PDA

View Full Version : ‹‹ Avek i sygnaturka mog± być ciekawe, interesuj±ce... ale i zajeb... x] ››

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Me
7th October 2003, 15:47
Jak wam sie podoba.Doszedłem do wniosku że musze cos z tym zrobic.
Jak bede miał czas to przygotuje cos lepszego :wink:

Tomaszek
7th October 2003, 17:46
W sumie moze byc....ale i tak uwazam ze image Alizee z przed dwoch lat nie jest tak dobre jak teraz....ale avatarek jest serio spoko

Me
7th October 2003, 20:42
:D

unreal
7th October 2003, 21:41
Sam go zrobileś czy wziąłeś gotowy?Jest fajny:)

Me
8th October 2003, 14:15
dziękuje dziękuje :oops: czuje się zawstydzony gotowy

TomeG
10th October 2003, 17:17
Stary jest..... ja bym go natychmiastowo zmienił....:D

Me
11th October 2003, 14:43
Kim jest postać z twojego??

TomeG
11th October 2003, 14:48
Jam to jest...:D We własnej osobie....

unreal
13th October 2003, 22:36

A jam domyślił sie od razu...Jakaś inspiracja Che?TomeGuevara?

Erni
13th October 2003, 22:39
heh, a mój awatarek to dopiero klasa :|

TomeG
14th October 2003, 10:08

A jam domyślił sie od razu...Jakaś inspiracja Che?TomeGuevara?

Byłeś blisko....ale to jak Guevara zobaczył mojego avatara - to diametralnie zażyczył sobie coś podobnego.... W sumie mu trochę nie wyszło....ale niech Mu będzie...:D
Jednak najbardziej wpienia mnie to że mój patent został potem wykorzystywany na koszulkach wszelakiego typu... i o mnie nikt nie pamięta! :D

Do prawdy - wybitny.....:D

PS
Jak chcesz jakiegoś własnego avatara - to wyślij mi PM, albo maila (najlepiej z fotką) tomaszekgoorah@interia.pl

waRcoR
14th October 2003, 10:21
a mi się bardzo podoba avatarek --unreala-- jest poprostu świetny

unreal
14th October 2003, 23:33

Chłopie toż to arcydzieło :mrgreen: Gotowych avatarków jest sporo na stronie sam bardzo łatwo możesz zrobić.To jest wiesz ciekawa rzecz identyfikować osoby po avatarkach :)

Byłeś blisko....ale to jak Guevara zobaczył mojego avatara - to diametralnie zażyczył sobie coś podobnego.... W sumie mu trochę nie wyszło....ale niech Mu będzie...:D
Jednak najbardziej wpienia mnie to że mój patent został potem wykorzystywany na koszulkach wszelakiego typu... i o mnie nikt nie pamięta! :D

Ale palnąłem gafę mogłem się domyślić od razu że z niego snob jeden i zmałpował od Ciebie :) Proszę tu odpowiedni % dla Tomka... :)

a mi się bardzo podoba avatarek --unreala-- jest poprostu świetny

Avatarek jak avatarek ale zawartość przyznam jest kapitalna :)

Natomiast co do Twojego czyżby on nie pochodził z fenomenalnej gry komputerowej Maluch-"kaszlak"-Racer którą zagrywają się wszyscy na całym świecie :mrgreen:

Erni
14th October 2003, 23:37
Gotowych avatarków jest sporo na stronie sam bardzo łatwo możesz zrobić.To jest wiesz ciekawa rzecz identyfikować osoby po avatarkach :)

wiem, bo kiedys nawet strone z gotowymi avatarkami prowadziłem. Teraz mi sie jakos programy graficzne pogubiły (Paint jest dla zaawansowanch). Ale mam natchnienie na nowego avatarka, juz ide zlapac jakis programik :)

waRcoR
15th October 2003, 00:29
czyżby on nie pochodził z fenomenalnej gry komputerowej Maluch-"kaszlak"-Racer którą zagrywają się wszyscy na całym świecie

właśnie z tej gierki :) fajna sprawa bo rejestracja jest z powiatu żyrardowskiego a cała gierka napisana w C++

Avatarek jak avatarek ale zawartość przyznam jest kapitalna

poprostu cudo

Sebak
16th October 2003, 04:47
A co powiecie na mój???

waRcoR
16th October 2003, 04:52
ładny, ładny (podobają mi się zdjęcia z tej kolekcji) szkoda tylko że taki "głęboki" i trzeba się nieźle zatapiać wzrokiem, ale to też jest jego urok

Erni
16th October 2003, 15:23
heh, wszyscy maja avatarki, tylko mi sie nie chce swojego zrobic... czasu nie ma i chyba przedewszystkim ochoty :)

Artee
16th October 2003, 17:23
Hmm. tak patrze na Wasze avatarki i co piszecie to mam tylko nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za mojego?? :cry:

croolik
16th October 2003, 17:39
Artee a ecrit:

Hmm. tak patrze na Wasze avatarki i co piszecie to mam tylko nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za mojego??

Nie jest ważne jakiego masz avatarka, ważne jest to, że piszesz na forum, to się liczy!

Erni
16th October 2003, 20:03
Hmm. tak patrze na Wasze avatarki i co piszecie to mam tylko nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za mojego?? :cry:

chociaz widac, ze jest tu jakas mieszanka kulturowa :)

waRcoR
16th October 2003, 22:32
Hmm. tak patrze na Wasze avatarki i co piszecie to mam tylko nadzieje ze nie obrazicie sie na mnie za mojego??

Twój avatarek ma coś wspólnego z całą resztą nie to co mój
wybrałem taki bo z gotowych to wszystkie mi się podobały a niechciałem żadnego wyróżniać bo za każdym razem bym żałował że wybrałem taki a nie inny, sam niechciałem robić bo się bałem że coś popsuje i brzydki wyjdzie. A w ten sposób mam jakiś tam avatarek i tylko spoglądam gdzie jest unreal ze swym (tak mi się wydaje) jednym z najładniejszych avatarków, poprostu miodzio.
ale jak to stwierdził CROOLIK

Nie jest ważne jakiego masz avatarka, ważne jest to, że piszesz na forum, to się liczy!

powiedziane jest to wręcz idealnie .... nietrzeba chyba nic dodawać

Erni
17th October 2003, 23:13
unreal, wiesz, ze nieobecnosc twojego avatarka bardzo rzuca sie w oczy?? :P
az nudno tu bez niego, zreszta dzisiaj na forum byl nudny dzien, na krzyz kilka postów :| co sie dzieje chlopaki??

croolik
18th October 2003, 03:55
Erni a ecrit:

co sie dzieje chlopaki??

Hehe, C(r)OOL'ik poszedł na piwo... Lol!

TomeG
18th October 2003, 11:29
Wydaje mi się ze brak Unrealowego avatara jest związany z niewydolnością serweru z którego ten sporych rozmiarów avatar jest linkowany na tąże stronę.... Wywnioskowałem to z tego, że w temacie gdzie unreal chciał zamieścić najbrzydzse fotki Lizzie - widać to samo co na jego avatarze... czyli? Krzyżyk i background..... A fotki które linkował pochodziły z tego samego serweru na którym jesteśmy, z którego wzięty był avatar i wszystkie ów zamieszczone fotki.....:D

Detektyw TomeG czeka na godną zagadkę do rozwikłania!!! :D

Erni
18th October 2003, 20:40
Detektyw TomeG czeka na godną zagadkę do rozwikłania!!! :D
nie mów, musisz ksztalcic sie w tym kierunku. Jak na poczatek niezle ci idzie ;)

unreal
18th October 2003, 21:20
Dokładnie Sherlocku jest tak jak mówisz :)Mam pecha po prostu do zamieszczania swoich avatarów-od tego zaczęła się zresztą przygoda z forum...

