepiej wizyta osobista, no i nie mozna dac sie splawic...
Minuta rozmowy twarza w twarz moze wiecej zdzialac niz 1000 listow. Przekonalem sie o tym.
Tomaszek
16th October 2003, 21:26
heh zawsze w takich sprawach powinno sie stawic i porozmawiac w 4 oczy....mail oznacza ze nie jestes osoba powazna.....ewentualnie pierwszy telefona jakos wstepna rozmowa a potem spotkanko..
a co do pioseneczek w radyjku....ostatnio czesto slysze JPVA....jednego dnia chyba z 6 razy ja uslyszalem az mialem jej tego dnia dosyc:) a dxiwne z kolei jest to ze ACC juz puscili w radju...przeciez to jeszcze nie mialo ogolnoeuropejskiej promocjii...tylko francuskie uczy ciesza sie to piosnka.....jesli oczywiscie dobrze kojarze, bo moglem co nieco pokrecic:)
waRcoR
16th October 2003, 22:56
List i najlepiej wizyta osobista, no i nie mozna dac sie splawic...
powinno sie stawic i porozmawiac w 4 oczy....
dzięki za rady, jak tylko znajde jakiś dzionek wolny to postaram się go wykorzystać do tej sprawy, mam nadzieje że wypali i coś to pomoże
będe musiał uzbrojić się w odwage aby do takiego radia wpaść i na poważnie porozmawiać w sprawie "promocji naszego forum" (śmiesznie to brzmi ale jest to do wykonania i postaram się podołać zadaniu) :)
Artee
16th October 2003, 23:06
będe musiał uzbrojić się w odwage aby do takiego radia wpaść i na poważnie porozmawiać w sprawie
A moge zapytac o jakim radiu myslisz??
waRcoR
16th October 2003, 23:14
jak narazie o regionalnym, z racji że jesteś z warszawy to może i znasz - Bogoria - nadaje z grodziska maz. jest to całkiem fajne radio i wydaje mi się że będzie to możliwe (ale moge się mylić)
Tomaszek
16th October 2003, 23:15
uzbrojmy sie w cierpliwosc...najpierw dogadajmy sprawy FC a potem podzielmy sie obowiazkami i zalatwianiem spraw...teraz jak pojdziesz to co im powiesz???? najpierw trzeba co nieco poustalac zeby miec z jakimis pomyslami pojsc do radia...przynajmniej tak mi sie uwaza....ale dobrze ze jestes chociaz chetny..to juz sie liczy.....bedziesz w takim razie to zalatwial jak bdziesz chcial ale po ustaleniach........ pzdr
Artee
16th October 2003, 23:18
z racji że jesteś z warszawy to może i znasz - Bogoria
No znam to radio, ja ze swojej strony mam juz kontakt z Radiem skierniewice Tez chyba je odbierasz bo ja je nawet w centrum warszawy w samochodzie slysze. Sympatyczni ludzie no i chyba jedyne radio ktore tak czesto puszczalo Priscille...
waRcoR
16th October 2003, 23:46
Tez chyba je odbierasz
jak najbardziej RSC często też puszczało Moi..Lolita
ale po ustaleniach........
może być tylko jak narazie nic niesłychać o tych ustaleniach, może dlatego że jeszcze mało jest chętnych do założenia FC albo poprostu jak narazie dobrze się tylko o tym pisze w sposub pośredni, dlatego jestem za topic-em "ustalenia FC" albo pozostać przy "PL i Fanklub? Czy to ma szanse sie kiedys udac?" i tam to rozwinąć co wy na to?
Erni
17th October 2003, 00:23
nic tylko zyczyc powodzenia :)
Sebak
17th October 2003, 00:37
nic tylko zyczyc powodzenia :)
Trzeba życzyć powodzenia... i to naprawde duzego!!
MichalR
18th October 2003, 10:02
Ja dosyć często słysze w radiu Alizee. A ostatnio najczęściej JPVA!
TomeG
21st October 2003, 15:21
Co do tematu:
Lizzie'owe piosnki okupują ESKĘ REGION i czasami RMF...... W parwdziw ACC jeszcze w radiu nie słyszałem ale reszta chodzi baaaardzo często....
Co do spotkanka
Erni a ecrit:
(croolik jakie sa twoje namiary, ostatnio bardzo czesto wlucze sie po krakowie).
Szszsz... Moje namiary są ściśle tajne (i tak już chlapnąłem za dużo na forum). A tak serio, to możnaby się kiedyś spotkać. Może TomeG też by się przyłączył?
Keine problem....
TomeG
21st October 2003, 15:28
A pozatym.....baaaaaaaaaaaaaardzo jestem ciekaw czy zapał jakim obecnie dysponuujecie nie jest przypadkiem słomiany... Kiedyś dawno, dawno temu... kiedy miałem jeszcze 17,5 lat (znaczy się 5 miesiecy temu...) postanowiłem spopularyzować w Polsce - Myelene Farmer.... Zacząłem kontaktowac sie z wieloma ludzmi.... wymyślałem wiele sposobów (moze i dziwacznych ale jednak....) aby zacząć proces popularyzacji... Z początkowej grupki 4, 5 soób chętnych do współpracy wykruszyli się wszyscy.....Oprócz mnie... A tak się dobrze zapowiadało...
Podobnie było kiedy na Hey Amiga chciałem dporowadzić do napisania Wielkiego Listu w imieniu Fanów z tamtego Fora (miedzynarodowe...wiecie....jakas renoma porządna już była... już wtedy (początki) około 300 członków...) ale też wszystko skończyło się fiaskiem...
Dlatego mam lekkie uprzedzenia co do rzeczywsitego wykonania takich szlachetnych celów... zwłasczza co do Polaków (bo jednak potraktowanie Polaków było baaardzo bierne...a raczej leniwe.. a moze nawet i bojaźliwe..??) ale nigdy niewiadomo!
Może akurat z Wami chłopaki w końcu coś dokonamy!!!
Powodzenia!
waRcoR
21st October 2003, 21:36
A pozatym.........................ale nigdy niewiadomo!
dobre przemyślenie, w zasadzie tak się angażujemy (ja też jakiś tam udział w tym miałem i mam nadzieje że będe miał) do tego wszystkiego ale dlaczego tylko na forum? Ja tylko czekam co do rozwiązania sprawy FC bo jak narazie to nawet niemam z czym iść do tego radia, a przecież musze wiedzieć na czym stoimy aby się niepoplątać w "zeznaniach" i niespalić zacnego planu....
Artee
21st October 2003, 22:04
Mysle ze do polowy listopada sprawa z FC powinna miec juz konkretne zakonczenie i bedzie wszystko wiadomo co dalej....
waRcoR
21st October 2003, 22:22
Mysle ze do polowy listopada sprawa z FC powinna miec juz konkretne zakonczenie i bedzie wszystko wiadomo co dalej....
trzymam Cię za słowo :) i niechce pozostać nieużyteczny więc jakby potrzeba pomocy to jestem gotów (jak na razie jestem dyspozycyjny i mam nadzieje że dożyje do połowy listopada bo juz w ten weekend miałem okazje pujść na drugą strone ale na szczęście jestem tutaj z czego bardzo się ciesze)
Artee
21st October 2003, 22:29
bo juz w ten weekend miałem okazje pujść na drugą strone
A coz to za straszne rzeczy opowiadasz ??????????????
waRcoR
21st October 2003, 22:40
A coz to za straszne rzeczy opowiadasz
jeśli bywasz w żyrardowie to chyba wiesz że jest prowadzony remont trasy sochaczew-grójec a co za tym idzie to i remonty wiaduktów i mostów, i właśnie na jednym z objazdowych mostków (tuż przed żyrkiem) miałem z soboty na niediele wypadek, na szczęście jakoś z tego wyszłem obronną ręką i nad ranem znalazłem się już w domu, (do tego jeszcze jak przysiadłem się do PC okazało się że dysk mi się spalił i straciłem wszystkie dane) tak więc mam nadzieje że wszystko będzie dobrze i doczekam FC (doczekamy) :)
Artee
21st October 2003, 22:50
miałem z soboty na niediele wypadek
Aha, no to rzeczywiscie nic milego. ale wazne ze dobrze sie skonczylo. No a z dyskiem w PC to tez niezawesolo, jak to mowia nieszczesia chodza parami :(
Ale teraz moze juz tylko byc lepeiej.... :thumbup:
waRcoR
21st October 2003, 23:13
mam nadzieje że będzie lepiej, wiem że z jedną sprawą to raczej dobrze nie będzie a szczególnie dla mnie ale mogłem się spodziewać takiego obrotu sprawy, niestety nie mi jest dane być z kimś innym......
ale jeszcze jest Alizee :)
Artee
21st October 2003, 23:19
niestety nie mi jest dane być z kimś innym
Nie martw sie, jeszcze masz czas...jakbys posluchal historie mojego zycia ato bys sie dopiero zalamal tak jak kilka osob co uslyszeli...wszystko przed toba :)
waRcoR
21st October 2003, 23:28
jakbys posluchal historie mojego zycia ato bys sie dopiero zalamal tak jak kilka osob co uslyszeli...wszystko przed toba
może masz racje, ale ten okres i te wydarzenia napewno długo bede pamietać, co niebędzie sprzyjać mi w leprzej przyszłości. Już teraz smutno się robi jak się tylko pomyśli .........
