PDA

View Full Version : Zdjecia z plyty MCE

voftex
8th October 2003, 15:27
Witajcie !

Czy ktoś z Was posiada zdjęcia zawarte w albumie Mes Courants Electriques? (te w tej książeczce dolaczonej do plyty). Jeśli tak, to bardzo proszę o przesłanie mi ich na maila: voftex@wp.pl Potrzebuje je pilnie, ponieważ robię ogromną prezentację o Alizee. Osoba która dostarczy mi te zdjęcia na pewno ją potem otrzyma.

Pozdrawiam

Tomaszek
8th October 2003, 21:18
zalezy na kiedy potrzebujesz...ja posiadam ale musialbym najpierw zeskanowac a dzisiaj mi sie zbytni juz nie chce....mialem meczacy dzien na uczelni:(jesli jutro to moze dam rade:)

voftex
9th October 2003, 14:57
To bardzo bym Cie prosil o przeskanowanie ich i przeslanie na mojego maila (voftex@wp.pl). Będę Ci bardzo wdzięczny !

Pozdrawiam

Tomaszek
10th October 2003, 00:15
spoko....tylko dzis nie mialem czasu...jutro uczelnia i impreza wiec tez odpada..wiec pewnie w sobote bym sie z tym uporal

unreal
10th October 2003, 12:01
A można wiedzieć co to za prezentacja?Robisz ją na jakąś strone?jestem ciekaw:)

TomeG
10th October 2003, 17:21
Voftex jest głównym konspiratorem alizee.prv.pl.... zapewne więc chodzi o prezentację na tamtejże strronie....

unreal
13th October 2003, 22:32
Dzięki mam nadzieje że do nas wróci jeszcze :)

voftex
28th October 2003, 16:35
eee, czy moglby ktos wreszcie podeslac te zdjecia? czas mnie cholernie goni. bede bardzo wdzieczny za ich przeslanie. (voftex@wp.pl)

TomeG
28th October 2003, 16:38
Jak byśmy mieli to napewno byśmy ci je zapodali..... AQle do tgeo trzeba mieć skaner i oryginalny album..... a w siecie niestety fotki te (oczwiście w dokładnej posatci jak z książeczki!) nie krążą.....

Michel
28th October 2003, 17:30
Voftex jest głównym konspiratorem alizee.prv.pl.... zapewne więc chodzi o prezentację na tamtejże strronie....

Zapamiętam to konspiratorze z Alizetki hehe :D

Naprawdę nikt z Was nie ma oryginalnego albumu??

Ja mam, a jesli wszyscy z Was kupią sobie podróbki to ja się nie dziwię, dlaczego powstał temat "Czarne chmury nad Alizee", ech, to przykre :roll:

Michel
28th October 2003, 17:31
PS. Juhu! jestem juz Alizeefan :D

TomeG
28th October 2003, 17:33
To tak jakbyś był już Giermkiem Starszym........

Ja natomiast jestem już Wyborowym Zbieraczem Gnoju....:D

Tomaszek
29th October 2003, 01:18
boshe..zapomnialem o tych skanach....wybacz....postaram sie..w razie czego napomnij mnie zebym to zeskanowal bo ostatnio chodze zamiotany i zapominam......tkonstrat@op.pl pzdr

TomeG
29th October 2003, 11:39
Czadowy e-mail.... napewno niepowtarzalny, Tomaszku.....:D

croolik
29th October 2003, 11:57
Michel a ecrit:

Naprawdę nikt z Was nie ma oryginalnego albumu??

Nie no, są uczciwi ludzie na tym forum :-) Taką mam nadzieję (ja w każdym razie płytkę mam :-))

Michel
29th October 2003, 12:27
Ja też mam;-)
Chyba bedzie trzeba przeprowadzić jakąś ankietę...

Tomaszek
29th October 2003, 15:40
Czadowy e-mail.... napewno niepowtarzalny, Tomaszku.....:D

no tak mi sie napisalo......lubie kropeczki dodawac no i sie zeszlo z mailem:)

Tomaszek
29th October 2003, 17:09
juz ksiazeczke zeskanowalem
www.stagelighting.prv.pl/Alizee/MCE scan.jpg reszta po dopisaniu 001,002 itd do 17 pzdr

Tomaszek
29th October 2003, 17:11
oczywiscie koncowka scan.jpg tez zalicza sie do linku....to tak dla malo obytych w tych sprawach

Me
29th October 2003, 22:00
czy tylko mi sie nie otwiera??

TomeG
29th October 2003, 22:16
Najwygodniej klikając tutaj.... po cóż utrudniać....

http://www.stagelighting.prv.pl/Alizee

Wielkie DZIEKI Tomaszku! :D

TomeG
29th October 2003, 22:53
Aha! Tomaszku..... widzę że jednego skanu brakuje..(albo takowy nie istnieje....). Otóż chodzi mi o drugą stronę okładki spodniej.... tej wewnątrz pudełka za miejscem na płytkę....:D no.... poprostu chodzi mi o lewą strone tylnej karteczki włożonej na tyły....:D

Mógłbyś jeszcze jego zapodać.,...?? :D

Tomaszek
29th October 2003, 23:13
hehe jaki spostrzegawczy:) ja wszystko skanowalem tylko nie zauwazyem ze ostatniego pliku mi nie zgral na serwer..wiec zmniejszylem rozdzielczosc i wszedl spokojnie....luknij teraz czy to oto tobie chodzilo

TomeG
29th October 2003, 23:20
Nie mogę zobaczyć bo limit transferu został niefortunnie przekroczony....:D