Serwer na którym zamieściłem-jakiś duński-zmienił się nie do poznania dziś i nie ma chyba opcji uploadowania niestety więc będę musiał się przeproadzić gdzie indziej...

unreal
13th November 2003, 23:28
Avatarek Tomka jest najwyższej klasy przyznacie?Tylko jedna rzecz mnie interesuje...Został namierzony przez t-1000 wie że zaraz zginie i jeszcze mu do śmiechu... :)

Tomaszek
14th November 2003, 04:00
Jego avatarek jest zawodowy....mi sie bardzo podoba,,dobrze pomyslane

TomeG
14th November 2003, 23:43
Dzięki :D 8)
Tylko obawiam się jednego - że niedługo avatarek zgaśnie... dałem mu transfer 1 GB i nie wiem jak długo pociągnie....
W kazdym razie jego "destination " to to forum.... 8)

A co do T-1000..... to żadne zagrożenie nie istnije, unreal.... To własnie z jego biotechnologicznej gałki ocznej nagrałem siebie.... 8)

TomeG
1st December 2003, 06:41

http://www.oxygen.akcja.pl/farmer_embl.jpg

TomeG
2nd December 2003, 01:07
TZN....... zaraz na drugiej pozycji - po moim... :D

unreal
2nd December 2003, 22:23
Przyznam że jest ładny :) Bije od niego taka tajemniczość-żeby Alizee miała taki :)

Alizetka2
18th December 2003, 01:21
nie mogil dać tam zę obrazek ma wimiary jakie sobie kto wymyslił

Adi32
18th December 2003, 01:33
Raczej nie

waRcoR
18th December 2003, 10:56
w zasadzie ja moge teraz zmienić avatarek z maluch racing na poldek driver, he he ale czy warto? leprzym wyborem było by coś z kolekcji Alizee ale mam dylemat co do avatarka z jej wizerunkiem, poprostu podobają mi się wszystkie :)

waRcoR
18th December 2003, 13:13
i zmieniłem, lecz nie na poldka ani nie na Alizee, zmieniłem na Anne i pozostawie go do hmmm niewiem ale raczej nie na długo to taka faza testowa :) jak się przyjmie to może i zostanie ......

fakt faktem niejest to najnowsze zdjęcie ale i tak nieźle się prezentuje :) jak znajde odpowiednią fotke na avatarka to pomyśle o zmianie puki co zadowole się tym, bo z tej fotki udało mi się zrobić najlerzego av. pozdroo

Adi32
30th December 2003, 22:21
A ja mam zapytanie:
Dlaczeko avartek może mieć niby tylko 8kb, jak ja widze u wielu osub widze większe np: TomeG ma 389kb.
Oco w tym chodzi ?

unreal
30th December 2003, 23:05
Każdy właściwie może mieć avatar jaki mu się podoba dowolnej wielkości...ale są niepisane granice.Tak na marginesie nawet mój chyba jest trochę przyduży ale zajmuje tylko ok 10kb.Avatarki gifowe wydłużają trochę czas ładowania strony i czasem potrafi być to uciążliwe dla posiadaczy bardzo wolnych łączy...Na szcżęscie nie spotkałem filmów pełnometrażowych w formie avatara jeszcze więc i nie było większych problemów.Każdy może z nimi eksperymentować-przy czym nie wypada przesadzać-czasem niektórzy się tak zapędzą że avatar potrafi zasłonić cały pulpit :)

TomeG
30th December 2003, 23:28
Tak własnie jest Adi32!!! Unreal prawdę ci powie... :D
A gifowe avatarki są najlepsze.... Jeszcze jakbyście pokazywali swoje lica, a nie pionkne oblicze ALizee... to by było fajnie... Przynajmniej bym wiedział z kim sie komunikuje... :P

Adi32
30th December 2003, 23:35
TomeG a twój Avartego przedstawia Ciebie ? zawsze se kminiłem czy to ty.

TomeG
30th December 2003, 23:39
Tak to moja gębucha....:D
Nie wstydzicie sie chyba własnych twarzy... Jakbyscie chcieli się pokazac na avatarch, a przszkadzałoby wam to że zdjęcia ma marną jakośc - to wyślijcie je do mnie a ja odesle lekko zremasterowane... :D I będziem się widzieć! :D

miror
30th December 2003, 23:46
hmm. nie no nie wstydze sie (chyba tak jak reszta :P ) ale po prostu mam troche stracha umieszczac fote w internecie bo rozni sa ludzie :twisted: i rozne kawaly im do glowy przychadza=]

TomeG
30th December 2003, 23:55
Mnie, prosze ja Was... baaaaaaaaaaaaardzo ciekawi jak wyglądacie... I jestem przekonany że tutejszych bywalców takze to ciekawi niezmiernie... :D
Zatem moze stworzymy topic, w którym byśmy się pokazali....:D

PS, miror... Ja pokazałem siebie i nikt nie żartował... A jakiś taki z twarzy łatwo przyswajalny to chyba nie jestem... więc czemu kogoś innego, i kto? miałby kogos "napastowac"... :D

Adi32
31st December 2003, 00:01
Eeee patrzcie jaki TomeG jest zarośnięty!! hahaha!!

Adi32
31st December 2003, 00:02
To był żart oczywiście. Ja bym zapodał swoje zdjęcie ale niemam jeszcze skanera.

Przemyslav
31st December 2003, 00:31
No Erni twoj bije wszystkich :D :D

TomeG
31st December 2003, 02:31
SWISTAQ!!!!!!!!!!!! Tożto ty...?? Na Twoim avatarze...?? Wyglądasz jak mój kumpel z Wawy... Swój ziom - pogodny uśmiech Krzysztofa Ibisza... :D
Nareszcie ktoś się ukazał.... :D

unreal
31st December 2003, 19:59
No Erni twoj bije wszystkich :D :D

No Erni pozostał w pamięci jako ten który posiadał neo za złotówkę w miesięcznej promocji.Może jeszcze nas odwiedzi?Kto to wie?Mimo wszystko pozdrawiam :)

waRcoR
31st December 2003, 20:54
ja tam wole zamiast siebie na avatarze .............. poprostu Anie, hmmm bardziej zasługuje na to miejsce niż jakiś marny waRcoR :) ale jak co to na jakieś 24h moge umieścić swoje foto ale nie dłużej, chyba że coś pomyśle na połączeniu mojej foty z fotką Ani ............

pozdro.....

)-(arpagon
3rd January 2004, 02:57
Hehe.. nawet o mnie coś tam gadali ^__^
Mój avatarek to zrut ekranu z Innamoramento, odpwiedni wycinek, remastering w Photoshopie i już. Już lepszej pozycji Mynene nie mogłem uchwycić :D

)-(arpagon
3rd January 2004, 03:18
A teraz proszę, bijcie się o mnie :D

http://www.oxygen.akcja.pl/avatary/facjata01.jpghttp://www.oxygen.akcja.pl/avatary/facjata02.jpg

Coż, Bozia tak chciała ^_^

Adi32
3rd January 2004, 03:32
Hehe to na prawde ty jesteś ?

)-(arpagon
3rd January 2004, 05:08
No niestety. Tak Bóg chciał i tak się stało, a że cud jaki miał powstać troszkę się zważył, to już wyłącznie mój problem.

waRcoR
3rd January 2004, 10:31
No niestety. Tak Bóg chciał i tak się stało, a że cud jaki miał powstać troszkę się zważył, to już wyłącznie mój problem.

nieprzesadzasz??

miror
3rd January 2004, 14:36
a ktory to ty :))))))) bo ja widze 2 rozne osoby no chiba ze sie myle... 8) ja moze tesh dam swoja fote dzis jeszce :P :oops: :twisted: :wink:

)-(arpagon
3rd January 2004, 16:00
"bo ja widze 2 rozne osoby" - a to dobre!

Michel
3rd January 2004, 16:03
A czy ktoś coś widzi na moim avatarku?? Powiedzcie, że tak :):):)

TomeG
3rd January 2004, 20:43
http://www.oxygen.akcja.pl/avatary/facjata02.jpg

Ja tak wyglądam gdy mnie ktoś wyciaga z łóżka o 6 rano... :P :P
Cholera.. podobnyś!

Adi32
4th January 2004, 04:03
Prubowałem zmienić avartareka ale pisze mi że może miec tylko 8kb.

miror
4th January 2004, 13:10
no to wez sobie wgraj fote na jakis bezplatyny serw 8) np interia ma chyba 12mb i zapodaj linka tam masz gdzies pod browse 2 okienka i jedno to wBasnie miejsce na ten url :twisted: pozdroo 8)

Michel
4th January 2004, 14:56
Jeśli chcesz mieć avatarka większego, to musisz skorzystać z adresu jakiejś strony. Umieszczasz twoje foto na powiedzmy. www.adi32.pl/galeries/moi2 i wpisujesz go w galeri... wtedy mozesz mieć większego avatarka (nie wiem, czy dobrzem tłumaczę, ale chyba jakoś tak :D )

kranked
4th January 2004, 15:13
Dobrze tłumaczysz, tylko musi byc w tym adresie też rozszerzenie np. jpg lub gif czyli np. tak jak ja mam www.rgk.republika.pl/avatar.jpg :wink:

Michel
4th January 2004, 15:38
Aha, no własnie, dzieki kranked:)

Adi32
4th January 2004, 15:40
No to wszystko już wiem, tylko że niemam żadnego servera, i nadal niemam możliwości zrobienia większeko avartareka.

kranked
4th January 2004, 15:50
Jak już masz gdzieś zakładać konto to najlepiej założ na http://republika.onet.pl/ 9 mb do spożycia :lol: Więcej ci chyba nie potrzeba :wink:

Adi32
4th January 2004, 15:56
No tak kminiłem, miałem założyć w Piwko.pl ale tam hotlinkowanie jest zabronione.
Zeby sie zarejestrować na republike musze mieć swoją stronke ?

kranked
4th January 2004, 16:06
Broń boże nie zakładaj konta na piwku :wink: A na republice nie musisz mieć stronki, mozesz sobie tylko zdjecia powysyłać :wink:

waRcoR
5th January 2004, 02:15
na WP masz coś około 5MB i dostęp oraz obsługa dziecinnie prosta ....

pozdro...

waRcoR
5th January 2004, 03:11
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---
[shadow=red:01653d87bb]i jak się wam pdoba?? [/shadow:01653d87bb]:dribble:
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---
<-<---

Ronnie
5th January 2004, 09:21
Wrzucilbym sobie nowego avatorka, ale ten co ja chce za duzo wazy :( :cry: :( A moze znacie jakis sposb zeby ominac?