Artee
21st October 2003, 23:33
co niebędzie sprzyjać mi w leprzej przyszłości
Jak to mowia co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr...glowa do gory i nie zasmucajmy forum :D
TomeG
21st October 2003, 23:37
Zawsze mogło być gorzej Warcor....
Dziwnym trafem, własnie dzisiaj chodziła w mojej szkole delegacja z którejś z klas, która zbierała pieniądze na operację kolegi z klasy który stracił 1/3 czaszki a jego brat zmarł w wypadku.....
Pomyśl zatem z innej strony - ile szczęścia miałeś....
All in all, los to fatalna i wspaniała rzecz....
waRcoR
21st October 2003, 23:39
masz całkowitą racje, przecież to forum jest o Alizee więc niemoże być tu ani ździebka smutków a szczególnie naszych. :)
unreal
23rd October 2003, 15:41
Koledzy głowa do góry nigdy nie jest tak źle że nie może być jeszcze gorzej...Szkoda Warcora-zdarza się ale jest takie przysłowie life is brutal i full of zasadzkas-nie wiadomo kiedy życie czymś nas zaskoczy-zwykle są to niestety te mniej sympatyczne chwile...Trzeba mieć nadzieję :)
Teraz sprawa z radiem.Mówicie o pomyśle rozpowszechnienia Alizee i jej piosenek w radiu-nie wiem dokładnie jak do tego przystąpił Artee i jak postawił sprawę przed nimi-czego oczekiwał co ządał o co prosił itd.Co do prośby o puszczenie Alizee w radiu częsciej lub wogóle to owszem można spróbować ale nie wiem czy to jest dobry pomysł żeby ludzi via radio zapraszać na forum bo oni to raczej wyśmieją tzn ci z radia-i dziwnie się popatrzą na Ciebie.Swoją drogą również nigdy tego nie słyszałem-jest multum innych "większych" artystów w branży muzycznej mających strony i fora-prowadzone najczęsciej przez fanów i zapewne nigdy tego nie ogłaszali.Jedynie co do strony oficjalnej może być reklama to tak ale co do forum-to nie zaryzykuje wszystkich moich członków że się nie uda tego zrobić :) ale bardzo w tą wątpie...
A pozatym.....baaaaaaaaaaaaaardzo jestem ciekaw czy zapał jakim obecnie dysponuujecie nie jest przypadkiem słomiany...
Podobnie było kiedy na Hey Amiga chciałem dporowadzić do napisania Wielkiego Listu w imieniu Fanów z tamtego Fora (miedzynarodowe...wiecie....jakas renoma porządna już była... już wtedy (początki) około 300 członków...) ale też wszystko skończyło się fiaskiem...
Dlatego mam lekkie uprzedzenia co do rzeczywsitego wykonania takich szlachetnych celów... zwłasczza co do Polaków (bo jednak potraktowanie Polaków było baaardzo bierne...a raczej leniwe.. a moze nawet i bojaźliwe..??) ale nigdy niewiadomo!
Również widzisz sam że jest to u nas cecha narodowa ale i...Ja podobnie chciałem napisać jakiś extra mail z naszego forum w związku z jej urodzinami ale nikogo to nie ruszyło niestety i jej urodzinki odbiły się niewielkim echem...Z drugiej strony szansa i tak była mizerna że ona to dostanie więc cały misterny plan w ...Naprawdę nie wiem jak się do tego ustosunkować...Poczekajmy wiara i bez tego się będzie pojawiać.Widzicie że ostatnio nie jest z tym najgorzej :)
Artee
23rd October 2003, 16:44
jak do tego przystąpił Artee i jak postawił sprawę przed nimi-czego oczekiwał co ządał o co prosił
Tak naprawde ciezko jest ich o cos prosic a jeszce bardziej zadac. Wszystko jest raczej dzielem przypadku i trafienia na bratnia dusze. Po prostu komus spodobalo sie to i puszczali. ale to tylko mozliwe w regionalnych rozglosniach. W radiach duzych zadzi kasa...niestety jak w wiekszosci mediow w Polsce no i uklady bez tego nic nie wyjdzie. Prosba o czestsze puszczanie piosenek w radiu praktycznie nic nie da...wiem cos o tym. Natomiast realne jest zeby niektore rozglosnie chcialy poinformowac o FC ale takim z prawdziwego zdarzenia a takze byc moze o forum. Ale i tak bez prawdziwego FC nic sie nie zdziala, naprawde inaczej patrza na to...
Ja podobnie chcialem napisal jakil extra mail z naszego forum w zwiazku z jej urodzinami ale nikogo to nie ruszylo niestety i jej urodzinki odbily sie niewielkim echem
No to rzeczywiscie marnie....
Ja w sierpniu z okazji urodzin malej Priscilli wreczylem jej (a wlasciwie jej ojcu) kilka prezentow od polskich fanow...ale i tak mialo byc duzo wiecej...lecz dla mnie to i tak sukces biorac pod uwage brak oficjalnej promocji tej malej w Polsce.
unreal
23rd October 2003, 16:53
A widzisz Artee czyli powiedziałeś zupełnie coś odwrotnego niż ja się spodziewałem :)Tzn że prędzej poinformują o forum +FC niż będą ją puszczać.No tak bo to zajmie im z 10 sek czasu antenowego a piosenki...sami wiemy-kasa rządzi.A jak Ty wogóle zacząłeś gadkę?Poza tym czy "wylegitymowałeś" się przed nimi członkostwem w FC?I czy wogóle żądali tego na samym początku rozmowy?
Artee
23rd October 2003, 17:12
A jak Ty wogóle zacząłeś gadkę?Poza tym czy "wylegitymowałeś" się przed nimi członkostwem w FC?
Hehe, ja zaczalem w typowy sposob jak to robi wiekszosc...najpierw dostarczylem do rozglosni single z krotka informacjo co to jest i kto ja jestem i czekalem co dalej. No i nie chce sie za bardzo rozpisywac ale jak wiadomo efekty byly rozne ale tez kila stacji sama do mnie oddzwonila...Jako ciekawostke dodam i moze tez i tam poprobuje mam pozytywne wrazenia z kontaktow z Telewizyjna stacja kablowa TVCentrum, ktora dostepna jest w wielu sieciach kablowych i jak wiem maja calkiem spora ogladalnosc jak na taki ograniczony zasieg. Sa takze chetni pokazac Priscille ale nadal nie udalo mi sie zdobyc teledyskow w formie i formacie nadajacym sie do emisji nad czym ubolewam.
unreal
23rd October 2003, 17:24
Tzn jakość sygnału TV centrum nie jest jakos nadzwyczaj specjalna więc nawet gdyby się puściło obraz z video nie odczuło by się pewnie większej różnicy...Jeśli oczywiście posiadasz teledyski na video a i w komputerze też da się troszkę poprawić jakość-poza tym na pewno w sieci krąża te lepsze jakościowe... :)
Artee
23rd October 2003, 18:19
Musze sie pochwalic :) Wlasnie sie dowiedzialem, ze jak dobrze pojdzie w jednej z rozglosni (znow niestety lokalnej) bedzie audycja o Priscilli no i cos tam o mnie powiedza :D:D:D
unreal
23rd October 2003, 18:22
O to rzeczywiście masz czym się pochwalić :) Gratulacje :)
Ciekawe co tam będą mówić o pryszczu?
Artee
23rd October 2003, 18:24
Ciekawe co tam będą mówić o pryszczu
Beda mowic to co ja im powiem, bo jestem umowiny na spotkanie z bardza mila Pania redaktor. :) Kurcze...powiedza o mnie w radiu...ja sie poplacze ...hehehehe :)
unreal
23rd October 2003, 18:34
W pierwszym momencie myślałem że chodzi Ci że się poplączesz hehe ale skumałem że popłaczesz ze szczęscia :) "Płacz Władek i nie wstydź się"
Artee
23rd October 2003, 18:57
myślałem że chodzi Ci że się poplączesz hehe ale skumałem że popłaczesz
Hihi, no tak to jest jak sie nie uzywa polskich liter w postach. ale ja z reguly ich nie uzywam w internecie i stad czasem ciekawoski wychodza :)
Sebak
24th October 2003, 00:49
Audycja o Priscilli, a czy kiedyś uda się zrobić o Alizee???
waRcoR
24th October 2003, 01:24
w jednej z rozglosni (znow niestety lokalnej)
a można wiedzieć w jakiej? na myśl przychodi mi RSC ale to raczej jakieś radio bedzie z w-wy? może będzie odbierać u mnie to bym sobie posłuchał.
Artee
24th October 2003, 19:34
a można wiedzieć w jakiej?
Na razie nie chce mowic na jakiej dopoki na 100% nie bedzie pewne , ze pojdzie. Moge powiedziec ze z poza Warszwy i nie RSC. Ich program dostepny jest rowniez w internecie wiec kazdy moze posluchac jak ma dobre lacze. Pochwale sie jak bede znal szczegoly :D
waRcoR
24th October 2003, 20:09
Moge powiedziec ze z poza Warszwy i nie RSC. Ich program dostepny jest rowniez w internecie
hmm to juz niewiem jakie bogoria i RDC niesą dostępne w necie (jedyne jakie znam w necie to RMF FM ale są pewnie i inne), ale mam nadzieje że w najblizszym czasie sie dowiemy a puki co życze powodzenia.
