PDA

View Full Version : abalt aler formu

Tomaszek
12th October 2003, 03:05
Chyba wszyscy widzą, że nasze forum jest najmniej oblegane...ale zobaczcie ile jest odpowiedzi a ile odwiedzin danego tematu....na pewno o wiele wiecej osób przegląda, tylko przegląda to forum, niż uczestniczy w pisaniu, ale czemu??????jak już jesteście to już coś skomentujcie..im wiecej ludzi tym będzie tu ciekawiej.....nie uważam, że w Polsce tylko my, mała grupka tutaj zgromadzony, jesteśmy prawdziwymi fanami...jest nas znacznie więcej......więc czemu cicho siedzicie:((((a fanom chyba powinno zależeć na istnienu jakiegoś forum z prawdziwego zdarzenia...bo jak tak długo pójdzie to i nam go wykasuja!!!!a tego przynajmniej ja nie chcę..............czy gadam bzdury??

Tomaszek
12th October 2003, 03:08
heheh fajnie wyszla nazwa tego tematu.....mialo by abalt aler forum....no ale widac ze niepotrzebnie wsadzilem nasze polskie ukochane znaczki:)))

unreal
13th October 2003, 18:26
No widzisz temat stworzyłeś chyba za wcześnie a dlaczego to chyba wiesz :)

A co do tematu to chyba możesz sam go poprawić:)
Bzdur nie gadasz absolutnie!

Co do wykasowania to na razie nie ma się czego obawiać-jak już wspominałem od kwietnia istniało również włoskie forum-ale tam to działało kilkanaście chyba osób-nierzadko bywały tematy bez odpowiedzi-u nas jest chyba zdecydowanie lepiej(przynajmniej na razie).Więc głowa do góry a palce na klawiaturkę:)

Artee
13th October 2003, 19:19
Niestety to nasza cecha narodowa...czytac lubimy cudze wypowiedzi, sami rzadko sie wypowiadamy a jesli juz to zle albo bez sensu tylko po to zeby cos napisac.
Ale miejmy nadzieje ze na tym forum tak nie bedzie...Alizee-maniacy laczcie sie :)

croolik
13th October 2003, 19:35
Artee a ecrit:

sami rzadko sie wypowiadamy a jesli juz to zle albo bez sensu tylko po to zeby cos napisac.

Kurczę, znaczy się muszę przystopować z ilością postów, bo nie chcę być odbierany jako ten co dużo papla i to bez sensu :-)

Tomaszek
13th October 2003, 19:40
hehe to fakt..w przeciagu 3 dni tyle dales postow co praktycznie ja(a ja tu jestem prawie miesiac)..ladnie ladnie.....nie no to nie jest absolutnie jakies upomnienie ze za duzo...oby tak dalej....ile ja bym dal za znajomosc francuskiego....buuuuuu no ale coz...

TomeG
13th October 2003, 21:19
Nie wykasują naszego forum.... przecie razem ze Szawbusami jesteśmy dwoma bratankami!!! :D

A pozatym nawet gdyby istniały powody to skasowania go - to oznaczałoby ze nasze Forum to lipa...i że nie warto z niego korzystać... Dlatego nikomu nie byłoby go żal.... proste,nie?

Ale tak szczerze mówiąc to... chyba wszyscy już obcowaliśmy z innymi Forami, nieprawdaż...? W większości pewnie były to Fora zagraniczne, mocno oblegane.... Dlaetgo też teraz ciężko się nam przełamać.. gdy mamy własne...
Paradoxalnie - Forum zostało stworzone po tym jak większość tego co mieliśmy do powiedzenia, zostało już powiedziane....
No ale z braćmi Polakami rozmawia się inaczej...:D

croolik
13th October 2003, 21:28
TomeG a ecrit:

No ale z braćmi Polakami rozmawia się inaczej...

To fakt, że inaczej. Nie rozumiem tego, ale na forach obcojęzycznych zawsze można liczyć na jakiś konstruktywny dialog, zostanisz wysłuchany, ludzie mają ochotę dzielic się własnymi przemyśleniami. Natomiast jeśli chodzi o polskie fora, cóż, do tej pory miałem same przykre doświadczenia - słoma z butów wystaje, taka bolesna prawda.

TomeG
13th October 2003, 21:33
Damn truth.... jak to zwykłem mówic...

Ale nie ma co narzekać.... Poprostu smutno nam bo nas troszke przymało... i tyle... :D

A pozatym Polak z Polakiem rozmawia w cztery oczy, przy dobrym trunku... I tak powinno być...

Erni
13th October 2003, 21:47
A pozatym Polak z Polakiem rozmawia w cztery oczy, przy dobrym trunku... I tak powinno być...
heh, ja to sie tam malo znam na tym....
rozmawiac to po jakims tam trunku mozna, ale tak jakos prosto w klawisz ciezko trafic :P

Tomaszek
13th October 2003, 22:06
widze ze kolega TomekG lubi wszelkiego rodzaju truneczki...no w sumie to i dobre bo zyc non stop po trzezwemu to tez nie do konca dobre..czasem trzeba usiasc przy pifku lub czy,ms mocniejszym ze znajomkami i troszke poplotkowac i powyglupiac sie....a dobre efekty gwarantowane na pewno po truneczkach:)))

Me
14th October 2003, 09:39
Wydaje mi sie iż wynika to z tego że na takim np. angielskim forum mamy wspaniały kwiat kultórowy , a na polskim są tylko polacy (pewnie o zbliżonym zdaniu w wielu sprawach).