Adi32
5th January 2004, 13:58
Zrobiłem se stronke na republice, teraz zrobie se jakiegoś avartareka.

)-(arpagon
5th January 2004, 14:02
waRcoR... podtrzymuję swoje zdanie z tematu "bohaterowie sceny itd. Co na to panna ? ;-)

TomeG
5th January 2004, 15:20
waRcoR... podtrzymuję swoje zdanie z tematu "bohaterowie sceny itd. Co na to panna ? ;-)

No no... Gdyby to moje zdjęcie zostałoby opublikowane w internecie, bez mojej zgody a ja na tej fotce ubrany byłbym w sukienkę i butki na obcasach... to napewno bym się nie ucieszył... (chociaz..? Kto wie...?? :D)
W każdym razie dziewczę WaRCora... napewno się nie łobrazi... :P bo te babki to inne, niż my...

waRcoR
5th January 2004, 17:49
W każdym razie dziewczę WaRCora... napewno się nie łobrazi... bo te babki to inne, niż my...

też mam taką nadzieje... :)

Ona na to jak na lato, jeszcze niewie :) ale się dowie, hehe też jestem ciekaw jej reakcji ...

Ronnie
5th January 2004, 19:19
Fajny sobie zrobilem avatarek?
http://www.republika.pl/klasa26/01.gif
Mi sie podoba :D 8)

Adi32
5th January 2004, 21:43
Heh spoko, a jak ześ to zrobił ?

Przemyslav
5th January 2004, 21:48
No Tom pogratulowac pomysłu :D :D Tesh jestem w czym zes gifa zrobił :)

waRcoR
6th January 2004, 01:20
Fajny sobie zrobilem avatarek?

odjazdowy, mi się bardzo podoba a szczególnie efekt przejścia poszczególnych obraków, poprostu cool.

pozdro...

Ronnie
6th January 2004, 08:53
He thx to nie jes takie trudne. Zrobilem to w Psp, ten efekt przejscia to jedna z dostepnych wielu mozliwosci animacji. Tylko nie wiem czemu jak ie animacja skonczy to nie idzie od poczatku - jeszcz nad tym popracuje :)

unreal
6th January 2004, 14:06
Na "moim" serwerze który tak sobie chwaliłem hotlinkowanie zostało niestety zabronione i musiałem sie wyprowadzić do interii...Ja niewiem tutaj mi poszło za łatwo natomiast na republice to tak się tam męczyłem z tą stronka że dałem sobie spokój...

Co do avatarków na naszym forum wielkosć dopouszczalna uploadu została zwiększona z 8 do 10 kb wow i w pikselach z 80x80 na 120x120.tyz piknie :)

Adi32
6th January 2004, 15:27
Z tą republiką to prawda, ja też się męczyłem, ale zrobiłem.
A ja nadal nierozumiem tego: piszesz że wielkosć dopouszczalna została zwiększona z 8 do 10 kb a niektóży mają i ze 100.

croolik
6th January 2004, 16:27
Adi32:

A ja nadal nierozumiem tego: piszesz że wielkosć dopouszczalna została zwiększona z 8 do 10 kb a niektóży mają i ze 100.

Każdy kto ma większe avatarki nie może ich załadować na forum, tylko podlinkowuje z jakiegoś konta www. Innymi słowy za każdym razem avatar ładuje się z podanego konta, a nie bezpośrednio z forum.
Np. moje avatarki trzymam na Republice.

Adi32
6th January 2004, 16:31
To znaczy że jak wsadze avartereka ze stronki za pomocą hotlinka to on może być duży? Jak tak to dobże bo se na stronke powkładam, republika zezwala na hotlinkowanie?

Ronnie
6th January 2004, 18:03
Tak, ja zrobilem tak samo z moim avatorkiem

Przemyslav
6th January 2004, 22:22
Asz miło paczec na te wszystkie avaterki :) I lepiej sie forum czyta :D

Ronnie
7th January 2004, 13:51
Na ten temat mam taka opinie, ze kazdy powinnien miec inny avatorek(wlasny albo wziety z wybranych) dzieki temu bedzie latwiej kojarzony

Michel
9th January 2004, 16:12
No... Ja kiedys miałem inny avatarek i myślałem, że go nigdy nie zmienię, a jednak co jakiś czas trzeba :D

Adi32
9th January 2004, 16:53
IkarmI: czego sobie avartareka nie zrobisz?

miror
9th January 2004, 16:56
ja mam jednego zbardzije orginalnych moim zdaniem :afro:

Michel
9th January 2004, 17:37
Właśnie miror, co twój avatarek przwedstawia?? A wiesz może co mój (mam nadzieję:D)

Adi32
9th January 2004, 17:48
Michel ja niewiem co przedstawia twój avartarek, jedyne co mi przychodzi do głowy to kawałek Alizee i jej cień. Jak by sie przyjżeć cieniowi to wygląda on na modlącoł się osobe z rozpuszczonymi włosami.

Michel
9th January 2004, 17:54
:] Dwa jeden dla tych, którzy nie wiedzą :P Tylko croolik jedyny.
Avatarek to kawałek z teledysku J'en ai marre! Po lewej, jest ręka Alizee, gdzie leci woda po szybce akwarium. A ten cień, to nic innego, przepraszam , nikt inny, jak sama Alizee, która lezy na dnie aquarium. Widzisz już :wink:?

miror
9th January 2004, 18:01
8) hmmm moj avatarke przedstawuia pewna czesc ciala Alizee:) :oops: trzeba sie doglebniej przyjzec 8)

Adi32
9th January 2004, 18:17
jedyne co mi przychodzi do głowy to kawałek Alizee i jej cień.

Jednak wiedziałem

mirror twój avartarek to ta fotka w przybliżeniu
http://republika.pl/adi32/alizee241[2].jpg

Zboczeniec!

Michel
9th January 2004, 18:40
Nic dziwnego (jak już komuś mówiłem) że konferencje są jaki są :P

Michel
9th January 2004, 22:30
Zmieniłem avatarka, co o tym sądzicie?? Lepszy niż poprzedni??:)

Adi32
9th January 2004, 22:39
Pewnie że lepszy. Mi sie bardzo podoba

miror
9th January 2004, 22:44
me too :oops: jaki zboczeniec przypadkowo tak wycielem :twisted: ale daje do kminienia nie :wink: ...mocno trzymam sie nawierzchni ide ...:) Alizee rulz!! moze nniedlugo zapodam swojego avatra czyli moja fote ale jest dosc duza zasalanial by z pol ekranu ( jak by wam nie pekly ) :P

Michel
9th January 2004, 22:45
Fajnie, pierwsza opinia i to pozytywna :D Dzieki. Zapraszam do tematu o nadziei :wink:

miror
9th January 2004, 22:47
a poztamym jak wam sie podoba moja sygnaturka?? :afro:

Adi32
9th January 2004, 23:00
A naa tej sygnaturce Alizee krzycy czy stara się pokazać język ?

miror
9th January 2004, 23:04
pokazuje jezyk ala Alizee bed girl :)

Michel
10th January 2004, 16:12
Bad girl... kiedy była Bad girlką, czyli Lolitką :wink: Teraz chodzi po fabryce i goni za akrobatami :D

miror
10th January 2004, 16:21
wsumie lozkowa girl why no ;p jestem w polsce i bede pisal po polsku nie lol :twisted: jeha nie dlugo bede swietowal 100 psta kyo przychodzi na impre :) moze z tego powodu zmienia avatarka ??

Michel
10th January 2004, 17:14
to teraz mi odpisz cokolwiek i będziesz już mieć :P

A do mnie zaproszenie ma pierwsze dojść za to :D

TomeG
11th January 2004, 17:30
:) moze z tego powodu zmienia avatarka ??