TomeG
24th October 2003, 21:35
Gratuluje Artee.... wspomnij też coś o Nas... Memberach polskiego forum Alizee.... Powiedz imi ze my są jurne chopoki i warto nas odwiedzać, bo lubujemy się w pięknej Lizzie - która jest ucielśnieniem miłości, spokoju, relaxu, sexu i szczęścia.....
O! Własnie tak im powiedz....:D :D :D :D :D
Artee
14th November 2003, 07:48
Nawiazujac do wczesniejszych postow moge juz poinformowac ze audycja o PRISCILLI bedzie nadana w rozglosni regionalnej polskiego radia w Lublinie. Emisja 16 listopad, godzina (niestety) 7.30 Radia mozna sluchac w internecie http://radio.lublin.pl/ .
Ronnie
12th July 2005, 17:15
Akcja rozgrywa sie 11 lipca, godzina (na oko) 17. Wchodze do sklepu i jakze wielkie bylo moje zdziwienie gdy uslyszalem koncowke Hey Amigo! :) Niejestem pewien ale to chyba bylo radio Eska. Widac ze rozglosnie radiowe nie zapominaly o Alizee! :D
PS: Topic bardzo stary wygrzebalem go prawie z samego dna :D
Shibby
12th July 2005, 17:17
Ja pare dni temu o 7:00 trafilem na Moi...Lolita na RMF FM. :) I to akurat na sam początek to spokojnie sobie wysłuchałem całej piosenki. :)
Maju
12th July 2005, 22:05
Hey Amigo!
O mój Boze ale jazda :wink:
Hunti
12th July 2005, 22:19
Nasza lili nie jest przeciez do konca zapomniana, ja tam sie nie dziwie gdy slysze jakas piosenke w radiu, tylko sie ciesze :D
Nie dawno w zetce leciala "Moi...Lolita", a konkretnie dzisiaj :]
kris
12th July 2005, 22:25
Akcja rozgrywa sie 11 lipca, godzina (na oko) 17. Wchodze do sklepu i jakze wielkie bylo moje zdziwienie gdy uslyszalem koncowke Hey Amigo! :) Niejestem pewien ale to chyba bylo radio Eska. Widac ze rozglosnie radiowe nie zapominaly o Alizee! :D
PS: Topic bardzo stary wygrzebalem go prawie z samego dna :D
Nie dziwilbym sie az tak. Radio Eska o lie sie nie myle jest jakby patronem MCE(naklejka na pudelku)
Shibby
12th July 2005, 23:37
To ja powiem tak: Alizee nigdy za wiele! :)
Mogli by nawet zrobić specjalny kanał i puszczać tylko jej muzę. :P
Reich86
13th July 2005, 06:45
To ja powiem tak: Alizee nigdy za wiele! :)
Mogli by nawet zrobić specjalny kanał i puszczać tylko jej muzę. :PAle oprócz nas mało ludzi by go słuchało, za szybko by się znudził reszcie świata. No ale ja jesem za :mrgreen: :cheesy:
CZESTER
13th July 2005, 10:25
Ja jakoś słucham dość dużo radia (tak mi się zdaję), ale nie trafiłem jeszcze na żaden przbój Alizee... :roll: :roll:
Shibby
13th July 2005, 12:14
To tak zwana sprawiedliwość. :D
Ja pierwszy raz od miesiąca radia słuchałem i pierwszy utwór, jaki leciał to piosenka Lili. :P
Ale nie załamuj się, bo nie znasz dnia ani godziny, kiedy wreszcie usłyszysz Alizée. :P
Hunti
13th July 2005, 14:16
A ja tam dosc czesto ja slysze... Zazwyczaj w esce (jak to powiedzial kris - to przeciez patroni plyty Alizee :]) i w radiu zet - kiedys slyszalam tam pozdrowienia od niej (po francusku ef koz) ale bardzo malo zrozumialam :D
Shibby -O tak ,moze kiedys nawet bedziesz slyszal nowy album ...?
Shibby
13th July 2005, 14:26
Moim marzeniem jest uslyszes i zobaczyc Alizee na koncercie w Polsce. :) Juz po bliskim spotkaniu nie wspominajac (autograf :P).
Hunti
13th July 2005, 14:59
Mam takie samo :]
Aczkolwiek miło by było, gdyby zabawiła tu dłuzej ( trzeba miec plan uziemienia jej w Polsce - np. zdemontowanie skrzydel od samolotu, a jezeli zdecyduje sie na autobus to wykrecenie kol :D)
Przemyslav
13th July 2005, 15:24
Dobre Hunti dobre :D:D Ty to masz fajne pomysly :D
takelbery
13th July 2005, 15:31
A co ze statkiem ?? Chyba jej nie zatopimy ??
Blej
13th July 2005, 15:40
Jej nie, ale statek tak :) A jeżeli będzie wracać piechotą? :D
Shibby
13th July 2005, 15:46
Jak przyjedzie do Polski na koncert, spotka się z nami i zobaczy, jakich ma tu fanów to nie trzeba będzie jej na siłe trzymać. Sama na własne życzenie z nami zostanie. :)
CZESTER
14th July 2005, 10:23
Wczoraj w telewizji na jedynce w programie "Wakacje z Jedynką" widziałem teledysk Alizee - J'en Ai Marre :shock: O mało nie zemdlałem... :mrgreen: W tym programie co każdy innt odcinek prezentuja inny kraj wczorajj wypadło na Francję... :afro:
Hunti
14th July 2005, 10:27
Ja bym nie odzwazyla sie na statek, po tym jakbym zobaczyla autobus bez kol i samolot bez skrzydel ;)
Ale jakby co, to przeciez mozna zawsze turbiny wykrecic fakt, duzo roboty, ale mozna zawsze zwabic gdzies kapitana- kto na wabia? :D
P.S - Lepper, Panie, urzadzaj strajki, blokuj drogi - cwicz przed przyjazdem Alizee :D
Shibby
14th July 2005, 11:08
Wczoraj w telewizji na jedynce w programie "Wakacje z Jedynką" widziałem teledysk Alizee - J'en Ai Marre :shock: O mało nie zemdlałem... :mrgreen: W tym programie co każdy innt odcinek prezentuja inny kraj wczorajj wypadło na Francję... :afro:
Tak się składa, że też to oglądałem. :P Program nazywał się dokładniej "Lato z jedynką". :D
Zdjęcia z teledysku były na przemian pokazywany z Łazienkami w Warszawie. Latałem sobie między kanałami i gdy wrzuciłem na TV Polonia (akurat i TVP 1 i Polonia ten sam program nadawali) to były pokazane ujęcia z Łazienek. Już przerzuciłem na TVN (bo jest next w kolejce na Cyfrze+), a tu znana melodia. Chwila, chwila, czy to nie była Alizee? Wracam na Polonie i... no tak! To J'en ai marre! Na szczęście to był początek teledysku to sobie na spokojnie do końca obejrzałem. :)
Wczoraj rozmawiali rzeczywiście o Francji. Po tym teledysku była kontynuowana rozmowa z Czesławem Langiem. Rozmawiali oczywiście o Tour de France i ogólnie o wyścigach kolarskich. A na sam koniec programu puścili teledysk Ingrid, ale nie powiem jaki bo nie orientuje się w jej muzyce za bardzo.
Warrior_snake
27th July 2005, 02:28
tok skşda favia to ol#e We're %olen by Frade z teletabie lata e sobie nene polen misu ander mai guer , Alizee rjienty olen de konica pu ingdeg wclronz oremulete :evil:
Shibby
27th July 2005, 02:53
Hmmm?
Ktoś zna hiszpański?
Ronnie
27th July 2005, 10:37
O... jest osoba ktora jest w stanie to przetlumaczyc?
:? my jak piszemy na innych sekcjach to albo po angielsku albo w innym dogodnym jezyku aby mogli nas zrozumiec :evil:
Maju
27th July 2005, 11:38
uuuu osoba jest zdenerwowana :shock: ciekawe czym :cheesy:
snajper
27th July 2005, 12:40
hehe Tom, kto pisze to pisze....bo ja np. na rosyjeskiej se po polsku pisze :D:D, no ale czasem na glownym lub angielskim pisze po angielsku...
ciekawe o temu komus chodzilo??
