PDA

View Full Version : Ban a sprawa polska...

croolik
12th October 2003, 13:23
Mam pytanko do Was.
Czy łatwo tutaj dostać bana i jeśli tak to za co? I jeszcze: ile trwa wyłączenie z dyskusji, i czy można coś zrobić, żeby się odbanować (oprócz pisania pochlebnie o moderatorze...;-))

Erni
12th October 2003, 13:29
a co będziesz rozrabial ?? :D

croolik
12th October 2003, 14:02
Chciałbym się po prostu dowiedzieć jak ta sprawa wygląda na niniejszym forum. Bo zdarzają się takie fora, na których zupełnie nic nie można powiedzieć co by miało negatywny wydźwięk, bo od razu - do widzenia. Zastanawiam się jaki jest tutaj margines wolności...(o ile w ogole istnieje)

Erni
12th October 2003, 14:11
no rzeczywiscie, czasami natrafia sie na takie dziwne fora, lub na dziwnych administratorów. Czasami chcesz wyrazić swoja opinie a tu za chwile ban. nie sądze, ze na tym forum sprawa wyglada podobnie, ale adminem nie jestem :)

croolik
12th October 2003, 14:27
ale adminem nie jestem

Właśnie, chciałbym poznać opinię stałych bywalców, a może i nawet sam moderator by się pofatygował z odpowiedzią...:P

TomeG
12th October 2003, 15:28
Naszym modem jest Unreal... niestety nie lubi za bardzo przekleństw i wulgarności ( a chyba tylko za to można wlecieć na forum...internetowym...) . Po tym jak sobe przeklniecie i Unreal to wyłapie - to dostajecie upomnienie i pouczenie....:D A Wasz post zostaje lekko zmodyfikowany....

Pozatym... to jest forum szwabskie... więc i tak niekt oprócz POlaków nie skojarzyłby naszych wspaniałych, wymyślnych akapitów....:D

Me
13th October 2003, 14:42
Stąd ciezko jest wyleciec :!:

croolik
13th October 2003, 14:50
Uważaj, mod ma wielkie uszy...

Erni
13th October 2003, 15:22
croolik napisz jeszcze 9 takich to będzie fajny dekalog :P

croolik
13th October 2003, 15:33
Tak, no właściwie czemu nie...? Kolejne: "Mod Ci wszystko wybaczy"

unreal
14th October 2003, 21:57
a może i nawet sam moderator by się pofatygował z odpowiedzią...:P

No i widzisz dopiero Ty dałeś mi asumpt do stworzenia tego niby-regulaminu :)

Stąd ciezko jest wyleciec :!:

Nie do końca to jest prawdą...Otóż wystarczy zalać forum masą zbędnych i nie zupełnie "normalnych" postów/tematów+nie szanować Alizee i innych forumowiczów i banik gotowy.Ostatnio dokładnie zdarzyło się to w sekcji angielskiej jak brać amerykańska nieźle narobiła szumu.Mod miał pełne ręce roboty i skończyło się na ok 20 banach mimo że zapewniali że będą grzeczni...Teraz powoli wracają do łask aczkolwiek blacklista jest dalej otwarta.Tylko jedno co mnie dziwi to to że podobno w Ameryce panuje stereotyp że Polacy to głupole.I co Wy na to?

Naczęscie amerykańcy nie rozumieją naszego kwiecistego języka a tylko jedno słowo pamiętają i zastanawiają czemu my tak ciągle je powtarzamy a mianowicie chodzi o najczęsciej używane przez nas sławne "koorva" :)
TomeG już raz to im tłumaczył-pamiętasz? :)

Możecie nie wierzyć ale sam stając w obronie forum przed pseudofanem dałem mu nieźle popalić i za to zostałem upomniany...

Uważaj, mod ma wielkie uszy...