TomeG
14th October 2003, 10:37
widze ze kolega TomekG lubi wszelkiego rodzaju truneczki...no w sumie to i dobre bo zyc non stop po trzezwemu to tez nie do konca dobre..czasem trzeba usiasc przy pifku lub czy,ms mocniejszym ze znajomkami i troszke poplotkowac i powyglupiac sie....a dobre efekty gwarantowane na pewno po truneczkach:)))

Jak zwykle Tomaszek trafił w samo sedno...
Nie będe się tutaj zgłebiał w filozofie (a można!!! oj można..) i powiem tylko że bez alkoholu - człowiek może się pierd***ąć...
Dlatego w Polsce mamy tak wiele pijaczyn...a ich populacja wynika z tego że są już tak bardzo dojrzali umysłowo....:D

ŻULE TOUJOURS!!!!

waRcoR
14th October 2003, 10:38
a to uważam że po prostu niemożemy natrafić na dobry temat
a do tego czy widzieliście tu jakąś opinie jakiejkolwiek z dziewczynek, dziewczyn, kobiet, mężatek, mam, babci? bo ja jeszcze nie
może to niema wpływu ale mi się wydaje że w takiej sytuacji opinie byłyby bardzo zróżnicowane, ale może się i myle

TomeG
14th October 2003, 11:01
Femilimuny, samice i inne piękne dziewoje i niewiasty... niestety mają zwyczaj rzadkiego (tak sie to pisze...??) wypowiadania się na forach....a jeżeli wogóle - to nie wprowadzają żadnej kontrowersyjnej wieści....Ale to pewnie dlatego że ich tak mało... i czują się onieśmielone chłopami...

croolik
14th October 2003, 13:43
Me a ecrit:

a na polskim są tylko polacy (pewnie o zbliżonym zdaniu w wielu sprawach).

No zdziwiłbyś się. To wcale nie zależy wyłącznie od tego do której grupy narodowej się należy. Tutaj liczą się głównie takie czynniki jak wiek (który diametralnie zmienia punkt widzenia na pewne sprawy), pochodzenie, czy chociażby poziom wykształcenia - punkt widzenia zmienia się z punktem siedzenia. Ale abstrahując od przyczyn czysto socjologicznych, każdy ma też swój własny obraz świata jako jednostka, więc z natury nigdy do końca nie osiągnie się pełnej zgodności. I to jest właśnie najpiękniejsze...

unreal
15th October 2003, 00:17
Niestety to nasza cecha narodowa...czytac lubimy cudze wypowiedzi, sami rzadko sie wypowiadamy a jesli juz to zle albo bez sensu tylko po to zeby cos napisac.

Oj święta prawda.Nie mamy zdolności oratorskich a demagogia jest nam obca...Chciałoby się czasami powiedzieć coś naprawdę wartościowego ale częsciej nie wyjdzie jak wyjdzie.Trzeba to chyba na kogoś zwalić nie?Na przodków najłatwiej :)W końcu inteligencja i inne talenty dziedziczy się w genach :)

Poza tym również i nasza większa częsc elity politycznej/artystycznej posługuje się interesującym językiem w taki sposób że własciwie nie wiadomo o co im chodzi...

Paradoxalnie - Forum zostało stworzone po tym jak większość tego co mieliśmy do powiedzenia, zostało już powiedziane....
No ale z braćmi Polakami rozmawia się inaczej...:D

Swięta prawda.No bo ileż można gadać czy kochasz Alizee?
Ale my Polacy może mamy inny punkt widzenia na te sprawy i nie ma po drugie barier językowych...

To fakt, że inaczej. Nie rozumiem tego, ale na forach obcojęzycznych zawsze można liczyć na jakiś konstruktywny dialog, zostanisz wysłuchany, ludzie mają ochotę dzielic się własnymi przemyśleniami. Natomiast jeśli chodzi o polskie fora, cóż, do tej pory miałem same przykre doświadczenia - słoma z butów wystaje, taka bolesna prawda.

No różnie z tym bywa.Zwykle tak jest że na nowicjusza nie za bardzo zwracają uwagi dopiero jak zasłużysz na uznanie lub też będziesz pisał naprawdę dobre posty zostajesz zauważony...

Nie będe się tutaj zgłebiał w filozofie (a można!!! oj można..) i powiem tylko że bez alkoholu - człowiek może się pierd***ąć...