Krogi
28th July 2005, 11:58
Ja jestem zmuszony do słuchania "Polskiej 1". :roll: :evil:
Poprostu rzeźnia, nie słyszałem tam ani razu piosenki Alizee!!
to jest przecierz nie do pomyślenia :cry:
Ronnie
28th July 2005, 12:36
hehe Tom, kto pisze to pisze....bo ja np. na rosyjeskiej se po polsku pisze , no ale czasem na glownym lub angielskim pisze po angielsku...
no ja tez tam czasami pisze po polsku :D ale oni mniej wiecej to rozumieja :wink:
Bartek
14th August 2005, 21:12
W sobote siedze sobie u wujka na sniadaniu i tu nagle w radiu znajome brzmienie nie wim jakia to była stacja radiowa ale radi nazywało sie UNITRA (stare jak pies) leciało ''Hej! Amigo!'' bardzo sie ucieszyłem poniewaz juz 5 dni nie słuchałem Alizee :afro:
Przemyslav
14th August 2005, 21:33
UNITRA (stare jak pies)
ach klasyki :):) wspomnienia :D
Bartek
15th August 2005, 12:00
chyba zle mnie zrozumiałes UNITRA to była firma przez ktora zostało wyprodukowane to radio a nie wiem jaka to było radio czyli nie wiem czy to była "eska" czy "zetka" czy jakies tam jeszcze inne .A jesli dobrze sie zrozumielismy to zignoruj to co jest wyrzej napisane :cheesy:
A i jeszcze jedna sprawa buszowałem ostatnio po necie i znalazłem opcje zamowienia piosenki w "Radiu Maks" podaje link http://www.radiomaks.pl/audycje.php?nr=17235 trzeba sie zalogowac, zamowic piosenke Alizee i pozdrowic kogos !
nie bede zakładał nowego tematy z tego powody i dlatego dałem to tutaj
Przemyslav
15th August 2005, 13:02
no wlasnei o tym mowie :):) o firmie UNITRA :D takie podluzne stare radio, w stylu drewnianym :) i jesio manualna tablica do ustawiania konkretnego radia :) mozna bylo zlapac zagraniczne radia np. z Frankfurtu :)
Bartek
16th August 2005, 08:48
dokładnie takie to radio było :afro:
Dziewczyna
24th August 2005, 18:07
Ja słucham RMF i Plusa i prawie codziennie słyszę Alizee. Ale żeby usłyszeć, trzeba słuchać :)
Bartek
25th August 2005, 08:47
ja co dzienie słucham radia kazdej stacji po troche i nie leci juz mi sie odechciewa słuchc tego radia w kołko to samo leci zwłaszcza na esce :afro:
Blej
25th August 2005, 09:14
Ja tam lubie Zetke, a nienawidfze Eski, jest poprostu beznadziejna, Ci ich ...prezenterzy, że tak powiem :[:[ och szału można dostac od ich paplaniny. Nienawidze. Za to w Zetce lubie rozmowy rolowane z Edytą Jungowską :)
Dziewczyna
25th August 2005, 12:57
Ja też nie lubię Eski, starają się być śmieszni, a za bardzo im to nie wychodzi
snajper
25th August 2005, 13:18
taaaaa a ja tego musze codziennie sluchac...jak strzelam bo sie bratu nudzi (mamy tymczasowo jeden karabin) i sobie slucha radia...i mi sie ta eska przejadla juz
Bartek
25th August 2005, 13:42
eska jest do d*py niedosc ze cały czas to samo to jeszcze kiepskie piosenki :afro:
Dziewczyna
25th August 2005, 14:13
Zgadzam się zupełnie.
Krogi
25th August 2005, 14:17
Ja tam słucham radiowej jedynki :( Lato z radiem ( z przymusu, mama słucah i nie chce nikogo do radai dopuścić, fanka ssię qwa znalazła :twisted: ), lubie jeszcze radio Fon --> ponieważ jest zawsze tam jest transmisja z meczy Włókanirza :D :D
Krogi
3rd September 2005, 15:48
Sorka ze 2 pod soba posty, ale dzisja czyli 03.09.2005r :D:D o godzinie 11 45 :D w 1 radiu Polskiego Radia :D:D usłyszałem Moi... Lolita :D:D:D och jaki byłem szczęśliwy, odrazy radio na MAX :!: i jazda :P :afro:
aga
4th September 2005, 10:38
Ja słyszałam tylko J'en ai marre! na początku gdy wydawała ten singiel. A contre-courant w radiu niestety nigdy nie słyszałam. Obecnie leci albo J'ai pas vingt ans (dość często ) albo Moi...Lolita.
Krogi
4th September 2005, 12:28
A contre-courant w radiu niestety nigdy nie słyszałam. Masz racje ja tez nie słyszłem teog w radiu :(:(:( a taka ładna pioseneczka :(:( :!:!: zbrodnia !! a puszczają jakieś mandaryny :evil:
CZESTER
5th September 2005, 12:40
Noja też jeszcze nie słyszałem A Conte courant w radiu. :mrgreen:
aga
6th September 2005, 07:09
Żałuyję bardzo gdyż a contre-courant to moja ulubiona piosneka Alizee. Ale ostatnio o dziwo usłysząłam pierwszy raz amelie ale qrcze w angieslkeij wersji. A tak to zawsze tylko moi lolita, j'ai pas vingt ans albo j'en ai marre.
Krogi
6th September 2005, 13:40
Ja tez bardzo lubię contre - courant :oops: :oops: ale chyba tym z aradia to się nie podoba :(:(
Dziewczyna
6th September 2005, 17:59
A ja słyszałam dwa lata temu w radiu JBG :)
Bartek
8th September 2005, 08:35
A ja słyszałem Hej! Amigo! w radiu jak byłem na wakacjach u wuja (w tym roku) :afro:
Krogi
8th September 2005, 13:32
A ja słyszałem Hej! Amigo! w radiu jak byłem na wakacjach u wuja (w tym roku) :afro: ja tez jakos słyszałem ale nie pamiętam dokladnie którego :(
Norbidinho
4th November 2005, 15:40
W ciągu ostatnich 3 może 4 dni slyszalem z 5 razy piosenki Alizee w radiu RMF FM i Radiu Zet były to : ``Moi...Lolita``( dwa razy) ``La Isla Bonita``(raz) i ``Ja`i pas vingt ans`` (2 razy) :D :D :D to się nazywa fart :P
Krogi
4th November 2005, 15:56
W ciągu ostatnich 3 może 4 dni slyszalem ``La Isla Bonita``(raz) Jesteś pewien że to wykonanie Lili :?: :D:D bo coś nie chce mi się wierzyć iż by to lili puścili w radiu :?: :D
A ja wczoraj około 21 z hakiem słyszałem JAM :D:D aż było mi na serduszku miło jak to usłyszałem :D:D :mrgreen: :mrgreen: :cheesy:
Dziewczyna
4th November 2005, 16:01
W ciągu ostatnich 3 może 4 dni slyszalem ``La Isla Bonita``(raz) Jesteś pewien że to wykonanie Lili :?: :D:D bo coś nie chce mi się wierzyć iż by to lili puścili w radiu :?: :D
A ja wczoraj około 21 z hakiem słyszałem JAM :D:D aż było mi na serduszku miło jak to usłyszałem :D:D :mrgreen: :mrgreen: :cheesy: No tak- masz rację, Krogi. Ja, na przykład, dopóki nie trafiłam na to forum, to w ogóle nie wiedziałam, że Ali to śpiewa- przynajmniej w radiu nigdy nie słyszałam, tylko Madonnę. Ale kto wie, może jednak. :) Ja słyszałam wczoraj Je pas vingt ans :)
Norbidinho
4th November 2005, 16:03
na 100 % nie jestem pewien :D ale jak tak sie dokladnie przysluchiwalem to stwierdzilem ze to napewno nie jest głos madonny :D wiec sam nie wiem :P
CZESTER
4th November 2005, 16:10
A ja wczoraj około 21 z hakiem słyszałem JAM
Naprawdę Krogi...? a w jakim radiu :cheesy: ???
Krogi
4th November 2005, 16:13
na 100 % nie jestem pewien :D ale jak tak sie dokladnie przysluchiwalem to stwierdzilem ze to napewno nie jest głos madonny :D wiec sam nie wiem :P Na pewno to Kopernik umarł :!::!::!: być może masz racje ale nie wydaje mi się że to Lili :(:(:(
Maju
4th November 2005, 16:16
ja też wczoraj słyszałem JEAM to było w radiu zet :) o godzinie 21:15 chyba bo pamietam początek mtv oglądałem i mi koleżanka sms przyslała ze na radiu zet leci Alizee
a widzieliście że na rmf fm dodali płyte En concert Alizee ?
http://www.rmf.fm/muzyka/bio/?id=12
tylko co tu zrobić żeby zaczeli puszczać jakieś pisoenki z koncertowej płyty :( ?
Krogi
4th November 2005, 16:18
to radio ZET chyba było :D:D w aucie słuchałem :):) :bounce:
Hunti
4th November 2005, 18:40
wogole mam teraz troche podrozniczy tryb zycia, wiec w samochodzie spedzam sporo czasu,i zauwazylam bardzo mila tendencje :wink: coraz wiecej piosenek Alizee... Glownie JPVA (chyba w tym tygodniu z 3 razy slyszalam), JEAM i Moi...Lolita. A w stacjach tv tez puszczaja cos wiecej teledyskow Alizee. Na ACC chyba sie obrazlili, bo nie moge zobaczyc, ale Lolite, JEAM jak najbardziej.
Maju
4th November 2005, 19:34
a na jakich widujesz te teledyski bo ja od bardzo dawna ani jednego nie widziałem, choć oglądam bardzo często muzyczne kanały
Hunti
4th November 2005, 20:00
Maju - For fun tv, chyba wczoraj leciala Moi...Lolita, a na Vivie JPVA z 3 dni temu i JPVA tez na MTV przed wczoraj chyba :D
kris
4th November 2005, 20:10
a widzieliście że na rmf fm dodali płyte En concert Alizee ?
http://www.rmf.fm/muzyka/bio/?id=12
tylko co tu zrobić żeby zaczeli puszczać jakieś pisoenki z koncertowej płyty ?