NIe!!! Twój avatar jest w czołówce avatarów na tym FORUM! Nie zmieniaj go, proszę...
I w tym momencie wcale nie przejawia się we mnie postawa głupiego zboczka który chce na tyłek patrzeć... NIE!
Poprostu, nie wiem czy przypadkiem czy nie, ale wyciąłeś ten fragment tak dobrze, że stworzyłeś naprawde świetną kompozycję...Podobnie jest z kolorami... Twój avatar to czysta sztuka, i ja bym go nie zmieniał...
No chyba że chcesz i masz coś lepszego.... :P

TomeG
11th January 2004, 17:39
PS:

Aha.... a nie wydaje wam się że ten avatar przypomina grzbiet na pustyni, nocną porą...?? Diametralnie!!!

http://www.alizee-forum.com/images/avatars/12340822643fecbac1d6816.jpg

Adi32
11th January 2004, 17:44
Do czasu kiedy sie przyjżałem temu avartarekowi właśnie tak myślałem

Przemyslav
11th January 2004, 20:30
a nie wydaje wam się że ten avatar przypomina grzbiet na pustyni, nocną porą

Dokładnie Sahara w nocy. :D:D Jak dla mnie miodzio :)

Przemyslav
11th January 2004, 20:32
Aaa a moj avatar, pomysl zaczerpnolem od TomeG. W sumie to czemu nie pokazac na forum jak wygladamy. ;)

miror
11th January 2004, 20:52
a z mi sie lezka zakrecila.. :oops: nie to ze nie jestem skromny ale od zawsze wiedzialem ze mam ten talent 8) moja spontaniczna czynnosc ( wyciecie ) stworzyla obraz pelen perspektyw i lepszego jutra moze troche mnie ponioslo :P ale poslucham sie was i zostanie na swoim sztandarowym miejscu!! moze zrobimy na calym forum rowniez z zagranicznymi konkurs na najlepszego avatarka!!! :twisted:

miror
11th January 2004, 20:55
hmmm patrzcie jakie porownania padly pewna czesc ciala Alizee jest tak idealna ze przypomina sahare noca 8)

Adi32
11th January 2004, 21:08
Wygląda na to że i ja powinienem se avartareka zmienić. Tylko niemam żadnych pomysłów

waRcoR
12th January 2004, 01:39
a na co ja mam zmienić ??

:) :D :) .....

TomeG
12th January 2004, 13:19
... moja spontaniczna czynnosc ( wyciecie ) stworzyla ...

No ładnie.... my tu ci komplementami rzucamy a ty do nas w ten sposób...??? :P :P :P

miror
12th January 2004, 19:59
chodzilo mi ze sobie wyciolem z zdjecia i juz sie stal avatarek reliktem 8) moze serio by sie konkursa na avatarka zrobilo?? :twisted:

IkaramI
12th January 2004, 22:09
hmm... a na jaki ja mam zmienic? ;)
No Twoj avatar (mirror`a) zrobil juz niezla kariere... chyba bylby jednym z faworytow konkursu, jezeli bylby zoragnizowany...
ale piekna noc nad Rybnikiem... prawie taka, jak nad Sachara...

Adi32
12th January 2004, 22:39
IkarmI co u ciebie zmieniać? Jak ty wcale niemasz avartareka

TomeG
14th January 2004, 15:02
Oto i mój nowy avatarek.... Okazało się ze jestem kuzynem ciotecznym 18-tego poziomu Froda Bagginsa!!! :D

Przemyslav
14th January 2004, 15:51
Wypasny avatarek TomeG :rasta:

Adi32
14th January 2004, 16:24
Zajebioza avartarek, jak mam swoją fotke na kompie moge coś takiego zrobić?

TomeG
14th January 2004, 17:29
Dzięki dziengi...

Zajebioza avartarek, jak mam swoją fotke na kompie moge coś takiego zrobić?

Jesczze troche osprzętu trzeba mieć... niestety... :P

Kamerka (najlepiej internetowa, a gdy masz zwykłą - to jeszcze karta TV), potzrebujesz jeszcze:
długich włosów
program do obróbki i nagrywania
lampki
i mocarną dmuchawę... (ja użyłem odkurzacza... 8) )

No... ale najwazniejszy jest pomysł... :P

Adi32
14th January 2004, 17:42
Hehe spoko, teraz musze tylko kamerke załątwić, bo odkużacz mam, noi mopysłów też nie zabraknie.

Ronnie
14th January 2004, 20:01
Gratuluje TomeG ciekawy pomysl i zajefajne(punkt 9 :D)wykonanie!!

unreal
15th January 2004, 14:14
Wręcz fantastyczne :) Jakby co to jesteś kandydatem na oscara za efekty specjalne...Kapitalne - jesteś chyba odpowiednią osobą do zrobienia szaty graficznej stronki AFC.Nic tylko pozazdrościć takich zdolności.Ale co fakt to fakt ma się sprzęt(to ważne) ale i talent i chęci :) Ale ładowało sie toto sporo czasu ale warto poczekać :) Aha Klimat matrixa czyż nie?

TomeG
15th January 2004, 15:44
Wręcz fantastyczne :) Jakby co to jesteś kandydatem na oscara za efekty specjalne...Kapitalne - jesteś chyba odpowiednią osobą do zrobienia szaty graficznej stronki AFC.Nic tylko pozazdrościć takich zdolności.Ale co fakt to fakt ma się sprzęt(to ważne) ale i talent i chęci :) Ale ładowało sie toto sporo czasu ale warto poczekać :) Aha Klimat matrixa czyż nie?

Tiaa..... obecnie jestem najlepszy... hehehe :roll: :oops: Ale stronek to ja robić za bardzo nie potrafię... :P

Wielkie dzięki Unreal!!! :D

Michel
15th January 2004, 21:16
Tiaa..... obecnie jestem najlepszy... hehehe Ale stronek to ja robić za bardzo nie potrafię...

Wielkie dzięki Unreal!!!

Każdy jest w czymś najlepszy. Ale biiiiig plus dla ciebie. Pomyślcie tylko... tyle się namęczyłeś, żeby tylko to na forum pokazać?? :D:D:D:D::D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

)-(arpagon
16th January 2004, 01:31
TomeG, a jednak nie doceniłem Cię. Twój avatar to MAX Wypas ! Wszystko wydaje się w miarę łatwe do zrobieni, tylko skąd ta lampka i tenefekt światła ? Ale naprawdę wielki ukłon ode mnie. Jesteś świetnym... Gifmasterem !!!

croolik
16th January 2004, 01:49
:D Niech zgadnę - lampka nocna bez abażura :D Avatarek ładniutki, widać w nim duszę...

Michel
16th January 2004, 14:33
No... nie umywa się do naszych :P:P:P:P:P:P:P:P

Ja będę sobie zmieniać avatarki co 100 postów :D

Adi32
16th January 2004, 17:10
A ja mam 461 i jeszcze ani razu nie zmieniłem, jestem beztalęcie- niemam żadnych pomysłów

Michel
16th January 2004, 20:59
A ja lubię je zmieniać, bo wszystkie mi się podobają, dlatego ciągle są zmiany.

Jakie beztaleńcie Adi?? Przecież nie musisz tworzyć tego co TomeG, wystarczy wybrać jakieś ładne zdjęcie Alizee i jazda. Zobaczysz, spodoba ci się to :D

)-(arpagon
16th January 2004, 21:24
Nierealny ma racje... klimacior z Matrixa. Ale ja tu widzę coś jakby z Star Wars. Oczywiście mogę się mylić, bo Gwiezdnych Wojen nie oglądałem i nie obejrzę, bo nie znoszę tego ^_^

miror
17th January 2004, 01:24
8) ja narazie nie bede zmienial bo jest dosc popularny :P a potem najwyzej umieszce go w sygnaturce :twisted: dawno posta nie pisalem :oops: szkoda ze nikt na konf nie wpadl :roll: byly 3 osoby ale czeklismy ns reszte i sie nie doczekalismy :evil:

Michel
17th January 2004, 14:27
A kiedy konf była??

TomeG
17th January 2004, 16:17
Wielkie dzięki za Wasze solidarne słowa uznania...

Niebawem wpuszczę w świat coś jeszcze zajebistszego.... :twisted:
I nie mam na myśli avatara...

)-(arpagon
17th January 2004, 17:25
Haha... może Matrix 4 Ewolucja

Adi32
17th January 2004, 18:10
A jest coś takiego ?

