PDA

View Full Version : J'en ai marre a`la techno.....

Tomaszek
2nd October 2003, 20:59
słyszeliście może albo oglądaliście (ja akurat ściągnąłem clip) J'en ai marre w wersji `SS Club Mix Video`...jest to wersja techno...o wiele ciekawsza niż JPVA no ale nie do konca taka super....ale serio zdziwilem się jak to obejrzałem...a clip ten to po prostu standardowy teledysk tej piosenki i odpowiednio zmontowany do dzwięku.......szkoda że nie mam serwera bym wam udostępnił...no chyba że tylko ja jestem lekko zacofany i o tym clipie nie wiedziałem i każdy go posiada

unreal
2nd October 2003, 21:51
No cóz nie wiem jak się odnieść do kolejnego mixu.Ale dzięki może spróbuję z kolejnym.A nuż mi się spodoba?

Tomaszek
3rd October 2003, 16:37
Jeślilubisz techno to na pewno cho trochę Tobie się spodoba..........przy tej piosence to remix JPVA jest cieniutkie

Tomaszek
3rd October 2003, 17:08
ooo juz znalazlem linka http://www.alizee-fanclub.de/vidz/alizee_-_jen_ai_marre_(ss_club_mix_video).m2v jest on ze strony funclubu ricca

MichalR
3rd October 2003, 19:43
Ja już ściągam dzięki za link.

TomeG
10th October 2003, 23:27
"SS CLUB" ??!?!?! Znaczy sie wersja hitlerowsko-faszystowsko-nazistowska na bazie SS-mańskiej.... Zapewne jest to remix produkcji niemieckiej....:D
Jednakże zapodany link - nie działa....:(

Adi32
17th December 2003, 22:22
Ten limk mi nie działa, ile to ma mega??

Alizetka2
18th December 2003, 00:28
a ja mam a contre-courant na kopie to jest Teledysk Nawt Fajny Alizee jest w Fartuchu lekarskim czy jakos takhttp://alizee.neostrada.pl/p/promo_mes_courants_electriques_08.jpg

Adi32
18th December 2003, 00:30
Eeetam niema czym, sie chwalic.

Tomaszek
18th December 2003, 01:47
ten link nie dziala bo na stronie Riccarda juz go nie ma bo nie pieniedzy i tym samym serwera zeby udostepnic tyle giga clipow. najpredzej znajdziesz go na DC++. Jesli nikt tam nie bedzie mial to bede mogl ci tam udostepnic.

waRcoR
18th December 2003, 10:50
mam wielką proźbe, jeśli ktoś może udostępnic ten clip to bardzo byłbym wdzięczny, wielkie dzięki dla tego kto może to uczynić :)