No prosze odświeżyli stronke.Wreszcie sie zmobilizowali, szkoda tylko że powielili chyba ten sam błąd- Lili urodziła sie w 1984 roku a nie 1985(o ile mnie pamiec nie myli)
Maju
4th November 2005, 21:40
tak masz rację ten błąd od zawsze tam był :wink:
Przynajmiej Alizee jest młodsza :wink:
Michel
4th November 2005, 22:11
Na pewno to Kopernik umarł
Teraz to już nie na pewno, bo odkryli, gdzie jego zwłoki leżą i biednego astronoma badają :wink:
Ostatnio niestety nic nie słyszałem z alizee...
Bartek
4th November 2005, 23:52
na 100 % nie jestem pewien ale jak tak sie dokladnie przysluchiwalem to stwierdzilem ze to napewno nie jest głos madonny wiec sam nie wiem
a ja wam mowie ze to napewno nie była Alizee bo ja juz pare razy słyszałem ta piosenke w radiu i wiem ze to nie Lili ja spiewa :cry: a szkoda :roll: to jest madonna ja wam mowie na 100% pozatym Alizee troche zmieniła orginalna wersje (taka jak leci w radiu ) inaczej brzmi przysłuchajcie sie jak bedziecie mieli okazje daje wam orginalna wersje spiewana przez Madonne (najprawdopodobniej to jest taka sama jak leci w radiu) http://rapidshare.de/files/7195218/Madonna_-_La_Isla_Bonita.mp3.html a tu wam daje wersje spiewana przez Alizee http://rapidshare.de/files/7195213/Aliz_e-La_isla_Bonita.mp3.html :afro: dziekuje za uwage i przeczytanie mojego postu :cheesy:
Maju
5th November 2005, 10:53
masz rację Bartek napewno w 100 % że to nie Alizee puścili La isla Bonita :wink: ja też pare razy w raidu już to słyszałem i to była Madonna :P
Norbidinho
5th November 2005, 11:51
Każedmu zdarzają się pomyłki :P a wczoraj po 23 w radiu zet leciała piosenkeczka J`ai pas vingt ans :D
Mariusz
5th November 2005, 12:44
Norbinho, jak mogleś pomylić wykonanie Madonny z Alizee. Przede wszystkim, wersji Lili za nic w świecie nie puścili by w Żadnym radiu, bo to Madonna zaslynęla z tego wykonania, a po drugie, pewnie nawet nie wiedzą, że Alizee zaśpiewala ten przebój pani M.
Norbidinho
5th November 2005, 13:58
Norbinho, jak mogleś pomylić wykonanie Madonny z Alizee. Przede wszystkim, wersji Lili za nic w świecie nie puścili by w Żadnym radiu, bo to Madonna zaslynęla z tego wykonania, a po drugie, pewnie nawet nie wiedzą, że Alizee zaśpiewala ten przebój pani M.no widocznie mogłem :P podobny głos do madonny to na pewno nie był...
Maju
5th November 2005, 15:29
o kuchnia felek w radiu zet JPVA ostatnio JEAM (a Radio zet praktycznie wcale Alizee nie puszczało) co im sie teraz stało ? Przeważnie w RMF Alizee słysze zawsze
Krogi
5th November 2005, 15:32
o kuchnia felek w radiu zet JPVA ostatnio JEAM (a Radio zet praktycznie wcale Alizee nie puszczało) co im sie teraz stało ? Przeważnie w RMF Alizee słysze zawsze Mozę się nawrócili :D:D i doszlo do wniosku iż Lili przyciąga słuchaczy :lol: :D:D
Maju
5th November 2005, 16:34
doszlo do wniosku iż Lili przyciąga słuchaczy
trochę za późno bo to przecież wiadomo nie od dzisiaj :cheesy:
Norbidinho
5th November 2005, 17:25
właśnie przed chwilą sluchalem radia zet i puścili Moi Lolita :D znów mam farta . Coraz więcej puszczają w radiu piosenki Alizee :D
CZESTER
5th November 2005, 20:03
właśnie przed chwilą sluchalem radia zet i puścili Moi Lolita :D znów mam farta . Coraz więcej puszczają w radiu piosenki Alizee :D
A ja cały ranek słucham Radia Zet i nic... :cry: Ja to mam pecha.
Norbidinho
5th November 2005, 20:52
A ja cały ranek słucham Radia Zet i nic... :cry: Ja to mam pecha.Ja jestem dzieckiem szczęścia chociaż urodzilem się 13 w piątek :D
Norbidinho
8th November 2005, 16:35
Dziś rano wchodze do kibelka i włączam se radyjko :D patrze a tu właśnie zaczyna się Ja`i pas vingt ans :D oczywiście RMF FM . Znów miałem szczęscie :afro:
Maju
8th November 2005, 17:08
To się nazywa mieć szczęście na kibelku :cheesy:
Ja nie mam w łazience radyjka :roll:
Norbidinho
8th November 2005, 17:11
Byś widział jakie mam radio to bys padł :D co ci ludzie nie wymyślą :afro:
Michel
8th November 2005, 21:26
Norbinho, widzę, że kolejna oaoba, która widzi w kibelku coś więcej niż TYLKO kibelek :lol:
RMfki to ja nie trawię...3 thebest :wink:
Krogi
8th November 2005, 22:24
Ja dzisiaj wracałem z meczu AZS CZęstochowa to było pare minut po 20 i jeciała JEAM :D:D:D :bounce: w ZeT :D
Norbidinho
8th November 2005, 23:05
Była godzina 20:05 gdy wszedłem se do kibelka i włączam radio RMF FM oczywiście a ty juz połowa piosenkeczki leci Moi Lolita :D jak fart to fart :afro:
kris
9th November 2005, 14:10
Ja dopiero co widziałem mniej więcej takie ogłoszenie:
Język Francuski
-Jeżeli chcesz sie dobrze przygotowac do matury i innych egzaminów zgłoś się koniecznie
- Jezeli marzysz o poznaniu kultury Francji, zwyczajów Francuzów i chciałbyś rozumieć piosenki Alizee i Garou - zadzwoń, doświadczona nauczycielka j.francuskiego ci w tym pomoże
Ciekawe czy ten ktos faktycznie o niej słyszał czy tylko w necie gdzieś znalazł ?
Maju
9th November 2005, 16:21
chciałbyś rozumieć piosenki Alizee
mmmmm fajnie powiedział a o to co ja słyszałem !
Tydzień temu po 22:00 leciała Moi... Lolita i po tej piosence zaczął gadać : "Moi...lolita to była Alizee urodzona w Ażaczo (tak wymówił) kocha taniec, filmy no i delfiny .... :wink: ( pozniej cos jeszcze dodal, ale zapomnailem z podniecenia :cheesy: ) na końcu powiedział, ale dośc już gadania o tych delfinach i następna piosenka leciała.
to było RMF FM
Krogi
9th November 2005, 18:51
Fajnie :D:D że o lili w radiu wspominają :D jak bym miał iśc na kursy przygotowawcze do matury to do takiego gościa :lol: :D:D
CZESTER
9th November 2005, 19:13
Kurde będe musiał chyba częsciej słuchać Radio Zet lub RMF FM... :mrgreen:
Maju
9th November 2005, 19:22
Radio Zet lub RMF FM...
w RMF FM więcej razy Alizee napewno usłyszysz :wink: Polecam
danio00
9th November 2005, 21:00
Ale macie temacik ..... Jak chcesz posłuchać sobie kawałków Alizee to włąćz płyte z utworkami Alizee i po sprawie :P
Przemyslav
9th November 2005, 21:53
ja to ni mam tego problemu hihih :D radia wogule nie slucham, bo jak wlacze to 3/4 reklam i pi*enie o Chopenie :D wiec wole zarzucic Winamp'a i sluchac tego co lubie :):)
Messager
9th November 2005, 22:20
ja to ni mam tego problemu hihih :D radia wogule nie slucham, bo jak wlacze to 3/4 reklam i pi*enie o Chopenie :D wiec wole zarzucic Winamp'a i sluchac tego co lubie :):)
U mnie jest dokładnie to samo, tyle tylko, że zamiast winampa jest foobar :wink:. Radia przestałem słuchać już dawno temu.