)-(arpagon
17th January 2004, 19:12
Nie mnie pytaj tylko TomGa ^_______________^

miror
17th January 2004, 19:17
nom byla tzn miala byc w serode... :evil: no ale oprucz mnie i 2 osobnikt sie nie pojwila amialy byc obowiazkowe przynjamiej myslaem ze jesli bedzie tak napisane to ktos ie pojawi.. :roll: no a ale coz 8) ja mam pomysla na odjechnego awatarka :wink:

Michel
17th January 2004, 20:38
nom byla tzn miala byc w serode... no ale oprucz mnie i 2 osobnikt sie nie pojwila amialy byc obowiazkowe przynjamiej myslaem ze jesli bedzie tak napisane to ktos ie pojawi.. no a ale coz ja mam pomysla na odjechnego awatarka

Ja już pisałem, że w środy nie mam czasu, zresztą koferencje zaczynają upadać. :|

Adi32
17th January 2004, 20:40
A ja se właśnie ściągam programik dzięki któremu zrobie sobie fajnego avartareka

Michel
17th January 2004, 20:45
Jak się nazywa??

Ronnie
17th January 2004, 22:18
Pewnie jakis graficzny - Psp, Photoshop itd. tak m isie wydaje

Adi32
17th January 2004, 23:56
Hehe właśnie tak Photoshop i AfterEffects

TomeG
18th January 2004, 13:30
Podaryję Wam trochę mocy z mych czarnoksiężnych dłoni dzięki czemu natchnie Was wiele ciekawych pomysłów, bo program to tylko maluteńka część drogi do skucesu...

Szkoda że sprzedałem swoejgo Palantira...a tak by się fajnie nagrał... :P :(

)-(arpagon
23rd January 2004, 03:50
Może mnie coś natchnęło. A tak z nudów zrobiłem sobie nowego emblemata (ok, ok... avatara jak kto woli).

Michel
23rd January 2004, 11:00
Ciekawy... jednak ten z Mylene bardziej mi się podobał :D

Pawel
23rd January 2004, 22:32
Rzeczywiście świetny ten twój avatarek TomeG :)
Ja swojego zrobiłem tak na odwal się i tylko dlatego, że wkurzał mnie ten napis co się pojawia gdy nie ma się żadnego.

Miror, masz może większą wersję tego zdjęcia z podpisu? Strasznie mi się podoba :)

miror
24th January 2004, 14:37
jasne ze mam 8) http://bug4.w.interia.pl/alizee.jpg milego ogladania :oops:

goliat88
24th January 2004, 16:03
Ja tam chcia?em zrobi? swoj avatar ale dupa z tego wyszla. Byl zbyt duzy :? a jak go zmniejszylem to zadnie wygladal. Wkurzylem sie i sciagnalem i mi sie podoba

P.s To moj pierwszy post wiec chcialem wszystkich bardzo serdecznie przywitac. Hello Everybody !!! :wink:

Pawel
26th January 2004, 18:01
Ale chodziło mi o tamto z językiem. To mam. Milutkie :)

miror
26th January 2004, 20:28
ahia ;] a tego z jezyczkiem :) sam zrobilem z jakiegos filmiku a nie wiem czy da rade zrobic wiekszego zeby bylo w dobrej jakosci ;)

IkaramI
26th January 2004, 22:26
Zdjecie conajmniej sympatyczne... ;) wlasciwie powoli musialbym sie zabrac za zrobienie swojego avatara... tylko najwazniejszy jest pomysl, idea, a mi tego brakuje :( trudno, cos trzeba bedzie wymyslic... tylko co teraz zrobic, zeby bylo fajne i orginalne? nie ma latwo... ;)

waRcoR
27th January 2004, 03:00
Ja chyba też zmienie swój avatarek i choć szkoda mi będzie ale tak chyba będzie najlepiej, może zarzuce Alizee?! hmmm albo znów zrobie głupote i dam nowsze foto Ani :)

pozdro .....

TomeG
28th January 2004, 09:18
Kombinujcież, kombinujcież... :D

Harpagon - Twój avatar kojarzy mi sie z logiem Schwarzkopf'a... :D
Ale ale... przecież Ty masz napewno swietie opanowane kilka programów graficnzych i masz smykałkę do rysowania (czyli jestes uzdolniony plastycznie...) - więc w czym problem, żeby zrobić wypasionego emblemata...?? :rasta:

Witaj GOLIAT88 !!!

Hej, WaRcor... Ta Twoja panna to nie była może ostatnio (czyatj - przedwczoraj...) na nartach...?? Bo stałem w kolejkach i znudy oglądałem sobie samiczki... i nagle wyczaiłem taką jedną i po chwili mi sie ta Twoja Anna skojarzyła.... :P

Ronnie
29th January 2004, 11:39
Juz prawie koncze nowego avatora(w sumie to zrobilem ich kilka i wybiore najlepszego). Wtedy dopiero zlapiecie kopare :shock: :dribble: o taka o :surprise:

Ronnie
30th January 2004, 19:30
Pare dni temu przegladajac forum angielskie, natknolem sie na wypowiedz goscia - Always'a i strasznie spodobal mi sie jego avatarek. Oto link do jego profilu:
http://www.alizee-forum.com/profile.php?mode=viewprofile&u=680

miror
30th January 2004, 19:39
jak z dragon balla a dla zainteresowanych ma byc film fabularny :) a pozatym zauwazylem ze w koncu adi zmienil avatarka winszuje 8) aj chyba tesh ajkiegos nowego przygotuje taka fajna serei o podobnym motywie co pierwowzor mojego 1 avatarka;]

Adi32
30th January 2004, 21:24
Co Jaaa? A tak zmieniłem, ta fotka mi sie poprostu podoba.

Tomaszek
30th January 2004, 23:23
o qrcze ten avatarek Always`a jest czadowy....normalnie jakby sie ogladalo cos ostrego...:)tylko bez skojarzen of korz.....

Adi32
30th January 2004, 23:40
Perfekcyjny, pewnie musiał włożyć w niego troche roboty.

Feniks
31st January 2004, 01:34
Po prostu rzeznia. Ciekawe ile mu zajelo zrobienie go.

miror
31st January 2004, 16:28
ja podejzrewam ze on go nie robil chyba ze zna japonski ;] sporo widzialem takich awtarkoof np przygody xoaxa :P

goliat88
31st January 2004, 18:26
http://www.alizee-forum.com/galerie/categories.php?cat_id=3&l=english&page=2
Bez komentarza :P

miror
31st January 2004, 18:31
no tak ale wczesniej mial innego :P a poaztym na tej stronce co dales linka widze ze riccardo zaczol zagapiac odemnie :p

waRcoR
3rd February 2004, 05:39
Hej, WaRcor... Ta Twoja panna to nie była może ostatnio (czyatj - przedwczoraj...) na nartach...?? Bo stałem w kolejkach i znudy oglądałem sobie samiczki... i nagle wyczaiłem taką jedną i po chwili mi sie ta Twoja Anna skojarzyła....

kto wie a może to Ona była :)
po czym ją skojarzyłeś (napewno to nie była Ania, ale ciekaw jestem jak ją skojarzyłeś :?: ) :D

pozdro.........

Adi32
3rd February 2004, 13:30
WaRcoR a to kto? Ania?

Ronnie
3rd February 2004, 13:35
chyba tak, tylko nowa odslona

waRcoR
3rd February 2004, 21:36
WaRcoR a to kto? Ania?

Tak, Ania :D

chyba tak, tylko nowa odslona

nowa odsłona, ale nie najnowsze foto i mam nadzieje, że nie ostatnie.......

TomeG
3rd February 2004, 22:12
kto wie a może to Ona była :)
po czym ją skojarzyłeś (napewno to nie była Ania, ale ciekaw jestem jak ją skojarzyłeś :?: ) :D

pozdro.........

Skojarzyłem ją bo masz (miałeś..?? a moze dlaej masz..? :D ) na jbardziej rzucający się w oczy avatar, który zupełnie różni się na tle pozostałych... I kto był na tym avatarze...?? Twoja panna... Od zawsze mam pamięc do twarzy, a własnie takie dziewcz się tak namolnie na mnie patrzyło gdy w kolejkach stałem... :D

BTW - Twoja Ania, mi sie w zupełności nie podoba, mimo iż mam słabość do ciemnookich kobiet, ale na nowym avatarku wygląda znaaaaaaaaaczmnie zacniej... :D :rasta: quite a good choice.. :D

Adi32
3rd February 2004, 23:06
Ja na tym awartaru widze czarną plame

miror
3rd February 2004, 23:49
YEHA ... cos mi odbija ;] nie no ja tesh duzo nie widze "ale na nowym avatarku wygląda znaaaaaaaaaczmnie zacniej... quite a good choice.. " wypowiedz tomga fajnie sie skomponowala :)

waRcoR
4th February 2004, 00:55
to fak jest troszke "ciemna" to fota ale nic na to nie poradze.....bynajmniej w tej chwili.......ale postaram się zrobić avatara takiego by był dobrze czytelny i z jak najświeższego zdjęcia (albo zeskanuje foto albo poczekam na aparat cyfrowy).