Ja z kolei tak dosadnie bym tego nie określił ale co racja to racja.U mnie piwo stoi na 3 miejscu po herbacie i wodzie mineralnej-podejrzewam że to Was zdziwi że tak daleko :mrgreen: A i kielonkiem się nie pogardzi wszak jest dobry na trawienie :mrgreen: A co z tego że zwykle pijemy na zapas :)

a do tego czy widzieliście tu jakąś opinie jakiejkolwiek z dziewczynek, dziewczyn, kobiet, mężatek, mam, babci?

A odpowiedz sobie ilu facetów oblega fora poświecone Leo di caprio tym boysbandom i innym ślicznym narcyzkom...Chyba niewielu więc nas to również nie powinno dziwić że u nas niewiast tak mało(wogóle).Ale spróbujmy odpowiedzieć sobie na zasadnicze pytanie-Z jakiego powodu większość z nas się tu znalazła...

croolik
15th October 2003, 00:28
unreal a ecrit:

A odpowiedz sobie ilu facetów oblega fora poświecone Leo di caprio tym boysbandom i innym ślicznym narcyzkom...

unreal nie obrażaj mnie i Leosia... Chcesz bana :P ?

Artee
15th October 2003, 00:28
Ja tak w kwestii tych dziewczynek:)
Taka obserwacja z koncertow na ktorych bylem. Publicznosc Alizee stanowili:
Dziewczynki w wieku 5 - 15 lat
Dziewczynki :) w wieku 30 - 50 lat przewaznie mamy tych pierwszch
chlopcy : w wieku 20- 40 lat
inne grupy wiekowe praktycznie nie istanialy. Poprostu Alizee nie jest piosenkarka dla dziewczyn w wieku powyzej 15-16 lat (przynajmniej we Francji) stad na forum takie sie nie pojawiaja.

waRcoR
15th October 2003, 01:15
nie jest piosenkarka dla dziewczyn w wieku powyzej 15-16 lat...stad na forum takie sie nie pojawiaja

ale przecież słuchać słuchają więc czemu, (a może czego) się boją? tego że na Alizee więcej sie osób spojrzy niżjeżeli na nie?

unreal
15th October 2003, 15:02
unreal nie obrażaj mnie i Leosia... Chcesz bana :P ?

Poznasz mnie z Leosiem? :mrgreen:

A jak dostane bana to kto Was będzie banował?Tylko ja Was rozumiem.O nie ma tak dobrze :mrgreen:

Ja tak w kwestii tych dziewczynek:)
Taka obserwacja z koncertow na ktorych bylem. Publicznosc Alizee stanowili:
Dziewczynki w wieku 5 - 15 lat
Dziewczynki :) w wieku 30 - 50 lat przewaznie mamy tych pierwszch
chlopcy : w wieku 20- 40 lat
inne grupy wiekowe praktycznie nie istanialy. Poprostu Alizee nie jest piosenkarka dla dziewczyn w wieku powyzej 15-16 lat (przynajmniej we Francji) stad na forum takie sie nie pojawiaja.

To ja powiem że brakująca grupa nastolatek po prostu ogląda się bardziej za płcią przeciwną w tym wieku to po pierwsze a po drugie zazdroszczą jej urody i nie mogą ścierpieć jak My ślinimy się na jej widok...

waRcoR
15th October 2003, 16:53
To ja powiem że brakująca grupa nastolatek po prostu ogląda się bardziej za płcią przeciwną w tym wieku to po pierwsze a po drugie zazdroszczą jej urody i nie mogą ścierpieć jak My ślinimy się na jej widok...

dobrze powiedziane, absolutnie się z tym zgadzam
ostatnio popytałem się (w sposub pośredni) dziewczyn w tym wieku co sądzą o Alizee...
najczęstrzą odpowiedzią było : "nielubie jej" lub "wcale jej niesłucham" , choć spotkałem się z jedną pzytywną odpowiedzią.

Tomaszek
15th October 2003, 16:56
[quote]
ostatnio popytałem się (w sposub pośredni) dziewczyn w tym wieku co sądzą o Alizee...
najczęstrzą odpowiedzią było : "nielubie jej" lub "wcale jej niesłucham"

A dlaczego tak mowia? bo po prostu jej zazdroszcza!!!!takie juz sa nasze kobitki.......chcialby byc jak Lili i juz...

waRcoR
15th October 2003, 17:05
chcialby byc jak Lili i juz...

i niema się co dziwić.

Artee
15th October 2003, 17:08
Niestety, zazdrosc jest popularnym (no i byc moze naturalnym) zjawiskiem nie tylko u nas...we Francji tez jest podobnie. Ja tez zazdroszcze np. takiemu Patrickowi Debort tego co robi i ze mu sie udalo...ale zamiast mowic ze go nie cierpie stram sie zrobic co moge zeby moze i samemu stac sie kims takim jak on...ale niestety w wiekszosci przypadkow jest to tylko zwykla dzialajaca destrukcyjnie zazdrosc, a szkoda...

croolik
15th October 2003, 18:26
unreal a ecrit:

Poznasz mnie z Leosiem?

No problemo, jest się w końcu jego managerem...

nie mogą ścierpieć jak My ślinimy się na jej widok...

:dribble: ROTFL!