danio00
10th November 2005, 20:46
No widzicie bo w radiu puszczają same śmieci :D :D
Hunti
11th November 2005, 14:35
danio00 - bez przesady, sa fajne radiostacje... Zreszta jak ci puszcza Alizee to powiesz, ze to same smiecie? :d
Krogi
11th November 2005, 16:18
Przeciez często lecą w RAdiu fajne piosenki :!: :D:D tylko trzeba słchać :P:P
Przemyslav
11th November 2005, 16:48
widziszKrogi, ja tam nie mam czasu ani cierpliwosci na to aby dorwac fajny kawałek :) najbardziej mnie wkurzaja poranne audycje :// jade samochodemna wydziali potrzebuje jakies muzy okolo 7 rano na rozbudzenie, a stacje puszczaja same smety.. ino zasnac i o wypadek nie dlugo:)
Krogi
11th November 2005, 19:01
ja tam mam czas :D:D w szkole jak nikt nie widzi słuchaweczkę do jednego ucha:D:D okmóreczke włączam i leci radyjko :D:D tak cicho ale słychać :):) więc prawie cały czas słcham radia :P :afro:
danio00
11th November 2005, 23:04
okmóreczke włączam i leci radyjko tak cicho ale słychać więc prawie cały czas słcham radia
ja tez słucham radio cały czas w pracy!! TYLKO jest jede problem .... słucham wandy :( (nie moge zmienic stacji bo to nie moje radio -- odrazu mówie Kucharka rządzi !!) I mówiac szczerze to przez ten czas kiedy jestem w pracy czyli 11h słyszałem moze dwa razy piosenke alizee !! A pracuje już 6 miesiecy :D
Czyli reasumując 11godzin razy 6 miesiecy (licze po 20 dni) = 1320h słszałem około 7 minut jak Alizee śpiewa :D Polecam Wande :lol:
Bartek
11th November 2005, 23:48
ja tez słucham radio cały czas w pracy!! TYLKO jest jede problem .... słucham wandy (nie moge zmienic stacji bo to nie moje radio -- odrazu mówie Kucharka rządzi !!) I mówiac szczerze to przez ten czas kiedy jestem w pracy czyli 11h słyszałem moze dwa razy piosenke alizee !! A pracuje już 6 miesiecy
Czyli reasumując 11godzin razy 6 miesiecy (licze po 20 dni) = 1320h słszałem około 7 minut jak Alizee śpiewa Polecam Wande
witam w klubie u mnie tez kucharka lub kucharz zadzi radiem tylko radio to nazywa sie RMF max i parcuje tam 2 dni w tygodniu 8 godz od 1 wrzesnia czyli jakies 2 miesiace i jeszcze ani raz nie słyszałem Alizee w tym radiu :cry:
Norbidinho
16th November 2005, 15:36
wlasnie przed chwila w radiu zet lecialo J'en ai marre :afro:
CZESTER
16th November 2005, 15:49
J'en ai marre :afro:
O kurde tej piosenki to jeszcze nigdy w życiu w radiu nie słyszałem :cry:
Norbidinho
16th November 2005, 15:59
ja 2 raz 8) pierwszy raz slyszalem ja jakies 2 moze 3 tygodnie na niemieckim radiu a dzis 2 :cheesy:
Krogi
16th November 2005, 17:16
J'en ai marre :afro:
O kurde tej piosenki to jeszcze nigdy w życiu w radiu nie słyszałem :cry: częściej ją słysze niż Moi... Lolita :D i to znacznie :):):) szczególnie na ZET radiu :P :lol:
Norbidinho
16th November 2005, 22:34
wlasnie w radiu RMF FM leci Ja`i pas vingt ans :D juz 2 raz slysze dzis piosenke Ali w radiu :afro:
Krogi
17th November 2005, 14:43
wlasnie w radiu RMF FM leci Ja`i pas vingt ans :D :afro:a ja słyszałem w FON JEAM :D:D gdzieś tak około 11 :):):)
Bartek
17th November 2005, 23:55
A ja dzis pierwszy raz odkad chodze na praktyke słyszałem Alizee w radiu było to radio zet godzina 12:40 zaraz przed wiadomosciami o 13 (skrobałem w tedy marchewke :cheesy: ) :afro:
danio00
19th November 2005, 18:00
ja nawet nie słucham już radia !! nie ma sensu !! puszczą alizee raz na tydzień !! Jedno i to samo chodzi !!
Krogi
19th November 2005, 18:01
Nie przesadzaj :) ja słyszałem 2 razy z rzędu JEAM w ZET :):)
danio00
19th November 2005, 19:41
Nie przesadzaj
Nie przesadzam stwierdzam fakty :P
Krogi
19th November 2005, 19:50
Nie przesadzaj
Nie przesadzam stwierdzam fakty :P To masz chyba jakieś felerna radio, bo jak ja slucham to jakoś się moge dosłuchać i inni tez :!: chba musisz słuchać uważniej, lub słuchaj stacji takich jak RMF FM, ZEt tam lecą częściej niż na innych :):) i jeszcze troche szczęścia musisz mieć :):) ale nie mów żę faktem jest że nie ma piosenek lili w radiu, bo to jest juz przesada :!: :):)
danio00
19th November 2005, 20:19
ale nie mów żę faktem jest że nie ma piosenek lili w radiu, bo to jest juz przesada
ja napisałem
puszczą alizee raz na tydzień
czytaj uważnie a nie mów że napisałem "nie ma piosenek lili w radiu" !! Bo nic takiego nie powiedziałem :D
Krogi
19th November 2005, 20:23
nie chce mi się kontynuować, tej bezsensownej dyskusji dlatego niech będzie ci że raz na tydzień puszczają lili :):) bo jestem zmęczony i nie mam siły się z tobą spierać :!: :):)
danio00
19th November 2005, 20:29
nie chce mi się kontynuować, tej bezsensownej dyskusji dlatego niech będzie ci że raz na tydzień puszczają lili bo jestem zmęczony i nie mam siły się z tobą spierać
Ja tak naprawde nie lubie się spierać :D i nie mam zamiaru !! Ja tylko wyrażam swoje zdanie na podstawie moich doświadczeń !! :D
Bartek
19th November 2005, 23:08
juz sie kłuca umowcie sie na solowe i po problemie :afro: (powiedzcie gdzie jakby co to przyjde sedziowac zeby jeden drugiemu nie skakał po głowie) :cheesy: donio00 nie weim w jakim jestes wieku ale stawiam na krogiego :wink: (moge sie mylic) 8)
danio00
20th November 2005, 10:24
donio00 nie weim w jakim jestes wieku ale stawiam na krogiego
No i sie nie dowiesz odemnie :D
Ronnie
20th November 2005, 11:55
Skonczcie to wreszcie :!:
Zaraz ja Was wszystkich poustawiam 8)
Krogi
20th November 2005, 14:22
juz sie kłuca umowcie sie na solowe i po problemie :afro: (powiedzcie gdzie jakby co to przyjde sedziowac zeby jeden drugiemu nie skakał po głowie) :cheesy: donio00 nie weim w jakim jestes wieku ale stawiam na krogiego :wink: (moge sie mylic) 8) Jakoś nie mam zamiaru się bić :D:D jeszcze na dodatek z fajenm Lili :P:P Dlatego zostawmy tę kwestię nie wyjaśnioną :lol: :D:D
THX Bartek że we mnie wierzysz :):)
croolik
21st November 2005, 03:25
Dobra, który chce ostrzeżenie lub bana? :>
Norbidinho
27th November 2005, 23:49
Jest godzina okolo 21;45.Wlaczam se radyjko w kibelku i wchodze pod prysznic :d slysze nagle a tu Moi Lolita leci !!!!! (RMF FM) znow mialem farta w kibelku :cheesy:
Krogi
28th November 2005, 15:53
w kibelku i wchodze pod prysznic (..() (RMF FM) znow mialem farta w kibelku :cheesy: Ale ten twój kibelek szczęśliwy jest :P tylko pogratulować tak trafnego zakupu :lol: :D:D
Bartek
29th November 2005, 13:08
wczoraj wieczorem oglondałem sobie filma "Tylko jeden" i jak sie juz skonczył zaczołem sobie skakac po stacjach radiowych na wiezy lece i nagle na zetce Alizee-Moi Lolita jak mnie zerwało z łozka to nie wiedziałem co robic czy wyłaczyc telewizor czy pogłosci radio ale wreszcie pogłosiłem radio i wyłaczyłem telewizor i był git posłuchałem i poszłem na kompa słuchac dalej :afro:
Przemyslav
29th November 2005, 15:56
w kibelku i wchodze pod prysznic (..() (RMF FM) znow mialem farta w kibelku :cheesy: Ale ten twój kibelek szczęśliwy jest :P tylko pogratulować tak trafnego zakupu :lol: :D:Djutro wszyscy spotykamy sie w kibelku u Norbinho :D:D
Hunti
3rd December 2005, 00:48
Dzis o 20:32 w radiu zet lecialo J'ai pas vingt ans :D az sie wzruszylam z powodu mojego farta :D
Mariusz
6th December 2005, 13:11
Wczoraj, na kanale Viva Plus, po godzinie 20 w programie 'No 1 Hits', puścili Moi...Lolita.
Przemyslav
6th December 2005, 14:44
Wczoraj, na kanale Viva Plus, po godzinie 20 w programie 'No 1 Hits', puścili Moi...Lolita.mowisz o niemieckiej ?? jak tak, to widac ze Niemce jesio nie zapomnieli o Lili 8)
Krogi
6th December 2005, 16:00
mowisz o niemieckiej ?? jak tak, to widac ze Niemce jesio nie zapomnieli o Lili 8) bo Polacy to chyba juz zapomnieli :(:(:(:
Bartek
9th December 2005, 22:21
Ktos mnie wołał ???? :?:
Hunti
15th December 2005, 17:52
Amelie m'a dit - Alizee. 15 % na for fun tv, nie wiem tylko czy to glosowanie do parszyych pozycji, czy do czegos innego :/
Norbidinho
15th December 2005, 17:59
Hunti są to porszywe pozycje :?