Twoja Ania, mi sie w zupełności nie podoba

z jednej strony mnie to cieszy (nie musze się bać konkurencji z twojej strony :D ) , a zdrugiej strony smuci - czy Ania jest brzydka :?: - nie chyba poprostu nie w guście TomG'a ........

Adi32
4th February 2004, 01:01
Przyznam szczeże że na tamtym avartaru też mi sie nie podobało, podejżewałem że źle wyszła, albo ktoś Jej zrobił to zdjęcie z znienacka.
Najważniejsze że tobie sie podoba WaRcoR.

waRcoR
4th February 2004, 01:06
Przyznam szczeże że na tamtym avartaru też mi sie nie podobało, podejżewałem że źle wyszła, albo ktoś Jej zrobił to zdjęcie z znienacka.
Najważniejsze że tobie sie podoba WaRcoR.

masz racje, najwarzniejsze, że mi się podoba :D

to poprzednie foto było właśnie zrobione z nienacka, i A... była troszke nie zadowolona z tego czynu, ale nie miała jak widac nic do powiedzenia bo foto powstało ...........

Michel
4th February 2004, 01:32
wróciłem... a skoro II semestr begining to chyba czas na zmainę avatarka:)

)-(arpagon
4th February 2004, 05:57
Ale co wy sie podniecacie tym kolesiem. TomeG i tak przebija wszystkie emblematy na całym tym forum. to jest po portsu kreatywne myslenie. Jak ja bym złapał kamere, to chyba ze dwa dni robiłbym emblemat na forum (już nawet sobie dobre miejsce upatrzyłem na kamerowanie :D)

waRcoR
4th February 2004, 08:26
Ale co wy sie podniecacie tym kolesiem.

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

TomeG i tak przebija wszystkie emblematy na całym tym forum.

niewątpliwe, jest to prawdziwe dzieło sztuki, sam pomysł godny uwagi nie mówiąc o wykonaniu......

Ronnie
4th February 2004, 09:17
Hehe pewnie chodzi mu avatorek Alwaysa, ale juz go zmienil(ja przyznam ze byl naprawde wypasiony):)

TomeG
4th February 2004, 14:23
to fak jest troszke "ciemna" to fota ale nic na to nie poradze.....bynajmniej w tej chwili.......ale postaram się zrobić avatara takiego by był dobrze czytelny i z jak najświeższego zdjęcia (albo zeskanuje foto albo poczekam na aparat cyfrowy).

Twoja Ania, mi sie w zupełności nie podoba

z jednej strony mnie to cieszy (nie musze się bać konkurencji z twojej strony :D ) , a zdrugiej strony smuci - czy Ania jest brzydka :?: - nie chyba poprostu nie w guście TomG'a ........

Yeah... :D Panna Anna w moim typie poprostu nie jest, aczkolwiek widzę ze ładna to i jest...
A fota, wg mnie ze względu na swoją ciemnosć uwidacznia inne atrybuty pozującej bohaterki... Po pierwsze, gdyby zdjęcie było jasniejsze - widać by było tylko bardzo niewyraźne rysy twarzy i zdjęcie straciłoby walor. Po drugie, znacznie by zubożała opalenizna (która tutaj jest cacy) i kontrastujące kolorki... Jestem za... :P

Ale co wy sie podniecacie tym kolesiem. TomeG i tak przebija wszystkie emblematy na całym tym forum. to jest po portsu kreatywne myslenie. Jak ja bym złapał kamere, to chyba ze dwa dni robiłbym emblemat na forum (już nawet sobie dobre miejsce upatrzyłem na kamerowanie :D)

Hehe, dzięki wszystkim.. :lol: Harpagon, zrobiłbyś w końcu jakiegoś nowego...? Nie ma co gdybać!!! :P :P :P A przecież chyba masz kamerę internetową (zdjęcia jakie zamieszczałeś wyglądały jakby własnie z takiej maszynkii pochodziły...) albo aparat cyfrowy...?? C'mon!

miror
4th February 2004, 20:28
Tomeg zlookaj na englishowskie forum alizee cartoons czy jakos tak :) jestes dalnich mistzrem chwalom cie a ty nawet otym nie wiesz :P chyba ;]

)-(arpagon
4th February 2004, 21:00
Hahahaha... ojjj TomeG, zebyś ty wiedział co ja chciałbym wykonać. Avatarek na twoim poziomie. Ale niestety, miejsce które sobie upatrzyłem na "krecenie filmiku" znajduje się 1,5 km od mojego domu :D Hmmm... a moze pożyczę kamere od znajomego ^________^

Adi32
5th February 2004, 00:17
mirror możesz podać konkretnie w którym temacie to jest, albo link zapodać ?

miror
5th February 2004, 00:37
spoxik no problemo :D od tego momentu sie zacyna : http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=5370&start=0
ma 2 stronki jak narzie :P ide w kimke bo bmx musze zrobic :P pozdroofka! ai na konfe kiedy?? :)

Feniks
5th February 2004, 02:21
No no. Widze ze w naszym forum rosnie gwiazda miedzynarodowego formatu :D. Jak tak dalej pojdzie to TomeG bedzie naszym najlepszym towarem eksportowym w Unii :D

)-(arpagon
5th February 2004, 12:46
TomeG na prezydenta ! ^_^

Ronnie
5th February 2004, 12:52
ja sie moge zajac kampania!! :D:D

TomeG
6th February 2004, 16:35
Tomeg zlookaj na englishowskie forum alizee cartoons czy jakos tak :) jestes dalnich mistzrem chwalom cie a ty nawet otym nie wiesz :P chyba ;]

HAHAHAHAA!!! BEZ KITU...??!!!

Zaraz im tam z głów powybijam, że niby ktoś lepszy od Polaków jest!!!

No no. Widze ze w naszym forum rosnie gwiazda miedzynarodowego formatu :D. Jak tak dalej pojdzie to TomeG bedzie naszym najlepszym towarem eksportowym w Unii :D

Zaraz obok oscypków i bigosu!!! Paczkowany i puszkowany TomeG. Bez ości, włosów i jelita grubego. "TomeG le Pologne De Valois" .... Ćwierć ojro za 25 kilogramów... :P
NIe no, wystarczy... Jaka ja tam gwiazda... Raczej wyprysk! :P :D

Hahahaha... ojjj TomeG, zebyś ty wiedział co ja chciałbym wykonać. Avatarek na twoim poziomie. Ale niestety, miejsce które sobie upatrzyłem na "krecenie filmiku" znajduje się 1,5 km od mojego domu :D Hmmm... a moze pożyczę kamere od znajomego ^________^

Czyżbyś chciał zabawiać sie podobnie jak Mylene, i biegać po podpalonych polach...?? A może skoknąc z Wielkiego muru...?? :P :wink:
W pokoju jesszcze można wiele ciekawych rzeczy porobić... Albo i fotomontaż... Whatever U like... No, ale ja widzę że tutaj już będzie wyższa szkoła jazdy i większy budżet.... 8)
A prezydenturę to w takiej pięknej Polsce, doskonałej, to ja nie zasługuję na to.. nie nie nie... o nene ne ne.... :P :twisted:

Feniks
7th February 2004, 01:42
Ale centralnie stary kapitalnie rysujesz. Znam tylko jedna osobe ktora by mogla sprobowac sie zmierzyc z toba ale rzucila rysowanie dla trawki :(
A tak wogole to co kity pociskasz ze tamten rysunek u anglikow jest jednym z twoich pierwszych i ze jeszcze wtedy nie umiales tak fajnie rysowac? Przeciez jest jak byk podpisane `03. Zreszta mi sie tamten najbardziej podoba.

miror
7th February 2004, 01:54
ja jak zesknauje moej rysunki zapodam na saknera ale to tylko manga bo normlanie nie umiem respekt!! :P

Feniks
7th February 2004, 02:28
Jak przyszlo do slawy to nagle okazuje sie ze wszyscy rysuja :) Moze zmienmy nazwe na Polish Art Forum :D

)-(arpagon
7th February 2004, 03:34
Ja ci dam "tylko manga" miror !!!!! Własnie o to chodzi. Narysuj mangową Alizee ^_^ Sądzisz, ze manga to odrzut sztuki rysunku ? Hmm.. albo masz z tym do czynienia od paru miesięcy, albo po prostu napiełeś się czegość dziwnego. Kurde... trochę mnie wkurzyłeś.