Tak i wielkie zęby :)

"Mod Ci wszystko wybaczy"

To macie jak w banku :) Myśmy wespół z Alizee jedna wielka familiada czyż nie?

croolik
14th October 2003, 22:15
unreal, mam niedyskretne pytanko. Czy można poznać Twój wiek, o ile to nie tajemnica wagi państwowej. :P
A co do banów, to czuję szczerze, że mi już do pierwszego niedaleko, bo biorę udział w 'nie dokońca' poprawnej politycznie dyskusji nt Alizee i Jeremy'ego w sekcji francuskiej...(a z tego co rozumiem nie dyskutuje się jej prywatnego życia)

unreal
14th October 2003, 22:34
Dwadzieścia trzy wiosenki więc jestem tu drugim zaawansowanym wiekowo forumowiczem a nie ogłaszałem tego wszem i wobec od początku więc teraz to już za późno-wiesz czasem chlapnie się coś nie adekwatnego powagą do wieku i...

A jeśli chodzi o twój niepokój to nie mogę chyba tego stwierdzić czy rzeczywiście coś przeskrobałeś bo po francusku ja ni ponimaju...ale chyba nie masz powodów do obaw :)

croolik
14th October 2003, 22:46
unreal a ecrit:

to już za późno-wiesz czasem chlapnie się coś nie adekwatnego powagą do wieku i...

Hehe, właśnie się tak domyślałem, że takie sympatyczne i przemyślane posty, to muszą raczej od kogoś starszego wychodzić :-). Kurczę, fajnie wiedzieć, że są ludzie w moim wieku (no może nie do końca w moim) co to lubią Alę...

unreal
14th October 2003, 23:13
Hehe, właśnie się tak domyślałem, że takie sympatyczne i przemyślane posty, to muszą raczej od kogoś starszego wychodzić :-). Kurczę, fajnie wiedzieć, że są ludzie w moim wieku (no może nie do końca w moim) co to lubią Alę...

Ale tych mniej poważniejszych było również nie mało-czasem trzeba dać odpocząc swoim komórkom i pochlapać bez sensu... :)

croolik
15th October 2003, 14:17
http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=3168 - tak jak przypuszczałem, topic o A & J dostał kłódeczkę, aby cyt."nie zdegenerował". Hehe, ale przynajmniej tyle, że Mod sam przyznał, że ma takie samo zdanie na temat J co reszta...

unreal
15th October 2003, 14:46
A w angielskiej sekcji również panuje pewien mod który też nie patyczkuje się z userami i oprócz banów dość często korzysta z kłodeczek.Czasem ma rację ale i zdarza się także zamknąć cos wg własnego widzimisię...

Erni
16th October 2003, 00:21
nam sie tylko dobrze trafiło (unreal rulez :D), wydaje mi sie ze mamy najwieksza swobode wypowiadania sie. A moze cisza i spokój panuje z powodu 'idealnych użytkowników' ?? ;)

unreal
16th October 2003, 00:26
Big Brother is watching You all :)

Erni
16th October 2003, 00:52
not enough....
he's steel watching me, Me, and You all

croolik
16th October 2003, 00:59
Czy mi się wydaje czy nasze posty stają sie coraz krótsze? :-P

Erni
16th October 2003, 01:01
Czy mi się wydaje czy nasze posty stają sie coraz krótsze? :-P
.... a rzeczywiście :P
nie no dobra, tak na serio to z forum zrobimy sobie chata..... nie chcemy przeciez stracic wzgledów u unreala :)

TomeG
17th October 2003, 20:59
Nabijać nabijać!!! :D To potem bedziemy mieli spokój...:D

Erni
17th October 2003, 21:02
Nabijać nabijać!!! :D To potem bedziemy mieli spokój...:D
spokój? w jakim sensie??

unreal
18th October 2003, 18:48
Nie ważne w jakim sensie :) Nabijać :)

Tylko nie wiem czy wpisaliście jakieś hasło na unlimited ammo-Bo jak naboje się skończą to co wtedy?

Me
19th October 2003, 10:45
me,Me :D .Na angielskim jest avan...cos tam cos tam :wink: on sie bardzo zaangazował.

Alizetka2
18th December 2003, 01:27
mam taki problem taka Kinguska no moim forum napisała swój topic w złek=j kategori i co ja mam zrobic wywalić nie zabardzo bo sie obrazi
boradzcie mi prosze

unreal
18th December 2003, 22:52
Jeśli jesteś tam modem to musisz mieć opcje dotyczące moderowania forum...I nie powinna się obrazić...