Krogi
15th December 2005, 18:09
Hunti są to porszywe pozycje :? jesteście pewni :?: może to do jakiś hitów(marzyciel) :?: powiesić tych którzy tak głosowali :!: :(:( :cry:
Hunti
15th December 2005, 18:20
To SA parszywe pozycje, ale nie zdazyli puscic :D bo przeglosowali Amelie m'a dit chyba Megamix - Britney Spears i Amelia zniknela z pozycji 8) I tak by zreszta nie zdazyli, bo pozycje zaraz tez sie skonczyly.
Krogi
15th December 2005, 18:24
To SA parszywe pozycje, ale nie zdazyli puscic :D bo przeglosowali Amelie m'a dit chyba Megamix - Britney Spears i Amelia zniknela z pozycji 8) I tak by zreszta nie zdazyli, bo pozycje zaraz tez sie skonczyly. I bardzo dobrze :D i żeby więcej im do głowy nie przychodziło żeby jakąś kolwiek pioseneczkę Lili tam zamieszczać :!: :):)
Norbidinho
15th December 2005, 18:32
Ja sie spotkalem juz z tym po raz drugi !!! I mam nadzieje ze wiecej miec okazji nie bede mial tego widziec :D
CZESTER
15th December 2005, 18:32
Dobrze powiedziane Krogi :!: :!: :!: :!: :mrgreen:
LGf
15th December 2005, 21:11
To SA parszywe pozycje, ale nie zdazyli puscic :D bo przeglosowali Amelie m'a dit chyba Megamix - Britney Spears i Amelia zniknela z pozycji 8) I tak by zreszta nie zdazyli, bo pozycje zaraz tez sie skonczyly.
next raz jak do tego dojdzie dajecie info mi jaki nr i co wpisac w sms zeby przeglosowac inne pozycje wyzej niz alziee tak zeby spadla poza ta parszywa liste :/ (nie mam telewizij w domu wiec sam nie sprawdze ;p)
Norbidinho
15th December 2005, 23:33
A ja se znowu pod prysznicem jestem a tu moje magiczne radyjko puszcza ... J'en ai marre :cheesy: Radio Zet :afro:
Przemyslav
15th December 2005, 23:52
A ja se znowu pod prysznicem jestem a tu moje magiczne radyjko puszcza ... J'en ai marre :cheesy: Radio Zet :afro:ty to masz naprawde magiczne radio :D:D a mzoe to z kasety leci jakas nagrana audycja :D:D
Norbidinho
15th December 2005, 23:58
A ja se znowu pod prysznicem jestem a tu moje magiczne radyjko puszcza ... J'en ai marre :cheesy: Radio Zet :afro:ty to masz naprawde magiczne radio :D:D a mzoe to z kasety leci jakas nagrana audycja :D:DNie :D ale jak bys zobaczyl te radio to bys smial sie pol godziny :cheesy: te radio wisi na kadelkach i to jest przy okazji bajer na rolki pepiero do pupy :afro: :mrgreen: :mrgreen:
Krogi
16th December 2005, 15:54
Nie :D ale jak bys zobaczyl te radio to bys smial sie pol godziny :cheesy: te radio wisi na kadelkach i to jest przy okazji bajer na rolki pepiero do pupy :afro: :mrgreen: :mrgreen: praktyczne i przydatne :lol: :D ale mialeś łeb żęby coś takiego wymyślić :lol: :) tylko pogratulować pomysłów :D
CZESTER
16th December 2005, 16:42
A ja se znowu pod prysznicem jestem a tu moje magiczne radyjko puszcza ... J'en ai marre :cheesy: Radio Zet :afro:
No naprawdę ma niesamowite szczęscie :mrgreen:
Norbidinho
22nd December 2005, 19:54
Okolo 18:30 puscili J`en ai marre w radiu...Niemieckim :D Moj dziadek slucha caly czas radia niemieckiego ( mieszka z babeta w niemczech ) i jestem zmuszony sluchac tego :D
André81
7th August 2006, 22:13
Zauważyłem ostatnio że coraz częściej grają Alizée na nie których stacjach :shock: Co włącze RMF-FM albo zetke to zawsze słysze - Moi..Lolita lub J'en ai marre. Chyba chcą przypomniec jej piosenki przed nadchodzącym nowym singlem :D Nie moge sie już doczekać :happycry:
drops9
7th August 2006, 22:20
Ja akurat tego nie zauważyłem (bo mnie nie ma w domu przez cały dzień praktycznie, a jak jestem to nie mam już na nic siły). Ja się już nie mogę doczekać jak powiedzą o Alizee w Teleexpressie, w każdą niedziele albo sobotę mówią o urodzinach z całego tygodnia, to jak będą mówić o Alizee to może powiedzą coś więcej i puszczą teledyska :cheesy: ale by było fajnie :D
Maju
7th August 2006, 22:58
a w życiu ci nie powiedzą o Alizee w teleexpresie :roll:
slawekebi
7th August 2006, 23:02
Zauważyłem ostatnio że coraz częściej grają Alizée na nie których stacjach :shock: Co włącze RMF-FM albo zetke to zawsze słysze - Moi..Lolita lub J'en ai marre. Chyba chcą przypomniec jej piosenki przed nadchodzącym nowym singlem :D Nie moge sie już doczekać :happycry:Jak dotąd słyszałem tylko "J'ai Pas Vingt Ans" w RMF FM, widocznie mam niesamowitego pecha :cry: - najlepiej jakby się znalazło taką porządną francuską radiostacje.. i tylko polować :roll:
Przemyslav
7th August 2006, 23:13
a w życiu ci nie powiedzą o Alizee w teleexpresie :roll:
Mocne :D :D Ale była jush na TVP 1 :P To co chcesz :P :D
drops9
7th August 2006, 23:19
A ja mówie że powiedzą 8) mówią o takich zespołach i artystach których sie nie zna, a Lili sprzedała już troche płyt i dla tego o niej powiedzą.
Ale też z drugiej strony mogą nie powiedzieć ze względu na jej przerwe :?
slawekebi
7th August 2006, 23:24
A ja mówie że powiedzą 8) mówią o takich zespołach i artystach których sie nie zna, a Lili sprzedała już troche płyt i dla tego o niej powiedzą.
Ale też z drugiej strony mogą nie powiedzieć ze względu na jej przerwe :?To o godzinie 17:00 koczuje przy TV :)
A może dadzą coś na MTV,VIVA albo VH1 :?: - jak myślicie
drops9
7th August 2006, 23:31
Ale też z drugiej strony mogą nie powiedzieć ze względu na jej przerwe :?To o godzinie 17:00 koczuje przy TV :)
A może dadzą coś na MTV,VIVA albo VH1 :?: - jak myślicie
Ale jak coś to dopiero w sobote albo w niedziele :D proponuje żeby ktoś może naszykował coś żeby to nagrać (tak na wszelki wypadek) :P
Norbidinho
7th August 2006, 23:36
Tez juz od dawna myslalem czy beda cos mowic o Alizee w telexpresie czy nie 8) I mysle ze cos jednak powiedza :lol: Mowia tam o takich loodkach ktorych w zyciu nie widzialem a o Lili by mieli nic nie powiedziec :?: :mrgreen: Napewno cos wspomna :wink:
slawekebi
8th August 2006, 00:53
Co uważacie o tej rozgłośni: Radio Scoop :?: - czy wogóle jej słuchacie?
Znalazłem a wręcz wygrzebałem(sorki za zwrot) z sieci tę fotkę, stąd moje pytanie :roll:
http://img345.imageshack.us/img345/7312/001qe8.th.jpg (http://img345.imageshack.us/my.php?image=001qe8.jpg)
croolik
8th August 2006, 01:23
Radio Scoop.
Od przypadku do przypadku zapraszają tam Alizee, ale tylko pod warunkiem, że coś o niej słychać (singiel, trasa koncertowa).
Zdjęcie pochodzi z ostatniej bytności Alizee na falach tego radia, tzn. o ile dobrze pamiętam z października 2003.
Krogi
13th August 2006, 21:38
no jak jechałem na wakacje to słyałem pare razy w radiu Alizée :P:P chyba z 3 :):) ale nie wiem jaka stacja :D
slawekebi
13th August 2006, 22:57
no jak jechałem na wakacje to słyałem pare razy w radiu Alizée :P:P chyba z 3 :):) ale nie wiem jaka stacja :Dtrza było częstotliwość zapisać, na której nadają :cheesy: joke
danio00
14th August 2006, 08:56
często alizee idzie na rmf, zwłaszcza koło 15 !! i często idzie na zet-ce albo na esce :D
slawekebi
14th August 2006, 08:58
często alizee idzie na rmf, zwłaszcza koło 15 !! i często idzie na zet-ce albo na esce :DDzięki za namiary :mrgreen: będę słcuhał wsio 3, żebym ją usłyszał..