Feniks
7th February 2004, 11:41
Ja tam rysowac nie umiem ale wiem jedno: Dragon Ball i Captain Hawk rzadza ( ehh te sytuacje podbramkowe ) :D

Ps. )-(arpagon luzny avatarek :)

TomeG
7th February 2004, 12:23
Ale centralnie stary kapitalnie rysujesz. Znam tylko jedna osobe ktora by mogla sprobowac sie zmierzyc z toba ale rzucila rysowanie dla trawki :(
A tak wogole to co kity pociskasz ze tamten rysunek u anglikow jest jednym z twoich pierwszych i ze jeszcze wtedy nie umiales tak fajnie rysowac? Przeciez jest jak byk podpisane `03. Zreszta mi sie tamten najbardziej podoba.

Spoko... nie ma się z kim mierzyć... (szkoda że nie "sobie... " :P ) ja dal odmiany idę w tradycyjne ślady wiru alkoholowego... :oops: :twisted: :)

A co do kitu - nie ma żadnego kitu, tak na serio powróciułem do rysowania między innymi własnie dzięki Alizee... I miało to miejsce przed wkacjami 2003... Wcześniej nie rysowałem... Od tamtej pory wciąż trenuje warsztat... No oczywiście że już kiedyś miałem do czynienia z rysunkiem, ale wszystko to to tylko samouctwo... 8) :rasta:

Zapodawajcie swoje rysunki! Niedługo będą baaardzo przydatne...

Feniks
7th February 2004, 15:27
Czemu by mialy byc takie przydatne. Zreszta nie dam swoich zeby mysleli ze wszyscy Polacy tak fajnie rysuja. Jak bym dal swoje to bym ich momentalnie z bledu wyprowadzil :D

)-(arpagon
7th February 2004, 17:50
W imię Mylene, w imię Mangi :)

miror
7th February 2004, 19:53
manga rulzzz!!

kris
7th February 2004, 20:08
a co powiecie o moim hmm? troche mi sie znudzil a czegos fajnego w dopuszczalnych rozmiarach nie znalazlem

miror
7th February 2004, 20:10
to z hotlinkuj z interri zadne problem :P

kris
7th February 2004, 20:13
ja nie wiem co to jest?

miror
7th February 2004, 20:22
wez zaluz sobie konto na interii
wejdz w moje miasto ww ( taka zakadka) wybierz zakladkie pliki wyswietli ci sie male okienko dasz przegladaj wybierzesz jpga(plik graficzny :P ) wgrywasz i jak ci sie plik wgra dajesz na wlasciwosci (prawym przyciskiem myszki :P ) i tam bedzie cas takiego http:// i to cale linijke calom kopiujesz i przy avtarku dajes tego url :P :P :P juz kminisz?? :)

Adi32
7th February 2004, 23:06
Czyli adres URL obrazka... Ja robie to inaczej, założyłęm sobie server na Republice, i jak coś musze wzucić tutaj to wzucam na server. Proste...

Michel
7th February 2004, 23:20
Ja ci dam "tylko manga" miror !!!!! Własnie o to chodzi. Narysuj mangową Alizee ^_^ Sądzisz, ze manga to odrzut sztuki rysunku ? Hmm.. albo masz z tym do czynienia od paru miesięcy, albo po prostu napiełeś się czegość dziwnego. Kurde... trochę mnie wkurzyłeś.

Manga to inna sztuka, pokrewna z rysunkiem, a nie "prace, które nie wyszły" (chociaż zawsze myślałem, że Japończycy rysuja to, bo mają kompleksy z powodu wąskich oczu :D)

kris
7th February 2004, 23:25
mnie sie tam podobaja michela i croolika, a TomekG hmm... to juz inna kategoria, ale pomysł klawy, oryginalny nie ma co. croolik ma fajnego tego krooliczka! 8) 8) 8) :)
p.s. nie zebym sie teraz podlizywal croolik- pozdrawiam

miror
7th February 2004, 23:42
chyab zcegos nie wime :) zkad ten cytat michela?? :)

Adi32
7th February 2004, 23:49
Przed ostatni post... (http://www.alizee-forum.com/viewtopic.php?t=3007&postdays=0&postorder=asc&start=180)

)-(arpagon
7th February 2004, 23:49
"prace, które nie wyszły" - co maiłes na myśli ? Przecież miror tego nie powiedział. nawet sądze, że nia maił tego na myśli. Tylko troche się zdziwiłem, gdy powiedział, że jego rysunki to "tylko manga". Przeciez manga, to jest największy rynek komiksowy (i to zdecydowanie).

miror
7th February 2004, 23:53
wime wime :) tak mi sie powiedzialo i zle mnie zinterpretowaliscie :P manga to oficjalna sztuka ekspresji wyrazana za pomocom rysunku (chyba) :) ale wsumie cos wtym jest zeby zapodac mangowa ALizee!! tzreby by pokmninic ale jak ja skonwertowac do mangi?? :)

Michel
8th February 2004, 00:33
Ja źle faktycznie zinterpretowałem poprzedni post mirora... to znaczy.. zbyt mocno:D

croolik
8th February 2004, 00:45
-> )-(arpagon - avatarek wyśmienity, strasznie mi się podoba. Sam go robiłeś?
-> Michel - format 16:9? Fajniutki avatar.

)-(arpagon
8th February 2004, 00:46
No... już mnie "odkurzyłeś" :D

)-(arpagon
8th February 2004, 00:49
Poprzedni post był do mirora.

C(r)OOL'ik - rysunek sporządziłem prawie rok temu. Dopiero od nieco ponad tygodnia mam skaner i z nudów zeskanowałem go sobie. Rysunek ma niby przedstawiać postac Mylene. Ciesze się, ze ci się podoba ^_^

miror
8th February 2004, 00:52
fajny fajny :) i respeckt! mangowy siwat niegdy nie zginie :) ja nigdy ni pokolorowalem rysunku ( nawet przedszkolu :P ) tylko szkice :)

TomeG
8th February 2004, 13:40
"Tylko troche się zdziwiłem, gdy powiedział, że jego rysunki to "tylko manga". Przeciez manga, to jest największy rynek komiksowy (i to zdecydowanie).

Hej... no hard feelings... Mówiąc "tylko manga" poprostu określił się co do kategorii... Wcale nie chciał (tak mniemam...) deprymować tutaj mangi...

A'propos mangi:

tutaj jest WIELKI ZBIÓR moich prac mangowych (w liczbie aż 2 sztuk...)
http://tomekgoraart.republika.pl/komputerowe.html

Manga, dla mnie to faktycznie mocno ekspresyjna technika. Która ma jedną poważną zaletę - można ją narysować szybko, przy automatyzmie psychicznym i w kazdym momencie... Pozatym musi być dynamiczna, i wtedy zawsze klawo wygląda...

BTW - widziałem już kiedyś Twojego avatara, Harpagon... :P

miror
8th February 2004, 14:57
no juz wyjasnilem ze nic zlego nie mialem na mysli :) manga jes po prostu smerfastyczna :P

Michel
8th February 2004, 17:32
-> Michel - format 16:9? Fajniutki avatar.

Dzięki bardzo.Myslałem jeszcze nad czymś innym, ale ogólnie ten jest chyba dobry :)

miror, chyba czas.. zmienić ten nietypowy avatar...chociaż własciwie boję się na co ty byś mógł to zmienić :D

Pozatym

)-(arpagon
8th February 2004, 17:47
http://tomekgoraart.republika.pl/laskalesna.html - TomeG, genialny rysunek! Też z lekka mangowy ^_^

Michel
8th February 2004, 17:51
Naprawdę sam to rysowałeś Tomgu?? Respeckt :rasta:

miror
8th February 2004, 17:53
heh zaszokuje jak zawsze :rasta:

Ronnie
8th February 2004, 20:42
O mamusiu, boskie :!: congratulation!

TomeG
8th February 2004, 21:29
Hoooh!!! Takie rzeczy zapodajesz na forum Harpagonie!?!?!? HooAaH!! Lubieżnik.... :P

)-(arpagon
8th February 2004, 21:59
Jak ładne to daje ^_^. TomeG, a mozę masz cheć założyć forum poświecone wsłanej twórczości. Możnaby wtedy tam umieszcać swoje "uwolnione mysli" No chyba, ze znasz jakieś forum tego typu.

TomeG
8th February 2004, 22:22
Jak ładne to daje ^_^. TomeG, a mozę masz cheć założyć forum poświecone wsłanej twórczości. Możnaby wtedy tam umieszcać swoje "uwolnione mysli" No chyba, ze znasz jakieś forum tego typu.

Moje Forum...?? :P :P POdzieliłoby losy forum Alizetki2... No chances..

Forum związane ze sztuką, w którym bytuję to GALERY.PL
Jest tm wprawdzie forum, ale nie pamiętam zebym tam cokolwiek napisał...Może raz... Ja się tam tylko wymieniam komentarzami... a należę do tej najsłabszej grupy... no może troszku lepszej niż najsłabsi, ale różnice poziomu co do debeściaków naprawde widac.... :P

Przypadkowo (naprawde!) akurat dzis zarejestrowałem sie na forum fantasy.pl czy jakoś tak,jesczze nie obczaiłem o co tam biega z jakimiś nownikami, ale zniechęca mne troszke zbyt duża ilość mangi...

miror
9th February 2004, 00:02
cos masz do mangi?? to masz i do olowka :P

Feniks
9th February 2004, 00:05
Ja mam tylko pytanie. Skad ty bierzesz pomysly na takie zakrecone rysunki?

miror
9th February 2004, 00:06
ja zglowy oczywiscie sie nie chwalonc i wogole :P :P :P

Ronnie
9th February 2004, 11:26
tez moge sobie takie obrazy wyobrazic, gorzej jest z narystowaniem tego :(

TomeG
9th February 2004, 15:50
Yeah... Ta technika z tą laską w lesie jest bardzo przyjemna w rysowaniu, ale i czasochłonna... Najpierw się rysuję ołówkiem, a potem cienkopisem - to pomaga ulepszyć i dopracowac rysunek, a także wyłapać wszelkie błędy... No ale trzeba ćiwczyć, ćiwczyć!!!

Pomysł? Pomysły rodzą się same... a inspiracji do tego to w sumie chyba nawet i nie miałem... bo nie oszukujmy się - w rysunku tym nie ma zbytnio waznej treści (no i dobrze że nie zawsze musi ona tam być...:P). A w sumie porpostu chciałem sobie narysować ładną babeczkę o rysach twarzy Mylene i jeszcze delikatniejszych... Założyłem sobie także kolorystykę (w sumie chciałem wykonac cztery takie prace, jak pory roku, czy też żywioły...) stąd to wsio... Pozatym lubię kontrast i jakiś efelkcik.. No i wyszło co wyszło... :P Proste....

)-(arpagon
9th February 2004, 16:03
Bardzo dobre światłocienie, świetna proporcja, pomysł też ciekawy. Chyba musiałeś troche poświecic czasu na te korzenie, czy jakkolwiek to wygląda. A czym to kolorowałeś ?

TomeG
9th February 2004, 16:17
Bardzo dobre światłocienie, świetna proporcja, pomysł też ciekawy. Chyba musiałeś troche poświecic czasu na te korzenie, czy jakkolwiek to wygląda. A czym to kolorowałeś ?

Superowymi kredkami za 25 zł - sztuk 10 - czyli 10 kolorów, tyle ze są grube... :P Oto i cały mój warsztacik kolorowy... Marka - OMEGA Czech Republic Hardtmuth... 8) Yeah, zawsze chciałem to powiedzieć... I nich nikt nie mówi ze żeby coś klawo wykolorować to trzeba mieć nie wiadomo jaki sprzecior... :P

miror
9th February 2004, 16:39
a to chyba komputerowo koloraowane ? :)
http://www.roshi.hu/pics/babes/babes017.jpg

TomeG
9th February 2004, 16:42
Uuuuu.. Japońce to jednak takie rzezcy potrafią.. To chyba jest komputer (chociaż kto by tam te ich drobne żółtawe paluszki wiedział... :D). Ale ta tradycyjna manga to wycinanie rastrów i piórko... też cool...ale roboty! I pieniędzy! :shock:

miror
9th February 2004, 16:47
wlasnie nie wiadomo ale czego oni to nie stworza np to ( fajne ?) :P
http://www.roshi.hu/pics/babes/babes021.jpg

TomeG
9th February 2004, 16:50
Harpagon jest specem od mangi, on napewno się wypowie obszernie trafnie i na temat...

Ale ale! Czemu ten temat się znajduje w sekcji o Alizee...?!?! :P
NIe był otutaj o niej ani słówka, a cieszy sie niebywałą popularnością... Jednak trzeba będzie go przenieść, chyba... Jednakże z drugiej strony, wygodniej jest doń wskoczyća forum bardziej ruchliwego - dotyczącego Alizee...

miror
9th February 2004, 16:56
moj avatrek nowy w toku !! :) strach sie bac :)

Feniks
9th February 2004, 20:21
Miror nie mow o swoim avatarku bo aktualnie to jest off-topic :D

)-(arpagon
9th February 2004, 20:59
Oba rysunki są lekko naszkicowane ołówkiem (ew. zpierw zrobiona odpowiednia siatka, jeżeli rysownik nie potrafi jeszcze działać intuicyjnie), po czym na ołowek narzucany jest tusz (np. jakiś dobry cienkopis z okrągłą bądź też ściętą końcówką). Miękką gumką ścieramy ołowek. Dalej dobrymi kredkami (np. takim majstersztykiem jak ma TomeG^^) tworzymy barwę. Nie musi być aż tak dokładna. takie coś skanujemy. Dopiero w jakims Photohopie przy odpowiedniej wiedzy, zmieniamy surowy rysunek w prawdziwe dzieło. Najważniejsze jest wyeliminowanie smug i hmm.. takich grudek. Odpowiednia domieszka efektu blur, sharpen, konrastu i jasnosci daje temu jakiś wyraz. Później mozna pododawać sporo innych efektów, ale do tego potrzebna jest naprawdę czuła myszka o dużej rozdzielczości (zdecydowanie optyczna). Rysunek roboczy połaczony z efektami komputerowymi moze dać dużo lepszy rezultat aniżeli ta prosta grafika zawarta dwóch powyższych. Tylko trzeba wpaść na dobry pomysł (tak jak TomeG z ta leśna laską ^_^)

Feniks
9th February 2004, 21:14
Dziekujemy za szczegulowa analize :D

Moze napisz z tego doktorat :D

)-(arpagon
9th February 2004, 21:25
To tylko elementarne i też niebyt ścisłe informajce. Moze TomeG głebiej się wypowie na ten temat :D

)-(arpagon
9th February 2004, 21:27
Hehe... i tak z Alizee skręciliśmy do lasu z laską TomGa ^_________________^

TomeG
10th February 2004, 00:09
To tylko elementarne i też niebyt ścisłe informajce. Moze TomeG głebiej się wypowie na ten temat :D

Oh nie nie nie... :wink: Ja w tej dziedzinie zupełnie ustępuje Harpgonowi... I w pełni podzielam jego wywód... Jednakże ja, jeśli już brałbym sie tak porządnie za tą obróbkę na komputerze to zdecydowanie kupiłbym sobie to...ten tego... no... palet..?? Jakoś to sie nazywa na "p". Chodzi mi o taką deseczkę i do tego pseudoołóweczek (na kabeku lub bez) zamiast myszki... Wydaje mi się że wtedy kontrola byłaby już zupełna... no ale napewno nie taka jak przy klasycznych metodach... :P

Harpagon...z Alizee chadzasz do lasku z gołymi babami!?!?!?! :shock: Pamiętam jak mówiłeś że niewiedziałbyś gdzie ją zabrać gdyby sie nagle u ciebie zjawiła pod drzwiami... ale - do lasu....?? :P :wink: A w sumie... też będzie...!!!

croolik
10th February 2004, 00:40
TO się nazywa na "p", czyli tablet :D

TomeG
10th February 2004, 00:42
TO się nazywa na "p", czyli tablet :D

Palet, tablet... jedno i to samo... :P

)-(arpagon
10th February 2004, 03:26
Tablet całkiem fajna sprawa, ale do obróbki wystarczy dobra optyczna myszka. Ja niestety męczę się na złomie za 7,50 :|

Feniks
10th February 2004, 12:59
Moze nowy topic? Sztuka i geneza rysunku by TomeG i )-(arpagon. :D

TomeG
14th February 2004, 13:47
Może nie avatar, ale signatura....
Ta facjata którą widzicie na banerze (który pochodzi z oficjalnego serwisu Samsunga...) to koleś który widnieje na połowie krakowskich przystanków - reklama komórki Samsung sgh x600 , czy jakoś tak... w kazdym razie ten koleś to mój najprawdziwszy sobowtór. :P
W sumie lubie sobie czasem stanąć koło niego, zrobić taką minę i czekac na reakcję ludzi... hehe... kilku jeszcze do tej pory jest nabranych...

wniosek:
Moja kariera się rozwija nawet i za moimi oczyma... :D :P

)-(arpagon
14th February 2004, 16:40
UUuuhahahahaha..... dobre!!!!

Markwi
16th February 2004, 12:48
TomeG,cos zawiodło na mojej drodze do animowanego avatara... nie podołełem.Wie ktos moze jak to załatwić?