Maju
14th August 2006, 14:41
Tak to prawda na RMF można usłyszeć Alizee. Słucham tego radia i nie często, ale puszczają Alizee od czasu do czasu :) zwłaszcza JPVA i ML
snajper
14th August 2006, 20:00
faktycznie, w ostatnim czasie przyslo mi troche wiecej sluchac radia, i jakos sie tak zlozylo ze dosyc czesto slyszalem naszą Lili
Hunti
28th August 2006, 16:07
Dla chętnych - właśnie w zetce leci Alizee-JPVA :wink:
snajper
30th August 2006, 13:23
hmmmmmmm ostatnio jak remontuje strzelnice, wiadomo czlowiekowi juz sie nudzi od monotonych dzwiekow remontu, to radio leci na full :D:D.... i pare razy zdazylem uslyszec Moi Lolita i J'en ai marre ::D:D a najwiekszy byl zonk jak qmpel zacząl sobie nucic wraz z muzyka JEAM :D:D to sie zdziwilem jak powiedzial ze fajna piosenka :D:D
slawekebi
30th August 2006, 13:29
a najwiekszy byl zonk jak qmpel zacząl sobie nucic wraz z muzyka JEAM :D:D to sie zdziwilem jak powiedzial ze fajna piosenka :D:Dto pogratulować dobrego gustu qmplowi :D
Hunti
30th August 2006, 19:21
Zaraz w czułej liście radia Zet pojawi się Moi...Lolita, na którą oczywiście można głosować :D
slawekebi
30th August 2006, 19:26
Zaraz w czułej liście radia Zet pojawi się Moi...Lolita jeeeeee!!!
Moi... Lolita leci :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na którą oczywiście można głosowac:D gdzie sie glosuje!? :roll:
André81
30th August 2006, 20:04
Hehe pamiętam czasy kiedy głosowałem , czekajac aż dobiorą w czułej liście piosenke Alizée :D :D
Norbidinho
31st August 2006, 00:06
Ja jak kiedys mialem czasy takie ze czesto sluchalem radia to bardzo czesto slyszalem pioseneczki Lili w radyjku 8) Teraz jakos juz niezbyt czesto slucham radia :wink:
slawekebi
31st August 2006, 08:26
Ja jak kiedys mialem czasy takie ze czesto sluchalem radia to bardzo czesto slyszalem pioseneczki Lili w radyjku 8) Teraz jakos juz niezbyt czesto slucham radia :wink:Ja zacząłem od wczoraj.. gdy nasza pani moderator :cheesy: napisała, że leci jej utwór. Teraz słucham ZETki.
Rufus23
31st August 2006, 10:07
Ja nie posiadam radia w moim city ciężko o zasięg a więc jestem zdany na kompa muzę, którą mam w kąpie a naprawdę jest, czego słuchać :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Epris
31st August 2006, 11:37
eeee to ja rozgłosze w swoim mieście 8) 8)
www.IRN.pl - jak najwięcej LILI :wub: :wub: i wybierajcie piosenki
halogen
1st September 2006, 02:05
dołacze sie do eprisa
slawekebi
1st September 2006, 09:16
eeee to ja rozgłosze w swoim mieście 8) 8)
www.IRN.pl - jak najwięcej LILI :wub: :wub: i wybierajcie piosenkiDopisałem Moi... Lolita !
głosować
Epris
5th September 2006, 22:32
raczej napewno puszczą 8) no ba...
kiko90
8th November 2006, 17:05
1 miesiąc temu RMF FM puściło JM, wszystko było cacy muzyka, granie, ale jedna rzecz mnie zdenerwowała.Prowadzcy musiał coś powiedzię do mikrofonu, a Alizee przestała śpiewać :cry:
hellboyxD
8th November 2006, 17:14
A nie ma sie co martwic na RMF FM czesto puszczają JM i nie tylko zazwyczaj w soboty :wink: :=D:
Italiano
8th November 2006, 18:40
jak spałem raz w autobusie to w radiu zagrali JPVA, odrazu się obudziłem :cheesy:
Giovanni
8th November 2006, 22:43
No rmf częto puszcza piosenki Lili to fakt. Wczoraj JEM leciało a dziś Moi...lolita. Często słucham rmf także często słyszę tam Lili :cheesy:
Dragon
8th November 2006, 23:01
No rmf częto puszcza piosenki Lili to fakt. Wczoraj JEM leciało a dziś Moi...lolita. Często słucham rmf także często słyszę tam Lili :cheesy:
Ja też słucham RMFu... Właściwie to tylko tej stacji. Jest najlepsza...
Ostatnio stoję sobie w szatni w szkole i czekam na odbiór kurtki, a to w małym radyjku na stoliku leci znajoma melodia. Było trochę głośno ale praktycznie od razu rozpoznałem że to Moi...Lolita. Uśmiechnąłem się i poszedłem do domu...a w uszach inne utworki Lili...(Mp3 to cudowny wynalazek... :D )
kiko90
9th November 2006, 17:23
Mogłeś zostać dłużej w szkole i posłuchać LiLi :P
Maciej
9th November 2006, 19:50
Ja byłem niedawno na wycieczce i Moi...Lolita leciało prawie codziennie.
kiko90
10th November 2006, 17:18
Kierowca miał na bank mo3 z Alizee :oops: Albo to jego radio było i tylko Alizee 8)
Przemyslav
10th November 2006, 17:19
Na RMF FM dość często leci Lili, a to Moi... Lolita, a to JPVA :) :)
Dragon
10th November 2006, 17:22
Bo RMF to porządna stacja jest... :mrgreen:
kiko90
10th November 2006, 17:25
Cenię tą stację, ale nie zapomne wstałem o północy i kto mnie budzi w radiu oczywiśćie że Alizee z piosenką Moi...Lolita :oops: słucham do kąca a potem robie to co każe mi lekarz :oops:
Italiano
10th November 2006, 18:44
leci nie tylko na RMF ale także na na Radio Zet :brow:
Wegeta
10th November 2006, 19:32
Jak już słysze Alizee w radiu to tylko Moi Lolita, a chciałbym choć raz usłyszeć L'Alize :oops: :oops: :oops:
kiko90
10th November 2006, 21:36
Z tym może być chyba problem :roll: Ja chciałbym usłyszeć A contre-courant :oops: kofam ten teledysk i tą piosenkę :P
hellboyxD
10th November 2006, 21:39
nie wiem czy znacie radio centrum tez czesem puszczaja J'en ai marre i Moi Lolita
kiko90
10th November 2006, 21:43
Ejjj to niesprawiedliwe :roll: a wiesz na jakiej częstotliwości gra :?: Jak nie można podawać to możesz na gg mi przesłać :?: :cheesy:
hellboyxD
10th November 2006, 21:52
Radio centrum Kalisz 106,4 FM :D
kiko90
10th November 2006, 21:55
A to na województwa łłłłłłłłłłeeeeeeeee to nie fer ale w Radiu Plus Legnica też ale bardzo żadko można usłyszeć Alizee :cry:
Jak wracałem z rodzinką z Częstochowy to kolejny raz słyszałem LiLi :oops: A piosenka to JPVA :oops:
lunatic
18th November 2006, 15:36
Dzis dwa razy slyszalem Alizee raz po radiu,drugi raz jak televizor wla3lem z rania :D VIVA 8.32 na czas litewski-moi lolita :mrgreen:
nie zapomianamy :thumbup:
kiko90
18th November 2006, 23:26
Dzis dwa razy slyszalem Alizee raz po radiu,drugi raz jak televizor wla3lem z rania :D VIVA 8.32 na czas litewski-moi lolita :mrgreen:
nie zapomianamy :thumbup:
Na polskim kanale :?:
lunatic
12th December 2006, 17:57
Na polskim kanale :?:
nope niemieckim.
ps. sobota i znowu Lili na ekranie :oops: :twisted:
Przemyslav
12th December 2006, 23:21
A RMF katuje Moi... Lolita, JPVA :) :) Dzisiaj ze 3x w robocie słyszałem :)
Samue'l
13th December 2006, 23:07
na polskastacja pl leciało przed chwilką "J`en ai marre!" :wink:
kiko90
14th December 2006, 17:55
I jak sięczułeś :?: JA bym zamiemówił, nawet jak szef by coś do mnie mówił :twisted:
Przemyslav
14th December 2006, 19:06
I jak sięczułeś :?: JA bym zamiemówił, nawet jak szef by coś do mnie mówił :twisted:
Zwiększyłem obroty i lepiej się pracowało :) :)
cody
15th December 2006, 15:46
8:33 RMF FM J'ai pas vingt ans !
Miodzio az mi sie ciepło zrobiło!!Dzieki RMF!!!
Dragon
15th December 2006, 15:56
No ci z RMF wiedzą co dobre... Dlatego słucham tylko ich a nie jakieś techno stacji...:D Ewentualnie Antyradio bo grają świetny rock..
Przemyslav
15th December 2006, 16:33
Byłem przy tym, akurat sączyłem herbatkę w robocie :) :)
cody
15th December 2006, 16:46
Byłem przy tym, akurat sączyłem herbatkę w robocie :) :)
A ja akurat wychodziłem z Baru:P Stanąłem przed wyjsciem i tak słuchałem!
kiko90
15th December 2006, 19:12
Wy chociaż słuchacie radia, a ja biedny w szkole siedzę :cry:
Dragon
15th December 2006, 19:16
Tak z ciekawości spisałem miejsca jakie zajmowała Moi...Lolita na POPLiście w notowaniach od 8(Wejście)2001-09-19 do 40(Zejście)2001-11-19... Widać że się mocno trzymała czołówki:D
Notowanie/Miejsce
8 - 5
9 - 1!!!
10 - 1!!!
11 - 1!!!
12 - 2
13 - 2
14 - 2
15 - 3
16 - 2
17 - 1!!!
18 - 8